Kesenin şekline gore oyle demiştr doktorun cnm sen onu dnle yat dinlen bikacgunKizlar bisey sorabilir miyim hamilelik topiklerinde yazdim ama saolsunlar hic biri tinlamadi. Dun 4+6 da doktora gittim bel agrim nedeniyle doktor kesemde duzensizlik oldugunu soyledi dusuk tehlikemin olduğunu soyledi. Doktor 3 gun rapor verdi yatiyorum. Ama bel agrum disinda hic bir sikayetim yok kanamam yada pembe akintim hicbisey yok bu sekilde dusuk tehlikesi olur mu kafama takild. Sol kasigimda ignw batmasi gibi hafif bi agrim var baskada bisey yok bisey olur mu kotu durumdayim. Lutfen banada bi cevap verebilir misiniz
Gerçekten mi ya ay inş yarin xoo güzel bir sonuç alirsin ya :))Kızlar iyi akşamlar. Size söyliyeyim dedim:)
Şimdi benim bat a daha 6-7 gün var biliyorum bence yok ama yine de test yotım ucuz olanlardan hemde akşam üzeri. İlk başta bişey çıkmadı acaba ben mi abartıyorum dedim de, beş dk olduğu zaman çoooooooooookkkk silik hayal meyal bi çizgi çıktı. Tabi 10.dk da biraz daha belirgindi ama önemli olan ilk beş dk tabiki.
Yarın sabah da denicem bakalım eğer silik çıkarsa en azından, tahlil e gitcem hastaneye. Hayırlısı artık
İzmire glme sansın varsa hasmet mesut özsoya gorun bi prof. O cozer sorununu senin bnce gozde hastanesnde. Ama olur dıolarsa takntı haline gtrme elbt olur kasma kndni dusunme hic ummadgn anda oluverir bakarsınOluyodu ama 11 aydir olmuyo cnm ya hemen olsn istiyorm olmuyo iki aydr aslnfa takmiyorm ama yinede olmadi. Doktor verdi hapla igneyi esimdede bndede skinti yok ama zamani degl galba. Yda kurtajdan snra skintimi ckti nldu blmiyrm ki doktrlar hersy normal diyo ama blmiyrm
Aynen vallahi bende şaşırdım ama demekki oluyomuşAa çok şaşırdım bak o zamn .. o zaman kirmizilari illa beklemeliyz biz boşuna erkenden test yapıyoruz ..
Gelme sansm var cnm da bu ayda olmazsa ugrasmicm artk ne olcaksa olsn sagl yinede cnm.İzmire glme sansın varsa hasmet mesut özsoya gorun bi prof. O cozer sorununu senin bnce gozde hastanesnde. Ama olur dıolarsa takntı haline gtrme elbt olur kasma kndni dusunme hic ummadgn anda oluverir bakarsın
Ne demk cnm sn saol olcak insalhh ben inanıyorumGelme sansm var cnm da bu ayda olmazsa ugrasmicm artk ne olcaksa olsn sagl yinede cnm.
Insallh cnm bnm bnde bi kac aya mujdeli haberi verirm size insalllh.Ne demk cnm sn saol olcak insalhh ben inanıyorum
İnşallahhhhhInsallh cnm bnm bnde bi kac aya mujdeli haberi verirm size insalllh.
Çookk saol canım inşallahGerçekten mi ya ay inş yarin xoo güzel bir sonuç alirsin ya :))
Canim geçmiş olsun. Geçen hamileligim benimde kürtajla sonuçlanmıştı. Kalp atışını duyamadigimz için. Vakumlu kürtaj mi yapılacak bunu sor doktoruna. Ve kesinlikle vakumlu istediğini söyle. Hiç korkma canım narkoz aldigin için bisey hissetmiyorsun zaten. Sonrasında adet sancısı gibi ağrım olmuştu benim biraz da kanamam.Kızlar renkli doppler de de bebeğimin kalp atışı görülmedi 6 hafta 2 günlük usg ye göre radyalog 7 hafta dedi herAlde perşembe küretaj olacağım kürtaj olanlar anlatabilir mi ne kadar sürüyor anestezi ile oluyormuş da ben ondan da korkuyorum açıkçası daha önce anestezi almadım
Hem de ne vurdu:)Bugun hepimizi vurdu heralde kirmizilar :)
Of ya sabah daha iyiydim karnimin agrisindan üzülemedim.ama simdide uyuyarmiyorm uzuntuden.ya ben nezaman anne olcam 150 yasindami yaaHem de ne vurdu:)
En iyisi canmTamam canim olmadi bakalim uç ay olmazsa gidicez artik hayrlisi
Eşim her zaman der Allah in esine karşılmaz diye .. inşallah sağlıkla kucağına alır arkadasnAynen vallahi bende şaşırdım ama demekki oluyomuş
Aynen öyle canım darısı sana ve biz tüm isteyenlere olsun inşallahEşim her zaman der Allah in esine karşılmaz diye .. inşallah sağlıkla kucağına alır arkadasn
AminnnnAynen öyle canım darısı sana ve biz tüm isteyenlere olsun inşallah
Insallah cnm guzel dileklerin icin cok cok cokkkk tesekur ederm bitanmmmİnşallah tutmuştur canım. Hayırlı müjdeli haberi vereceksin
Varsa bile doktor daha göremezki küçücüktür. 5 gün geciktiyse kan testi yaptır.Merhaba kızlar bişey sorcam ya 25 gecikti adetim ama utlraonda bişey yok demişti geçen hafta doktora sizce olabilir mi
5 gün değil canım 25 gün gecikti adetimVarsa bile doktor daha göremezki küçücüktür. 5 gün geciktiyse kan testi yaptır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?