Canım benim allah kimseye aratmasin isteyen herkese evlat nasip etsin. Eşlerde belli etmesede ister istemez etkileniyorlar.Seninle aynı durumdayız bu ay canım. Ben fe hastalandıktan sonra ertedi akşam eşim eve morali bozuk geldi. Hamile olmadığım in çok üzülmüşsen bakma bana bu ay çok emindim hamile olduğundan hasta olunca köti oldum dedi. Erkenden yattı falan bütün gece ağladım. Ertesi gün biraz daha toparlamıştı kendini. Normalde belli etmiyorum biliyorsun ama bu ay gerçekten köti oldum kusura bakma dedi ağladım ağladım ağladım ... çok zor Allah ım hiçbirimize daha fazla aratmasın.
Evet canım zaten herhalukarda test negatif.2 ihtimal için de kopkoyu çıkması gerekirdi. Tekrar test yapmaya korkuyorum. Daha bata 4 gün var. Negatif görürsem çok üzülürüm. Rahim filmi çektirdim bu ay umutlanmıştım. Önümüzdeki ay aşılama için doktor takibe alcakcanım çok silik çıkmış yumurtlama yoktur.zaten ne zaman yaparsan yap LH testinde hep silik çizgi oluor.gebelik için LH testi kullananlar var.ertesi gün daha koyuysa belki gebelik var.ama en mantıklısi hcg testi tabi.
bna Dr um yumurta tembelliği var demişti bende nette araştırdım ve pko ile ayni anlamda olduğunu okudu .o zaman ben şimdi pko degilmiyiminşallah dediğin gibidir :)
inşallah gerek kalmadan bu ay hamis olduğunu ogrenirisn.ama aksi takdirde çok üzülme.asilama da tutar belki deEvet canım zaten herhalukarda test negatif.2 ihtimal için de kopkoyu çıkması gerekirdi. Tekrar test yapmaya korkuyorum. Daha bata 4 gün var. Negatif görürsem çok üzülürüm. Rahim filmi çektirdim bu ay umutlanmıştım. Önümüzdeki ay aşılama için doktor takibe alcak
haklısın aslında.cogu pko geç adet oluyor.benim de adetlerim çok düzenli sayılmaz ama her ay olurum.Onu bnde okumuştum ama kaale almamıştım sen diyene kadar :) cünkü pkonun başka başka belirtileri de var daha büyük daha ciddi benim bildiğim.
Canım söktürücüyü ne kadar kullandın? Ben 5 gün sabah akşam içerim 2-3 gün içinde olurum. Ama doktor 1 hafta süre verir adet olmak içinEvet cnm tarihim geçince 2 gün arayla kan verdim çıkmamıştı doktor ondan söktürücü vermisti
Canım bende Ağustos ta hsg çektirdim doktor bana ilk 6 ay içinde görüşürüz tekrar dedi 6 ay yüksek ihtimal moralini bozma olmazsadaEvet canım zaten herhalukarda test negatif.2 ihtimal için de kopkoyu çıkması gerekirdi. Tekrar test yapmaya korkuyorum. Daha bata 4 gün var. Negatif görürsem çok üzülürüm. Rahim filmi çektirdim bu ay umutlanmıştım. Önümüzdeki ay aşılama için doktor takibe alcak
Bu ayda gebelik yok . söktürücüye başladım. aşılamaya başlayacağız hayırlısı ileBATLAR
S selifor 8 Kasım
@jejelibobon 5 Ekim
@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@alars 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
@GK117 8 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@Lknrokan35 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
T tostos16 9 Ekim
@huysuz58 9 Ekim
@ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
@Burmera 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
@Lovepinkbm 12 Ekim
cgdmkrks 12 Ekim
@yarenhfhf 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
@Assos 13 Ekim
@elmol 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@yelsem 15 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@feyzaecem 15 Ekim
@berraksudakibalik 15Ekim
@ndemir 16 Ekim
@caninfistigi 16 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@gel umudum 17 Ekim
@bebegim-gel 17 Ekim
@Babies16 17 Ekim
edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
@Masalll92 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
@purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Ekim
@nehir-arin 20 Ekim
@kkk91 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
@siyahinci021 21 Ekim
@MrsBlackbird 21 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@sukrancemal 22 Ekim
Gamzecannn 23 Ekim
bayangezenti 23 Ekim
