Ay ne güldüm sefalete düşürme adamı
Inşallah canim
Inşallah canim hayırlı si ile gelsin bebisler guzel bir kis gecirelim
canim aksamdan heryeri topla yemeklerini aksamdan yap ertesi gun gelince hic isin olmaz hafta sonlari da detayli temizligini utunu falan hic ihmal etme esin gorsun basbasla olmanin guzelligini sefalete dusurme adami
bence testi tekrarla fazla idrar koymuşsun canım o kısım daha çok ıslanmış tam sonuç vermez bu anlamazsın yanıltır seni bir tane daha yapKızlar benim bat 6 ekim di testi yükledim bakar misiniz ama emin olamadım sizce ne?
İkinci çizgi gözüküyor Can'ım var gibi inş güzel haberler alırsınKızlar benim bat 6 ekim di testi yükledim bakar misiniz ama emin olamadım sizce ne?
Ay ne güldüm sefalete düşürme adamısen çok yaşa inşallah yaa hemen geçsin günler .aslında pek umudum yoktu bu aydan ama günler azalınca yine bi umut işte bide bu ağrılar
Bendede hamilesin Can'ım ama mutlaka haber ver sonuçlarını merakla bekliyorum :)Insallah canjm sagolasin:)
Ya var ya cok ilginc bu sabah boyle garip bir bulantiyla uyandim... ilk geneligimde gebe oldugumu ogrenmeden once hissettigim bir bulantiydi...
Kasiklarjmda gecen aylarda olmayan agri var..
Yukaridaki ikisinj hadk geciyorum ama 2 gundur yumurta aki gibi akintim var.. ama yumurtlama olmadigindan eminjm cunku atesle takio ettim yumurtam gecen hafta catladi. Gebelikteki akinti yumurta aki kivaminda miydi? Ben unutmusum...
Bu sebepten mirateche testine kalbim.inaniyor. sonuc ne ola ak meraktayim. Gecen aylar adet olacagimi hissediyordum. Ama bu ay... hayirlisi tabi
Canım sorunlarınızın evveliyatını ve çapını bilmiyorum. Ama ne sosyal ne de mesleki hayatımda bir çocuğun bir evliliği kurtardığına şahit olmadım.Haklısın ama hormonlarla iyi düşünemiyorum belkide yaşadıklarım zor geliyor, bazen neden bu Adamı bırakıp gitmek yerine bu çocugu yaptım diyorum neden her defasında affettim diyorum şimdi bakıyorumda it olan gitme diye aglayan adam peşimden el sallıyor güle güle kapı orda diye aklınca bebek var gidemez kafasında ne kadar mal bu erkekler anlıyorum şuanda
Evet canum benimde hala sağ kasık.bi ara ikiside oldu sanki çok sürmedi ama şimdi sağ tarafOyle ama simdi adam kafa dinlesin basbasa huzur bulsun eski duzen yerine iyi bir duzen oturtmasi lazim yoksa adam anam anam diyip aglamasin
suan yatakta uzanmisim sol kasigim yine agriyor ayagimi uzatinca daha cok aciyor senin sag tarafti demi insslh kisazamanda seviniriz yaa
Amin Can'ım inşallah sağlıkla kucağına alırsın rabbim seni ve bebeğini korusun bana da dua et olurmu hamişlerin duası kabul olurmuşSandığımdan biraz daha zormuş ama Allah ona sağlık versin ben başka birşey istemiyorum.
