2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canımm çok sağol ya Allah razı olsun .bende beklemek istiyorumda bugün böyle değişik ağrı olunca ümitlendim bi an.yumurtlama günleri olsa ondandır derdim ama adete 4 kaldı şu an bak 12yi geçti :)) dün geceden beriçok değişik karnım

Harika olmuş eline emeğine sağlık canım rabbim uğraşlarının mükafatı olarak kucağını bol bol bebiş doldursun inşallah enkısa zamanda bitanem.

Kizlar ya benim ymrtlamadan bi 5 gun sonra falan baslayan sari gibi akintim basladi kasik agrimda artti nedendirki acaba

Canım 4 haftalık değil senin bebeğin. Öyle olsa 3000 üstü olması gerek. Geç olmuş seninki de
Kızlar bu ay geç döllenme ayı galiba
Geç döllenme nasıl oluyor mesela benim bat 10 ekim kan testinde beta hcg 27 çıktı geç döllenme mi

Kizlar ya benim ymrtlamadan bi 5 gun sonra falan baslayan sari gibi akintim basladi kasik agrimda artti nedendirki acaba

Yumurtladıgını nerden anldn cnm adetin kaçıncı günü başlamıs oluyor..bnmde adetin 8.günü fln akıntı baladı 13.gnü kasık ağrısı hala dvm ediyor

Eline sağlık cnm cok teşekkr ederimm...liseteye bakınca şimdi ne merk ettimm hamişlerin sat'lar ne acba
Erken öğrenenleri merk ediyorm bnm 28.güne bi günkaldı ama bata dha var

Harika olmuş eline emeğine sağlık canım rabbim uğraşlarının mükafatı olarak kucağını bol bol bebiş doldursun inşallah enkısa zamanda bitanem.
Ahh canım benim ne güzel bir dua hepimizin insaAllah hepimizn kucagi dolsun bol bol hamis olsun ben sizin mutlulgnzla mutlu oluyrm iyi ki varsınız

. Can'ım eline sağlık cok güzel olmuş liste baya kişiyiz ama birçoğu arada uğruyo galiba pek tanımıyorum
Aynen canım sık girenler belli zaten genelde yazanlar olsun herkse açık yeter ki kirma kirilma atisma olmasın icimizde hepimz dert ortagiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…