yazdklarini gozlerm dolarak okudum. Valla benm bile zoruma gtti. Seni hayal bile edemiyorumBenim için iyi dileklerde bulunan bütün arkadaşlara tek tek teşekkür ederim göremediğim varsa onlara da teşekkür ederim dün kürtajımı oldum 8 haftalık olan bebeğim 7. Ci haftada gelişimi durmuş kalbi durmuştu dün fakülteye gittiğim de de içeri de kanama başladığını kesenin bozulduğunu beni kürtaja alacaklarını söylediler kürtajım da anestezi almadım ağrı kesiciyi de dikloron vuruyorlarmış ona da alerjim olduğu için vuramadılar o yüzden her şey canlı canlı normal Doğum gibi oldu Allah'ım bir daha böyle ne bana ne de bir başkasına yaşatmasın inş sizleri öpüyorum ben biraz siteye girmeyeceğim psikolojim iyileşene kadar kendinize çok iyi bakın
Sanmıyorum canm kontrole gidecekmisin ? Bnden çok sıvı geliyordu ama içinde siyah siyah pihtilar oluyordu merkez etme ama agrin sizin varsa yarın bir git doktoruna..Canım benden pıhtı şeklinde bazen bişeyler geliyor normal mi acaba şimdi parça kaldı diye çok korkuyorum
daha hic bir muayene yaplmadi ki
Ultrason olcumu smear testi hc biri yok doktor sorunu yuzunden
Dun geceyi degerlendrdm 2 gundur cok yogun akinti vardi suan yok cok az kremsi insallah tutmustr ne diyim ama tabikide iliskiye devam :)Adetin çok düzenliyse olabiliyor. O yüzden doktorum 10.günden itibaren adete kadar ilişki olsun derdi bize de
Evet çok doğru bende oluyum hemen incire başlıcamAyy insallah tatlim. Bu ay mecburen antibiyotik kullandigim icin adet olunca icim rahatladi. Belki bikac aydir enf vardi ondan olmadi bu ay antibiyotikle tedavi oldum diye yeni yeni umutlar ariyorum kendime:) bikac gun sonra da gunde 3-4 tane kuru incir yemeye baslayim diyorum.
Hizli ileri 5 yavaş ileri 40 yerinde hareket 10 hareketsiz 45 sprem saysio 43mCanım ilk gittiğimizde %3 tü doktor biraz lökosit var başka birşey yok dems geri göndermiş sonra tekrar gitti %5 çıktı varikosel var demiş oda ameliyat oldu ameliyattan sonra %10 a çıktı hamile kaldım ama düşk oldu geri test yaptı %5 e geri düstü at kestanesi çayı icirdim bir macun yaptım keçi boynuzu kürü icirdim şimdi de çok şükür %35 baya düzelme kat ettik sperm sayısında 70 milyodu en başta şuan 450 milyon sizin de mi sorun hızlı sperm ??
Amin canım inş temiz çıkar sonuçların haberdar etrahmimde polip var canım onlar için iyi huylu mu kötü huylu mu diye baktılar kolay bir işlemdi ama çatala oturmak uyutulmak altım çırılçıplaktı..ne bileyim çok kötü olmuştum baya etkilenmiştim.. ama kürtaj için orada olmak daha başkadır.. Rabbim kimseye yaşatmasın
Amin canım Allah'ım sana sağlıklı gebelik nasip etsinyazdklarini gozlerm dolarak okudum. Valla benm bile zoruma gtti. Seni hayal bile edemiyorumsabir dilemekten baska yapablcgmz bisey yok. Allah yardmcn olsn arkadasm.
İnsallah yuzun guler. Cok uzuldm yasadklarina. Allah acil sifalar versn
Yok canım çok şükür öyle dayanılmayacak bir ağrı sızı felanSanmıyorum canm kontrole gidecekmisin ? Bnden çok sıvı geliyordu ama içinde siyah siyah pihtilar oluyordu merkez etme ama agrin sizin varsa yarın bir git doktoruna..
Himmm düzelir inşallah canm varikosel var mıydı esimdede ?? Kurleri deniyormusn veya takviye faln ?Hizli ileri 5 yavaş ileri 40 yerinde hareket 10 hareketsiz 45 sprem saysio 43m
İyi bari canm normalde bazı insanlarda hiç olmazms kanama her insanın yapısı başka sabaha kadr takip et çok yoğun ve pihtili gelirse git doktoruna için rahatlasn. Vakkum la yapıyorlar kurtaji genelde o yüzden parça kalma olasılığı baya azaldı eskiye göreYok canım çok şükür öyle dayanılmayacak bir ağrı sızı felan
Bn bu ay hergun 5 tane yedim ayriyettnde kaynatip havucla ikisinn suyunu ictm bklm ise yarckmiEvet çok doğru bende oluyum hemen incire başlıcam
İnşallah yaramıştır canım yaaaaBn bu ay hergun 5 tane yedim ayriyettnde kaynatip havucla ikisinn suyunu ictm bklm ise yarckmi
Öyle canım bence bir kaç gün gelir sonuçta baya bir işlem yapıldı canımİyi bari canm normalde bazı insanlarda hiç olmazms kanama her insanın yapısı başka sabaha kadr takip et çok yoğun ve pihtili gelirse git doktoruna için rahatlasn. Vakkum la yapıyorlar kurtaji genelde o yüzden parça kalma olasılığı baya azaldı eskiye göre
Tabi canm rahim kalınlasiyo hamilikte o dökülüyo sonuçtaÖyle canım bence bir kaç gün gelir sonuçta baya bir işlem yapıldı canım
Hosgeldin canim Allah hepimize nasip etsinMerhaba kızlar. Ben de Allah'ın izniyle 2017de anne olucam. Aranıza katılmak isterim :)
Var doktor 6 ay dene sonra ameliyat gerekirse amletyt olacak demis kur olarak da keiboynzuu özü takviyesi varHimmm düzelir inşallah canm varikosel var mıydı esimdede ?? Kurleri deniyormusn veya takviye faln ?
Amin canım benim. Sağolasın. Evet rahatladı başlangıç şimdilik gzl bakalım . Sen nasılsınBişler çıkmamasına çok sevindim canım çok sevindim .. bunu ögrendiğin için içinde rahatlamış oldu . Allahım hakkımızda hayırlısı olsun canııım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?