hamilelerinde haftalarını falanmi yazsam diye düşünüyorum canım cinsiyetler belli olunca onlarida yazarm minnaklar ya biciriklarEline sağlık cnm cok teşekkr ederimm...liseteye bakınca şimdi ne merk ettimm hamişlerin sat'lar ne acba
Erken öğrenenleri merk ediyorm bnm 28.güne bi günkaldı ama bata dha var
hamilelerinde haftalarını falanmi yazsam diye düşünüyorum canım cinsiyetler belli olunca onlarida yazarm minnaklar ya biciriklar
şuan kendime güldm canım orasini hic dusunmemistm her hafta nasil degistirebilicem sanki ya kafam iyice gitti gerçekten neyse fikirlere acigm canlar benim kafa gidik böyle sacma birsey dusunmemden belliHaftaları zor olur cnmher hafta deişcek sonucta sat olabilir ama cinsiyetlere daha cok var ... rabbim bizide sevinsirsin inşallah
şuan kendime güldm canım orasini hic dusunmemistm her hafta nasil degistirebilicem sanki ya kafam iyice gitti gerçekten neyse fikirlere acigm canlar benim kafa gidik böyle sacma birsey dusunmemden belli
Aynen canım yorucu bir gündü hadi hayırlı geceler iyi bir doktor bulabilirsn insaAllah canımİlahii bnide güldürdün uykun gelmiş senin belli uyu bncee bnde dr araştırıyorm
Beklenen Adet Tarihi demek canım. Hepimiz sorduk bu soruyu merak etme Çekinme sor canım. Dualarımız kabul olsun inşallahSlm kızlar sayfaların hepsini okuyamadım bat ne demek adet günümü yumurtlama günümü bilmiyorum beni mazur gorün bu arada bende bu ay insallah hamile olmayı bekliyorum rabbim herkesın gonlune gore versin kimsenin kucagını boş bırakmasın insallahh
biz dede var hareketsizlik ve ayrıca morfoloji de 1.Yine de Allah tan ümit kesilmez.Sağol canım iyi dileklerin için 4 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıldır uğraşıyoruz.Resimde Sperm hareketsizligi var.20 eylülde ilk aşılamami oldum birkaç gün önce Nagatif olduğunu öğrendim. Bu ay dinlenip Kasım ayında tüp bebek deniycez.Zaten aşılamaya pek ümit vermiyordu doktorlar.Hayırlı canım.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
canım çok silik çıkmış yumurtlama yoktur.zaten ne zaman yaparsan yap LH testinde hep silik çizgi oluor.gebelik için LH testi kullananlar var.ertesi gün daha koyuysa belki gebelik var.ama en mantıklısi hcg testi tabi.Kızlar fotoya bakar mısınız? Adetime 5 gün var. Ovulasyon testi böyle çıktı. Yumurtluyor muyum yine?
Canım stres yapma dualarımız seninle. Artacak inşallah değerin. Haber ver bizlere de.kizlar gunaydin.dun aksam cok garip bisey oldu.goguslerimdeku siskinlik kayboldu.daha once bebegimi kaybettigim icin cok kaygiliyim.ondada boyle olmustu9 a dogru gidip kan tahlili yaptircam deger yukselmismi diye..dua edin bana ne olur.
kizlar gunaydin.dun aksam cok garip bisey oldu.goguslerimdeku siskinlik kayboldu.daha once bebegimi kaybettigim icin cok kaygiliyim.ondada boyle olmustu9 a dogru gidip kan tahlili yaptircam deger yukselmismi diye..dua edin bana ne olur.
zaten 5 den üstü gebelik deniyor canım ama seninkisi 5 i gecmemis.arkadaslarda bazen yapıyor 0.15 çıkıyor bazen 1.20 cikiior.kuxuk bir ihtimal kimyasal gebelik geçirmiş olabilirsin.yani sen hamile olduğunu anlamadan bebek dustu.ama dediğim gibi küçük bir ihtimal.Kizlar merhaba dun gebelik testi yptrdm 5.0 cikti bugun yine yaptirdim doktor istedi bugunde 0.10 cikti hamilelk vrmi ve ndn farkli cikti sonuc. adetim 1 hafta gecti adet sancim var gibi ama adet olmuyorum kizlar bi yardmci olun lutfen
inşallah bebeğin seninledir.icini ferah tut canım :)kizlar gunaydin.dun aksam cok garip bisey oldu.goguslerimdeku siskinlik kayboldu.daha once bebegimi kaybettigim icin cok kaygiliyim.ondada boyle olmustu9 a dogru gidip kan tahlili yaptircam deger yukselmismi diye..dua edin bana ne olur.
inşallah canim.erken ogrwnmenin sonuclari bir daha asla 10 gun gecmeden gitmeminşallah bebeğin seninledir.icini ferah tut canım :)
inşallah canimİnşallah değerlerin yükselmiştir canım.
Bizleri habersiz bırakma.
hiç sorma onu valla bana ben 4 haftalık hamileyken başladı o zaman hamile oldugumu bilmiyordum mr çekindim beyninde bişey olabilir bu derece agrı baş dönmesi unutkanlık normal degil dediler mr sonucu tertemiz çıktı doktor bu beyinle 60-70 sene yaşarsın sen maşallah dedi. Sonra hamile oldugumda doktora sordum bilmeden çok agrı kesici içtim ama dayanılmaz agrılarım var migren herhalde dedim oda hayır hormonlardan baş dönmesi ve baş agrısı çok yaşarsın vücut alışmaya çalışıyor hamilelige demişti zamanla azalıyo gibi ilk zamanlardaki gibi degil gerçekten ama yinede var beni zorlayan şey unutkanlık oldu normaldede vardı hamilelikle olanda gitti valla. bol su iç bak bol su içmeye başlayınca kesiliyor agrılar
tamam canim..cok saolCanım stres yapma dualarımız seninle. Artacak inşallah değerin. Haber ver bizlere de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?