Bisey soylermisinDeğerlerimiz çok dusuk . Normal değerde tehlike için 100 mg verilir ama size 200 mg vermiş. Dikkat edin .
Canım artk dayanamıyorm ya :) bugünde akşama doğru falan ağrı girdi hafiften hala var.bide sağ yumurtalığım ağrıyo şu anCanım 3 gün kalmış bekle az daha adet geçmeden yapma sonra hayal kırıklığı oluyo
Kan degerlerin normal canim.o rahime gore progestan vermistir buyuk ihtimalleBen yeni uye oldum acil ogrenmem gerek benm .3.5 yasinda bir var ikinci icin doktora gittim bhcg 0.100 prolaktin 13.08 ng/ml n(4.79-23.3)tsh 2.42 ulu/ml n(0.27-4.2) cikti ve doktor progeztan 200 mg. Verdi 15 gun sonra tekrar gel dedi bi problem varmis gibi geldi anlayanlar ne olur bisey yazin meraktan olecegim
Canim dusuk falan deil prolaktinde tsh ta normal seviyede.sen nereyi dusuk gordun kiDeğerlerimiz çok dusuk . Normal değerde tehlike için 100 mg verilir ama size 200 mg vermiş. Dikkat edin .
Aynen ya ucuz testkerin hepsinde silik cozgi cikiyor benim cikmayan 1 2 tanedirKizlar sizinle sunu altini cizerek paylasmak istiyorum. Ozellikle bu ay yasadigim icin sizde bilin istedim.
Miratech, al-bi ve bebe time marka gebelik testlerine kesinlikle ve kesinlikle guvenmeyin. Sizlerinde bildigi gibi bu ay 3 kere miratech marka ile pozitif gordum. Gecen ayda al-bi ve bebe time kullanmistim onlarda pozitifti. Bu ayda sabah testte pozitif gorup kan verdim geldim ve bir cogunuz biliyor hemen akabinde regl oldum. Guvenmemenizde fayda var ben uzuldum sizler uzulmeyin.
Bir cok ucuz test kullandim ama bunlar tecrubeyle sabittir. Ozelliklede miratech kim yaparsa yapsin cizgi cikiyor.Aynen ya ucuz testkerin hepsinde silik cozgi cikiyor benim cikmayan 1 2 tanedir
prolaktin cok az yuksek cikmis.bnm sonuclarda deger 24 e kadar normal yaziyordu.sizin cok az yuksek cikmis.Kızlar merhabalar bugün adetimin dördüncü günüydü doktora gittim hormon testi istedim tabi daha 3 aydır korunmayı bıraktığımız için doktor tuhaf karşıladı bence gerek yok yenisiniz normal felan dedi ama beni vazgeçiremedi testimi yaptırdım.Alttan da muayene yaptı yumurtalıklarımı gösterdi herşeyin normal olduğunu söyledi rahmimin ters olduğunu öğrendim bugün önceki doktorum söylememişti hamileliğe engel bir durum değilmiş sadece ilişki sırasında kalçaya yastık koymamızı önerdi sizinle paylaşmak istedim.Test sonucumu da paylaşıyorum sanırım prolaktinim yüksek değil mi ? Haftaya kontrol randevum var bakalım merakla bekliyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın :)
Korunsan çok iyi olurdu rahimin toparlanirdi şimdilik gebelik belirtileri var.umarım rabbim gönlüne göre versinKızlar merhaba. 12 eylülde dusuk yaptım. Halen hasta olmadım. Bir ay olacak nerdeyse. Dusukten sonra hiç koruadim doktor korunmana gerek yok dedi. Kurtaj olmadım. Tekrar gebelik var mıdır. Kasiklarm agriyor goguslerim hassaslasti
Benim 4 gün üst üste basım çok ağırdı . batıma 4 gün var . bakalım ne olacak
Ya kuzum esinle problemde yasamistiniz onun etkisi sürüyor olabilir. Babaliga kndini hazir hissetmiyorda olabilir bi konuşun sen kendini uzmemelisin bebeginde etkilenecek biliyorsun. Esini karşina al sakince aglamadan bagirmadan konus guzel güzel. Eger care olmazsa bi uzmandan destek alın bnce sorunlarınizi halledin konusun acik acik kuzum artik tam bi aile oluyorsunuzkızlar ben artık çok zorlanmaya başladım, ben zaten depresyon hastasıydım düzelmiştim yeniden ortaya çıkma döneminde hamile oldugumu ögrendim, ve şuan hormonlarım oldugunun kaç kat üstünde zihnim durmuş vaziyette kukla gibi biri oynuyor sanki benimle aglamayan ben bagırmayan ben herşeye aglar herşeye bagırır alınır oldum. zaten potasyum eksikligimde vsr bunlarda neden oluyordu şimdi daha fazla neden oluyor eşim ise çocuk istedi ama böyle olacagını hayal etmedim bildiginiz öküz ben mi senle yaşıycam 9 ayı anlaşılan yaşatacaksın, diyor kilo aldı spora gidecekmiş bişey demedim kas yapcam dedi söz vermişti beraber yaoacaktık dogumdan sonra fikir degişmiş hayır yapmazsın dedim yapcam dedi tartıştık, iyi sen bilin dedim ne istiyorsun bende senin gibi çirkin mi olayım dedi biranda şok geçirdim Aglamaya başladım her zamankinden daha fazla zaten hormonum bu laf agrıma gitti akşama kadar aramadım sormadım, işteydi geldi tv karşısında bir napıyorsun demedi ses etmedim, pilatese gitcem dedim iyi dedi karı koca varmış dedim ben gelmem dedi zaten sana demiyorum dedim, kendim giderim dedim eskiden bumu vardı moda çıkarma bana dedi, bende daha iyi olabilmek için dedim. sonra bişey dedi her zaman takılır bana şimdide takıldı aglamaya başladım elimde degil ama yemin ediyorım kızdı ne dersem zoruna gidiyor batıyor dedi hormonlar bende degil ya dedim zorundayım galiba senle 9 ay aynı şeyi yaşamaya dedi agzım açık kaldı ya o kadar zoruma gitti ki anlatamam
Ikinci cizgi cok net belli nasil gebe deilsiniz sasirdim. Uzulmeyin insallah rabbim nasip eder vardir bundada bir hayirOrnek vermek gerekirsede bu gecen ayki testim. Bu teste bakarsak kesin hamileydim ama maleseff. Bu miratech olanEki Görüntüle 1895213
Kızlar yardım lütfen ya
Ben en son eylül 4 te adet oldum. Bu ayın 5inde kahverengi akıntım oldu 7ve 8 indede gördüm (dün ve bugün) ama iç çamaşırıme hiç geçmedi peçeteye silince gördüm. Kasık agrımda var ama bu sabah ilk idrarımla test yaptım negatif. Düzensiz adet oldugum için ne zaman adet olacagımıda bilmiyorum ama inşaallah hamileyimdir ya ne dersiniz??? Ne zaman test yapmalıyım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?