Aminn tesekkur ederım allah isteyen herkese nasip etsinGözün aydın tebrikler canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Canim dun aksam yaptigim testin gotosunu attim.ikisinin de fotosunu at Can'ım istersen buraya ayrıca testi tekrarla varsa tekrardan yap
Canim o ikisi ayni test, dün akşam yaptim.. Evet bariz var ama bu sabah yaptigim IND markali testte negatif cikti.Canım biran önce kan testi yaptır ikisindede çizgi var. İnşallah hamilesindir.
5-6 tane kuru inciri suda kaynatıyorsun içiyorsun Can'ım sağlıklı yumurta oluşumu ve yumurta fazlalığı için istersen internetten araştır bi belki işine yararCanim incir kuru nasil bisey nasil uyguluyorsun ?
Can'ım benim eğer idrarda çıkıyorsa kanda çok rahat çıkar bence kan testini yaptır cuma tekrarlarsın kan testini öyle daha iyi olur bence böyle bilinmezlik için de daha çok canın sıkılır ve stres yaparsınCanim dun aksam yaptigim testin gotosunu attim.
Bu sabah aaptigim IND diye bir marka idi. Negatif cikti. Bi testim ar gene IND bi 3 gun daha bekleyeyjm diyorum. Kan icin cok erken. Stres yapar sanki.. ama boylede nasil beklenir bilmiyorum
Benim bildiğim kadarıyla soğan kürü yaptığın ay korunmak gerekiyor yine sen bi araştır Can'ımYok denicez yine. Bugun adet oldum 15 gun kullnip birakicm
Yok cnm ben gebe kaldığım ay sogan kürü ardindan incir yaptığım ay oldu...sonucu kötü olsada sogan kürü yaptığım aydiBenim bildiğim kadarıyla soğan kürü yaptığın ay korunmak gerekiyor yine sen bi araştır Can'ım
Olur bakarim bi cnmmBenim bildiğim kadarıyla soğan kürü yaptığın ay korunmak gerekiyor yine sen bi araştır Can'ım
Çok üzüldüm canım rabbim tez zaman da hepimizi bebek sahibi etsin inşallah bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çok zor. Peki soğan kürü bebeğe zarar vermiş olabilir miYok cnm ben gebe kaldığım ay sogan kürü ardindan incir yaptığım ay oldu...sonucu kötü olsada sogan kürü yaptığım aydi
Ben agustosta yapmstm baltarcincorekotu kürü canım ondan beri sağ kasigimda gerginlik var yan etki yaptı diye düşünüyorumEceCigdem Morsevdam5 canlar beraber bekliyoruz :) yanlis ben bu ay kur denicem bakalim nasil olucak
Canım yeni bat kac test sonucndan anlamam pek bende verdm pzt alicam sonucmu insaAllah tez vakitte bebisn gelirKızlar merhabalar bugün adetimin dördüncü günüydü doktora gittim hormon testi istedim tabi daha 3 aydır korunmayı bıraktığımız için doktor tuhaf karşıladı bence gerek yok yenisiniz normal felan dedi ama beni vazgeçiremedi testimi yaptırdım.Alttan da muayene yaptı yumurtalıklarımı gösterdi herşeyin normal olduğunu söyledi rahmimin ters olduğunu öğrendim bugün önceki doktorum söylememişti hamileliğe engel bir durum değilmiş sadece ilişki sırasında kalçaya yastık koymamızı önerdi sizinle paylaşmak istedim.Test sonucumu da paylaşıyorum sanırım prolaktinim yüksek değil mi ? Haftaya kontrol randevum var bakalım merakla bekliyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın :)
Tamam canim bi bakayim çok teşekkür ederim: )5-6 tane kuru inciri suda kaynatıyorsun içiyorsun Can'ım sağlıklı yumurta oluşumu ve yumurta fazlalığı için istersen internetten araştır bi belki işine yarar
Gecmis olsun cnm. Zaten o kurun zararlarini bi kac kisi yazmis. Ben sogan kuru denicemm zatenBen agustosta yapmstm baltarcincorekotu kürü canım ondan beri sağ kasigimda gerginlik var yan etki yaptı diye düşünüyorum
Canım yeni bat kac test sonucndan anlamam pek bende verdm pzt alicam sonucmu insaAllah tez vakitte bebisn gelir
Yok cnm sogan kürünün zarari yok dite biliyorum..benim kan pihtilasmasi var 2 bebegimi kaybettim pko hastasiyim ayrica ondan allah hepimize en kısa sürede nasip etsinÇok üzüldüm canım rabbim tez zaman da hepimizi bebek sahibi etsin inşallah bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çok zor. Peki soğan kürü bebeğe zarar vermiş olabilir mi
Kızlar merhabalar bugün adetimin dördüncü günüydü doktora gittim hormon testi istedim tabi daha 3 aydır korunmayı bıraktığımız için doktor tuhaf karşıladı bence gerek yok yenisiniz normal felan dedi ama beni vazgeçiremedi testimi yaptırdım.Alttan da muayene yaptı yumurtalıklarımı gösterdi herşeyin normal olduğunu söyledi rahmimin ters olduğunu öğrendim bugün önceki doktorum söylememişti hamileliğe engel bir durum değilmiş sadece ilişki sırasında kalçaya yastık koymamızı önerdi sizinle paylaşmak istedim.Test sonucumu da paylaşıyorum sanırım prolaktinim yüksek değil mi ? Haftaya kontrol randevum var bakalım merakla bekliyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın :)
Amin canım inşallah hayırlısıyla gelsin meleklerimiz. Kız istiyorsun sanırım :)canim benim yaaa çok üzüldüm gerçekten. en çokta onu mutlu etmek istiyorum.sabah adet oldun ya simdi hamile deilmisin dedikten sonra bosver aşkım bi sure ilmasin zaten dedi sirf üzülmeyeyim diye.iyiki boyle anlayisli insanlala beraberiz.bebegimiz sonunda gelecektir inaniyorum ama zilli kizim biraz nazlı benim sanirimrabbim gönlüne gore versin insallah.hepimizin
Sağol canım sogan kürü rahmi temizliyormus ama ben sevmiyorum pek midem almaz gibi geliyorGecmis olsun cnm. Zaten o kurun zararlarini bi kac kisi yazmis. Ben sogan kuru denicemm zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?