2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hanımlar benim de adetim 1 hafta geçtikten sonra beta 147 cikmisti. 2 gün sonra verdiğimde beta 180 cikti. Doktor dış gebelik olabilir dedi. Bugünde beta 390 cikti. Böyle durum yaşayıp da sağlıklı gebelik geçiren var mı hanımlar? Dualarınızı eksik etmeyin ne olur kardeşlerim. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Amin

S selifor beybisi benim bat i 8 kasim olarak degistirebilir misin ? Tam olarak dun adet oldugum icin adet takvimim bat i 8 kasim olarak yaziyo

Slm arkadaslar araniza katilabilirmiyim bende bu ay asilama yaptiricam yum olusursa gecen ay olusmadi bu ay bakalim sizin yazilari okuyorum araniza katilmak istedim

Canim pko yumurtaligin belli bi yere kadar gelisip sonra gelisimini durdurup catliycak seviyeye gelememesi vucutta depolanmasina denir.usg de kistik goruntu vererek ortaya cikar.bu hastaliktan dolayi tembellik olusabilir.hic olusmayadabilir duzenli adet olanlarda vardir..yani tembellige denmiyor gelismeyip kistlesip depolanmasina deniyor

Dis gebelikte artabiliyor zaten ama tam 2 kat deil az az artiyor.sen 3. Testi nezaman yaptin.bazen arayi yakalayada biliyor sagliklida olabiliyor canim.2.testten 2 gun sonra 390 ciktiysa yakalamis olur canim

Slm arkadaslar araniza katilabilirmiyim bende bu ay asilama yaptiricam yum olusursa gecen ay olusmadi bu ay bakalim sizin yazilari okuyorum araniza katilmak istedim
Bal tarcin corek otu kurünu yap canim.yum olusmasina faydssi oluyor.adetin 2. Gunu baslayip 12 gun sabah ac karina.vorek otlarini ezerek ye agzinda..insallah gecmemistr adet suren

moralim çok bozuk ya. esimde coj istiyor ama üzülürüm die pek birsey soylemiyor ise giderken dedi ki askim simdi adet oldun ya hamile degilsin yani dimi dedi ilk defa.oda anlamaz boyle seylerden garibim
Seninle aynı durumdayız bu ay canım. Ben fe hastalandıktan sonra ertedi akşam eşim eve morali bozuk geldi. Hamile olmadığım in çok üzülmüş sen bakma bana bu ay çok emindim hamile olduğundan hasta olunca köti oldum dedi. Erkenden yattı falan bütün gece ağladım. Ertesi gün biraz daha toparlamıştı kendini. Normalde belli etmiyorum biliyorsun ama bu ay gerçekten köti oldum kusura bakma dedi ağladım ağladım ağladım ... çok zor Allah ım hiçbirimize daha fazla aratmasın.

Bal tarcin corek otu kurünu yap canim.yum olusmasina faydssi oluyor.adetin 2. Gunu baslayip 12 gun sabah ac karina.vorek otlarini ezerek ye agzinda..insallah gecmemistr adet suren

Evet cnm bunu duydum iki gun once bu sitede okudum cok faydasini gormusler bende suan adet olmayi bekliyorum olursam insallah deniyicm cok sagol tam detayli bilmiyorum nekadar kulanilir gunde kac kasik yada miktari nekadar olsun bilmiyorum

Nazar değdirmiyim ama benim adetim düzenlidir en fazla 30 gün olur arası.Bide yumurtalarım çatlıyo heralde. O dönemlerde Kasıklarımda agrı oluyo ve uzayan şeffaf akıntım oluyo. Bu catladııgını gösterir dimi. Benim pko değildir ozaman dedigin gibiyse

bna Dr um yumurta tembelliği var demişti bende nette araştırdım ve pko ile ayni anlamda olduğunu okudu .o zaman ben şimdi pko degilmiyim inşallah dediğin gibidir :)

Evet canım Allah büyük inşallah gönlümüze göre verir. Sen ne zamandan beri istiyorsun. Ben bu ay olmazsa doktora gitcem korkmaya başladım

Dis gebelikte artabiliyor zaten ama tam 2 kat deil az az artiyor.sen 3. Testi nezaman yaptin.bazen arayi yakalayada biliyor sagliklida olabiliyor canim.2.testten 2 gun sonra 390 ciktiysa yakalamis olur canim
Canım hepsi iki gün aralıklarla yaptım. Sağlıklı gebelik mi diyorsun? İnsallah kardeşim dualarınızı eksik etmeyin. Bugun verdim kanı. İşte Pazartesi tekrar verecem o zaman tam belli olur herhalde

Günaydın arkadaşlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirtiolurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…