2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Gozunaydin canim klomen kullanmanin ilk ayimiydi?

yok canım şöyle anlatıyım. ben ilk önce 3 ay klomen kullandım ama doktorum takip etmedi sonra doktoru değiştirdim gonal f kullandım olmadı 2 ayda öyle geçti en son bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum bu ayda olmasaydı tedaviyi bırakıcaktım.inşallah nasip olmuştur.

tabiki inşallah vericem. rabbim en kısa zzamanda nasip etsin isteyen herekze. ben ilk önce 3 ay klomen kullandım ama doktorum takip etmedi sonra doktoru değiştirdim gonal f kullandım olmadı 2 ayda öyle geçti en son bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum çatlatma iğnesini ilk defa oldum onunmu etkisi oldu anlamadım

Haftasonu gecerde pazartesinden cuma olmak bilmez artik. Rahat olmaya calisicam bu ay. Gecen ay surekli agliyodum bu ay takmamaya gayret edicem. Ne kadar umut olursa o kadar yıkım oluyo. Sen nasilsin canim?
Ben gerçekten üZerine düşmüyorum geçen ay tüm belirtileri yaşayınca bu ay yok bu belirti yok şu belirti demicem çalışmalara devam ediyorum henüz tam bitti demicem gün aşırı devam salıdan sonra nezaman olursa bırakıcam bakalım hayırlısı olsun bencede bırak takılma olursa olur elbet vardır bi tarihi Allah büyük. Son 15 bat a :)

Sağ ol canım. Hayırlısı bakalım. Eşim ise gitti hemen konuşamadık. Tahlil sonuçlarını da göstereyim iki ay olmaz belki ama bu ay evde normal takılırım artık:)

Sağ ol canım. Kısmet. Vardır zamanı biliyorum. Tedbir alıp tevekkülü bırakmak istiyorum zaten on ay defalarca günüm geçti heyecan heves ertesi kısmet olmadı. Vardır bir hayır mutlaka. Duam belli duyan belli. Hepimize nasip olur insaalah hayırlı vakitte

kesinlikle diğer aylarda yaşadığım okadar çok hamilelik belirtisi olduki şuan anlıyorum hepsi istediğim içinmiş bu ay hsta oluyum diye bekledim günlerdir o derece umutsuzdum inşallah olumludur akşam kan veremeye gidicem iş çıkışı.

Kızlar adet Döneminde ağrı kesici içmek zararlı mi gercekten? Ağrıdan duramıyorum ağrı kesici içmezsem

Canım parol içebilirsin baska ilaç içme sıcak su torbası koy karnına beline ayaklarını sıcak tut sakın üşütme. Sıcak su torbası yoksa pet şişeye koy kaynar suyu. Sıcak iyi gelir

bende geçen ay çatlatma iğnesi oldum ama hamile kalamamıştım.bu ay 2.kez oldum.merak ettim de onun için sordum canım.maşallah diyelim de nazar değmesin.hayırlı haberlerle gel inşallah.

Elimden geldigince stres yapmamaya calisicam bende canim zamani var ne yaparsak yapalim bu tarih bebegimizin ana rahmine dusecegi gun degismeyecek yeterki sagligiyla gelsin yazmasi bile zor olsa da gec olsun saglikli olsun. Allah yinede hayirli olan tez zamanda sagligiyla nasip etsin insallah hepimize.

Sağ ol canım. Hayırlısı bakalım. Eşim ise gitti hemen konuşamadık. Tahlil sonuçlarını da göstereyim iki ay olmaz belki ama bu ay evde normal takılırım artık:)
aynen öyle canım.tahlil sonuçlarını alınca tekrar haber ver.güzel sonuçlar çıkacak Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…