- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
Gerçekten anne olmayı isteyen herkese yaşatsın inşallah Allah ım; bu özel , bu güzel duyguyucanim benim ya bebegine okan ozlemini ne güzel anlatmışsın. Rabbim tez zamanda o istediğin duygulari tez zamnda sana yaşatsın
Yumurtaliklar buyuyor canim 19 20 mm ye gelince catliyor ve buyurkende catlamaya yakin bendede agri yapiyor.illa ogun agri cok diye ogun olcak diye bisey yok.sen oradaki gibi 5 6 sinda yumurtlamissindir eger gercekten 20 sinde adet girceksen canim.cunku tibben bi anomali yoksa boyle olur.akintin falan gelmiyor yum oncesiBak Burdada öyle gösteriyor ama benim felaket kaşık ağrılarım 2sinde felan oldu zor duruyordum ağrıdan
Assoscum sen benden once olmustun gectigimiz ay insallah bu ay olmazsin :) tabiki bende benim bat 19 ekim ya doymak bilmiyorum surekli acikiyorum adetime yakin olurdu genelde ama bu neden anlamadimBatıma daha 5 gün var sol kasığımın üst tarafı cok kötü agrıyor bugün resmen reglim geldi sandım wc ye gittim YÖK bişey göğüslerimde şişti acıyor sanırım Regl olacagım
Sağol canım inşallah hepimizin bebişleri gelir hayırlısıyla Yeni bat 3 kasım benimBen agustosta yapmstm baltarcincorekotu kürü canım ondan beri sağ kasigimda gerginlik var yan etki yaptı diye düşünüyorum
Canım yeni bat kac test sonucndan anlamam pek bende verdm pzt alicam sonucmu insaAllah tez vakitte bebisn gelir
29 yaşındayım canımCanım yasin kac?bana fsh yüksek gibi geldi
sonuçları Dr gördü mu canim?ilk bebek mi olacak?29 yaşındayım canım
sogan kuru ben bugunden baslicam
Daha once hic yapmadiim hatta ictim ben az once basladim bile yani. Blmiyorum ne olucak adetimmi gecikicek erken mi gelicek. Ama cogu kisi kullanip gebe kalmis. Ayrica kistleri eritiyormusda. Bence denemekte fayda var.daha once yaptinmi canim bu kuru? bende adetim bitince yapmayi dusunuyordum, yumurtaliktaki kist icin. ama bazi yapanlarin adet duzenini bozmus diye okudum forumda, celiskide birakti beni.
Ayrica benim adetimin 1. Gunu ben basladim bile 15 gun icicemdaha once yaptinmi canim bu kuru? bende adetim bitince yapmayi dusunuyordum, yumurtaliktaki kist icin. ama bazi yapanlarin adet duzenini bozmus diye okudum forumda, celiskide birakti beni.
Ben de seninle aynı durumdayım . regl e 5 gün var ve kasiklarim belim bacaklarim agriyor. Sanki her an olacakmisim gibi.Batıma daha 5 gün var sol kasığımın üst tarafı cok kötü agrıyor bugün resmen reglim geldi sandım wc ye gittim YÖK bişey göğüslerimde şişti acıyor sanırım Regl olacagım
Akıntım şuan yok akıntım olduğu günler yani yumurtladığım zaman ayın 2 si yada 3 düYumurtaliklar buyuyor canim 19 20 mm ye gelince catliyor ve buyurkende catlamaya yakin bendede agri yapiyor.illa ogun agri cok diye ogun olcak diye bisey yok.sen oradaki gibi 5 6 sinda yumurtlamissindir eger gercekten 20 sinde adet girceksen canim.cunku tibben bi anomali yoksa boyle olur.akintin falan gelmiyor yum oncesi
Daha once hic yapmadiim hatta ictim ben az once basladim bile yani. Blmiyorum ne olucak adetimmi gecikicek erken mi gelicek. Ama cogu kisi kullanip gebe kalmis. Ayrica kistleri eritiyormusda. Bence denemekte fayda var.
Senin durumun farkli cnm. Kac cm kistin var cikolata kistimievet bende faydalarini cok duydum ama herkezde ayni etki yapmiyormus sanirim. Saracoglu severek dinledigim bi prof., kotu olsa tavsiye etmez diye dusunuyorum.
acikcasi ben agustos ayi sogan kurunu 7 gun uygulamistim oda oylesine bi sorunum yokken. daha dogrusu bebek dusmeye basladiktan sonra yapiyimde bebek icin hazirlik olsun dusuncesinde yaptim.
sonra augustos sonu rutin kontrole gittim ginekologa orda kistim oldugunu ogrendim, simdi bu kuru tamamlamadigimdanmi yoksa olacakmiydi zaten bilemedim. bu ayda regl 10 gun gecikmeli geldi ve iki gun oncede tekrar gitim kontrole, kist hala yerinde duruyor.
bende adetimin 5inci gunundeyim, bir yanim yap iyi gelir diyo bir yanimda korkuyor nedense :/
Çok benzer şeyler yaşıyoruz vallaBatıma daha 5 gün var sol kasığımın üst tarafı cok kötü agrıyor bugün resmen reglim geldi sandım wc ye gittim YÖK bişey göğüslerimde şişti acıyor sanırım Regl olacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?