- 6 Mayıs 2016
- 3.394
- 5.690
- 158
Canim o ikisi dun gece yaptigim ayni test. Miratech marka.Can'ım benim eğer idrarda çıkıyorsa kanda çok rahat çıkar bence kan testini yaptır cuma tekrarlarsın kan testini öyle daha iyi olur bence böyle bilinmezlik için de daha çok canın sıkılır ve stres yaparsın
2 testin de pozitif görünüyor
gülüp geçilmiyo istesende o hormondan inan, kaç haftadır varikosel var zor oldu bu çocuk eşimden dolayı agır kaldırmayım şunu yapmayım doktor yat dedi kusmam başladı annemin yanında gittim dayeni evime laf etti kalktım onca iş yaptım halımı kaldırmadım koltukmu şimdi ise rahim agrıyor kasıgım agrıyor şimdide bebege bişy olursa diye korkuyorum
Wow bi dakka orada dur, eşinle sorun yaşaman çok doğal ama yanlış mı anladım ?gülüp geçilmiyo istesende o hormondan inan, kaç haftadır varikosel var zor oldu bu çocuk eşimden dolayı agır kaldırmayım şunu yapmayım doktor yat dedi kusmam başladı annemin yanında gittim dayeni evime laf etti kalktım onca iş yaptım halımı kaldırmadım koltukmu şimdi ise rahim agrıyor kasıgım agrıyor şimdide bebege bişy olursa diye korkuyorum
Hadi ya.... bende bu dhrumdan muzdaribim.... cuma aksam bata 7 gunum varken mjratech test yaptim ve pozitiftj.. bu cumartesi sabah baska marka test yaptim ve negatifti... bat tarihim cuma... keşke miratech doģru olmus olsa ....Kizlar sizinle sunu altini cizerek paylasmak istiyorum. Ozellikle bu ay yasadigim icin sizde bilin istedim.
Miratech, al-bi ve bebe time marka gebelik testlerine kesinlikle ve kesinlikle guvenmeyin. Sizlerinde bildigi gibi bu ay 3 kere miratech marka ile pozitif gordum. Gecen ayda al-bi ve bebe time kullanmistim onlarda pozitifti. Bu ayda sabah testte pozitif gorup kan verdim geldim ve bir cogunuz biliyor hemen akabinde regl oldum. Guvenmemenizde fayda var ben uzuldum sizler uzulmeyin.
Hain miratech bende de boyleydi....Ornek vermek gerekirsede bu gecen ayki testim. Bu teste bakarsak kesin hamileydim ama maleseff. Bu miratech olanEki Görüntüle 1895213
öyle olmuyor kadınlıgıma laf geldi kendi çok istedigi bebegi düşünmeyen yaratık işte bişey diyemiyorsunWow bi dakka orada dur, eşinle sorun yaşaman çok doğal ama yanlış mı anladım ?
Beraber yaşadığınız evin temizliğini eleştirdi diye sen rahminde yeni yeni tutunmaya başlayan bi canlı varken halı koltuk mu kaldırdın?
Kime ne ispatlıyosun canım benim?
Valla umrunda olmasın, yanına Kocaman bi sürahi su koy, eline de çocuk gelişimiyle ilgili bi kitap al gerisinin koy bi tarafına gitsin
Hain miratech... bir gecelikte olsa kandirdin beni.... icindeki kullanma klavuzunda diyoe ki kesinlikle sonuclarimiz dogrudur.. labaratuarda test ettik...Bir cok ucuz test kullandim ama bunlar tecrubeyle sabittir. Ozelliklede miratech kim yaparsa yapsin cizgi cikiyor.
Aynen benimde öyle başladı ve hala devam ediyor kasık ve göğüs ağrıma bugün mide bulantısı ve bel ağrısı eklendiCan'ım yumurtlama dan üç dört gün sonra başladı bes altı gündür var
Evet canım Allah büyük inşallah gönlümüze göre verir. Sen ne zamandan beri istiyorsun. Ben bu ay olmazsa doktora gitcem korkmaya başladım
İyiyiz Can'ım sen ve bebiş nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :)Nasılsın canlar
Anladım canım çok fazla yorma bari kendini gezmelerde dikkatli ol kafan meşgul olur biraz bari gez dolaş ama testi tekrarla aklın sürekli onda kalmasın stres yapmaCanim o ikisi dun gece yaptigim ayni test. Miratech marka.
Dedigin mantikli aslinda ama simdi sehirlerarasi yoldayim esimjn memleketine gidiyoruz.. hep aile ziyareti filan olacak. Birde bilmedigimiz sehjr zor olur. Bir iki gun daha bekleyip idrari tekrarlayim diyorum. Elimde bir pozitif bir negatif test var. Kalbim ve akljm ayri konusuyor
ben bu bilgileri bir türlü bulamadım internette. Koyu çizgiyi gördüğünüz gün ilişki yaşayın diye okuyorum ben hep. Daha sonra silik görene kadar tekrarlayın, koyudan sonraki silik çatlama olduğu anlamına gelir falan bunları hiç bulamadım bilgi olarak. Siz nerden öğrendiniz?
