2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Iyi aksamlar kizlar,
Nasilsiniz,nasil gidiyor calismalar. Kimler hamile.
Pek zaman bulamiyorum artik topige girmek icin. Herkes aklimda dualarimda. Rabbim evlat hasretini yasayanlarin hasretlerini en guzel en hayirli en saglikli evlatlarla dindirsin insallah.
Hamile olan melek annelerimizede hayirli saglikli dogumlar ve musmutlu hayatlar diliyorum.

Beni unutmayin. Gittikce eskidim bekleyisimde.
Opuldunuz beybisiler

Önlem almış doktorun umarm birşey olmaz canım endişe yapmamaya çalış canım inşallah 6 ocağa kadr düzelir.. kan tahlilleri nasıl katliyormu 2 katina

15 aralikda 63 du, 17 aralikda 153, 21 aralikda 799 du artisim normaldi kese 4+2 de karindan gozuktu. 4+6 da belim agridi biraz doktora gittim doktor bi agrin olursa hemen gel diye tembihlemisti beni. Benim durumlat karisikti boyle dedi bilmiyorum ne olacak kanama yok icerde bile herhangi bi kanamam yok olsa derdi doktorum

İnslh hc birşey olmaz canm sakın olmaya çalış .. rizki varsa gelir o inşallah ta gelir :)

Kızlar iyi akşamlar. Size söyliyeyim dedim:)
Şimdi benim bat a daha 6-7 gün var biliyorum bence yok ama yine de test yotım ucuz olanlardan hemde akşam üzeri. İlk başta bişey çıkmadı acaba ben mi abartıyorum dedim de, beş dk olduğu zaman çoooooooooookkkk silik hayal meyal bi çizgi çıktı. Tabi 10.dk da biraz daha belirgindi ama önemli olan ilk beş dk tabiki.
Yarın sabah da denicem bakalım eğer silik çıkarsa en azından, tahlil e gitcem hastaneye. Hayırlısı artık

İlaç falan verdi mi canım geçmiş olsun öncelikle. Düşük önleyici ilaç verdi mi? Kesede düzensizlik derken gelişim olarak mi? Allah hayr etsin. Uzat ayaklarını dinlen. İnşallah herşey güzel olur

Daha belli olmadı cnm ya suanlık bi skntı yok insallh da ayrıntılıda kalbi duzgun cıkar 6snda randevum var blki cnsyt ozmn belli olur sn de yok mu guzel haber cnm tez zamanda Allah gonlundekini verr insallh sanada

Daha belli olmadı cnm ya suanlık bi skntı yok insallh da ayrıntılıda kalbi duzgun cıkar 6snda randevum var blki cnsyt ozmn belli olur sn de yok mu guzel haber cnm tez zamanda Allah gonlundekini verr insallh sanada
Amin insallah cnm ya henuz yok bisy bi turlu denk gelmedi klomen ve catlatma ignesi kullandm bu ay yine ama tutmadi yine galba.

Doktorlar ne dıo cnm nıe gerek duydun onlara senın normal oluyordu
Oluyodu ama 11 aydir olmuyo cnm ya hemen olsn istiyorm olmuyo iki aydr aslnfa takmiyorm ama yinede olmadi. Doktor verdi hapla igneyi esimdede bndede skinti yok ama zamani degl galba. Yda kurtajdan snra skintimi ckti nldu blmiyrm ki doktrlar hersy normal diyo ama blmiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…