- 1 Eylül 2016
- 864
- 1.387
- 28
- 30
yumurtalama zamanı istek olurmus zaten kadinlarda canım erkeklerde genelde var zaten istisnalar hariç
Bence içme canım ya da aile hekimine falan git durumu anlat ona göre bir öneri verir sanaKızlar banada cevap verir misiniz lütfeen
hamd olsun iyiyim canım ama idare et nasılsa sonra yatiliyr 1 saat falan kalkmiyordum ben 2saatide bulduğu oluyordu bebis icin deger napalımAynen kız hep yum zamanı istekli oluomsonra güçsüz düşüp istemiom daha bu arada nasılsın iyi misin canım
Bazılarına iki günde bir yap diolar
Esiminde hizi sayisi herseyi iyi morf 0 cikti canim sadece.duydugum butun kürleri yapiyorum ona karisimli balda yediriyorum hergün kürlerin yaninda.insallah rabbim hepimize tez zaman da nasip eder hayirli evlatlarInsallah en yakin zamanda mujdeyi alirsin cnm rabbim buyuk ne sorunlari olanlar bile doguruyor esinin spermleri canli deilse yada dusukse ona her gece uyumadan once bi kasik bal yedir bi yerde okudum cok faydasi varmis benim yumurtalikta sorun yok cok sukur krndiliginden gelisiyor sadece catlamiyor bazi aylar yum olusmuyor gecen ay olmadi bu ay onu denicem ins sonra asilama
Aaa ne güzel bat lar aynı olması kız bizde 4 aylık evliyiz ondan heralde bu kadar istekli oluyozahaha şu bir haftayı sağlam geçirmemiz lazım bide grip olmuşum yinede bana etkisi yok çalışıom bide ayaktayım maşallah bana
hamd olsun iyiyim canım ama idare et nasılsa sonra yatiliyr 1 saat falan kalkmiyordum ben 2saatide bulduğu oluyordu bebis icin deger napalım
hamilelikten onceki ilaclar gebeligi etkilemez diyor doktorlar ama gribe ilac iyi gelmezki zaten..bol bol limon ve c vitamini alin bence.ve dinlenin.Kızlar bu sabah itibariyle bebiş çalışmalarına başladık ama cok gribim ilaç içsem birşey olur mu ?
Bisey olmaz canim bana dr um pozitifi gorene kadar her turlu ilaci icebilirsim dedi.hatta pko icin kanser ilaci vefi cok etkiliymis.onu bile ictim yaniKızlar bu sabah itibariyle bebiş çalışmalarına başladık ama cok gribim ilaç içsem birşey olur mu ?
cumlemizden canım benim sizlerde iyi ki varsiniz benim hic arkadasim yok gerçekte ne biliym ihtiyac duymuyorm kimseye anlatamadiklarmi anlatıyorm falan iyi oluyorBen dün ayaklar havada halen buralardaydımherşeyide haber ediyom size paylaşmak destek oluyo bana güç veriyor canım burda sizlerle çok şey öğrendim ben ya iyiki açmışsın bu topiği Allah razı olsun bebeğim
Mrb arkadaşlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirtiolurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.
cumlemizden canım benim sizlerde iyi ki varsiniz benim hic arkadasim yok gerçekte ne biliym ihtiyac duymuyorm kimseye anlatamadiklarmi anlatıyorm falan iyi oluyorhep destek tam destek
Amaan kendine cok iyi bak şu bikac gün özellikle..
Bende şimdi eşimle konuştum. galiba yumişlerim çatlıyo yorma kendini akşama bana lazımsın diyom, beni kullanıyon diyo :) bikac gün daha kullancam sonra ne halin varsa gör dedim
Buarada eşim sayemde alıştı; Yumurta'ya yumiş, Hamile'ye hamiş dememeAllah akıl fikir versin diyo
ahaha koptum burda Allah seni deli kız sen beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün emi benim eşim ben demeden hadi diyo yum ne demek bilmez hiç o ne kız diyo boşver hayatım diyom dur bakalım daha neler çıkacak diyo
cumlemizden canım benim sizlerde iyi ki varsiniz benim hic arkadasim yok gerçekte ne biliym ihtiyac duymuyorm kimseye anlatamadiklarmi anlatıyorm falan iyi oluyorhep destek tam destek
Benimki alıştı artık :) bizim şansımız galiba, yeni evli olmamızdan kaynaklı olan birbirimizi devamlı istiyo olmamız... Cünkü bu işi görev olarak değil zaten isteyerek yapıyos. En azından eşlerimiz öyle .. Ben bazen sıkılıyom ama çaktırmıyom :) yapcak bişi yok:)
İstemek önemli tabiama ayıptır söylemesi eşimde bende istekliyiz bu ara nedense ya
Canim yeniler adıni eskiler tadıni bilir derler...Benimki alıştı artık :) bence bizim senle en büyük şansımız, yeni evli olmamızdan kaynaklı olan eşimizle birbirimizi devamlı istiyo olmamız... Cünkü bu işi görev olarak değil zaten isteyerek yapıyos. En azından eşlerimiz öyle .. Ben bazen sıkılıyom ama çaktırmıyom :) yapcak bişi yok:)
Canım benim insaAllah o günleri de görürüz aminYa dışarda arkadaş olsa nolur ki, bu durumu yaşayan anlar. Birbirimizi anlamamızın sebebi aynı şeyleri yaşıyo olmamız... İnş bigün de başka bi topik açarsın, bebeklerimizi büyütürken neler yapıyoruz vs. diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?