2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canım lütfen stres yapma biliyorum zor ama stres kötü etkiliyor bende ağustosta kürtaj oldum doktor korunma verdi mi

canım lütfen stres yapma biliyorum zor ama stres kötü etkiliyor bende ağustosta kürtaj oldum doktor korunma verdi mi
2 adet dönemi vermişti canım ama ben 1 adet olduktan sonra korunmayı bıraktım. Bu ay 3. Adetimi oldum hala hamile kalamadım yani. Stres yapmak istemiyorum ama zaman geçtikçe daha da çok üzülüyorum. Düşüğün küttajın bir ayağı içerde hemen hamile kalırsın yine dediler hep o kadar inandım ki hemen hamile kalacağıma şimdi böyle olunca bi sorun mu var olmıcak mı acaba diyorum

ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki acımızı hafifletecek tek şey yeni bir hamilelik insan o duyguyu tadınca deli gibi hemen olsun istiyor bilmez miyim ama vardır bir zamanı demekki belki bidahaki ay gelecek bebişin üzme kendini

Ne kadar zamandır istiyorsunuz Can'ım tedavi falan görüyor Musun bende şimdi hazırlanıp köye gitçem altı ay kınası var kuzenin gitmek istemiyorum ama mecbur gitçem
yok canim tedavi görmüyorum da ben vajinismua ile ugrastim.mecalim kalmadi hemen hersey oksun istiyorum artik

Aynen canım yeni bir sağlıklı hamilelik diğerinin acısını unutturmayacak ama hafifletecek en azından. O heyecanı tekrar yaşamak istiyorsun biliyorsun çünkü nasıl güzel nasıl eşsiz bir duygu... o kadar sevindim ki hamile olduğumu öğrenince ağladım mutluluktan. Ama hevesim kursağımda kaldı şimdi tekrar hamile kalıp doya doya yaşamak istiyorum o duyguyu. Güzel güzel kıyafetler alayım, meleğim gelsin içini doldursın istiyorum. Sarılayım, öpeyim , koklayayım istiyorum artık. Bu acıyı çabuk atlatmış gibi görünmekten de yoruldum. Atlatamıyorum...

Ay gercektenmi olur mu öyle bişi. Ay yerim ben onu

Ama doktor yumurtaların yavaş çalışıyo dedi bana
Sag tarafta genelde erkek sperm döller canim.yuzde80 oyledir bu . canim calisyorya sen ona bak. Benimde yavasta ben bu ay bal tarcin corek otu kurunu yaptim normale gore daha erken yumurtlama belirtilerim oldu.bundan sonra her ay yaparim.sende dene istersen canim.

Evet cnm bunu duydum iki gun once bu sitede okudum cok faydasini gormusler bende suan adet olmayi bekliyorum olursam insallah deniyicm cok sagol tam detayli bilmiyorum nekadar kulanilir gunde kac kasik yada miktari nekadar olsun bilmiyorum
1 kasik gunde canim ben gozkarari 12 gun yetcek kadar kaseye koydum.icine hergun icin 1 cay kasigi corek otu ve tarcin dokmeye calistim goz karari.mcorek otlarini eze eze yedim.2 gun baslayip 12 sabah ac karina oluyor

Yani dedigim gibi pko lu olupta duzenli adet gorenlerde var.oyuzden kesin bisey denemez ama dr a gittiysen pko olsa soylerler canim

Benim içimi okadar kararttiki hic bukadar hafta falan demedi direk dış gebelik olabilir dedi rahim duvarin çok kalin dedi yada düşük yapiyor olabilirsin dedi hic icimi rahatlatmadi eve geldim aglamaktan helak oldum
canim doktorlarin her dedigine inaniyoruz.insallah sağlıkli olur bebisin.degerin kacti canim

Anladim cnm cok sagol bazi yerlerde sabah aksam kulanin diyor sen sonuc aldinmi peki

bna Dr um yumurta tembelliği var demişti bende nette araştırdım ve pko ile ayni anlamda olduğunu okudu .o zaman ben şimdi pko degilmiyim inşallah dediğin gibidir :)
Ya pko genelde tambellik yapar ama tembellik yapmadigi duzenli adet gordugu vakalarda oluyor.pko dediyse vardir.ama sadece tembellik dediyse sadece tembellik vardir.dokturunun tanisina bagli canim.mesela benim annemdede pko var ama aksine 20 gunde bir hastalanir cok hizli calisiyormus yumurtalari.demek istedigim ilka tembellik yaocak diye bisey yok.pko demek tembellik demek deil

1 kasik gunde canim ben gozkarari 12 gun yetcek kadar kaseye koydum.icine hergun icin 1 cay kasigi corek otu ve tarcin dokmeye calistim goz karari.mcorek otlarini eze eze yedim.2 gun baslayip 12 sabah ac karina oluyor
Sonuc aldinmj sen canim

Canım hepsi iki gün aralıklarla yaptım. Sağlıklı gebelik mi diyorsun? İnsallah kardeşim dualarınızı eksik etmeyin. Bugun verdim kanı. İşte Pazartesi tekrar verecem o zaman tam belli olur herhalde
E arayi kapatmis canim ozaman.2. Testle 3.test arasi ikikatina cikmis.insallah tekrar yavaslamaz canim.takibe devam et bi sure daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…