2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım benim allah kimseye aratmasin isteyen herkese evlat nasip etsin. Eşlerde belli etmesede ister istemez etkileniyorlar.

canım çok silik çıkmış yumurtlama yoktur.zaten ne zaman yaparsan yap LH testinde hep silik çizgi oluor.gebelik için LH testi kullananlar var.ertesi gün daha koyuysa belki gebelik var.ama en mantıklısi hcg testi tabi.
Evet canım zaten herhalukarda test negatif.2 ihtimal için de kopkoyu çıkması gerekirdi. Tekrar test yapmaya korkuyorum. Daha bata 4 gün var. Negatif görürsem çok üzülürüm. Rahim filmi çektirdim bu ay umutlanmıştım. Önümüzdeki ay aşılama için doktor takibe alcak

bna Dr um yumurta tembelliği var demişti bende nette araştırdım ve pko ile ayni anlamda olduğunu okudu .o zaman ben şimdi pko degilmiyim inşallah dediğin gibidir :)

Onu bnde okumuştum ama kaale almamıştım sen diyene kadar :) cünkü pkonun başka başka belirtileri de var daha büyük daha ciddi benim bildiğim.

inşallah gerek kalmadan bu ay hamis olduğunu ogrenirisn.ama aksi takdirde çok üzülme.asilama da tutar belki de

Canım bende Ağustos ta hsg çektirdim doktor bana ilk 6 ay içinde görüşürüz tekrar dedi 6 ay yüksek ihtimal moralini bozma olmazsada

Bu ayda gebelik yok . söktürücüye başladım. aşılamaya başlayacağız hayırlısı ile

Kızlar dün ilişkiden önce lavaboda seffaf uzayan bi akıntım gelmişti o akıntıdan sonra ki gün mü ilişki olmalı

Benim içimi okadar kararttiki hic bukadar hafta falan demedi direk dış gebelik olabilir dedi rahim duvarin çok kalin dedi yada düşük yapiyor olabilirsin dedi hic icimi rahatlatmadi eve geldim aglamaktan helak oldum

merhaba kizlar.hep okuyorum yazdiklarinizi.hamilelik sandigim belirtileri paylasmak istemistim ama hastalandim hormon tahlili yaptirdim ve prolaktinim yuksek cikti..prolaktin yuksek cikinca vucut kendini hamile saniyormus.bu da hamilelige engelmis.erkenden baslayan asiri göğüs sizlamalari hassasiyeti bundan kaynaklanıyormuş.boyle belirtileri olanlar doktora gitsin diye tavsiyede bulunmak.istedim.çünkü insan kendini hamilelige inandirip üzülüyor sonradan.

Canım benim allah kimseye aratmasin isteyen herkese evlat nasip etsin. Eşlerde belli etmesede ister istemez etkileniyorlar.
Amin canım benim inşallah. Allah hepimizin kucaklarını hayırlı evlatlarla doldursun. Üzülmez mi onlar da çok üzülüyorlar. Benim bide kürtaj vardı haziran ayında. O kötü zamanda hep eşim teselli etti beni, kendi üzüntüsünü içine attı. Erkekler dik durmaya çalışıyorlar ama çok üzülüyır onlarda

Benim içimi okadar kararttiki hic bukadar hafta falan demedi direk dış gebelik olabilir dedi rahim duvarin çok kalin dedi yada düşük yapiyor olabilirsin dedi hic icimi rahatlatmadi eve geldim aglamaktan helak oldum
Sakın üzülme strese girip bebişini etkileme canım. Bak ben kürtaj oldum haziran ayında çok üzüldüm çok ağladım ama elimden bişey gelmiyordu ki tek doktora da güvenmedim ama 4 doktor gezdim. Başka doktora git. Bak hamilelikte doktor motivasyonu da çok önemli. Bi doktoru baştan sevmediysen devam etmiceksin ona. Başka doktor araştır bide ona git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…