- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Foto varsa atsanaSelamlar arkadaşlar,
Bat im onumuzdeki cuma. Dun aksam dayanamadim miratech marka test yaptim pozitif cikti.
Bugun sabah baska marka yaptim negatifti. Basjna boyle gelen var mi?
Miratech madka test hakkinda bilginiz ya da?
Bak Burdada öyle gösteriyor ama benim felaket kaşık ağrılarım 2sinde felan oldu zor duruyordum ağrıdanNormal sartlarda 20 sinde olcaksan 5 6 ekimdede yumurtlaman lazim canim.
ikisinin de fotosunu at Can'ım istersen buraya ayrıca testi tekrarla varsa tekrardan yapSelamlar arkadaşlar,
Bat im onumuzdeki cuma. Dun aksam dayanamadim miratech marka test yaptim pozitif cikti.
Bugun sabah baska marka yaptim negatifti. Basjna boyle gelen var mi?
Miratech madka test hakkinda bilginiz ya da?
Evet canım Allah hepimizin yardımcısı olsun tabiki umut kesilmez benim ne cocugu olmaz denen arkadaşlarım vardı hepsininde beklemedikleri anda oldu. Allah bilir zmanjnjbiz dede var hareketsizlik ve ayrıca morfoloji de 1.Yine de Allah tan ümit kesilmez.
Tesekkurler canisi anladimYok canım zaten çift çizgi hep çıkıyo ikisi aynı koyulukta çıkınca yumurtluyosun demektir. O günleri değerlendireceksin
Bende incir aldım Can'ım bu ay eğer bebiş gelmezse incir kürü uygulayacam sen nasıl bir kür kullanacaksın ?EceCigdem Morsevdam5 canlar beraber bekliyoruz :) yanlis ben bu ay kur denicem bakalim nasil olucak
Can'ım benim 12 gün var reglime göğüs ağrım çok kötü felaket senin ne zaman başladı göğüs ağrın ?Kızlar reglime bes gün var dün biraz koyu akıntı vardı bugün su gibi ve beyaz ,kaşık agrım var sol tarafımda genelde göğüslerim hala agrıyo batı bana yakın olan Canlar siz ne durumdasınız
sogan kuru ben bugunden baslicamBende incir aldım Can'ım bu ay eğer bebiş gelmezse incir kürü uygulayacam sen nasıl bir kür kullanacaksın ?
Bu ay bebek çalışmaları olmayacak o zaman ama soğan kürü çok işe yarıyor diyo herkessogan kuru ben bugunden baslicam
Yok denicez yine. Bugun adet oldum 15 gun kullnip birakicmBu ay bebek çalışmaları olmayacak o zaman ama soğan kürü çok işe yarıyor diyo herkes
Canim incir kuru nasil bisey nasil uyguluyorsun ?Bende incir aldım Can'ım bu ay eğer bebiş gelmezse incir kürü uygulayacam sen nasıl bir kür kullanacaksın ?
Gözün aydın tebrikler canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba arkadaslar ekim ayına hamile gırenlerdenım bende pazartesı ınsallah keseyı gormeye gıdıcem cok heycanlıyım esim gecen sene ekim de varıkosel ameliyto oldu tam 1.yılında hamile kaldım ustelik bu ay asılama yaptırcaktım sukurler olsun allah herkese nasıp etsın esi varıkosel olanlara umut olsun
Foto varsa atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?