Biraz duygusalim bendeDontsay gibi. Ama napalim herşeyin tadı ayrı. Allah korusun onu. Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Bebek saga yerlesirse kiz sola yerlesirse erkekmis diye okumustum bu formdaEvet canum benimde hala sağ kasık.bi ara ikiside oldu sanki çok sürmedi ama şimdi sağ taraf
O olayları anlayamadm bir türlü adetten ne kadar önce yerleşme falan bide kana idrara yerleşince mi çıkıyoBebek saga yerlesirse kiz sola yerlesirse erkekmis diye okumustum bu formda
evde dogru duzgun is yapmıyorum sende dikkat et kendine Annemde bizde hala uyumamis televizyonun isigi geliyor vaaayyy arkadas 7 .24 televizyon izliyor
Yazini okuyunca cok duygulandim yasadiklarini anlayabiliyorum bende süpriz yaptim hisettim dogruda çıktı ama kaybettim cok zor inan cok zor ALLAHIM hepimize anneligi tatrsin kucagimiza sagliklica bebeklerimizi alalim INSALLAHBütün belirtilerim boşaymıs göğüslerim boşuna agrımıs kasıklarım boşa ağrımış midem boşuna boşuna bulanmış.Ama ben bunların hepsine sevindim karnıma agrı girdikçe yüzümde eşsiz bi tebessüm oluştu..İnsan ağrıya sevinir mi hiç? Sevindim işte...ellerimi karnıma koyup dakikalarca sevdim karnımı annem diyerek konuştum onunla sanki o orda varmış gibi beni duyuyor beni anlıyormuş gibi...Ümit ettim dua ettim hissettim...Bugün eşimin Doğum günüydü bembeyaz patikler almıştım ve bide not yazmıştım ona..Sen pahalı hediyeler seversin pahalı hediyeler alamadım sana ama dünyalara degişemeyeceğin bi hediyeyle geldim sana...Bugün sen doğdun minicik ellerin ayakların vardı... pıt pıt atan bi kalbin sarı saçların istermisin sana benzeyen bi oğlumuz olsun yada bana benzeyen maviş gözlü bi kızımız...İstermisin bugün hayata bugün üç kişi uyanalım...İçimde senden bi parça var ...Ben bunları yazmıştım ona sımsıkı sarılıp ağlayacaktık birbirimize... Şimdi o patikleri rafa kaldırdım kağıdı yırtıp çöpe attım... Odamda ağlıyorum bir basıma...şimdi bana ağlamak düşer kendi yanlızlığımda boğulmak düşer yüzüm güler mi bilmiyorum ama kalbim ağlıyor bugün Can'ım cok acıyor bugün...
bende arkadaş gibi biliyorum.yumurta büyüdükçe koyulasiyor ve silik olunca catladigini anlioruz.ben bu bilgileri bir türlü bulamadım internette. Koyu çizgiyi gördüğünüz gün ilişki yaşayın diye okuyorum ben hep. Daha sonra silik görene kadar tekrarlayın, koyudan sonraki silik çatlama olduğu anlamına gelir falan bunları hiç bulamadım bilgi olarak. Siz nerden öğrendiniz?
tüylerim diken diken oldu yazılarınızı okuyunca.aslinda nasıl teselli edeceğimi de bilmiyorum.dua etmekten başka elimizden birsey gelmez.2 yıldır evlat hasretiyle yanan biri olarak sizi cok iyi anlıyorum.Rabbim en kisa zamanda o patiklerin sahibini kucağıniza verir insallah.Bütün belirtilerim boşaymıs göğüslerim boşuna agrımıs kasıklarım boşa ağrımış midem boşuna boşuna bulanmış.Ama ben bunların hepsine sevindim karnıma agrı girdikçe yüzümde eşsiz bi tebessüm oluştu..İnsan ağrıya sevinir mi hiç? Sevindim işte...ellerimi karnıma koyup dakikalarca sevdim karnımı annem diyerek konuştum onunla sanki o orda varmış gibi beni duyuyor beni anlıyormuş gibi...Ümit ettim dua ettim hissettim...Bugün eşimin Doğum günüydü bembeyaz patikler almıştım ve bide not yazmıştım ona..Sen pahalı hediyeler seversin pahalı hediyeler alamadım sana ama dünyalara degişemeyeceğin bi hediyeyle geldim sana...Bugün sen doğdun minicik ellerin ayakların vardı... pıt pıt atan bi kalbin sarı saçların istermisin sana benzeyen bi oğlumuz olsun yada bana benzeyen maviş gözlü bi kızımız...İstermisin bugün hayata bugün üç kişi uyanalım...İçimde senden bi parça var ...Ben bunları yazmıştım ona sımsıkı sarılıp ağlayacaktık birbirimize... Şimdi o patikleri rafa kaldırdım kağıdı yırtıp çöpe attım... Odamda ağlıyorum bir basıma...şimdi bana ağlamak düşer kendi yanlızlığımda boğulmak düşer yüzüm güler mi bilmiyorum ama kalbim ağlıyor bugün Can'ım cok acıyor bugün...
Cok tesekkur ederim INŞALLAH hepimiz yavrularimza kavuşuruz sagliklica hic bi annenin yavrusunun patigi bos kalmasin_Masalim_ senide eklemiştim üsteki yazıya ama çıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?