- 9 Ağustos 2016
- 4.836
- 6.658
- 88
- 30
Diyorum bizimkinede ee gelde anlat anlamyoki boylede oluyo hayatm dyo bana geliyolarİki günde bir yap bence cansi ben öyle yapiyorim
Orasi oylede bnmki yilbasinda yok is icin tam gununu bilmyrm ama rahat bi 8 gun yok zatn bat 16 ocakB
Bende de bi takvim var tam yilbasi gecesi yumurtlama gözüküyor beni annem yilbaisnda tuttumus belki benim de öyle olacak ya masol güzel olur))
Bn ovi test kullanmyrm piskolojimi bozuyr ya bnm asiri sitres yapyr bndeBenim
Ahahaha) aynen mesaide herkes ama ben halen çift çizgiyi net görmedim halen var ovuya galiba
Canim valla tuttuysa tutuyo benim annem hep diyor 13 kişilik evde gelindim 18 yasindaydm ozamanlar diyor yilbaso gecso ne olduysa oldu tek gece de artik nazil olduysan oldun diyo bana yani umudnj kesmeBn hngi gun oldugunu bile bilmym dun olmus olabilir yum. Emin degilm cnm bu ay herifi buldukca mesai zaten yarin gidiyr bklm tuttuysa bu ara tuttu tutmdysada bidahaki aya
seCanım doğum sırasında bebekte oluşabilecek komplikasyonlara hazırlıklı olabilmek için detaylı bir şekilde bebeğinde ne sıkntı varsa öğrenmeni tavsiye ederim. Örneğin doğumdan sonra bir müdeahle gerekecekse ona göre bir ekip doğumunda olur. Bazı şeyler için geç kalmazsınız. Yeni doğan servisi bu konuda büyük öneme sahip.
Doktorun da çok önemsemediğine göre inşallah bir şey yoktur canım
Canm tam 10. Gun yumurtlama olurmu o tuhaf geliyo ama incir ve havuc kullndm onun etkiside olablr hayirlusi olsun ya elbet gelecek bebislerimizCanim valla tuttuysa tutuyo benim annem hep diyor 13 kişilik evde gelindim 18 yasindaydm ozamanlar diyor yilbaso gecso ne olduysa oldu tek gece de artik nazil olduysan oldun diyo bana yani umudnj kesme
Canım benden pıhtı şeklinde bazen bişeyler geliyor normal mi acaba şimdi parça kaldı diye çok korkuyorumHmm çok şükür geçti canm inşallah bir daha yasamazsn
Selam kızlar şimdi Dr.dan geldim regli 3.gunum bugün kan tahlili yapıldı. Hormonlar gayet gzl dedi.. ultrason ile de alttan bakıldı rahim normal dedi kist vs
Yok hiç.simdi 21.gunu tekrar gitmem gerekiyor. Durumlar bu şimdilik.gittikce yazarım.
Bugn ilk defa ultrasona girecektm, giremedim. Hevesim kursagmda kaldi.
Hastaneden randevu alinmiyomus. Hem de ozel hastane...Doktorlar da cikmis.zaten hc icime sinmemsti bu kadin.
Zonguldakta doktor tavsiyesi ariyorm.
Jinekoloji/ kadin dogumda ilgili, guleryuzlu isinin ehli bildiklernz varsa bana burdan veya ozel mesaj yoluyla ulasin lutfen. Calistgm icn sehir disi doktor sorun olur.
Ki ilk donemlerde surekli gtmek gerekiyor.
Benim için iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim göremediğim varsa onlara da teşekkür ederim dün kürtajımı oldum 8 haftalık olan bebeğim 7. Ci haftada gelişimi durmuş kalbi durmuştu dün fakülteye gittiğim de de içeri de kanama başladığını kesenin bozulduğunu beni kürtaja alacaklarını söylediler kürtajım da anestezi almadım ağrı kesiciyi de dikloron vuruyorlarmış ona da alerjim olduğu için vuramadılar o yüzden her şey canlı canlı normal Doğum gibi oldu Allah'ım bir daha böyle ne bana ne de bir başkasına yaşatmasın inş sizleri öpüyorum ben biraz siteye girmeyeceğim psikolojim iyileşene kadar kendinize çok iyi bakın
Amin canım Allah razı olsun sen ne için biyopsi yaptırmıştınçok geçmiş olsun Rabbim daha sağlıklı bebekler nasip etsin sana yat dinlen inşallah en kısa zamanda toparlarsın kendini yaşadıkların kolay değil ben biyopsi yaptırmıştım onda bile 1 hafta zor geldim kendime bedenen değil psikolojik olarak.. biz kadınlar her güçlüğün üstesinden geliyoruz Allah yardım ediyor..
kızlar florence nightingale hastanesine muayene olan var mı?
Canım ilk gittiğimizde %3 tü doktor biraz lökosit var başka birşey yok dems geri göndermiş sonra tekrar gitti %5 çıktı varikosel var demiş oda ameliyat oldu ameliyattan sonra %10 a çıktı hamile kaldım ama düşk oldu geri test yaptı %5 e geri düstü at kestanesi çayı icirdim bir macun yaptım keçi boynuzu kürü icirdim şimdi de çok şükür %35 baya düzelme kat ettik sperm sayısında 70 milyodu en başta şuan 450 milyon sizin de mi sorun hızlı sperm ??Canim hareketlilik nasoldi sizi
ilk başta
Haber ver olur mu? İnşallah güzel haberle geleceksinCok tesekkur ederim cevabiniz icin. Bakalim pazartesi kesin oyrenicem. Turkiyede bir numaraymis bu doktor. O ne derse onu yapicam artik.
se
Adetin çok düzenliyse olabiliyor. O yüzden doktorum 10.günden itibaren adete kadar ilişki olsun derdi bize deCanm tam 10. Gun yumurtlama olurmu o tuhaf geliyo ama incir ve havuc kullndm onun etkiside olablr hayirlusi olsun ya elbet gelecek bebislerimiz
rahmimde polip var canım onlar için iyi huylu mu kötü huylu mu diye baktılar kolay bir işlemdi ama çatala oturmak uyutulmak altım çırılçıplaktı..ne bileyim çok kötü olmuştum baya etkilenmiştim.. ama kürtaj için orada olmak daha başkadır.. Rabbim kimseye yaşatmasınAmin canım Allah razı olsun sen ne için biyopsi yaptırmıştın
daha hic bir muayene yaplmadi kiEvet canım bende istanbul da bakıldı 2 hafta önce şuan bursada yaşadığım için banada tedavi için nerdeyse orda yapılıyor . ,doktor çok iyi seçmek gerek . inşcanım sanada çok iyi doktor rastlar sanada canım sen ne için görüneceksin genel muayne için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?