2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Adet oldun mu? Eğer olmadıysan gecikme olmadan yapma. Benim 6. Gün geçmişti çok silik çıkmıştı.
Yaptm gitti yapmasaydm keşke canm zaten kasık agrim başladı bugn akşama kadr olmazsam yarn sabah olurum hiç sanmıyorum son ilişki üzerinden 14 geçti bu durumda negatif Se yoktur

Dediklerimi yapiyonmu
Dediklerini yaptim ayriyettende incirle havucu kaynatip suyunuda ictim bi yandan incirde yedim adetin 9. Gunu ve dun yani 10. Gunu kasiklarimda agri vardi akintimda geldi degerlendrdm bu agri onun etkisi diyorum bn yumurtalar zenginse agri oluyo dyolar hadi insallah cnm

Ya bu ay zatn fazla umit yokta yinede sey beni korkutuyo hergun iliski oluyo bu bebek olsun diye degil yani esimin istegi ve bu bicok yerde sorun diyolar kafam karisti heptn ya

Yaptm gitti yapmasaydm keşke canm zaten kasık agrim başladı bugn akşama kadr olmazsam yarn sabah olurum hiç sanmıyorum son ilişki üzerinden 14 geçti bu durumda negatif Se yoktur
Kırmızı gelmeden umutsuzluk yok canım. Naçizane tavsiyem sadece yumurtlama zamanını değerlendirip bırakma. Adete kadar devam et. Benim kasıklarımda ağrı başlardı yumurtlamam 5 günü bulurdu. Stresten soğuklardan geç yumurtlama oluyor. Koca 1 ay boş geçmemiş olur

kesinliiklee benim de 2-3 gündür kasık da ağrı vardı akıntı vardı 2 gündür sanırım çatladı :))
Bnm 9. Gunu vardi hatta bi arkadasa burda dedimki inan kendimi bilmesem hamilelik derim ama yum. Gunum bile degil dedim o gun hafif akinti geldi sonraki gun akintida agrida cogalinca yuksek ihtimal yumurtlama dedim cnm dun gece iliski oldu bnm takvime gore yumurtlma yilbasi yada 2 si ama esim yok o zamnda eger bu yumurtlmaysa degerlndrdm

Kacinci gunn bu gun
Bata 14 gn var daha,canım ama,pazar pazartesi günü çatlamış olması lazım takip ettim ben ovu ile boyle idi,cumartesi pazar,bakamadım test bitmişti ama değerlendirdim o günler pazartesi yaptım boyle cıktı onu da değerlendirdm salı günün de değerlendirdm silikleşti zaten bakalım nasip,herşey

Himm insallah tutmustr cnm bn gecen ay ovi testi kullndm cok sitres yspti ve yum. Catlamadi bnde cnm o yuzdn adetmde geckti ve adetim kisa surdu yani o yuzdn ovi test kullnamiyrm bn sitresliyim biraz o yuzdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…