Evet 21 oldu baktım öyle forumlara bu kadar geciken bulamadım. Hissetmiyorum ama hisle olmuyormuş öğrendik. Nasipten ötesi yok. Normal zamanlarda gecikmeye alışkınım ama bu anormal bir durum hayr olur inşallah direk doktora gideyim değil mi ultrason falan olsa gözükmesi lazım yarin 4+5 olacak olsa görünür diye düşünüyorum ama olsa tabi
Ahhhhh ne zormus. İçi. Yanar mı acirmi bişey sogutmaz mı. Allahım kimseye yasatmasin. Sizden hepinizden Allah razı olsun. Yanımdasın iz desteksiniz dualarinizla iyi dileklerinizle hepinizi çok seviyorum . Sende hamilesin rahim filmine gerek kalmadı şükür . Allahım sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeni nasip etsin. Sonrasında da sağlıklı bebek al kucağına. Hayırlısıyla. Hepiniz için diliyrmtugken canim cok uzuldum evet kac gundur yoktun kurtajini olmussun bile yaaa Allahim sabir versin uzulme nolur biliyorum soylemesi kolay ama icimizi rahatlatan tek soz hayirlisi buymus demek. Kendini cok kisa surede toparlayacagina eminim. Allah yardmcn olsun yalniz kalma burda icindeki herseyi soyle aglama diyemem ama kendini yipratma yasadigimiz hersey sinav aldigimiz nefes bile bizim degil Rabbim boyle uygun gormus sende biliyorum tevekkulunu ediyosun ama icin yaniyo eminim... gececek , saglikli hayirli bi bebege hamile kalirsin insallah... duaya sarilin birakmayin asla kendinizi...
inşallah hep böyle iyi haberlerini alırız dualarımdasın tez zamanda sağlıkla hızla yükselsin değerin keseni göresin inşallah
ben iyiyim düşük kanamam kesildi. artık önümüzdeki maçlara bakacağız
Öğrenilmiş çaresizlikBende hic bisey hissetmedim bu hisle olacak bisey degil. Ruya gordm yokya psikolojik bu dedim. Agrim oldu belirli yerlerde. Psikolojik, üşüttüm deyip atlattim ... gec kalma sende kan ver kacis yok niye bu kadar durgunsun ki yaa
Ahhhhh ne zormus. İçi. Yanar mı acirmi bişey sogutmaz mı. Allahım kimseye yasatmasin. Sizden hepinizden Allah razı olsun. Yanımdasın iz desteksiniz dualarinizla iyi dileklerinizle hepinizi çok seviyorum . Sende hamilesin rahim filmine gerek kalmadı şükür . Allahım sağlıklı sıhhatli hamilelik geçirmeni nasip etsin. Sonrasında da sağlıklı bebek al kucağına. Hayırlısıyla. Hepiniz için diliyrm
Öğrenilmiş çaresizlikbugünlerde böyleyim
Evet canım hayırlısı buymuş. Bak sana ne gzl sağlıklı nasip etti rabbim. İnşallah banada nasip eder .Dr 2 ay korun dedi.. hayırlısı Allah'tanYaaa gerçekten miAllahım sabrını artirsin bnm önceki de boş gebelikti canm çok şükür tekrar etmedi bu kez iyiyz snada nasip olsun inslh Allahım sağlıklı br evlat nasip etsn sna.
Bende kararsızım korunmak konusunda ama bilmiyormki ne yapacağımı. Çok zor geçti. ... Allahım sanada sağlıklı nasip edecek gzl ilerleyecek. Hiç stres yapma. Kendim gbi sevindim. Çok umutsuzdun hep. Allah'tan umut kesilmez. HayirlisylaBenimki zor geciyo canim imkansiz doye bisey olmadigini Rabbimjn ol deynce olabilecegini goruyorum, yasiyorum... ben hamile kalabildgime sevindim kendimden okadar umudu kesmistim ki biliyosn sende. Ama bak sende kalabiliyomussun arkadasimda ysnimda yazdgni okudum kurtaj olmustu oda dr korun dedi korunmadi hemen o ay hamile kaldi simdi 7 aylik. Bak nasip oluyo yine. Insallah sizede olacak. Acini dindirmez ama kaderde yazili olani silip degistiremiyoruz malesef. Yine Rabbm nasip eder. Dualarim seninle
şimdi lavaboya gittim çok azz kahverengi akıntı gelmiş canım eli kulağında kesilecek sanırım.Allah razi olsun canim benim. Hepimiz hayirli haberle gelelim insallah..
