Gozunaydin canim klomen kullanmanin ilk ayimiydi?
İnşallah canım Rabbim önce güzel sonuçlar almanı ve sonra da bebeğini sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin.Güzel sonuçlarını bize de bildir mutlaka.Bu arada kaçıncı kez iğne oldun ? klomen mi kullandın ?
Amin canımMaasallah canim uzun omurlu olsun prensesin insallah saglikla gelsin annesinin babasinin kucağına.
HamilemisinOyyy iyiymiş en sevmediğim şeyler :)
Ben gerçekten üZerine düşmüyorum geçen ay tüm belirtileri yaşayınca bu ay yok bu belirti yok şu belirti demicem çalışmalara devam ediyorum henüz tam bitti demicem gün aşırı devam salıdan sonra nezaman olursa bırakıcam bakalım hayırlısı olsun bencede bırak takılma olursa olur elbet vardır bi tarihi Allah büyük. Son 15 bat a :)Haftasonu gecerde pazartesinden cuma olmak bilmez artik. Rahat olmaya calisicam bu ay. Gecen ay surekli agliyodum bu ay takmamaya gayret edicem. Ne kadar umut olursa o kadar yıkım oluyo. Sen nasilsin canim?
Hayır canımHamilemisin
Sağ ol canım. Hayırlısı bakalım. Eşim ise gitti hemen konuşamadık. Tahlil sonuçlarını da göstereyim iki ay olmaz belki ama bu ay evde normal takılırım artık:)anladım canım nasıl istersen tabi ki önemli olan senin doktorunda kendini iyi hissediyor olman.inşallah doktorunun da dediği gibi kendiliğinden olur.bu ay bırak herşeyi akışına kendine uğraşacak şeyler bul ne bileyim git ahşap kutular falan al onları boya yada hoşuna giden başka hobiler varsa onlarla ilgilen.kafan rahat olsun ki vücudun da strese girmesin
Sağ ol canım. Kısmet. Vardır zamanı biliyorum. Tedbir alıp tevekkülü bırakmak istiyorum zaten on ay defalarca günüm geçti heyecan heves ertesi kısmet olmadı. Vardır bir hayır mutlaka. Duam belli duyan belli. Hepimize nasip olur insaalah hayırlı vakitteŞiir gibi anlatmışsın ya. Bak gerçekten ne zaman ne olacağı hiç belli olmaz. S SUU bu aydan okadar ümitsizdi ki her konuştğmzda ben sanmıyorum bu ay olmadı olsaydı daha once olurdu tüplerim kapalıdır vs diyodu tiplerinden şüphe ediyordu Allaha şükür ki bugun testi pozitif çıktı kendi ds beklemiyodu. Beklediğin zaman değilde beklemekten vazgeçtiğin zaman gelir hep. Sadece bebekle ilgili değil yani her konuda böyle. O yüzden akışına bırakmak en iyisi vaktin zamanın hâlâ varsa elleriyle bebeği yerleştirerselerde tutmaz örnekleri çok adam tüp bebek yaptırıyo defalarca, olmuyo. Kendi haline bırakıyo ki hamile. Allahım bizede nasip eder inşallah canım. Ama yazdığın şu yazıdan ne kadar duygulu olduğunu hissettim.. Sende haklısın genede bişey diyemiyorum hepimiz aynı durumdayız
Günaydın herkesee :)) iğnenin 9.günü....
benimde 5. gün .... ama hiç umudum yok çalışmada zaten çok az oldu iğneyi boşyere oldum gibi.nasip.
Sağ ol canım. Kısmet. Vardır zamanı biliyorum. Tedbir alıp tevekkülü bırakmak istiyorum zaten on ay defalarca günüm geçti heyecan heves ertesi kısmet olmadı. Vardır bir hayır mutlaka. Duam belli duyan belli. Hepimize nasip olur insaalah hayırlı vakitte
Valla o hic belli olmuyo. Koca ayda tek ilişkiyle hamile kalan o kadar cok kişi var ki.
Kızlar adet Döneminde ağrı kesici içmek zararlı mi gercekten? Ağrıdan duramıyorum ağrı kesici içmezsem
bende geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamamıştım.bu ay 2.kez oldum.merak ettim de onun için sordum canım.maşallah diyelim de nazar değmesin.hayırlı haberlerle gel inşallah.tabiki inşallah vericem. rabbim en kısa zzamanda nasip etsin isteyen herekze. ben ilk önce 3 ay klomen kullandım ama doktorum takip etmedi sonra doktoru değiştirdim gonal f kullandım olmadı 2 ayda öyle geçti en son bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum çatlatma iğnesini ilk defa oldum onunmu etkisi oldu anlamadım
Elimden geldigince stres yapmamaya calisicam bende canim zamani var ne yaparsak yapalim bu tarih bebegimizin ana rahmine dusecegi gun degismeyecek yeterki sagligiyla gelsin yazmasi bile zor olsa da gec olsun saglikli olsun. Allah yinede hayirli olan tez zamanda sagligiyla nasip etsin insallah hepimize.Ben gerçekten üZerine düşmüyorum geçen ay tüm belirtileri yaşayınca bu ay yok bu belirti yok şu belirti demicem çalışmalara devam ediyorum henüz tam bitti demicem gün aşırı devam salıdan sonra nezaman olursa bırakıcam bakalım hayırlısı olsun bencede bırak takılma olursa olur elbet vardır bi tarihi Allah büyük. Son 15 bat a :)
aynen öyle canım.tahlil sonuçlarını alınca tekrar haber ver.güzel sonuçlar çıkacak Allah'ın izniyleSağ ol canım. Hayırlısı bakalım. Eşim ise gitti hemen konuşamadık. Tahlil sonuçlarını da göstereyim iki ay olmaz belki ama bu ay evde normal takılırım artık:)
Çok fazla ileti yazılıyor, sonucu aldıktan sonra senin iletini bulamayabilirim. Beni de etiketle canım sonucunu alınca, meraktan çatlarım yoksa
İnşallah bu ay hayırlısıyla tutar da sende sağlıkla kavuşursun meleğineBana da 3 kutu verdi adetin 16.gunu basladim bu ay 1.5 aydirda mega folik folikasit kullaniyorum gecen ay kimyasal gebelik yasadim bu ay hic belirtim yok suana kadar hos bat 31 aralikta daha
Hayırlı uğurlu olsun canımSelam kızlar nasılsınız
Konuyu zor buldum adı değişmiş.
Benim kısmetse kızım olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?