- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Önlem almış doktorun umarm birşey olmaz canım endişe yapmamaya çalış canım inşallah 6 ocağa kadr düzelir.. kan tahlilleri nasıl katliyormu 2 katina
Sıkma canını herşey olacağına varıyor emin ol inşallah rabbim hayırlısıyla gebeliğini devam ettirir inşallah
İnslh hc birşey olmaz canm sakın olmaya çalış .. rizki varsa gelir o inşallah ta gelir :)15 aralikda 63 du, 17 aralikda 153, 21 aralikda 799 du artisim normaldi kese 4+2 de karindan gozuktu. 4+6 da belim agridi biraz doktora gittim doktor bi agrin olursa hemen gel diye tembihlemisti beni. Benim durumlat karisikti boyle dedi bilmiyorum ne olacak kanama yok icerde bile herhangi bi kanamam yok olsa derdi doktorum
İnslh hc birşey olmaz canm sakın olmaya çalış .. rizki varsa gelir o inşallah ta gelir :)
Insallah canim cok saol Allah razi olsun
Çok düzenli gününde oluyordum dio inşallah Allahım bizlerede versinİnşallah sende hamilesindir canmarkadaşının adetleri düzensiz mi gec yumurtlama olmus belli veya bir ay içinde iki kez yumurtlamista olabilir :)
Aa çok şaşırdım bak o zamn .. o zaman kirmizilari illa beklemeliyz biz boşuna erkenden test yapıyoruz ..Çok düzenli gününde oluyordum dio inşallah Allahım bizlerede versin
Tamam canim olmadi bakalim uç ay olmazsa gidicez artik hayrlisiHimmm canm ümitsiz konuşmak istemem ama bnm eşim bir yıl bekledi yinede oldu sonunda .. 9 ay kadrda ameliyat sonrası bekledik yinede siz bilirsiniz bnce 3 ay deneyn olmazsa gidin doktora yapan ameliyati
Benimde merak ettiğim bu işte benimde az geldi akıntıBnmde iki gundur sulu akintiydi cok az dun geldi yum akintisi ve azdi ama bugun yok krem kivaminda acaba bnde dun yumurtladmmi onu merak edyrm az gelincede oluymu
Iyiym cnm sen npysn asil gorunmuyosn uzun zamandrrkybhdr napıon cnm
Bi skinti yok dmi cnm. Bebisin cinsiyeti belli oldmuİyim cnm cok sukur bu aralar grıom sayfaya ole kafa dagtmaya
İlaç falan verdi mi canım geçmiş olsun öncelikle. Düşük önleyici ilaç verdi mi? Kesede düzensizlik derken gelişim olarak mi? Allah hayr etsin. Uzat ayaklarını dinlen. İnşallah herşey güzel olurKizlar bisey sorabilir miyim hamilelik topiklerinde yazdim ama saolsunlar hic biri tinlamadi. Dun 4+6 da doktora gittim bel agrim nedeniyle doktor kesemde duzensizlik oldugunu soyledi dusuk tehlikemin olduğunu soyledi. Doktor 3 gun rapor verdi yatiyorum. Ama bel agrum disinda hic bir sikayetim yok kanamam yada pembe akintim hicbisey yok bu sekilde dusuk tehlikesi olur mu kafama takild. Sol kasigimda ignw batmasi gibi hafif bi agrim var baskada bisey yok bisey olur mu kotu durumdayim. Lutfen banada bi cevap verebilir misiniz
Amin insallah cnm ya henuz yok bisy bi turlu denk gelmedi klomen ve catlatma ignesi kullandm bu ay yine ama tutmadi yine galba.Daha belli olmadı cnm ya suanlık bi skntı yok insallh da ayrıntılıda kalbi duzgun cıkar 6snda randevum var blki cnsyt ozmn belli olur sn de yok mu guzel haber cnm tez zamanda Allah gonlundekini verr insallh sanada
Doktorlar ne dıo cnm nıe gerek duydun onlara senın normal oluyorduAmin insallah cnm ya henuz yok bisy bi turlu denk gelmedi klomen ve catlatma ignesi kullandm bu ay yine ama tutmadi yine galba.
Oluyodu ama 11 aydir olmuyo cnm ya hemen olsn istiyorm olmuyo iki aydr aslnfa takmiyorm ama yinede olmadi. Doktor verdi hapla igneyi esimdede bndede skinti yok ama zamani degl galba. Yda kurtajdan snra skintimi ckti nldu blmiyrm ki doktrlar hersy normal diyo ama blmiyrmDoktorlar ne dıo cnm nıe gerek duydun onlara senın normal oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?