2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim yeniler adıni eskiler tadıni bilir derler... bana hep oyle diyordular dogruynus bende 1.5 yillik evliyim ama tecrube kazandikca daha cok zevk aliyorsun daha guzel ogreniyorsun ve daha istekli oluyorsun akilinda bulunsun

Ya tabi canım orası öyle zaten bunu bende biliyorum. Her seferinde keyif almıyom ben mesela mesela ara ara ilk şeymiş gibi acıyo falan... Buda zamanla oturcak cok iyi biliyorum. 3-5 sene geccek belkide...

Benim demek istedigim; burda bazıları, eşim sıkıldı eşim artık yanaşmıyo gibi şikayetlerde bulunuyo. bizim öyle bi derdimiz yok yeni oldugumuzdan dolayı dedim :)

Adete 14 gun kala yumurtluyoruz zaten canim.2 gunluk gebelik pek belirti vermez ama yumrtlamadan kaynakli belirti olabilir.insallah yumurtan döllenmistir canim mujdeli haberi alirisn 12 gun sonra
Tşkler Can'ım inşallah hepimiz güzel haberler alırız ama ben 35 günde bir adet oluyorum yumurtlamam da farklı bu yüzden tatlım of be zor ya 2 kimyasal gebelik yaşadım 1de 2 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım İnan artık hem korkuyorum hamile kalmaktan bende çok istiyorum bir bebeğim olmasını

Canlar ya benim yine 3.günün sonunda kesildi kanamam akinti gibi hafif sekli kaldı normalde 4. Gun sonunda olurdu gecen aydan oncekindede böyle olmustu evlendm ayarlarm bozuldu ya poff bakalım hormon sonucm nasil cikacak pzt alicam Allahin izniyle

Kızlar banada cevap verir misiniz lütfeen
Canım sen içme ilaç her ihtimale karşılık. Ben bebek düşünmeyr başladığımdan beri hiç ilaç almıyorum , adet olduğum zaman bile. Sen işini sağlama al. Doğal yollarla geçirmeye çalış gribi

He onu bilemem benim kicam akrep burcu ondanmidir bilmem ama hic sikilmaz bazen stresten cevresel faktorlerden yada hormonal deisimlerden akintimiz kuruyor ve iliski zorlasiyor.buda hem canimizn acimasina dolayisiyla zevk almamamiza sebep oluyor.oyle durumlarda mecburen kayhanlastrci falan kullanmak gerekiyor ya banada cok oluyor.ilk geceden daha cok aciyor bazen

Canim kac gunde bir adet oldugun onemli deil.deismeyen tek sey adete 14 kala yumurtladigimizdir..100 gunde birde olsan 14 kala senede 1 de olsan 14 gun kala yumurtlariz.

Saol canım bakalım içiyorum ama şu içmeyi sevmeyen bir insan olduğum için o uç litre suyu içmek çok zor öncekine Gore biraz daha çok icebiliyorum sadece

Kızlar kasık ağrım sanki bugun hafifledi arada var ama öncekiler gibi deil bugun adetin 27.günü hamilelik umutlarım bitiyor

Canim kac gunde bir adet oldugun onemli deil.deismeyen tek sey adete 14 kala yumurtladigimizdir..100 gunde birde olsan 14 kala senede 1 de olsan 14 gun kala yumurtlariz.
Ama ben 14. Gün yumurtlamadığıma Emin'im geçen ay yumurta takibi yaptırdım yine 14. Gün yumurtlamadım adet günü uzadıkça yumurtlamada değişiyor Can'ım

canim benim yaaa çok üzüldüm gerçekten. en çokta onu mutlu etmek istiyorum.sabah adet oldun ya simdi hamile deilmisin dedikten sonra bosver aşkım bi sure ilmasin zaten dedi sirf üzülmeyeyim diye.iyiki boyle anlayisli insanlala beraberiz.bebegimiz sonunda gelecektir inaniyorum ama zilli kizim biraz nazlı benim sanirimrabbim gönlüne gore versin insallah.hepimizin

Adete kac gun kala yumurtladin peki canim..yani yumurtladiktan kac gun sonra adet oldun
Ama ben 14. Gün yumurtlamadığıma Emin'im geçen ay yumurta takibi yaptırdım yine 14. Gün yumurtlamadım adet günü uzadıkça yumurtlamada değişiyor Can'ım

Adete 4 gun var test yaptim bu gun negatif cikti sancidan baska bi sryde yok zatn...
Eger olsaydi 4 gun kala silik cizgi cikardi yada golge dimi hic bisey yok yani bu ayda yok

S selifor canm eline saglik helal et hakkini olur mu ugrastn bzm icin bu topikte olan herkes helal etsin hakkini cok yardimci oluyosunz gercktn gormeden tanimadan sevdim bi cogunuzu . Bu gun testi yaptmda negatif cnm ya 4 gun vardi olsa cikardi zatn.

canim benim ya bebegine okan ozlemini ne güzel anlatmışsın. Rabbim tez zamanda o istediğin duygulari tez zamnda sana yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…