2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim ya bende acidigi icin çekiniyorum

Kızlar yarın bat ama şimdiden ağrılar başladı aynı regl ağrısı olmadı sanırım bu ay Kasım a kaldım

Kizlar adetim bitsin ovulasyon testi siparisi verecegim bide ne zaman baslamaliyim ben testi kullanmaya. Benim döngü 30-35 gun arasi degisiyo hep. Kacinci gun baslasam ki

Kizlar adetim bitsin ovulasyon testi siparisi verecegim bide ne zaman baslamaliyim ben testi kullanmaya. Benim döngü 30-35 gun arasi degisiyo hep. Kacinci gun baslasam ki
Canım otuz adet olanlardan al adetin bittikten 3-4 gün sonra başlasan yeter. Zaten günde bi tane yapınca 30 adet fazla fazla yetiyo ya da günde iki kere yaparsın o da yeter. laboquick tavsiye ederim fiyat uygunda

Canım otuz adet olanlardan al adetin bittikten 3-4 gün sonra başlasan yeter. Zaten günde bi tane yapınca 30 adet fazla fazla yetiyo ya da günde iki kere yaparsın o da yeter. laboquick tavsiye ederim fiyat uygunda
Peki napcam cift cizgi cikinca yumurtlama donemi mi olmus oluyo. Yani cift cizgi ciktigi zamanlarda mi iliskiye gircez ?

Adete kac gun kala yumurtladin peki canim..yani yumurtladiktan kac gun sonra adet oldun
16-17-18-19-20 bu günlerde hep kasıklarım ağrıdı sol kaşığımda küçük bir top var gibi hissettim ağrıdan ilişkşye bile zor girdim akıntım da vardı o dönemde yani yumurta akıntısı şuan kuruyum ama bugün sabahta ilişkiye girdim

Ayrıca daha adet olmadım ayın 20 sinde olacam adet

Morenam hamile canım haber vermeyi unuttu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…