Ben rüyalarımda görüyorum artık stresfen takmamaya,çalışıyorum ama zorHimm insallah tutmustr cnm bn gecen ay ovi testi kullndm cok sitres yspti ve yum. Catlamadi bnde cnm o yuzdn adetmde geckti ve adetim kisa surdu yani o yuzdn ovi test kullnamiyrm bn sitresliyim biraz o yuzdn
Zor tabi gelde takma safak sayiyoruz resmn yum. Sonrasi biz askerlik gibi ama biz naparsak yapalim Rabbm ne zamn verrse o zamn olck o yuzdn sitresi sadece kendimize yapiyrzBen rüyalarımda görüyorum artık stresfen takmamaya,çalışıyorum ama zor
Tahmini yumurtlama günü 15 idi ve ondan sonra bn vajinal tablete başladım bu yüzden olmadı o tarihten sonra dediğin gibi yoksa gün aşırı devam ediyoruz yumurtlama öncesi ve sonrası ihtimal yüksel olduğu ay ortası boş geçmiyor kolay kolay ..Kırmızı gelmeden umutsuzluk yok canım. Naçizane tavsiyem sadece yumurtlama zamanını değerlendirip bırakma. Adete kadar devam et. Benim kasıklarımda ağrı başlardı yumurtlamam 5 günü bulurdu. Stresten soğuklardan geç yumurtlama oluyor. Koca 1 ay boş geçmemiş olur
Eşim de sperm hareketliliği problemi vardı çok şükür geçti suanlik ikimizde sapasaglamiz adetlerm düzenli kontrollerm yapıldı bn 2 yıllık evliym evlendigimizden beri düsünüyoruz iki düsügm var 4 aydır tekrar denemeye başladım ama bu ayda yokmuş kısmet ocak ayına.. senn???canım yas kac, ne kadardır deniyorsunuz, herhangi bir sorunun var mı pko gibi?
Haklisin ama bu ay bnm durum biraz farklı yinede bekleyelm bakalım..Canım kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok
canım ben 1 bucuk yıldır evliyim. istedikten 6 ay sonra hamile kaldım tesadüf ikiz bebek olmuştu, ama düşük yaptım maalesefEşim de sperm hareketliliği problemi vardı çok şükür geçti suanlik ikimizde sapasaglamiz adetlerm düzenli kontrollerm yapıldı bn 2 yıllık evliym evlendigimizden beri düsünüyoruz iki düsügm var 4 aydır tekrar denemeye başladım ama bu ayda yokmuş kısmet ocak ayına.. senn???
@BarSer , @Pariskizim ,Babies16 , @friendlyfriendly @neseliii34 , @Ozlmugr .. batdaslarm ve diğer arkadaşlar test yaptm negatif ümitler önümüzdeki aya yumurta takibi ve catlatma iğnesi düsünüyorumm.... sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz ???
Rabbim gönlünden geçeni hakkında hayırlı kılsın inşallah. Meleğin bekletmeden gelsin inşallah.Tahmini yumurtlama günü 15 idi ve ondan sonra bn vajinal tablete başladım bu yüzden olmadı o tarihten sonra dediğin gibi yoksa gün aşırı devam ediyoruz yumurtlama öncesi ve sonrası ihtimal yüksel olduğu ay ortası boş geçmiyor kolay kolay ..teşekkür ederim önlerin için keşke dediğin gibi olsa da şaşırsam ama hc sanmıyorum
Nasip kısmet canm ne güzel ikizde olmuş inşallah bir daha olur yaa ikiz gebelik zor diyorlar ama bn çok isterdm.. bn hamile kalırsam 9 ay iğne olacağım pıhtılaşma varms bnde bu arada bnde 21 yasindaymcanım ben 1 bucuk yıldır evliyim. istedikten 6 ay sonra hamile kaldım tesadüf ikiz bebek olmuştu, ama düşük yaptım maalesef25 yaşındaymm.
Sikmayalim canımzı 2017 uğur getirir inşallah ta ilk ayinda hamile kalırız. Bizlerde. Bnde bekliyorum yarn sabah olurum büyük ihtimalleBende demin hastalandim
InsallahSikmayalim canımzı 2017 uğur getirir inşallah ta ilk ayinda hamile kalırız. Bizlerde. Bnde bekliyorum yarn sabah olurum büyük ihtimalle
Gelecek olacak cnm insallah kismetin neyse o olur ya bizde nasibimizi kismetimizi bekliyrzInsallah
Suan tam 7 haftalikmisin cnm masallah size insallah kalp atsinida dogdugu gunude gorursn cnmmichie doktora gittim dün kese göründü
Oyle tabi canim bekliyoruz ...Gelecek olacak cnm insallah kismetin neyse o olur ya bizde nasibimizi kismetimizi bekliyrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?