- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
gozun aydn annesi cok sevndmmichie doktora gittim dün kese göründü
oy kiyamam sana. Duygulandrn beni. Allah acilan ellerini geri cevrmesn canm. Insallah en yakin surede hayrlisiyla saglkli bir evladn olurMelegim suan Rabbimin yaninda biliyorum ki birgun Rabbim ona hazirsin annene gidiyorsun diyecek annesinin onu herseyden koruyacagini ve annesine guvenip korkmamasini soyleyecek.. ve melegim nasip olursa annesine gelecek
Kucagima aldigimda cennetin kokusunu verecek bana yavrum o kucucuk ellerini yanaklarima surecek ve ben ne kadar sansli oldugumu anlayacagim...
Minik bir tebessum edisinde bn kahkaha atacgm cunku benim yavrumun tek bir gulusu butun dunyanin sikintilarina bedel gelecek
Canimla kanimla butun omrumu ve varligimi sana adayarak bekliyorum bebegim gel artik annem....
Tamm canım sağol bide kasık ağrılarım var sızlama sancı şeklinde korkuyorum yoktu yine başladıCanım karın şişliği oluyor. Benim de sabah normal akşama kadar şişiyo. Normal yani
Benimm benim gaftalardayken alt karnın ağrıdımı canım sızlama sancı şeklindeçoğu ödem ve gaz canım . bende de oldu ve hala da devam ediyor .
Yok gazım yok canım ama akşama doğru şişip sertleşiyorÇok gazın oluyor mu? Gaz probleminden dolayı karın çıkabiliyor
Olsun canim icinden nasil geliyosa.. kist olusmazza problem olmaz bencebugün 5. günümdü ve gitmedimbu ay da böyle olsun bakalım...
Benim bat yarin ya da cumartesi canim. Ocak ayindan umutluyum. Ben ayni devam edicem canim takviye bi seyler yapmayi dusunmuyorum bu ay. Subatta belki..@BarSer , @Pariskizim , @Babies16 ,friendlyfriendly @neseliii34 , @Ozlmugr .. batdaslarm ve diğer arkadaşlar test yaptm negatif ümitler önümüzdeki aya yumurta takibi ve catlatma iğnesi düsünüyorumm.... sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ???
Aynen canm sen devam et bn 1 senedir takip yaptirmiyorum bir bakalım günler değişmiş mi ?Benim bat yarin ya da cumartesi canim. Ocak ayindan umutluyum. Ben ayni devam edicem canim takviye bi seyler yapmayi dusunmuyorum bu ay. Subatta belki..
Yasamadim ama bence kendinide yavrunuda üzme öyle testler çokta doğru çıkmıyor arastirma hastanesine git birde ama gönlünü ferah tut ve bol bol dua et birçok kişiye diyorlar bunu ama bebekler sapa sağlam maşallah inşallah senin bebegindede yoktur.. bna sorarsan hiç birşey yaptırma yaptırsan ne yapacaksın ki ilaçla tedavi edilebiliyor mu bu ??Kizlar merhaba. 23 haftalik hamileyim. Ikili test sonucum falan hepsi cok
Iyi. Bebegimde cok
Saglikliydi. Simdi ayrintili ultrasonda kalpte parlaklik ve bobrekde hafif genisleme yani pyelektazi cikti. Bu da down sendromlu bebeklerde de oluyormus. Doktorum cok paraniz varsa fetal dna testi yaptira bilirsiniz dedi ama yaptirmaya da bilirsiniz
Bunlar cok dusuk olasilik dedi. Cunku bebegin diger herseyi normal. Bu durumla karsilasan var mi. Cok kotuyum. Hamileliyim zehir oldu
Kizlar merhaba. 23 haftalik hamileyim. Ikili test sonucum falan hepsi cok
Iyi. Bebegimde cok
Saglikliydi. Simdi ayrintili ultrasonda kalpte parlaklik ve bobrekde hafif genisleme yani pyelektazi cikti. Bu da down sendromlu bebeklerde de oluyormus. Doktorum cok paraniz varsa fetal dna testi yaptira bilirsiniz dedi ama yaptirmaya da bilirsiniz
