Hayırlı olsunkizlar degerim 86 dan 196 ya cikmis iyidemi.heyecandan yazamiyorum.ellerim titriyo.
Ay hadi insss allah saglikla kucağına alacağın zamanı da gösterir sana insss.hayırlı olsunnnnkizlar degerim 86 dan 196 ya cikmis iyidemi.heyecandan yazamiyorum.ellerim titriyo.
insallah canim.benimde bi tek bildigim 2 katina cikmasi gerektiğiİki gün araylamı bu değer cnm..sanrm iyi bn pek anlmm o aşamalara gelmediğim için ama iki katını geçmiş
Canim pko yumurtaligin belli bi yere kadar gelisip sonra gelisimini durdurup catliycak seviyeye gelememesi vucutta depolanmasina denir.usg de kistik goruntu vererek ortaya cikar.bu hastaliktan dolayi tembellik olusabilir.hic olusmayadabilir duzenli adet olanlarda vardir..yani tembellige denmiyor gelismeyip kistlesip depolanmasina deniyoryumurtaların yavaş çalışmasına ve ya tembelliğine pko denir.sana turkcesini söylemiş sadece.evet faydası oldu.gec yumurtluyordum hatta bazen hiç yumurtlamiyordum artık biraz daha erken yumurtluyorumkendimi bi an tavuk gibi hissettim :)
Ozaman iliskiden sonra saga meyilli yat canim...oglusun gelir belki insallahkasığımın sağ tarafı agrıyor. Yum yumlar çatlıyo heralde :) gecen ay böyle agrıdıgında, kesin hamileyim bebiş yerleşiyo diyodum
2 gunde ciktiysa iyi tabi canim 2 kat artmiskizlar degerim 86 dan 196 ya cikmis iyidemi.heyecandan yazamiyorum.ellerim titriyo.
Hanımlar benim de adetim 1 hafta geçtikten sonra beta 147 cikmisti. 2 gün sonra verdiğimde beta 180 cikti. Doktor dış gebelik olabilir dedi. Bugünde beta 390 cikti. Böyle durum yaşayıp da sağlıklı gebelik geçiren var mı hanımlar? Dualarınızı eksik etmeyin ne olur kardeşlerim. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Amin
Bal tarcin corek otu kurünu yap canim.yum olusmasina faydssi oluyor.adetin 2. Gunu baslayip 12 gun sabah ac karina.vorek otlarini ezerek ye agzinda..insallah gecmemistr adet surenSlm arkadaslar araniza katilabilirmiyim bende bu ay asilama yaptiricam yum olusursa gecen ay olusmadi bu ay bakalim sizin yazilari okuyorum araniza katilmak istedim
Ozaman iliskiden sonra saga meyilli yat canim...oglusun gelir belki insallah
Seninle aynı durumdayız bu ay canım. Ben fe hastalandıktan sonra ertedi akşam eşim eve morali bozuk geldi. Hamile olmadığım in çok üzülmüşmoralim çok bozuk ya. esimde coj istiyor ama üzülürüm die pek birsey soylemiyor ise giderken dedi ki askim simdi adet oldun ya hamile degilsin yani dimi dedi ilk defa.oda anlamaz boyle seylerden garibim
Bal tarcin corek otu kurünu yap canim.yum olusmasina faydssi oluyor.adetin 2. Gunu baslayip 12 gun sabah ac karina.vorek otlarini ezerek ye agzinda..insallah gecmemistr adet suren
Canim pko yumurtaligin belli bi yere kadar gelisip sonra gelisimini durdurup catliycak seviyeye gelememesi vucutta depolanmasina denir.usg de kistik goruntu vererek ortaya cikar.bu hastaliktan dolayi tembellik olusabilir.hic olusmayadabilir duzenli adet olanlarda vardir..yani tembellige denmiyor gelismeyip kistlesip depolanmasina deniyor
bna Dr um yumurta tembelliği var demişti bende nette araştırdım ve pko ile ayni anlamda olduğunu okudu .o zaman ben şimdi pko degilmiyimCanim pko yumurtaligin belli bi yere kadar gelisip sonra gelisimini durdurup catliycak seviyeye gelememesi vucutta depolanmasina denir.usg de kistik goruntu vererek ortaya cikar.bu hastaliktan dolayi tembellik olusabilir.hic olusmayadabilir duzenli adet olanlarda vardir..yani tembellige denmiyor gelismeyip kistlesip depolanmasina deniyor
Evet canım Allah büyük inşallah gönlümüze göre verir. Sen ne zamandan beri istiyorsun. Ben bu ay olmazsa doktora gitcem korkmaya başladımİnşallahumudumuzu kaybetmiyoruz daha 6 günümüz var bi bakmışsın ki pozitif olmuş.adet günün geçene kadar bekle hatta 15 ine kadar olmazsan direk kan testi yaptırır bakarız hayırlısını versin Rabbim
Canım hepsi iki gün aralıklarla yaptım. Sağlıklı gebelik mi diyorsun? İnsallah kardeşim dualarınızı eksik etmeyin. Bugun verdim kanı. İşte Pazartesi tekrar verecem o zaman tam belli olur herhaldeDis gebelikte artabiliyor zaten ama tam 2 kat deil az az artiyor.sen 3. Testi nezaman yaptin.bazen arayi yakalayada biliyor sagliklida olabiliyor canim.2.testten 2 gun sonra 390 ciktiysa yakalamis olur canim
86 ne zamandı canım benim yukselmiskizlar degerim 86 dan 196 ya cikmis iyidemi.heyecandan yazamiyorum.ellerim titriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?