2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim benim ya bebegine okan ozlemini ne güzel anlatmışsın. Rabbim tez zamanda o istediğin duygulari tez zamnda sana yaşatsın
Gerçekten anne olmayı isteyen herkese yaşatsın inşallah Allah ım; bu özel , bu güzel duyguyu

Bak Burdada öyle gösteriyor ama benim felaket kaşık ağrılarım 2sinde felan oldu zor duruyordum ağrıdan
Yumurtaliklar buyuyor canim 19 20 mm ye gelince catliyor ve buyurkende catlamaya yakin bendede agri yapiyor.illa ogun agri cok diye ogun olcak diye bisey yok.sen oradaki gibi 5 6 sinda yumurtlamissindir eger gercekten 20 sinde adet girceksen canim.cunku tibben bi anomali yoksa boyle olur.akintin falan gelmiyor yum oncesi

Kızlar ben bugün işyerimin orda ikiz kız çocugu gördüm sarışın bide aynılar aşık oldum resmen erkek çocuk isterken bi anda fikrim tamamen değişti şuanda ikiz ve kız istiyorum inşallah olur ya annemde ikiz doğurdu kardeşlerim ikiz ve kız ahaha bide aynı giyinmişler yaaa oyşşş dedim deli oldum saçlarının boyu bile aynı kocamda kız istiyordu bende kız istiyorum artık vede ikizzz o değilde önce bi hamiş olayımda dimi ahaha kafayı yedim yaaa

Batıma daha 5 gün var sol kasığımın üst tarafı cok kötü agrıyor bugün resmen reglim geldi sandım wc ye gittim YÖK bişey göğüslerimde şişti acıyor sanırım Regl olacagım
Assoscum sen benden once olmustun gectigimiz ay insallah bu ay olmazsin :) tabiki bende benim bat 19 ekim ya doymak bilmiyorum surekli acikiyorum adetime yakin olurdu genelde ama bu neden anlamadim

Sağol canım inşallah hepimizin bebişleri gelir hayırlısıyla Yeni bat 3 kasım benim

Kızlar merhaba. 12 eylülde dusuk yaptım. Halen hasta olmadım. Bir ay olacak nerdeyse. Dusukten sonra hiç koruadim doktor korunmana gerek yok dedi. Kurtaj olmadım. Tekrar gebelik var mıdır. Kasiklarm agriyor goguslerim hassaslasti

daha once yaptinmi canim bu kuru? bende adetim bitince yapmayi dusunuyordum, yumurtaliktaki kist icin. ama bazi yapanlarin adet duzenini bozmus diye okudum forumda, celiskide birakti beni.
Daha once hic yapmadiim hatta ictim ben az once basladim bile yani. Blmiyorum ne olucak adetimmi gecikicek erken mi gelicek. Ama cogu kisi kullanip gebe kalmis. Ayrica kistleri eritiyormusda. Bence denemekte fayda var.

Batıma daha 5 gün var sol kasığımın üst tarafı cok kötü agrıyor bugün resmen reglim geldi sandım wc ye gittim YÖK bişey göğüslerimde şişti acıyor sanırım Regl olacagım
Ben de seninle aynı durumdayım . regl e 5 gün var ve kasiklarim belim bacaklarim agriyor. Sanki her an olacakmisim gibi.

Akıntım şuan yok akıntım olduğu günler yani yumurtladığım zaman ayın 2 si yada 3 dü

Daha once hic yapmadiim hatta ictim ben az once basladim bile yani. Blmiyorum ne olucak adetimmi gecikicek erken mi gelicek. Ama cogu kisi kullanip gebe kalmis. Ayrica kistleri eritiyormusda. Bence denemekte fayda var.

evet bende faydalarini cok duydum ama herkezde ayni etki yapmiyormus sanirim. Saracoglu severek dinledigim bi prof., kotu olsa tavsiye etmez diye dusunuyorum.
acikcasi ben agustos ayi sogan kurunu 7 gun uygulamistim oda oylesine bi sorunum yokken. daha dogrusu bebek dusmeye basladiktan sonra yapiyimde bebek icin hazirlik olsun dusuncesinde yaptim.
sonra augustos sonu rutin kontrole gittim ginekologa orda kistim oldugunu ogrendim, simdi bu kuru tamamlamadigimdanmi yoksa olacakmiydi zaten bilemedim. bu ayda regl 10 gun gecikmeli geldi ve iki gun oncede tekrar gitim kontrole, kist hala yerinde duruyor.

bende adetimin 5inci gunundeyim, bir yanim yap iyi gelir diyo bir yanimda korkuyor nedense :/

Senin durumun farkli cnm. Kac cm kistin var cikolata kistimi

Dontsay Cok sukur 2 sene sonra gelen mutluluk :) allah hepimızın hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin

Çok benzer şeyler yaşıyoruz valla
Yalnız bugün ben test yaptım çünkü içime doğmuştu
Yanlış doğmuş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…