Canim o yerlesme lekesiyse yerlesmede 6 ile 9. Gun ler arasi oluyorya.14. Gun den sonra da idrara geciyorya.1 hafta sonra tekrarla testi o arada adet gormezsenKızlar?
Canim o yerlesme lekesiyse yerlesmede 6 ile 9. Gun ler arasi oluyorya.14. Gun den sonra da idrara geciyorya.1 hafta sonra tekrarla testi o arada adet gormezsen
Valla iste su test yuzunden 2 kere cok buyuk hevesle kan verdim ama tokat gibi carpti sonuc yuzume tabi kan verip eve donerken adet olmak da cabasi :))Ikinci cizgi cok net belli nasil gebe deilsiniz sasirdim. Uzulmeyin insallah rabbim nasip eder vardir bundada bir hayir
Kızlar ovu testini bu ay denemeye başlamıştım, soğan kürüde yapıyodum. Testim sonuç verdi sanırım, resimdeki gibi bugün SAT 13.gün koyu çizgiyi yakaladım. Dün yum akıntısı gördüğümden dünü değerlendirmiştim, bugünü pas geçip yarını da değerlendiririz umarım. Dua edin bana da, çok istiyorum rabbim nasip ederse, inşallah nasip olur hayırlısıyla bebiş. Eki Görüntüle 1895251 Eki Görüntüle 1895252
Kan verdigimde sonucu beklerkn bende enaz 20 kere tuvalete gitim adet oldumu diye sonucu aldigimda cok sasirdim hamileymisim ama bi ay sonra dusukle sonuclandi rabbimin takdiri vardik bi hikmet insallah bu ay olmadi bidahaki ay alirsi guzel haberiValla iste su test yuzunden 2 kere cok buyuk hevesle kan verdim ama tokat gibi carpti sonuc yuzume tabi kan verip eve donerken adet olmak da cabasi :))
Hayirlisi Allah'tan.
Insallah alirsin ve tum isteyen herkes :)Kan verdigimde sonucu beklerkn bende enaz 20 kere tuvalete gitim adet oldumu diye sonucu aldigimda cok sasirdim hamileymisim ama bi ay sonra dusukle sonuclandi rabbimin takdiri vardik bi hikmet insallah bu ay olmadi bidahaki ay alirsi guzel haberi
Bende hiç güvenmiyorum o testlere. Günüm geçerse kan testi yaptırcamKizlar sizinle sunu altini cizerek paylasmak istiyorum. Ozellikle bu ay yasadigim icin sizde bilin istedim.
Miratech, al-bi ve bebe time marka gebelik testlerine kesinlikle ve kesinlikle guvenmeyin. Sizlerinde bildigi gibi bu ay 3 kere miratech marka ile pozitif gordum. Gecen ayda al-bi ve bebe time kullanmistim onlarda pozitifti. Bu ayda sabah testte pozitif gorup kan verdim geldim ve bir cogunuz biliyor hemen akabinde regl oldum. Guvenmemenizde fayda var ben uzuldum sizler uzulmeyin.
-T -C den koyu bugun bugun yarin pik olacak. Testleri sabah aksam olarak yapmaya devam et. Kacirmamak adina. Sabah 10-11 aksam 6-7 gibi. Sabah yaptigin testte silik gorursek catlamis diyebiliriz. Mumkunse bu aksamda iliski olsun.
Testten 3 5 gun sonra yap en az canimO zaman ben ilk lekeyi gördüğüm günü baz alacak olursam ayın 5 ini yani 12 si gibi mi yapayım?
Can'ım yumurtlama dan üç dört gün sonra başladı bes altı gündür varCan'ım benim 12 gün var reglime göğüs ağrım çok kötü felaket senin ne zaman başladı göğüs ağrın ?
