2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen kız hep yum zamanı istekli oluom sonra güçsüz düşüp istemiom daha bu arada nasılsın iyi misin canım
hamd olsun iyiyim canım ama idare et nasılsa sonra yatiliyr 1 saat falan kalkmiyordum ben 2saatide bulduğu oluyordu bebis icin deger napalım

Esiminde hizi sayisi herseyi iyi morf 0 cikti canim sadece.duydugum butun kürleri yapiyorum ona karisimli balda yediriyorum hergün kürlerin yaninda.insallah rabbim hepimize tez zaman da nasip eder hayirli evlatlar

Amaan kendine cok iyi bak şu bikac gün özellikle..
Bende şimdi eşimle konuştum. galiba yumişlerim çatlıyo yorma kendini akşama bana lazımsın diyom, beni kullanıyon diyo :) bikac gün daha kullancam sonra ne halin varsa gör dedim

Buarada eşim sayemde alıştı; Yumurta'ya yumiş, Hamile'ye hamiş dememe Allah akıl fikir versin diyo

hamd olsun iyiyim canım ama idare et nasılsa sonra yatiliyr 1 saat falan kalkmiyordum ben 2saatide bulduğu oluyordu bebis icin deger napalım

Ben dün ayaklar havada halen buralardaydım herşeyide haber ediyom size paylaşmak destek oluyo bana güç veriyor canım burda sizlerle çok şey öğrendim ben ya iyiki açmışsın bu topiği Allah razı olsun bebeğim

Kızlar bu sabah itibariyle bebiş çalışmalarına başladık ama cok gribim ilaç içsem birşey olur mu ?
hamilelikten onceki ilaclar gebeligi etkilemez diyor doktorlar ama gribe ilac iyi gelmezki zaten..bol bol limon ve c vitamini alin bence.ve dinlenin.

Mrb arkadaşlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirtiolurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.

Kızlar bu sabah itibariyle bebiş çalışmalarına başladık ama cok gribim ilaç içsem birşey olur mu ?
Bisey olmaz canim bana dr um pozitifi gorene kadar her turlu ilaci icebilirsim dedi.hatta pko icin kanser ilaci vefi cok etkiliymis.onu bile ictim yani

cumlemizden canım benim sizlerde iyi ki varsiniz benim hic arkadasim yok gerçekte ne biliym ihtiyac duymuyorm kimseye anlatamadiklarmi anlatıyorm falan iyi oluyor hep destek tam destek

Adete 14 gun kala yumurtluyoruz zaten canim.2 gunluk gebelik pek belirti vermez ama yumrtlamadan kaynakli belirti olabilir.insallah yumurtan döllenmistir canim mujdeli haberi alirisn 12 gun sonra

cumlemizden canım benim sizlerde iyi ki varsiniz benim hic arkadasim yok gerçekte ne biliym ihtiyac duymuyorm kimseye anlatamadiklarmi anlatıyorm falan iyi oluyor hep destek tam destek

Ya dışarda arkadaş olsa nolur ki, bu durumu yaşayan anlar. Birbirimizi anlamamızın sebebi aynı şeyleri yaşıyo olmamız... İnş bigün de başka bi topik açarsın, bebeklerimizi büyütürken neler yapıyoruz vs. diyee

ahaha koptum burda Allah seni deli kız sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi benim eşim ben demeden hadi diyo yum ne demek bilmez hiç o ne kız diyo boşver hayatım diyom dur bakalım daha neler çıkacak diyo

Benimki alıştı artık :) bence bizim senle en büyük şansımız, yeni evli olmamızdan kaynaklı olan eşimizle birbirimizi devamlı istiyo olmamız... Cünkü bu işi görev olarak değil zaten isteyerek yapıyos. En azından eşlerimiz öyle .. Ben bazen sıkılıyom ama çaktırmıyom :) yapcak bişi yok:)

Vallaha benimde hiç arkadaşım yok bu şehirde kimsem yok bide bi kocam ailesi akrabası var benim arkadaş yok ailem uzak sizler varsınız şuanda ama artık yalnız değilim bende

Aynen bende bazen sıkılıyom yüzüne diom hiç aşkım yanaşma bile bir iki zorluyo sonra pes ediyo bu ara istiom diye çok mutlu ahahaha komik oluo ama ya

Canim yeniler adıni eskiler tadıni bilir derler... bana hep oyle diyordular dogruynus bende 1.5 yillik evliyim ama tecrube kazandikca daha cok zevk aliyorsun daha guzel ogreniyorsun ve daha istekli oluyorsun akilinda bulunsun

Canım benim insaAllah o günleri de görürüz amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…