canım o ilacın hiçbir zararı yok.bence fayda görmek istiyorsan en az 2 tane al gunde.bende kullaniyorm.bende de pko var.pko için tek care bu toz.Bugün inofolic kullanmaya başlıcam. Doktor yumurtalıkların yavaş çalışıyo dedi ama bi ilaç vermedi... Sormak da aklıma gelmedi. Bende burdaki tecrübelere dayanarak takviye amaçlı inofolic kullancam. Günde 4 poşet alan varmış ben gün icinde 1 tane alcam. Aç yada tok karna farkedermi acaba ? Prospektüsde aç karna yazıyo poşet üzerinde herhangi vakit diyo... Farketmez heralde dimi
canım o ilacın hiçbir zararı yok.bence fayda görmek istiyorsan en az 2 tane al gunde.bende kullaniyorm.bende de pko var.pko için tek care bu toz.
Olsun canım üzülme vardır Zaman'ı güçlü olmak zorundayız toparlanmaya bak Cnm yoksa daha çok zorlaşır herşey çık yataktan aç müzik kafanı dağıtgunaydin kizlar...dün stresli ve alingan bir gündü çünkü olacaklari tahmin ediyordum.size biraz yersiz trip attim kusura bakmayin.aksamdan anlamistim sabahta kalktim kirmizilari gördüm çok mutsuzum üzgünüm dokunsan aglayacam yataktan çıkasım da yok
Allah yardimcin olsun cnm ..dilerim bu bebisin tutunur sana birakmaz seni ve sağlıkla kucağına alırsınkizlar gunaydin.dun aksam cok garip bisey oldu.goguslerimdeku siskinlik kayboldu.daha once bebegimi kaybettigim icin cok kaygiliyim.ondada boyle olmustu9 a dogru gidip kan tahlili yaptircam deger yukselmismi diye..dua edin bana ne olur.
Gunaydin cnm ben pko luyum...dr bana vermen iyi olur demistiGunaydin arkadaslar kilo vermek Hamile kalmaya yardimci oluyor mu evlendikten sonra yaklasik 10 kilo aldim boy 1:62 kilo 75 troidlerim Yavaş calisiyo Zor kilo veriyorum kilo verdikten sonra Hamile Kalan var mi aramizda
moralim çok bozuk ya. esimde coj istiyor ama üzülürüm die pek birsey soylemiyor ise giderken dedi ki askim simdi adet oldun ya hamile degilsin yani dimi dedi ilk defa.oda anlamaz boyle seylerden garibimOlsun canım üzülme vardır Zaman'ı güçlü olmak zorundayız toparlanmaya bak Cnm yoksa daha çok zorlaşır herşey çık yataktan aç müzik kafanı dağıtAllah'ım tez zamanda isteyen herkese nasip etsin
hamilelik testi yaptınmı hiçGunaydinnnnn kızlar...
malesef ben söktürücüye rağmen hala kırmızıyı görmedim...p.tesi dr a gidecem olmazsam bat tarihini veremiyorum o yüzden
Benim hiç göğüs ağrım olmadı şuana kadarkizlar benim gibi gogus agrisi sonradan gecen hamis varmi acaba
Ne kadar zamandır istiyorsunuz Can'ım tedavi falan görüyor Musun bende şimdi hazırlanıp köye gitçem altı ay kınası var kuzenin gitmek istemiyorum ama mecbur gitçemmoralim çok bozuk ya. esimde coj istiyor ama üzülürüm die pek birsey soylemiyor ise giderken dedi ki askim simdi adet oldun ya hamile degilsin yani dimi dedi ilk defa.oda anlamaz boyle seylerden garibim
Sağol canım benim Allah razı olsunM Meyvelipasta1 korkma canım her şey çok güzel olacak de. Dualarım seninle canım. Göreceksin inşallah bebeğini.
Evet cnm tarihim geçince 2 gün arayla kan verdim çıkmamıştı doktor ondan söktürücü vermistihamilelik testi yaptınmı hiç
Haftalar çok zor olur bence sat yazılabilir kesenin olusmasi, kalp atış durumu ve ilerleyen günlerde cinsiyethamilelerinde haftalarını falanmi yazsam diye düşünüyorum canım cinsiyetler belli olunca onlarida yazarm minnaklar ya biciriklar
yumurtaların yavaş çalışmasına ve ya tembelliğine pko denir.sana turkcesini söylemiş sadece.evet faydası oldu.gec yumurtluyordum hatta bazen hiç yumurtlamiyordum artık biraz daha erken yumurtluyorumBenimki pko değil olsa söylerdi dr heralde... Bide ilac vermedi ya belki büyük sıkıntı yoktur diye düşünüyorum... Aç karna tok karna farkediyo mu? Bide Faydası oldu mu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?