Bunlar cok dusuk olasilik dedi. Cunku bebegin diger herseyi normal. Bu durumla karsilasan var mi. Cok kotuyum. Hamileliyim zehir oldu
Olacak cnm inancimi hic yitirmyrm tabi sen ve meleginn de dualariylaoy kiyamam sana. Duygulandrn beni. Allah acilan ellerini geri cevrmesn canm. Insallah en yakin surede hayrlisiyla saglkli bir evladn olur
Geçmiş olsun canım. Allah sağlıkla kucağa almayı nasip eder inşallah. Böbrek konusunda bilgi sahibi değilim ama kalpte parlaklık benim oğlumda da vardı 3delik 2yırtık da vardı. Doktor bir yaşına kadar geliştikçe kapanabilir yoksa ameliyat gerekir dedi doğuma giderken bile görünüyordu sonrasında sürekli takipte kaldı şükür ki bir yaşında kardiyolog a gittik kapanmıştı. Gelişimsel olabiliyor bazen inşallah geçer. Dua et. Dua edelim.Kizlar merhaba. 23 haftalik hamileyim. Ikili test sonucum falan hepsi cok
Iyi. Bebegimde cok
Darısı başına inşallahgozun aydn annesi cok sevndm
Kasık ağrısı hala var. Doktorum senin haftalarındayken ani hareketler yapmamamı, kalkarken yavaş kalkmamı söylemişti. Şimdi bile bazen kasığıma sancı giriyor aradaTamm canım sağol bide kasık ağrılarım var sızlama sancı şeklinde korkuyorum yoktu yine başladı
Merhaba inşallah doktor yanılmıştır canım. Ben 12.haftada bir test yaptırmıştım. Anne kanından bebeğin DNA'sı tamamen inceleniyor ve %99 evet yada hayır cevabı veriyorlar. Yurtdışında yapılıyor bu test. 1850 TL ödemiştik. 9 günde cevabı geldi. Doktorunun bahsettiği test bu mu bilmiyorum ama içinin rahat etmesi için yaptırmalısın diye düşünüyorum. Çok zor bir durum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar merhaba. 23 haftalik hamileyim. Ikili test sonucum falan hepsi cok
Iyi. Bebegimde cok
Amin canim sende görürsün inşallah bu günleri 6hafta 3gunlukSuan tam 7 haftalikmisin cnm masallah size insallah kalp atsinida dogdugu gunude gorursn cnm
Cok tesekkur ederim. Evet o test fiyati da o civarda. Doktor mutlaka yaptir da demiyor. Bebegin saglikli eger gelirin cok cok yuksekse yap diyor. O kadar kararsizim ki. Bosuna o kadar para da vermek istemiyorum malum dogum yaklasiyor. Pazartesi baska bir doktora daha gidicem acibadem hastanesine. O kesin bisey soylerde yaptiririm .Merhaba inşallah doktor yanılmıştır canım. Ben 12.haftada bir test yaptırmıştım. Anne kanından bebeğin DNA'sı tamamen inceleniyor ve %99 evet yada hayır cevabı veriyorlar. Yurtdışında yapılıyor bu test. 1850 TL ödemiştik. 9 günde cevabı geldi. Doktorunun bahsettiği test bu mu bilmiyorum ama içinin rahat etmesi için yaptırmalısın diye düşünüyorum. Çok zor bir durum. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
cok tesekkur derim. Allah razi olsun. Kalpdekini hic onemsemedi ama bobrekle ayni zamanda oldugu icin biraz subhelendi doktor . Yani bobrek maksimum 4 olmasi lazim bizde 4.7 cikti. zamanla duzelir insallah. Sonucta ne olursa olsun bebegime kiyamamGeçmiş olsun canım. Allah sağlıkla kucağa almayı nasip eder inşallah. Böbrek konusunda bilgi sahibi değilim ama kalpte parlaklık benim oğlumda da vardı 3delik 2yırtık da vardı. Doktor bir yaşına kadar geliştikçe kapanabilir yoksa ameliyat gerekir dedi doğuma giderken bile görünüyordu sonrasında sürekli takipte kaldı şükür ki bir yaşında kardiyolog a gittik kapanmıştı. Gelişimsel olabiliyor bazen inşallah geçer. Dua et. Dua edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?