Yok canım dusugum daha önce ilk kez yaşadım bunuda. Bu adet olayım ondan sonra inşallah çalışmalara başlarım. Ovulasyon testi alayım dyrm. Anlatırsınız bana nasıl yapildigini ozaman. Senin boş gebelik sonrası ne kadar süre sonra oldu canım ne kadar korundunCanm br kere adet olana kadr rahime dinlenmesi için izin ver ondan sonra devam et denemeye bence çünkü kurtajdan kolay değil rahim gebeliği arar hemn geri olur faln tabi ksimette bu işler sn yinede br ay korun yumurtalıkların kendine gelir inslh br daha olmaz
Aynen öyle. İnşallah atlatacağım. Hastanede iken okadar riskli gebelikler vardiki. Allah herşeyin hayırlısını versin. Onları görünce de bir garip oldum. Sağlıklı hamilelik nasip etsin rabbimAllah senden de razı olsun ,allah atlatmanda kolaylık versin, seni çok iyi anlıyorum canım ben de kimyasal gebelik geçirdim seninki gibi değil ama hayaller yarım kalınca insanın içi acıyor ama geçiyor zamanla her şeyin ilacı zaman ,izi kalıyor ama geçiyor
ben dün sipariş verdim canım bir siteden ben geçen ay yaptım ilk kez o testi hamile kaldım artık takip edeceğim ben geç yumurtluyormuşum meğerYok canım dusugum daha önce ilk kez yaşadım bunuda. Bu adet olayım ondan sonra inşallah çalışmalara başlarım. Ovulasyon testi alayım dyrm. Anlatırsınız bana nasıl yapildigini ozaman. Senin boş gebelik sonrası ne kadar süre sonra oldu canım ne kadar korundun
Br ay korundum 4 ay sonra oldu canm bna bakma sn bnm esimde sperm sıkıntısı vardı.Yok canım dusugum daha önce ilk kez yaşadım bunuda. Bu adet olayım ondan sonra inşallah çalışmalara başlarım. Ovulasyon testi alayım dyrm. Anlatırsınız bana nasıl yapildigini ozaman. Senin boş gebelik sonrası ne kadar süre sonra oldu canım ne kadar korundun
Amin canım allah sağlıklı hamilelik versinAynen öyle. İnşallah atlatacağım. Hastanede iken okadar riskli gebelikler vardiki. Allah herşeyin hayırlısını versin. Onları görünce de bir garip oldum. Sağlıklı hamilelik nasip etsin rabbim
Bitiremem canm bn ya çok yavaş okuyorum çok iyi değil Kuran im bn malesef alamicamKızlar bı rıcam var 41 yasın topluyoruz hepımızin niyetıne
Bü günün hürmetine hepimizin sıkıntısı gunahların affı belaların deffi ölmüşlerimizin ruhu için 41 yasin dagıtıyorum okumak isteyen bu duaya katılmak isteyen var mı?
Akşam 21:00 da duası olacak..
Okumak isteyen sayı ve isim belirtsın
iyi haberlerini bekliyoruz inşallah canımBugün öğleye kadar çalışıyormuş doktorum gidemedim ya akşam acile giderim ya yarin bakalım
Allah razi olsun canım. Hayırlı haberler olsun inşallahiyi haberlerini bekliyoruz inşallah canım
canım çok iyi düşünmüşsün ben kuran okumayı bilmiyorum ama türkçe olarak okuyabilirsin dersen 3 tanesini alayımKızlar bı rıcam var 41 yasın topluyoruz hepımızin niyetıne
Bü günün hürmetine hepimizin sıkıntısı gunahların affı belaların deffi ölmüşlerimizin ruhu için 41 yasin dagıtıyorum okumak isteyen bu duaya katılmak isteyen var mı?
Akşam 21:00 da duası olacak..
Okumak isteyen sayı ve isim belirtsın
Evet canm Türkçe bende okuyabilirim eğer olursacanım çok iyi düşünmüşsün ben kuran okumayı bilmiyorum ama türkçe olarak okuyabilirsin dersen 3 tanesini alayım
canım çok iyi düşünmüşsün ben kuran okumayı bilmiyorum ama türkçe olarak okuyabilirsin dersen 3 tanesini alayım
Olur canım nıyet abdest oldumu oluyr 3 tane tugba dımı canmEvet canm Türkçe bende okuyabilirim eğer olursaNisaberatim
Bende ilk adet sonrası alıp deneyim .. markası site adı nedir canim bende alayimben dün sipariş verdim canım bir siteden ben geçen ay yaptım ilk kez o testi hamile kaldım artık takip edeceğim ben geç yumurtluyormuşum meğer
Anladım canım hayırlısı i nsallahBr ay korundum 4 ay sonra oldu canm bna bakma sn bnm esimde sperm sıkıntısı vardı.
evet canım 7 de işten çıkıyorum eve gidince okurum sana yazarım olurmuOlur canım
Olur canım nıyet abdest oldumu oluyr 3 tane tugba dımı canm
Amin canım tşk ederim bende dua ediyorum Allah'ım inş nasip eder bizedeHayırlı cumalar kızlarNisaberatim @sher33 @okeanoss00 fatmasecret19 @yanne B Biravucmutluluk ve diğer kızlar.. Dualarınıza beni de katın kızçelerim Ben işteyim ama içimden sürekli hepimize dua ediyor olacağım. Allah korktuklarımızdan emin, umduklarımıza hayırlısıyla nayil eylesin inşallah
Sağol Allah razı olsun canım. Aynen dediğin gbi yapacağım. İlk adetimi olduktan sonra bırakırım korunmayı.. tebrik.ederim eski sayfalarda gördüm hamilesin inşallah sağlıklı hayırlısıyla devam eder kucağına almayi nasip eder..tugken gecmisolsun canim rabbim tekrarini gostermesin. Ben 4 kayip yasamis biri olarak guvendigim kadin dogum dr.um kurtajin lohusadan hicbir farki olmadigini o yuzden 40 gun korunmak gerektigini bu da 1 adet gecirdikten sonraki doneme denk geldigini soyledi. O yuzden en azindan 1 adet gecirip korunmayi birakmani oneririm.
Nasıl yani canım gittin mi doktora sende üstüne görme olmayasınAdet oldum bebegimi kaybetim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?