2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ay ne güldüm sefalete düşürme adamı sen çok yaşa inşallah yaa hemen geçsin günler .aslında pek umudum yoktu bu aydan ama günler azalınca yine bi umut işte bide bu ağrılar

Kızlar benim bat 6 ekim di testi yükledim bakar misiniz ama emin olamadım sizce ne?

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-09-00-10-22.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar benim bat 6 ekim di testi yükledim bakar misiniz ama emin olamadım sizce ne?
bence testi tekrarla fazla idrar koymuşsun canım o kısım daha çok ıslanmış tam sonuç vermez bu anlamazsın yanıltır seni bir tane daha yap

Ay ne güldüm sefalete düşürme adamı sen çok yaşa inşallah yaa hemen geçsin günler .aslında pek umudum yoktu bu aydan ama günler azalınca yine bi umut işte bide bu ağrılar
Oyle ama simdi adam kafa dinlesin basbasa huzur bulsun eski duzen yerine iyi bir duzen oturtmasi lazim yoksa adam anam anam diyip aglamasin

suan yatakta uzanmisim sol kasigim yine agriyor ayagimi uzatinca daha cok aciyor senin sag tarafti demi insslh kisazamanda seviniriz yaa

Bendede hamilesin Can'ım ama mutlaka haber ver sonuçlarını merakla bekliyorum :)

Canım sorunlarınızın evveliyatını ve çapını bilmiyorum. Ama ne sosyal ne de mesleki hayatımda bir çocuğun bir evliliği kurtardığına şahit olmadım.
Ben bu çocuğu kendim için yapıyorum diye düşünürsen eğer, eşinin baskıları moralini bozmasın demek gerçekçi olmaz ama, seni yıldırmasın
İstediğinde o kapıyı ikinizin de kullanabileceğini anlat, gerekirse hukuki danışmanlık hizmeti al

Evet canum benimde hala sağ kasık.bi ara ikiside oldu sanki çok sürmedi ama şimdi sağ taraf

Amin Can'ım inşallah sağlıkla kucağına alırsın rabbim seni ve bebeğini korusun bana da dua et olurmu hamişlerin duası kabul olurmuş

Evet canum benimde hala sağ kasık.bi ara ikiside oldu sanki çok sürmedi ama şimdi sağ taraf
Bebek saga yerlesirse kiz sola yerlesirse erkekmis diye okumustum bu formda
evde dogru duzgun is yapmıyorum sende dikkat et kendine Annemde bizde hala uyumamis televizyonun isigi geliyor vaaayyy arkadas 7 .24 televizyon izliyor

Bebek saga yerlesirse kiz sola yerlesirse erkekmis diye okumustum bu formda
evde dogru duzgun is yapmıyorum sende dikkat et kendine Annemde bizde hala uyumamis televizyonun isigi geliyor vaaayyy arkadas 7 .24 televizyon izliyor
O olayları anlayamadm bir türlü adetten ne kadar önce yerleşme falan bide kana idrara yerleşince mi çıkıyo ) inşallah bizim ağrılar bebiştendir yoksa adetten 3 4 gün önce neden olabilirki acaba .bide adet ağrısı gibide değil batma gibi

Vaay gecelere akıyordur tvde canı sıkılıyırdur napsn kadın geç kalkmıştr uyku tutmamıltır

Bütün belirtilerim boşaymıs göğüslerim boşuna agrımıs kasıklarım boşa ağrımış midem boşuna boşuna bulanmış.Ama ben bunların hepsine sevindim karnıma agrı girdikçe yüzümde eşsiz bi tebessüm oluştu..İnsan ağrıya sevinir mi hiç? Sevindim işte...ellerimi karnıma koyup dakikalarca sevdim karnımı annem diyerek konuştum onunla sanki o orda varmış gibi beni duyuyor beni anlıyormuş gibi...Ümit ettim dua ettim hissettim...Bugün eşimin Doğum günüydü bembeyaz patikler almıştım ve bide not yazmıştım ona..Sen pahalı hediyeler seversin pahalı hediyeler alamadım sana ama dünyalara degişemeyeceğin bi hediyeyle geldim sana...Bugün sen doğdun minicik ellerin ayakların vardı... pıt pıt atan bi kalbin sarı saçların istermisin sana benzeyen bi oğlumuz olsun yada bana benzeyen maviş gözlü bi kızımız...İstermisin bugün hayata bugün üç kişi uyanalım...İçimde senden bi parça var ...Ben bunları yazmıştım ona sımsıkı sarılıp ağlayacaktık birbirimize... Şimdi o patikleri rafa kaldırdım kağıdı yırtıp çöpe attım... Odamda ağlıyorum bir basıma...şimdi bana ağlamak düşer kendi yanlızlığımda boğulmak düşer yüzüm güler mi bilmiyorum ama kalbim ağlıyor bugün Can'ım cok acıyor bugün...

Arkdaslar canimi sıkan bi durum oldu normal mi? Ben normalde 9nda olcaktim.2 gun erken hasta oldum bugun 2.gunum ama soylemesi ayip adetimde.azalma var korktum bende dusukten önce 6 gun oluyodum şimdi en fazla 4 gun oluyorum normal mi sizce? Düşük yapali 1 sene oldu korkuyorum kizlar yine o günleri yasamaktan simdi rejimdeyim etkilermi kanama durumunu bilemiyorum bide agrim vardi ne yazikki iki kere vermidon agri kesici ictim o mu sizce azaltti

Yazini okuyunca cok duygulandim yasadiklarini anlayabiliyorum bende süpriz yaptim hisettim dogruda çıktı ama kaybettim cok zor inan cok zor ALLAHIM hepimize anneligi tatrsin kucagimiza sagliklica bebeklerimizi alalim INSALLAH

Kizlar sizi tam tanımıyamadim kismet olmadi ama burayi sizleri cok samimi buldum ara ara yaniniza ugruyorum sagolun destek oluyosunuz iyiki varsınız dilediginiz hersey gercek olur INŞALLAH

Kizlar suan Ağlıyorum yaşadıklarım aklima geliyor bebeğimi karnimda 3 aylikken kaybettim hemde ninni söyleyerek dustu yavrum dusukten sonra agir bi deprasyon geçirdim bende patiklerle esime bu mutlu haberi vermiştim ama giyemedi bebegim... cok korkuyorum suan belki biliyorsunuz kilo vermeye çalışıyorum bebek icin yanip tutusuyoruz eşimle... korkuyorum kizlar yine ayni seyi yasarsam yine karninda hissedip kaybedersem kalbini duymustum melegimin o gitti simdi nasipse aralikta düşünüyoruz ALLAHIN izniyle o beni birakmaz degilmi o heyecani yaşayıp gitmeleride cok agir oluyor canlar korkuyorum cok korkuyorum yasim 26 27ye gircem bu dünyada en büyük hayalim sevdigim adamdan bi evladim olmasiii yuvamiz bebek sesleriyle neselensin INSALLAH duygularımı paylasmak istedim sizinle hakkinizi helal edin

bende arkadaş gibi biliyorum.yumurta büyüdükçe koyulasiyor ve silik olunca catladigini anlioruz.

tüylerim diken diken oldu yazılarınızı okuyunca.aslinda nasıl teselli edeceğimi de bilmiyorum.dua etmekten başka elimizden birsey gelmez.2 yıldır evlat hasretiyle yanan biri olarak sizi cok iyi anlıyorum.Rabbim en kisa zamanda o patiklerin sahibini kucağıniza verir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…