2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

moralim çok bozuk ya. esimde coj istiyor ama üzülürüm die pek birsey soylemiyor ise giderken dedi ki askim simdi adet oldun ya hamile degilsin yani dimi dedi ilk defa.oda anlamaz boyle seylerden garibim
Kıyamam size ya.insallah en yakın zamanda olur.uzulme.en azından bir ay daha yaklaştın bebise.o gözle bak.

Gunaydin arkadaslar kilo vermek Hamile kalmaya yardimci oluyor mu evlendikten sonra yaklasik 10 kilo aldim boy 1:62 kilo 75 troidlerim Yavaş calisiyo Zor kilo veriyorum kilo verdikten sonra Hamile Kalan var mi aramizda
Günaydın ben düşük sonrası bi Dr. A gitmiştim o bana 5 kilo ver yeni hamileliğe vücudunu hazırla dedi bende 2aylık korunma dönemindeyim diyete başladım 1 kilo gitti kaldı 4 kilo

Morsevdam5 cnm benim 8 kasim duseltirmisin?. Listen cok guzell olmus ellerine saglik :)

kizlar gunaydin.dun aksam cok garip bisey oldu.goguslerimdeku siskinlik kayboldu.daha once bebegimi kaybettigim icin cok kaygiliyim.ondada boyle olmustu 9 a dogru gidip kan tahlili yaptircam deger yukselmismi diye..dua edin bana ne olur.

Sonucun cıktı mı? İçini ferah tut kötü bişey olmayacaktır inş. Stres sıkıntı icinde olma ki bebiş etkilenmesin. Allah yardımcın olsun

kasığımın sağ tarafı agrıyor. Yum yumlar çatlıyo heralde :) gecen ay böyle agrıdıgında, kesin hamileyim bebiş yerleşiyo diyodum

Ya ben nebicim doktora denk gelmişim ya :) hic bişi demedi bana. İyiki kk var :)
tok karna mı içtin sen ?

moralim çok bozuk ya. esimde coj istiyor ama üzülürüm die pek birsey soylemiyor ise giderken dedi ki askim simdi adet oldun ya hamile degilsin yani dimi dedi ilk defa.oda anlamaz boyle seylerden garibim
aynen canim bende en cok esime üzülüyorum cok hevesleniyo

Varya ne muradın varsa olur inşallah canım gönlüme su serptin içim okadar sızladiki anlatamam sana
Amin canım benim yaa hepimizin ne muradı varsa olsun inşallah doktorun sana daha gözükmez çok ufak biraz büyümesi lazım demedi mi sana ya? strese soktu seni bu kadar. Hatta bana doktorum kalp atışı için 6. Hafta duyulmayadabilir 6-8 haftalar arası duyulması gerekir demişti. Hemen köti düşünme canım, iyi düşün iyi olsun

Bu değere mi dedi bu lafı?
Doktor olduğuna emin mi değil acaba kendileri???
Hey yarabbbim...
Salı kesen gözükebilir.
Benim değer 64 iken doktorum böyle demedi.
Doktor seçimini bir daha düşün bence.
Benim doktorumda böyle bişey söylememişti ama arkadaşlarımdan duymuştum. Genelde doktorlat kalp atışını duymadan hamilelik başladı diyemiyoruz diye söylüyorlarmış. O zamana kadar gebeliği sonlandırabilecek bi sürü neden olduğu için herhalde. Düşük, boş gebelik gibi sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…