Kızlar bulduğum bir tabloyu sizlerle paylaşmak istedim. Hangi gün olmalı ? diye işin içinden çıkamayanlara yardımcı olur umarım. Rabbim hepimizin gönlündekini hayırlı eylesin, herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah
Yumurtlama kadın adet döngüsünün bir parçasıdır. Yumurtlama döneminden sonra gebelik ile sonuçlanacak bir cinsel ilişkiye girme hamile kalınma olasılığını mümkün kılabilir. Nasıl ve ne zaman hamile kalabileceğinizi anlamak için menstrüasyon (adet görme) döneminizi ve yumurtlama zamanlamalarınızı anlamanız şarttır.
Yumurtlamadan sonra kısa bir süre için hamile kalınabilme mümkündür. Yumurtanın foliküllerden serbest bırakılmasından sonra 12-48 saatlik bir süreçte yumurta erkek spermi ile döllenme için kullanılabilir. Yani yumurtlamadan sonraki 1-2 gün içerisinde hamile kalınma olasılığı mümkündür.
Yumurtlama döneminde yani öncesi ve sonrasında hamile (gebe) kalma olasılığının oranları şunlardır:
- Yumurtlamadan 5 gün önce - %0
- Yumurtlamadan 4 gün önce - % 11
- Yumurtlamadan 3 gün önce - % 15
- Yumurtlamadan 2 gün önce - % 20
- Yumurtlamadan 1 gün önce - % 26
- Yumurtlama günü - % 15
- Yumurtlamadan 1 gün sonra - % 0.9
- Yumurtlamadan 2 gün sonra - % 0.5
- Yumurtlamadan 3 gün sonra - %0
Kadın yumurtlama sürecini 3 aşamaya ayırırsak: Yumurtlama öncesi, yumurtlama günü ve yumurtlama sonrası. Kadının yumurtlama gününden sonraki yumurtanın yaşama süresi 12 ila 24 saattir. Erkeğin sperminin kadın vücudunda yaşama süreci 3-5 güne kadar uzanmaktadır. Buna göre doğurgan olabileceğiniz en verimli süreç 5-7 günlük yumurtlama periyodu sürecidir.
Bundan dolayı yumurtlama günün 5 gün öncesine kadar olan bir cinsel ilişki veya yumurtlama günün 24 saat sonrasına kadar olan bir cinsel ilişkide hamile kalma ihtimali her zaman vardır.
Yapma be arkadaşım, "Erkekliğime laf ettirmem" diyen kırolardan ne farkın kaldı? Aslında farkın şu ki, sen artık bi canlının sorumluluğunu aldın ve anladığım kadarıyla en tehlikeli zamanların... Sen annelik gibi kutsal mertebeye erişmek üzereyken, onlar insanlığına laf ettirmesin benceöyle olmuyor kadınlıgıma laf geldi kendi çok istedigi bebegi düşünmeyen yaratık işte bişey diyemiyorsun
Insallah canjm sagolasin:)Anladım canım çok fazla yorma bari kendini gezmelerde dikkatli ol kafan meşgul olur biraz bari gez dolaş ama testi tekrarla aklın sürekli onda kalmasın stres yapma
Canım üstteki eklediğim yazıyı okuyabilirsin
Haklısın ama hormonlarla iyi düşünemiyorum belkide yaşadıklarım zor geliyor, bazen neden bu Adamı bırakıp gitmek yerine bu çocugu yaptım diyorum neden her defasında affettim diyorum şimdi bakıyorumda it olan gitme diye aglayan adam peşimden el sallıyor güle güle kapı orda diye aklınca bebek var gidemez kafasında ne kadar mal bu erkekler anlıyorum şuandaYapma be arkadaşım, "Erkekliğime laf ettirmem" diyen kırolardan ne farkın kaldı? Aslında farkın şu ki, sen artık bi canlının sorumluluğunu aldın ve anladığım kadarıyla en tehlikeli zamanların... Sen annelik gibi kutsal mertebeye erişmek üzereyken, onlar insanlığına laf ettirmesin bence
İyiyiz Can'ım sen ve bebiş nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :)
Amin kardeşim Allah razı olsunİnş Can'ım herşey yolunda gider sağlıcakla alırsın kucağına yavrunu
Inşallah canimAssos Canim insaAllah bebis vardir senden guzel haberler alırız
Inşallah canim hayırlı si ile gelsin bebisler guzel bir kis gecirelimCanım artk dayanamıyorm ya :) bugünde akşama doğru falan ağrı girdi hafiften hala var.bide sağ yumurtalığım ağrıyo şu anAssos canım günümüz aynı sanırım ağrımızda inşallah bebiştir yaaa
canim aksamdan heryeri topla yemeklerini aksamdan yap ertesi gun gelince hic isin olmaz hafta sonlari da detayli temizligini utunu falan hic ihmal etme esin gorsun basbasla olmanin guzelligini sefalete dusurme adamiBu arada kizlar artik evde tek basimayim. Kv ler bizden ayrilip baska yere gittiler apar topar gecen gun olanlardan sonra. Ben tek basima napicam bilmiyorum hem calisiyorum cok yorucu bir iste hemde ev cok buyuk ve de esim genellikle gece 12 1 hatta 2 de geliyor bazen. Ne yapicam ben bilemedim. Ev bize kalmayacak birsey yapasim gelmiyor var mi oneriniz. Temizlik yemek bulasik vsss konusunda. ???
Alakasiz bir konu ama tecrubeli bir cok bayan oldugu icin fikirlerinize ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?