2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim o ikisi dun gece yaptigim ayni test. Miratech marka.
Dedigin mantikli aslinda ama simdi sehirlerarasi yoldayim esimjn memleketine gidiyoruz.. hep aile ziyareti filan olacak. Birde bilmedigimiz sehjr zor olur. Bir iki gun daha bekleyip idrari tekrarlayim diyorum. Elimde bir pozitif bir negatif test var. Kalbim ve akljm ayri konusuyor

Canım benim Allah yardımcımız olsun hepimizin. Bu hormonlar kadınları döneminde bile çileden çıkarabiliyor hamileyken hassaslasmak normal

Wow bi dakka orada dur, eşinle sorun yaşaman çok doğal ama yanlış mı anladım ?
Beraber yaşadığınız evin temizliğini eleştirdi diye sen rahminde yeni yeni tutunmaya başlayan bi canlı varken halı koltuk mu kaldırdın?
Kime ne ispatlıyosun canım benim?
Valla umrunda olmasın, yanına Kocaman bi sürahi su koy, eline de çocuk gelişimiyle ilgili bi kitap al gerisinin koy bi tarafına gitsin

Hadi ya.... bende bu dhrumdan muzdaribim.... cuma aksam bata 7 gunum varken mjratech test yaptim ve pozitiftj.. bu cumartesi sabah baska marka test yaptim ve negatifti... bat tarihim cuma... keşke miratech doģru olmus olsa ....

öyle olmuyor kadınlıgıma laf geldi kendi çok istedigi bebegi düşünmeyen yaratık işte bişey diyemiyorsun

Bir cok ucuz test kullandim ama bunlar tecrubeyle sabittir. Ozelliklede miratech kim yaparsa yapsin cizgi cikiyor.
Hain miratech... bir gecelikte olsa kandirdin beni.... icindeki kullanma klavuzunda diyoe ki kesinlikle sonuclarimiz dogrudur.. labaratuarda test ettik...

Benkm ilk gebeligimi boyke ucuz festle ogrenmistim ve dogruydu.. insallah gene dogrudur...

Evet canım Allah büyük inşallah gönlümüze göre verir. Sen ne zamandan beri istiyorsun. Ben bu ay olmazsa doktora gitcem korkmaya başladım

Biz henüz bu ay korunmayı bıraktık.1,5 yıllık evliym.senin oldu mu çok 1 seneye kadar çok normal bir süreç

Anladım canım çok fazla yorma bari kendini gezmelerde dikkatli ol kafan meşgul olur biraz bari gez dolaş ama testi tekrarla aklın sürekli onda kalmasın stres yapma

Canım üstteki eklediğim yazıyı okuyabilirsin

öyle olmuyor kadınlıgıma laf geldi kendi çok istedigi bebegi düşünmeyen yaratık işte bişey diyemiyorsun
Yapma be arkadaşım, "Erkekliğime laf ettirmem" diyen kırolardan ne farkın kaldı? Aslında farkın şu ki, sen artık bi canlının sorumluluğunu aldın ve anladığım kadarıyla en tehlikeli zamanların... Sen annelik gibi kutsal mertebeye erişmek üzereyken, onlar insanlığına laf ettirmesin bence

Anladım canım çok fazla yorma bari kendini gezmelerde dikkatli ol kafan meşgul olur biraz bari gez dolaş ama testi tekrarla aklın sürekli onda kalmasın stres yapma
Insallah canjm sagolasin:)

Ya var ya cok ilginc bu sabah boyle garip bir bulantiyla uyandim... ilk geneligimde gebe oldugumu ogrenmeden once hissettigim bir bulantiydi...
Kasiklarjmda gecen aylarda olmayan agri var..
Yukaridaki ikisinj hadk geciyorum ama 2 gundur yumurta aki gibi akintim var.. ama yumurtlama olmadigindan eminjm cunku atesle takio ettim yumurtam gecen hafta catladi. Gebelikteki akinti yumurta aki kivaminda miydi? Ben unutmusum...
Bu sebepten mirateche testine kalbim.inaniyor. sonuc ne ola ak meraktayim. Gecen aylar adet olacagimi hissediyordum. Ama bu ay... hayirlisi tabi

Haklısın ama hormonlarla iyi düşünemiyorum belkide yaşadıklarım zor geliyor, bazen neden bu Adamı bırakıp gitmek yerine bu çocugu yaptım diyorum neden her defasında affettim diyorum şimdi bakıyorumda it olan gitme diye aglayan adam peşimden el sallıyor güle güle kapı orda diye aklınca bebek var gidemez kafasında ne kadar mal bu erkekler anlıyorum şuanda

İyiyiz Can'ım sen ve bebiş nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik :)

Sandığımdan biraz daha zormuş ama Allah ona sağlık versin ben başka birşey istemiyorum.
Biraz duygusalim bende Dontsay gibi. Ama napalim herşeyin tadı ayrı. Allah korusun onu. Darısı isteyen herkesin başına inşallah.

• Assos Canim insaAllah bebis vardir senden guzel haberler alırız
    Inşallah canim
    Inşallah canim hayırlı si ile gelsin bebisler guzel bir kis gecirelim
    canim aksamdan heryeri topla yemeklerini aksamdan yap ertesi gun gelince hic isin olmaz hafta sonlari da detayli temizligini utunu falan hic ihmal etme esin gorsun basbasla olmanin guzelligini sefalete dusurme adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…