2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ikisinin de fotosunu at Can'ım istersen buraya ayrıca testi tekrarla varsa tekrardan yap
Canim dun aksam yaptigim testin gotosunu attim.
Bu sabah aaptigim IND diye bir marka idi. Negatif cikti. Bi testim ar gene IND bi 3 gun daha bekleyeyjm diyorum. Kan icin cok erken. Stres yapar sanki.. ama boylede nasil beklenir bilmiyorum

Canım biran önce kan testi yaptır ikisindede çizgi var. İnşallah hamilesindir.
Canim o ikisi ayni test, dün akşam yaptim.. Evet bariz var ama bu sabah yaptigim IND markali testte negatif cikti.
Hemen kan versem bh sefer katlandi mi telasi cikacak. Birde tatilde annemlerin yanindayim... 6 ay once bebegimi kaybettjm.. 3 ay gecmeden kimseye soylemyi dusunmuyoruz. Sonra daha cok uzuntu oluykr. Bu arada bat tarihim bu cuma.

Tebrikler canım hamilesin ikisindede çizgi var ama kan testi yaptır kontrol altında ol sağlıkla kucağına al inşallah

Canim dun aksam yaptigim testin gotosunu attim.
Bu sabah aaptigim IND diye bir marka idi. Negatif cikti. Bi testim ar gene IND bi 3 gun daha bekleyeyjm diyorum. Kan icin cok erken. Stres yapar sanki.. ama boylede nasil beklenir bilmiyorum
Can'ım benim eğer idrarda çıkıyorsa kanda çok rahat çıkar bence kan testini yaptır cuma tekrarlarsın kan testini öyle daha iyi olur bence böyle bilinmezlik için de daha çok canın sıkılır ve stres yaparsın
2 testin de pozitif görünüyor

Yok cnm ben gebe kaldığım ay sogan kürü ardindan incir yaptığım ay oldu...sonucu kötü olsada sogan kürü yaptığım aydi
Çok üzüldüm canım rabbim tez zaman da hepimizi bebek sahibi etsin inşallah bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çok zor. Peki soğan kürü bebeğe zarar vermiş olabilir mi

EceCigdem Morsevdam5 canlar beraber bekliyoruz :) yanlis ben bu ay kur denicem bakalim nasil olucak
Ben agustosta yapmstm baltarcincorekotu kürü canım ondan beri sağ kasigimda gerginlik var yan etki yaptı diye düşünüyorum

Canım yeni bat kac test sonucndan anlamam pek bende verdm pzt alicam sonucmu insaAllah tez vakitte bebisn gelir

Gecmis olsun cnm. Zaten o kurun zararlarini bi kac kisi yazmis. Ben sogan kuru denicemm zaten

Çok üzüldüm canım rabbim tez zaman da hepimizi bebek sahibi etsin inşallah bende geçen ay kimyasal gebelik yaşadım çok zor. Peki soğan kürü bebeğe zarar vermiş olabilir mi
Yok cnm sogan kürünün zarari yok dite biliyorum..benim kan pihtilasmasi var 2 bebegimi kaybettim pko hastasiyim ayrica ondan allah hepimize en kısa sürede nasip etsin

Canım yasin kac?bana fsh yüksek gibi geldi

Amin canım inşallah hayırlısıyla gelsin meleklerimiz. Kız istiyorsun sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…