Bitti mi tamamen kesildin mi?
Amin canım Allah razı olsunGeçmiş olsun ,allah bir daha yaşatmasın inşş
canım sende bebek oluşumu olmadı boş gebelik ondan dolayı beklemek gerekmez diye düşünüyorum çünkü senin depolarından almadı birşey. zaten kanaman olur biraz benim bugün bitti gibi kendini ölç tart iyi hissediyorsan devam et çalışmalara derim benBende kararsızım korunmak konusunda ama bilmiyormki ne yapacağımı. Çok zor geçti. ... Allahım sanada sağlıklı nasip edecek gzl ilerleyecek. Hiç stres yapma. Kendim gbi sevindim. Çok umutsuzdun hep. Allah'tan umut kesilmez. Hayirlisyla
Haklısın canım ablamda ebe hastanede . O da aynısını söylüyor. İlk ay korunup dgr aya baslayim .canım sende bebek oluşumu olmadı boş gebelik ondan dolayı beklemek gerekmez diye düşünüyorum çünkü senin depolarından almadı birşey. zaten kanaman olur biraz benim bugün bitti gibi kendini ölç tart iyi hissediyorsan devam et çalışmalara derim ben
Gidebilirsem vereceğim yoksa yarin artık. Malum çocuk var istediğim an çıkamıyorum öyle kış günü. Araba da yok otobüslerde git gel çocuk heba oluyor yer veren yok sinir stres ayrı.Kan ne zaman vercn bu aksam dimi
Tekrar evde test yapıp tek çizgi görmek istemiyorum zaten de almadım inşallah hayırlısı canım. Ne diyeyim. Boşvermislik var üstümdeKan ne zaman vercn bu aksam dimi
Allah senden de razı olsun ,allah atlatmanda kolaylık versin, seni çok iyi anlıyorum canım ben de kimyasal gebelik geçirdim seninki gibi değil ama hayaller yarım kalınca insanın içi acıyor ama geçiyor zamanla her şeyin ilacı zaman ,izi kalıyor ama geçiyorAmin canım Allah razı olsun
Aynen canm 2 ay normal . Ya bu döllenme ile alakalı tek seferliktr sende diğerinde saglklibr gebelik geçir inslh. Canm başka dusuk varmı sminEvet canım hayırlısı buymuş. Bak sana ne gzl sağlıklı nasip etti rabbim. İnşallah banada nasip eder .Dr 2 ay korun dedi.. hayırlısı Allah'tan
Canm br kere adet olana kadr rahime dinlenmesi için izin ver ondan sonra devam et denemeye bence çünkü kurtajdan kolay değil rahim gebeliği arar hemn geri olur faln tabi ksimette bu işler sn yinede br ay korun yumurtalıkların kendine gelir inslh br daha olmazBende kararsızım korunmak konusunda ama bilmiyormki ne yapacağımı. Çok zor geçti. ... Allahım sanada sağlıklı nasip edecek gzl ilerleyecek. Hiç stres yapma. Kendim gbi sevindim. Çok umutsuzdun hep. Allah'tan umut kesilmez. Hayirlisyla
İçindekı sesı sustrrrrrr bnce hiç dnlme kuzu nasıp herseyBenim de öyleydi canım daha yeni tamamı hafiften ağrımaya başladı göğüslerin.. Yalnız az önce lh testi yaptım o bile kalbim kadar beyaz ve temiz çıktı yaayine gebelik yok bende sanırım içimdeki ses öyle demeye başladı
Kendımı dınleseydım destan çıkarrdm aşkım sadece takıb esyrm dun coktu bu gun yok yanı cok haff otrnca falan oda gazdr tahmnceBenim koltuk altimdan gogsumun yanlarindan agriyodu gogus agrim ilk kez bu ay farkliydi canim. Kendini fazla dinleme henuz cok erken canim. Adete bir 4 5 gun kala baslamisti kasik agrin var mi suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?