2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar ovu testini bu ay denemeye başlamıştım, soğan kürüde yapıyodum. Testim sonuç verdi sanırım, resimdeki gibi bugün SAT 13.gün koyu çizgiyi yakaladım. Dün yum akıntısı gördüğümden dünü değerlendirmiştim, bugünü pas geçip yarını da değerlendiririz umarım. Dua edin bana da, çok istiyorum rabbim nasip ederse, inşallah nasip olur hayırlısıyla bebiş.

Canim o yerlesme lekesiyse yerlesmede 6 ile 9. Gun ler arasi oluyorya.14. Gun den sonra da idrara geciyorya.1 hafta sonra tekrarla testi o arada adet gormezsen

O zaman ben ilk lekeyi gördüğüm günü baz alacak olursam ayın 5 ini yani 12 si gibi mi yapayım?

Ikinci cizgi cok net belli nasil gebe deilsiniz sasirdim. Uzulmeyin insallah rabbim nasip eder vardir bundada bir hayir
Valla iste su test yuzunden 2 kere cok buyuk hevesle kan verdim ama tokat gibi carpti sonuc yuzume tabi kan verip eve donerken adet olmak da cabasi :))

Hayirlisi Allah'tan.

-T -C den koyu bugun bugun yarin pik olacak. Testleri sabah aksam olarak yapmaya devam et. Kacirmamak adina. Sabah 10-11 aksam 6-7 gibi. Sabah yaptigin testte silik gorursek catlamis diyebiliriz. Mumkunse bu aksamda iliski olsun.

Valla iste su test yuzunden 2 kere cok buyuk hevesle kan verdim ama tokat gibi carpti sonuc yuzume tabi kan verip eve donerken adet olmak da cabasi :))

Hayirlisi Allah'tan.
Kan verdigimde sonucu beklerkn bende enaz 20 kere tuvalete gitim adet oldumu diye sonucu aldigimda cok sasirdim hamileymisim ama bi ay sonra dusukle sonuclandi rabbimin takdiri vardik bi hikmet insallah bu ay olmadi bidahaki ay alirsi guzel haberi

Bende hiç güvenmiyorum o testlere. Günüm geçerse kan testi yaptırcam

-T -C den koyu bugun bugun yarin pik olacak. Testleri sabah aksam olarak yapmaya devam et. Kacirmamak adina. Sabah 10-11 aksam 6-7 gibi. Sabah yaptigin testte silik gorursek catlamis diyebiliriz. Mumkunse bu aksamda iliski olsun.

ben bu bilgileri bir türlü bulamadım internette. Koyu çizgiyi gördüğünüz gün ilişki yaşayın diye okuyorum ben hep. Daha sonra silik görene kadar tekrarlayın, koyudan sonraki silik çatlama olduğu anlamına gelir falan bunları hiç bulamadım bilgi olarak. Siz nerden öğrendiniz?

Günaydın ben düşük sonrası bi Dr. A gitmiştim o bana 5 kilo ver yeni hamileliğe vücudunu hazırla dedi bende 2aylık korunma dönemindeyim diyete başladım 1 kilo gitti kaldı 4 kilo
Bende inş bu haftadan itibaren sıkı diyet yapcam Can'ım ne güzel sende vermeye başlamışsın gitsin kilolar gelsin bebişler inş

Tatlim hic uzme kendinide bebiside erkeklerin genel algisi budur nadiren istisnalari goruruz evet dedigin gibi yasamadim hic bilmiyorum ama hormonlar ciddi derecede farklilik gosteriyo e sen bunuda biliyosun hayatimizde sevmedigimiz onca insani idare edebiliyoken onlara tahammul gosterebiliyoken neden sevdigimiz adama daha fazlasini yapmayalimki bence takma kafana o ne derse gul gec herseyden ote minnaka yasatmayin boyle olumsuzluklari

İnş Can'ım herşey yolunda gider sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu

gülüp geçilmiyo istesende o hormondan inan, kaç haftadır varikosel var zor oldu bu çocuk eşimden dolayı agır kaldırmayım şunu yapmayım doktor yat dedi kusmam başladı annemin yanında gittim dayeni evime laf etti kalktım onca iş yaptım halımı kaldırmadım koltukmu şimdi ise rahim agrıyor kasıgım agrıyor şimdide bebege bişy olursa diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…