Senin durumun farkli cnm. Kac cm kistin var cikolata kistimi
Buarada bu akşamı saymazsak bat 3
Doktor Cumartesi günü görecek canım evet ilk Bebek olacak inşallah.sonuçları Dr gördü mu canim?ilk bebek mi olacak?
Fsh normalde 4-7 civarı benim bildigim.yanlissam düzeltin arkadaslar.bi araştır istersen bence önemli
Peki benim için Ne dersin şimdi ben bu teste %100 inanmıyım mı sence?Canım 3 gün kalmış bekle az daha adet geçmeden yapma sonra hayal kırıklığı oluyo
Inşallah canim gecen ay bat gunumde agrim olmustu ve regl olmustum bu ay erkenmi olucan neeeAssoscum sen benden once olmustun gectigimiz ay insallah bu ay olmazsin :) tabiki bende benim bat 19 ekim ya doymak bilmiyorum surekli acikiyorum adetime yakin olurdu genelde ama bu neden anlamadim
Ayyy hayir olsun insallah yada erken regl olucazBen de seninle aynı durumdayım . regl e 5 gün var ve kasiklarim belim bacaklarim agriyor. Sanki her an olacakmisim gibi.
batina kac gun var canim artik test falan yapasim yok batim gecsin oyle tabi bu arada yemezsem kirmizi kartiÇok benzer şeyler yaşıyoruz valla
Yalnız bugün ben test yaptım çünkü içime doğmuştu
Yanlış doğmuş ama
İste onun icin sordum zaten :) bendede vardi kist ve birden cikti .4 cm surekli kanamam vardi hemde baya parcali bi kanama doktora gittim kistim oldugunu ogrendim ama kanamam oldugu icin bu kistin eriyecegini soyledi kanamam bitince tekrar gel bi bakalim dedi. Kanamam bitti ve gittim gozun aydin kistin yok olmus dedi.2cm ve sol yumurtalıkta oldugunu biliyorum. Takibe aldı 6 hafta sonraya bakacak. İlk goruste basit kist olarak gözüküyor dedi, hani şu kendiliğinden geçenlerden. İnsAllah odur :)
yaptığınız test erken gebelik testi miydi?Assos bat 12 ekim canım, ama ben psikolojik olarak bugün adet gördüm sayılır
Allahım hayırlısını nasip etsin hepimize
Peki benim için Ne dersin şimdi ben bu teste %100 inanmıyım mı sence?
Batım 12 ekim, bu öğleden sonra yaptım çokkk net bir tek çizgi gördüm
Değerlerimiz çok dusuk . Normal değerde tehlike için 100 mg verilir ama size 200 mg vermiş. Dikkat edin .Ben yeni uye oldum acil ogrenmem gerek benm .3.5 yasinda bir var ikinci icin doktora gittim bhcg 0.100 prolaktin 13.08 ng/ml n(4.79-23.3)tsh 2.42 ulu/ml n(0.27-4.2) cikti ve doktor progeztan 200 mg. Verdi 15 gun sonra tekrar gel dedi bi problem varmis gibi geldi anlayanlar ne olur bisey yazin meraktan olecegim
İste onun icin sordum zaten :) bendede vardi kist ve birden cikti .4 cm surekli kanamam vardi hemde baya parcali bi kanama doktora gittim kistim oldugunu ogrendim ama kanamam oldugu icin bu kistin eriyecegini soyledi kanamam bitince tekrar gel bi bakalim dedi. Kanamam bitti ve gittim gozun aydin kistin yok olmus dedi.
15 gun surdu kanamam.Ayy insAllah benimki de önemli birşey değildir, benim kanamam olmuyordu küçük olduğu için herhalde. Ne kadar zamanda geçti peki senin kistin?
Degerlerin bana normal gibi geldiOrdamisinz lutfen biseyler soyleyin tam anlamadim bu degerler nelere isaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?