@zuzum87 24 Ekim
@ferishhh 24 Ekim
@senzalize33 24 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
@MelekDiliyorum 25 Ekim
@intizar1 25 Ekim
@Amasyali05 27 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@selvihmt 28 Ekim
@ilkinilkin 28 Ekim
@Burcu251 28 Ekim
@Htcm38 28 Ekim
@Ozlmugr 29 Ekim
@ALYALAL 29 Ekim
@Ellydncr 29 Ekim
melegini_bekliyor 30Ekim
@Busra ozsoy34 30 Ekim
@glmserser 30 Ekim
@tomrs 30 Ekim
@Asimisa 31 Ekim
@eflasun 31 Ekim
@friendly8584 31 Ekim
@ismetbeyinbiricikhanimi 1 Kasım
@gulii7 1 Kasım
@hapsuu 1 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
@cigdemmm26 4 Kasım
@EceCigdem 4 Kasım
@tugceavhn 4 Kasım
HAMİLELER
@Dontsay
@Sup3risi
@madame wuu
@Frkzhd
@Gunayfur
@Misk-i amber
@nannen1
@Ulya90
@onurumbenim
@lucccck
@Gulalp35
@er_sev
A angelina 34
@ladys_girl
@coffee84
@Bekayyy
@Zuzu minnos
@Beklenencanim
@Tombikstugba
@Ay12live
M Meyvelipasta1
@TuruncuHayal
S smy11
BELİRSİZLER
@Pinkhouselife61
@myzt
@melekler-engelchen
@Weravurus
@korelim
baby baby
@Ceylin elif
F Findikkiran
@meyis pelin
@Denizkizi2425
@Esraerol
@beyazyalan
@Morenam
@diplomalievhanimi
@Black_white4185
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@Deryax-
@hurrriss
@umut-16
@Kaderimsin C
@clkgzm
@sedadst
@sidree
@arvenlena
lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@aybeniz27
@derya9207
@stu2012
@tontis76
@Minikportakalim
@taze gelinn
@meleksuu49
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@merve-mete
@merili
@TamBirAzize
@Htckbrysl
@Sb12345
@tebessum3
@Cokoprenses83
@Nefisebakan
@elmuhibbi
@reme1988
@eshma
Canim kemal hukmen diye bi doktor var ona bi sorsana sabaha cevaplanmis olur
Eşim sabırsız bıraksam tüp bebek yaptırcakCanım bende Ağustos ta hsg çektirdim doktor bana ilk 6 ay içinde görüşürüz tekrar dedi 6 ay yüksek ihtimal moralini bozma olmazsada
Benim içimi okadar kararttiki hic bukadar hafta falan demedi direk dış gebelik olabilir dedi rahim duvarin çok kalin dedi yada düşük yapiyor olabilirsin dedi hic icimi rahatlatmadi eve geldim aglamaktan helak oldumAmin canım benim yaa hepimizin ne muradı varsa olsun inşallahdoktorun sana daha gözükmez çok ufak biraz büyümesi lazım demedi mi sana ya? strese soktu seni bu kadar. Hatta bana doktorum kalp atışı için 6. Hafta duyulmayadabilir 6-8 haftalar arası duyulması gerekir demişti. Hemen köti düşünme canım, iyi düşün iyi olsun
tebrikler canım maşallah çok iyi katlanarak artsın pıt pıtlarıda duyarsın inşallah en kısa zamanda bizede dua etkizlar degerim 86 dan 196 ya cikmis iyidemi.heyecandan yazamiyorum.ellerim titriyo.
persembe gunuydu canim86 ne zamandı canım benim yukselmis
Amin canım benim inşallah. Allah hepimizin kucaklarını hayırlı evlatlarla doldursun. Üzülmez mi onlar da çok üzülüyorlar. Benim bide kürtaj vardı haziran ayında. O kötü zamanda hep eşim teselli etti beni, kendi üzüntüsünü içine attı. Erkekler dik durmaya çalışıyorlar ama çok üzülüyır onlardaCanım benim allah kimseye aratmasin isteyen herkese evlat nasip etsin. Eşlerde belli etmesede ister istemez etkileniyorlar.
rabbim en kisa gunde hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.bizi bizden baskasi anlamaz canim..tebrikler canım maşallah çok iyi katlanarak artsın pıt pıtlarıda duyarsın inşallah en kısa zamanda bizede dua et
Ben İstanbul da yaşıyorum canim o doktora olmuyorum muayene sadece internetten soru sorulabiliyor ondan soyledimeskişehirdeki kemal hükmen doktor değilmi siz ondamı muayene oluyorsunuz
Sakın üzülme strese girip bebişini etkileme canım. Bak ben kürtaj oldum haziran ayında çok üzüldüm çok ağladım ama elimden bişey gelmiyordu kiBenim içimi okadar kararttiki hic bukadar hafta falan demedi direk dış gebelik olabilir dedi rahim duvarin çok kalin dedi yada düşük yapiyor olabilirsin dedi hic icimi rahatlatmadi eve geldim aglamaktan helak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?