2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım o ilacın hiçbir zararı yok.bence fayda görmek istiyorsan en az 2 tane al gunde.bende kullaniyorm.bende de pko var.pko için tek care bu toz.

Gunaydin arkadaslar kilo vermek Hamile kalmaya yardimci oluyor mu evlendikten sonra yaklasik 10 kilo aldim boy 1:62 kilo 75 troidlerim Yavaş calisiyo Zor kilo veriyorum kilo verdikten sonra Hamile Kalan var mi aramizda

canım o ilacın hiçbir zararı yok.bence fayda görmek istiyorsan en az 2 tane al gunde.bende kullaniyorm.bende de pko var.pko için tek care bu toz.

Benimki pko değil olsa söylerdi dr heralde... Bide ilac vermedi ya belki büyük sıkıntı yoktur diye düşünüyorum... Aç karna tok karna farkediyo mu? Bide Faydası oldu mu sana

Gunaydin kizlar. Kirmizi karti gordum bende yeni bat 8 kasim

gunaydin kizlar...dün stresli ve alingan bir gündü çünkü olacaklari tahmin ediyordum.size biraz yersiz trip attim kusura bakmayin.aksamdan anlamistim sabahta kalktim kirmizilari gördüm çok mutsuzum üzgünüm dokunsan aglayacam yataktan çıkasım da yok

Olsun canım üzülme vardır Zaman'ı güçlü olmak zorundayız toparlanmaya bak Cnm yoksa daha çok zorlaşır herşey çık yataktan aç müzik kafanı dağıt Allah'ım tez zamanda isteyen herkese nasip etsin

Gunaydin kizlar 3 aylik korunmanin ardindan dün basladik calismalara.. onumuzdeki ay ovulasyon testi almayi dusunuyorum. Bu ay gunasiri devam edicez ve adetin 12.gunu yum kontrolum olucak.

S selifor liste super olmus ellerine saglik canim: )

kizlar gunaydin.dun aksam cok garip bisey oldu.goguslerimdeku siskinlik kayboldu.daha once bebegimi kaybettigim icin cok kaygiliyim.ondada boyle olmustu 9 a dogru gidip kan tahlili yaptircam deger yukselmismi diye..dua edin bana ne olur.
Allah yardimcin olsun cnm ..dilerim bu bebisin tutunur sana birakmaz seni ve sağlıkla kucağına alırsın

moralim çok bozuk ya. esimde coj istiyor ama üzülürüm die pek birsey soylemiyor ise giderken dedi ki askim simdi adet oldun ya hamile degilsin yani dimi dedi ilk defa.oda anlamaz boyle seylerden garibim

moralim çok bozuk ya. esimde coj istiyor ama üzülürüm die pek birsey soylemiyor ise giderken dedi ki askim simdi adet oldun ya hamile degilsin yani dimi dedi ilk defa.oda anlamaz boyle seylerden garibim
Ne kadar zamandır istiyorsunuz Can'ım tedavi falan görüyor Musun bende şimdi hazırlanıp köye gitçem altı ay kınası var kuzenin gitmek istemiyorum ama mecbur gitçem

hamilelerinde haftalarını falanmi yazsam diye düşünüyorum canım cinsiyetler belli olunca onlarida yazarm minnaklar ya biciriklar
Haftalar çok zor olur bence sat yazılabilir kesenin olusmasi, kalp atış durumu ve ilerleyen günlerde cinsiyet

Benimki pko değil olsa söylerdi dr heralde... Bide ilac vermedi ya belki büyük sıkıntı yoktur diye düşünüyorum... Aç karna tok karna farkediyo mu? Bide Faydası oldu mu sana
yumurtaların yavaş çalışmasına ve ya tembelliğine pko denir.sana turkcesini söylemiş sadece.evet faydası oldu.gec yumurtluyordum hatta bazen hiç yumurtlamiyordum artık biraz daha erken yumurtluyorum kendimi bi an tavuk gibi hissettim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…