2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Sonuc aldinmj sen canim
Ben normalde adetimin 15. Gunu catlatma ignesi yaptryordum 2 aydir.gec catliyor tembellik var diye.bu ay igneyi yapttrmadim bu kürü uyguladim ve yine adetimin 15. Gunu yunurtlama belirtilerim oldu yumurtladim buyuk ihtimalle butun belirtileri var. Gebelik olmasa bile adetim gekiyor belli goguslerim falan sisti karnim sisti.normalde ben 2 3 aya anca adet olurum.4 ay oldugu bile oluyor.gebe kalamamin sebebi esimin spermlerindeki skinti.yani bence ayni igne gibi erkenden catlatti yumurtami

Insallah en yakin zamanda mujdeyi alirsin cnm rabbim buyuk ne sorunlari olanlar bile doguruyor esinin spermleri canli deilse yada dusukse ona her gece uyumadan once bi kasik bal yedir bi yerde okudum cok faydasi varmis benim yumurtalikta sorun yok cok sukur krndiliginden gelisiyor sadece catlamiyor bazi aylar yum olusmuyor gecen ay olmadi bu ay onu denicem ins sonra asilama

Canım ben yumurtladığımı kasık ağrımdan anlıyorum. Akıntı hep olduğu için anlayamıyorum

Şuanda kasık ağrım var canım dünde şeffaf uzayan bi akıntım vardı dün ilişkiden önce görmüştüm o akıntıyı 1 hafta hergünü değerlendirsem mi diyomda korkuom tutsun istiyom ya ama bazı arkadaşlarda gün aşırı yap diyolar

Normalde akıntım böyle olmazdı normalde az ve böyle uzamaz dı ondan farklı oldugunu anladım bende

Evet canım gün aşırı yapmalısın. Allah'ın izniyle tutar inşallah. Her gün ilişki olursa görev gibi olur bi de insanın hali kalmıyor

Kızlar bu sabah itibariyle bebiş çalışmalarına başladık ama cok gribim ilaç içsem birşey olur mu ?

Ay senle batlarımız aynı benim 1-2 gün belki erken olcak ama inş olmasın :) bakalım nolcaz ya benimde bugün agrım var yumiyumlar çatlıyo galibaa :) durmak yook yardırcaz bu bikaç gün artarda

Bazılarına iki günde bir yap diolar

Hahahha bizde ımm söylemesi ayıptır ara vermeden şaapıyos gerci biz 3aylık evli olmanın avantajını yaşıyoruz:) siz ne kadarlık evlisiniz

Aaa ne güzel bat lar aynı olması kız bizde 4 aylık evliyiz ondan heralde bu kadar istekli oluyoz ahaha şu bir haftayı sağlam geçirmemiz lazım bide grip olmuşum yinede bana etkisi yok çalışıom bide ayaktayım maşallah bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…