- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Himmm canm ümitsiz konuşmak istemem ama bnm eşim bir yıl bekledi yinede oldu sonunda .. 9 ay kadrda ameliyat sonrası bekledik yinede siz bilirsiniz bnce 3 ay deneyn olmazsa gidin doktora yapan ameliyatiVar doktor 6 ay dene sonra ameliyat gerekirse amletyt olacak demis kur olarak da keiboynzuu özü takviyesi var
Kizlar bisey sorabilir miyim hamilelik topiklerinde yazdim ama saolsunlar hic biri tinlamadi. Dun 4+6 da doktora gittim bel agrim nedeniyle doktor kesemde duzensizlik oldugunu soyledi dusuk tehlikemin olduğunu soyledi. Doktor 3 gun rapor verdi yatiyorum. Ama bel agrum disinda hic bir sikayetim yok kanamam yada pembe akintim hicbisey yok bu sekilde dusuk tehlikesi olur mu kafama takild. Sol kasigimda ignw batmasi gibi hafif bi agrim var baskada bisey yok bisey olur mu kotu durumdayim. Lutfen banada bi cevap verebilir misiniz
Bugun hepimizi vurdu heralde kirmizilar :)Pariskizim @ayllllliiiin35 B Biravucmutluluk @Ozlmugr Babies16 benim bat 2 gun once geldi az once adet oldum. Ocakta sıkı calismaya devam insallah.
Bel agrisi dogum un en ilk habercisidir tabi dusugunde adetinde...oyuzden onlem amacli vermistir dinlenmeyi canim..yorma kendiniKizlar bisey sorabilir miyim hamilelik topiklerinde yazdim ama saolsunlar hic biri tinlamadi. Dun 4+6 da doktora gittim bel agrim nedeniyle doktor kesemde duzensizlik oldugunu soyledi dusuk tehlikemin olduğunu soyledi. Doktor 3 gun rapor verdi yatiyorum. Ama bel agrum disinda hic bir sikayetim yok kanamam yada pembe akintim hicbisey yok bu sekilde dusuk tehlikesi olur mu kafama takild. Sol kasigimda ignw batmasi gibi hafif bi agrim var baskada bisey yok bisey olur mu kotu durumdayim. Lutfen banada bi cevap verebilir misiniz
Hoşbuldum canım. Aminn Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.Hosgeldin canim Allah hepimize nasip etsin
Ay cok sevindim canim benim hayirlisi olsun hakkinda insallahcanim dun aksam verdm zaten dayanamayp 87 ckti.
Haftaya persembe veya cuma cagrdi tekrar:)
Ultrason resmi verdi mi sana verdiyse atar mısın bazı doktorlar yuvarlak değil düzensizlik var diyo belki oyledir
ooo canım bu eski mesaj. ben sonra bir daha kan verdm şükür ki 775 çıktı smdi doktor arıyorum fellik fellikAy cok sevindim canim benim hayirlisi olsun hakkinda insallah
Benim henüz gelmedi ama umudum da yokBugun hepimizi vurdu heralde kirmizilar :)
Canım 4+3te gittm ben kese bozuktu hatta tam olusamamisti doktorum bak oluşuyor daha dedi 2 hafta sonra gel dedi bn 6.haftada gittm gayet düzgün du ama boş gebelik mis .. bnde pıhtılaşma varms .. nasıl bir bozuklukmus ki buKizlar bisey sorabilir miyim hamilelik topiklerinde yazdim ama saolsunlar hic biri tinlamadi. Dun 4+6 da doktora gittim bel agrim nedeniyle doktor kesemde duzensizlik oldugunu soyledi dusuk tehlikemin olduğunu soyledi. Doktor 3 gun rapor verdi yatiyorum. Ama bel agrum disinda hic bir sikayetim yok kanamam yada pembe akintim hicbisey yok bu sekilde dusuk tehlikesi olur mu kafama takild. Sol kasigimda ignw batmasi gibi hafif bi agrim var baskada bisey yok bisey olur mu kotu durumdayim. Lutfen banada bi cevap verebilir misiniz
Canım 4+3te gittm ben kese bozuktu hatta tam olusamamisti doktorum bak oluşuyor daha dedi 2 hafta sonra gel dedi bn 6.haftada gittm gayet düzgün du ama boş gebelik mis .. bnde pıhtılaşma varms .. nasıl bir bozuklukmus ki buKizlar bisey sorabilir miyim hamilelik topiklerinde yazdim ama saolsunlar hic biri tinlamadi. Dun 4+6 da doktora gittim bel agrim nedeniyle doktor kesemde duzensizlik oldugunu soyledi dusuk tehlikemin olduğunu soyledi. Doktor 3 gun rapor verdi yatiyorum. Ama bel agrum disinda hic bir sikayetim yok kanamam yada pembe akintim hicbisey yok bu sekilde dusuk tehlikesi olur mu kafama takild. Sol kasigimda ignw batmasi gibi hafif bi agrim var baskada bisey yok bisey olur mu kotu durumdayim. Lutfen banada bi cevap verebilir misiniz
Bide olmuyormussunBenim henüz gelmedi ama umudum da yok
Canım 4+3te gittm ben kese bozuktu hatta tam olusamamisti doktorum bak oluşuyor daha dedi 2 hafta sonra gel dedi bn 6.haftada gittm gayet düzgün du ama boş gebelik mis .. bnde pıhtılaşma varms .. nasıl bir bozuklukmus ki bu
Önlem almış doktorun umarm birşey olmaz canım endişe yapmamaya çalış canım inşallah 6 ocağa kadr düzelir.. kan tahlilleri nasıl katliyormu 2 katinaBilmiyorum ki canim 6 ocakda yine cagirdi gelisim iyi dedi ama kese duzensizligi var dedi bi igne yaptirdi progestan ve coaspirin verdi her ihtimale karsilik. Yanimda kimsede yok ne yapacagimi sasirdim
Valla süper olur kuzu bak biraz önce yazı yazdım birtane arkadaşım ile ilgili sana tekrar yollayım kısmet vallahiBide olmuyormussun
İnşallah tutmuştur canım. Hayırlı müjdeli haberi vereceksinDun geceyi degerlendrdm 2 gundur cok yogun akinti vardi suan yok cok az kremsi insallah tutmustr ne diyim ama tabikide iliskiye devam :)
İnşallah sende hamilesindir canmValla süper olur kuzu bak biraz önce yazı yazdım birtane arkadaşım ile ilgili sana tekrar yollayım kısmet vallahi
Kızlarrrr arkadaşım bat a 2 kala test yaptı negatif ve 2 şer gün ara ile test yapmaya devam etti çünkü bat gelmedi ama tüm testler negatif dün 7. Günüydü geçeli yine negatif bu sabah benim zorumla test yaptı ve silik çizgi sonunda göründü hiç umudu kalmamışken tam 8 gün gecikince gördü Allah işte önce üzüldü şimdi güldü darısı bizzz isteyenlerin başına inşallahhh Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?