geçmiş olsun canım dikkat et kendineCevap veren herkese teşekkürler kızlar
Canim yeniler adıni eskiler tadıni bilir derler...bana hep oyle diyordular dogruynus bende 1.5 yillik evliyim ama tecrube kazandikca daha cok zevk aliyorsun daha guzel ogreniyorsun ve daha istekli oluyorsun akilinda bulunsun
Tşkler Can'ım inşallah hepimiz güzel haberler alırız ama ben 35 günde bir adet oluyorum yumurtlamam da farklı bu yüzden tatlımAdete 14 gun kala yumurtluyoruz zaten canim.2 gunluk gebelik pek belirti vermez ama yumrtlamadan kaynakli belirti olabilir.insallah yumurtan döllenmistir canim mujdeli haberi alirisn 12 gun sonra
Canım sen içme ilaç her ihtimale karşılık. Ben bebek düşünmeyr başladığımdan beri hiç ilaç almıyorum , adet olduğum zaman bile. Sen işini sağlama al. Doğal yollarla geçirmeye çalış gribiKızlar banada cevap verir misiniz lütfeen
Vayyy ben 4 aylıkken hiç böyle değildim. Süpersin canımAynen ama dayanmak güç öyle de canımayy nasıl utandım şuanda
He onu bilemem benim kicam akrep burcu ondanmidir bilmem ama hic sikilmazYa tabi canım orası öyle zaten bunu bende biliyorum. Her seferinde keyif almıyom ben meselamesela ara ara ilk şeymiş gibi acıyo falan... Buda zamanla oturcak cok iyi biliyorum. 3-5 sene geccek belkide...
Benim demek istedigim; burda bazıları, eşim sıkıldı eşim artık yanaşmıyo gibi şikayetlerde bulunuyo. bizim öyle bi derdimiz yok yeni oldugumuzdan dolayı dedim :)
Canim kac gunde bir adet oldugun onemli deil.deismeyen tek sey adete 14 kala yumurtladigimizdir..100 gunde birde olsan 14 kala senede 1 de olsan 14 gun kala yumurtlariz.Tşkler Can'ım inşallah hepimiz güzel haberler alırız ama ben 35 günde bir adet oluyorum yumurtlamam da farklı bu yüzden tatlımof be zor ya 2 kimyasal gebelik yaşadım 1de 2 aylık bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım İnan artık hem korkuyorum hamile kalmaktan bende çok istiyorum bir bebeğim olmasını
Saol canım bakalım içiyorum ama şu içmeyi sevmeyen bir insan olduğum için o uç litre suyu içmek çok zor öncekine Gore biraz daha çok icebiliyorum sadecehiç sorma onu valla bana ben 4 haftalık hamileyken başladı o zaman hamile oldugumu bilmiyordum mr çekindim beyninde bişey olabilir bu derece agrı baş dönmesi unutkanlık normal degil dediler mr sonucu tertemiz çıktı doktor bu beyinle 60-70 sene yaşarsın sen maşallah dedi. Sonra hamile oldugumda doktora sordum bilmeden çok agrı kesici içtim ama dayanılmaz agrılarım var migren herhalde dedim oda hayır hormonlardan baş dönmesi ve baş agrısı çok yaşarsın vücut alışmaya çalışıyor hamilelige demişti zamanla azalıyo gibi ilk zamanlardaki gibi degil gerçekten ama yinede var beni zorlayan şey unutkanlık oldu normaldede vardı hamilelikle olanda gitti valla. bol su iç bak bol su içmeye başlayınca kesiliyor agrılar
Ama ben 14. Gün yumurtlamadığıma Emin'im geçen ay yumurta takibi yaptırdım yine 14. Gün yumurtlamadım adet günü uzadıkça yumurtlamada değişiyor Can'ımCanim kac gunde bir adet oldugun onemli deil.deismeyen tek sey adete 14 kala yumurtladigimizdir..100 gunde birde olsan 14 kala senede 1 de olsan 14 gun kala yumurtlariz.
canim benim yaaa çok üzüldüm gerçekten. en çokta onu mutlu etmek istiyorum.sabah adet oldun ya simdi hamile deilmisin dedikten sonra bosver aşkım bi sure ilmasin zaten dedi sirf üzülmeyeyim diye.iyiki boyle anlayisli insanlala beraberiz.bebegimiz sonunda gelecektir inaniyorum ama zilli kizim biraz nazlı benim sanirimSeninle aynı durumdayız bu ay canım. Ben fe hastalandıktan sonra ertedi akşam eşim eve morali bozuk geldi. Hamile olmadığım in çok üzülmüşsen bakma bana bu ay çok emindim hamile olduğundan hasta olunca köti oldum dedi. Erkenden yattı falan bütün gece ağladım. Ertesi gün biraz daha toparlamıştı kendini. Normalde belli etmiyorum biliyorsun ama bu ay gerçekten köti oldum kusura bakma dedi ağladım ağladım ağladım ... çok zor Allah ım hiçbirimize daha fazla aratmasın.
Ama ben 14. Gün yumurtlamadığıma Emin'im geçen ay yumurta takibi yaptırdım yine 14. Gün yumurtlamadım adet günü uzadıkça yumurtlamada değişiyor Can'ım
Ama ben 14. Gün yumurtlamadığıma Emin'im geçen ay yumurta takibi yaptırdım yine 14. Gün yumurtlamadım adet günü uzadıkça yumurtlamada değişiyor Can'ım
canim benim ya bebegine okan ozlemini ne güzel anlatmışsın. Rabbim tez zamanda o istediğin duygulari tez zamnda sana yaşatsınAynen canım yeni bir sağlıklı hamilelik diğerinin acısını unutturmayacak ama hafifletecek en azından. O heyecanı tekrar yaşamak istiyorsun biliyorsun çünkü nasıl güzel nasıl eşsiz bir duygu... o kadar sevindim ki hamile olduğumu öğrenince ağladım mutluluktan. Ama hevesim kursağımda kaldışimdi tekrar hamile kalıp doya doya yaşamak istiyorum o duyguyu. Güzel güzel kıyafetler alayım, meleğim gelsin içini doldursın istiyorum. Sarılayım, öpeyim , koklayayım istiyorum artık. Bu acıyı çabuk atlatmış gibi görünmekten de yoruldum. Atlatamıyorum...
canim benim yeni bat 5 kasim yazarmisinSelam canlar nasılsınız iyi mi herkes öpüyorum sizleri Allaha emanet olun gününuz güzel gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?