2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selamlar arkadaşlar,
Bat im onumuzdeki cuma. Dun aksam dayanamadim miratech marka test yaptim pozitif cikti.
Bugun sabah baska marka yaptim negatifti. Basjna boyle gelen var mi?
Miratech madka test hakkinda bilginiz ya da?

Normal sartlarda 20 sinde olcaksan 5 6 ekimdede yumurtlaman lazim canim.
Bak Burdada öyle gösteriyor ama benim felaket kaşık ağrılarım 2sinde felan oldu zor duruyordum ağrıdan

Eklentiler

• IMG_3471.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 55
Selamlar arkadaşlar,
Bat im onumuzdeki cuma. Dun aksam dayanamadim miratech marka test yaptim pozitif cikti.
Bugun sabah baska marka yaptim negatifti. Basjna boyle gelen var mi?
Miratech madka test hakkinda bilginiz ya da?
ikisinin de fotosunu at Can'ım istersen buraya ayrıca testi tekrarla varsa tekrardan yap

biz dede var hareketsizlik ve ayrıca morfoloji de 1.Yine de Allah tan ümit kesilmez.
Evet canım Allah hepimizin yardımcısı olsun tabiki umut kesilmez benim ne cocugu olmaz denen arkadaşlarım vardı hepsininde beklemedikleri anda oldu. Allah bilir zmanjnj

Kızlar reglime bes gün var dün biraz koyu akıntı vardı bugün su gibi ve beyaz ,kaşık agrım var sol tarafımda genelde göğüslerim hala agrıyo batı bana yakın olan Canlar siz ne durumdasınız

Kızlar reglime bes gün var dün biraz koyu akıntı vardı bugün su gibi ve beyaz ,kaşık agrım var sol tarafımda genelde göğüslerim hala agrıyo batı bana yakın olan Canlar siz ne durumdasınız
Can'ım benim 12 gün var reglime göğüs ağrım çok kötü felaket senin ne zaman başladı göğüs ağrın ?

Kızlar merhabalar bugün adetimin dördüncü günüydü doktora gittim hormon testi istedim tabi daha 3 aydır korunmayı bıraktığımız için doktor tuhaf karşıladı bence gerek yok yenisiniz normal felan dedi ama beni vazgeçiremedi testimi yaptırdım.Alttan da muayene yaptı yumurtalıklarımı gösterdi herşeyin normal olduğunu söyledi rahmimin ters olduğunu öğrendim bugün önceki doktorum söylememişti hamileliğe engel bir durum değilmiş sadece ilişki sırasında kalçaya yastık koymamızı önerdi sizinle paylaşmak istedim.Test sonucumu da paylaşıyorum sanırım prolaktinim yüksek değil mi ? Haftaya kontrol randevum var bakalım merakla bekliyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın :)

Eklentiler

• IMG_0317.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba arkadaslar ekim ayına hamile gırenlerdenım bende pazartesı ınsallah keseyı gormeye gıdıcem cok heycanlıyım esim gecen sene ekim de varıkosel ameliyto oldu tam 1.yılında hamile kaldım ustelik bu ay asılama yaptırcaktım sukurler olsun allah herkese nasıp etsın esi varıkosel olanlara umut olsun

Gözün aydın tebrikler canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…