zde 3 aylik evliyiz canimHahahha bizde ımm söylemesi ayıptır ara vermeden şaapıyosgerci biz 3aylık evli olmanın avantajını yaşıyoruz:) siz ne kadarlık evlisiniz
canim ya bende acidigi icin çekiniyorumYa tabi canım orası öyle zaten bunu bende biliyorum. Her seferinde keyif almıyom ben meselamesela ara ara ilk şeymiş gibi acıyo falan... Buda zamanla oturcak cok iyi biliyorum. 3-5 sene geccek belkide...
Benim demek istedigim; burda bazıları, eşim sıkıldı eşim artık yanaşmıyo gibi şikayetlerde bulunuyo. bizim öyle bi derdimiz yok yeni oldugumuzdan dolayı dedim :)
Benim 4 gün üst üste basım çok ağırdı . batıma 4 gün var . bakalım ne olacak
Canım benim bat yok. 13 ekimEline sağlık cnm cok teşekkr ederimm...liseteye bakınca şimdi ne merk ettimm hamişlerin sat'lar ne acba
Erken öğrenenleri merk ediyorm bnm 28.güne bi günkaldı ama bata dha var
Canim belli olmaz o.hatta bi cogununde 4 kala cikmaz. Gununu bekle uzme kendini bosuna nasipAdete 4 gun var test yaptim bu gun negatif cikti sancidan baska bi sryde yok zatn...
Eger olsaydi 4 gun kala silik cizgi cikardi yada golge dimi hic bisey yok yani bu ayda yok
Canım otuz adet olanlardan al adetin bittikten 3-4 gün sonra başlasan yeter. Zaten günde bi tane yapınca 30 adet fazla fazla yetiyo ya da günde iki kere yaparsın o da yeter. laboquick tavsiye ederim fiyat uygundaKizlar adetim bitsin ovulasyon testi siparisi verecegim bide ne zaman baslamaliyim ben testi kullanmaya. Benim döngü 30-35 gun arasi degisiyo hep. Kacinci gun baslasam ki
Peki napcam cift cizgi cikinca yumurtlama donemi mi olmus oluyo. Yani cift cizgi ciktigi zamanlarda mi iliskiye gircez ?Canım otuz adet olanlardan al adetin bittikten 3-4 gün sonra başlasan yeter. Zaten günde bi tane yapınca 30 adet fazla fazla yetiyo ya da günde iki kere yaparsın o da yeter. laboquick tavsiye ederim fiyat uygunda
Kizlar adetim bitsin ovulasyon testi siparisi verecegim bide ne zaman baslamaliyim ben testi kullanmaya. Benim döngü 30-35 gun arasi degisiyo hep. Kacinci gun baslasam ki
16-17-18-19-20 bu günlerde hep kasıklarım ağrıdı sol kaşığımda küçük bir top var gibi hissettim ağrıdan ilişkşye bile zor girdim akıntım da vardı o dönemde yani yumurta akıntısı şuan kuruyum ama bugün sabahta ilişkiye girdimAdete kac gun kala yumurtladin peki canim..yani yumurtladiktan kac gun sonra adet oldun
Hayirlisi canim insallah gerek kalmazBnde bu sefer adet olursam ovulasyon testi alacagım bakalım hayırlısı olsun daha 15 gün var adet e
Ahh canım benim ne güzel bir dua hepimizin insaAllah hepimizn kucagi dolsun bol bol hamis olsun ben sizin mutlulgnzla mutlu oluyrm iyi ki varsınız
Aynen canım sık girenler belli zaten genelde yazanlar olsun herkse açık yeter ki kirma kirilma atisma olmasın icimizde hepimz dert ortagiyiz
Yok canım zaten çift çizgi hep çıkıyo ikisi aynı koyulukta çıkınca yumurtluyosun demektir. O günleri değerlendireceksinPeki napcam cift cizgi cikinca yumurtlama donemi mi olmus oluyo. Yani cift cizgi ciktigi zamanlarda mi iliskiye gircez ?
Valla en son pazartesi yaptım 175.9 çıktıcanim doktorlarin her dedigine inaniyoruz.insallah sağlıkli olur bebisin.degerin kacti canim
Normal sartlarda 20 sinde olcaksan 5 6 ekimdede yumurtlaman lazim canim.Ayrıca daha adet olmadım ayın 20 sinde olacam adet
Normal sartlarda 20 sinde olcaksan 5 6 ekimdede yumurtlaman lazim canim.Ayrıca daha adet olmadım ayın 20 sinde olacam adet
Slm iyi olmaya çalışıyorum dua ediyorum inş hamileyimdır dieSelam canlar nasılsınız iyi mi herkes öpüyorum sizleri Allaha emanet olun gününuz güzel gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?