Bende inş bu haftadan itibaren sıkı diyet yapcam Can'ım ne güzel sende vermeye başlamışsın gitsin kilolar gelsin bebişler inşGünaydın ben düşük sonrası bi Dr. A gitmiştim o bana 5 kilo ver yeni hamileliğe vücudunu hazırla dedi bende 2aylık korunma dönemindeyim diyete başladım 1 kilo gitti kaldı 4 kilo
Tatlim hic uzme kendinide bebiside erkeklerin genel algisi budur nadiren istisnalari goruruz evet dedigin gibi yasamadim hic bilmiyorum ama hormonlar ciddi derecede farklilik gosteriyo e sen bunuda biliyosun hayatimizde sevmedigimiz onca insani idare edebiliyoken onlara tahammul gosterebiliyoken neden sevdigimiz adama daha fazlasini yapmayalimki bence takma kafana o ne derse gul gec herseyden ote minnaka yasatmayin boyle olumsuzluklarikızlar ben artık çok zorlanmaya başladım, ben zaten depresyon hastasıydım düzelmiştim yeniden ortaya çıkma döneminde hamile oldugumu ögrendim, ve şuan hormonlarım oldugunun kaç kat üstünde zihnim durmuş vaziyette kukla gibi biri oynuyor sanki benimle aglamayan ben bagırmayan ben herşeye aglar herşeye bagırır alınır oldum. zaten potasyum eksikligimde vsr bunlarda neden oluyordu şimdi daha fazla neden oluyor eşim ise çocuk istedi ama böyle olacagını hayal etmedim bildiginiz öküz ben mi senle yaşıycam 9 ayı anlaşılan yaşatacaksın, diyor kilo aldı spora gidecekmiş bişey demedim kas yapcam dedi söz vermişti beraber yaoacaktık dogumdan sonra fikir degişmiş hayır yapmazsın dedim yapcam dedi tartıştık, iyi sen bilin dedim ne istiyorsun bende senin gibi çirkin mi olayım dedi biranda şok geçirdim Aglamaya başladım her zamankinden daha fazla zaten hormonum bu laf agrıma gitti akşama kadar aramadım sormadım, işteydi geldi tv karşısında bir napıyorsun demedi ses etmedim, pilatese gitcem dedim iyi dedi karı koca varmış dedim ben gelmem dedi zaten sana demiyorum dedim, kendim giderim dedim eskiden bumu vardı moda çıkarma bana dedi, bende daha iyi olabilmek için dedim. sonra bişey dedi her zaman takılır bana şimdide takıldı aglamaya başladım elimde degil ama yemin ediyorım kızdı ne dersem zoruna gidiyor batıyor dedi hormonlar bende degil ya dedim zorundayım galiba senle 9 ay aynı şeyi yaşamaya dedi agzım açık kaldı ya o kadar zoruma gitti ki anlatamam
İnş Can'ım herşey yolunda gider sağlıcakla alırsın kucağına yavrunuHanımlar benim de adetim 1 hafta geçtikten sonra beta 147 cikmisti. 2 gün sonra verdiğimde beta 180 cikti. Doktor dış gebelik olabilir dedi. Bugünde beta 390 cikti. Böyle durum yaşayıp da sağlıklı gebelik geçiren var mı hanımlar? Dualarınızı eksik etmeyin ne olur kardeşlerim. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Amin
Aynen canım bende farkettim.prolaktin bnm degerlerimde en
prolaktin cok az yuksek cikmis.bnm sonuclarda deger 24 e kadar normal yaziyordu.sizin cok az yuksek cikmis.
gülüp geçilmiyo istesende o hormondan inan, kaç haftadır varikosel var zor oldu bu çocuk eşimden dolayı agır kaldırmayım şunu yapmayım doktor yat dedi kusmam başladı annemin yanında gittim dayeni evime laf etti kalktım onca iş yaptım halımı kaldırmadım koltukmu şimdi ise rahim agrıyor kasıgım agrıyor şimdide bebege bişy olursa diye korkuyorumTatlim hic uzme kendinide bebiside erkeklerin genel algisi budur nadiren istisnalari goruruz evet dedigin gibi yasamadim hic bilmiyorum ama hormonlar ciddi derecede farklilik gosteriyo e sen bunuda biliyosun hayatimizde sevmedigimiz onca insani idare edebiliyoken onlara tahammul gosterebiliyoken neden sevdigimiz adama daha fazlasini yapmayalimki bence takma kafana o ne derse gul gec herseyden ote minnaka yasatmayin boyle olumsuzluklari
Evet erken gebelik testiydi. Predictor markasıyaptığınız test erken gebelik testi miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?