Ben normalde adetimin 15. Gunu catlatma ignesi yaptryordum 2 aydir.gec catliyor tembellik var diye.bu ay igneyi yapttrmadim bu kürü uyguladim ve yine adetimin 15. Gunu yunurtlama belirtilerim oldu yumurtladim buyuk ihtimalle butun belirtileri var. Gebelik olmasa bile adetim gekiyor belli goguslerim falan sisti karnim sisti.normalde ben 2 3 aya anca adet olurum.4 ay oldugu bile oluyor.gebe kalamamin sebebi esimin spermlerindeki skinti.yani bence ayni igne gibi erkenden catlatti yumurtamiSonuc aldinmj sen canim
Sağol cnm benimde 18ekim ozaman ama olmamayı bekliyorum inşallahh☺☺Beklenen Adet Tarihi demek canım. Hepimiz sorduk bu soruyu merak etme Çekinme sor canım. Dualarımız kabul olsun inşallah
Amin İnsallah canım çok sagol Allah razı olsunE arayi kapatmis canim ozaman.2. Testle 3.test arasi ikikatina cikmis.insallah tekrar yavaslamaz canim.takibe devam et bi sure daha
Insallah en yakin zamanda mujdeyi alirsin cnm rabbim buyuk ne sorunlari olanlar bile doguruyor esinin spermleri canli deilse yada dusukse ona her gece uyumadan once bi kasik bal yedir bi yerde okudum cok faydasi varmis benim yumurtalikta sorun yok cok sukur krndiliginden gelisiyor sadece catlamiyor bazi aylar yum olusmuyor gecen ay olmadi bu ay onu denicem ins sonra asilamaBen normalde adetimin 15. Gunu catlatma ignesi yaptryordum 2 aydir.gec catliyor tembellik var diye.bu ay igneyi yapttrmadim bu kürü uyguladim ve yine adetimin 15. Gunu yunurtlama belirtilerim oldu yumurtladim buyuk ihtimalle butun belirtileri var. Gebelik olmasa bile adetim gekiyor belli goguslerim falan sisti karnim sisti.normalde ben 2 3 aya anca adet olurum.4 ay oldugu bile oluyor.gebe kalamamin sebebi esimin spermlerindeki skinti.yani bence ayni igne gibi erkenden catlatti yumurtami
canım o akıntıdan 1-2 gün sinra yumluyorsun normalde ama sen yinede calismaya başla derim.cumku o akıntı spermlerin tüpler ulaşmasına yardimci
Kendiliğinden olsun istiyorum ama olmazsa napalım mecbur her şeyi deneyeceğizinşallah gerek kalmadan bu ay hamis olduğunu ogrenirisn.ama aksi takdirde çok üzülme.asilama da tutar belki de
canim o akintiyi gordukten sonra gun asiri devam et.o akintidan sonra 3 gune yumurtan catlar insallah
Canım ben yumurtladığımı kasık ağrımdan anlıyorum. Akıntı hep olduğu için anlayamıyorum
Evet canım gün aşırı yapmalısın. Allah'ın izniyle tutar inşallah. Her gün ilişki olursa görev gibi olur bi de insanın hali kalmıyorŞuanda kasık ağrım var canım dünde şeffaf uzayan bi akıntım vardı dün ilişkiden önce görmüştüm o akıntıyı 1 hafta hergünü değerlendirsem mi diyomda korkuom tutsun istiyom ya ama bazı arkadaşlarda gün aşırı yap diyolar
Evet canım gün aşırı yapmalısın. Allah'ın izniyle tutar inşallah. Her gün ilişki olursa görev gibi olur bi de insanın hali kalmıyor
Şuanda kasık ağrım var canım dünde şeffaf uzayan bi akıntım vardı dün ilişkiden önce görmüştüm o akıntıyı 1 hafta hergünü değerlendirsem mi diyomda korkuom tutsun istiyom ya ama bazı arkadaşlarda gün aşırı yap diyolar
yumurtalama zamanı istek olurmus zaten kadinlarda canım erkeklerde genelde var zaten istisnalar hariçama ayıptır söylemesi eşimde bende istekliyiz bu ara nedense ya
Bazılarına iki günde bir yap diolarŞuanda kasık ağrım var canım dünde şeffaf uzayan bi akıntım vardı dün ilişkiden önce görmüştüm o akıntıyı 1 hafta hergünü değerlendirsem mi diyomda korkuom tutsun istiyom ya ama bazı arkadaşlarda gün aşırı yap diyolar
ama ayıptır söylemesi eşimde bende istekliyiz bu ara nedense ya
Hahahha bizde ımm söylemesi ayıptır ara vermeden şaapıyosgerci biz 3aylık evli olmanın avantajını yaşıyoruz:) siz ne kadarlık evlisiniz
Kızlar banada cevap verir misiniz lütfeenKızlar bu sabah itibariyle bebiş çalışmalarına başladık ama cok gribim ilaç içsem birşey olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?