2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kızlar geç döllenme nasıl oluyor yumurtlamadan önceki erken sonrası geç mi oluyor anlayamadm ben biliyor musunuz siz. Babies16 canm
Canim gec döllenme gec yumurtlama demek.gebelik olmasa bile atyorum 1 hafta gec yumurtlarsak adetimiz 1 hafta gec gelir burdan anlariz..gebelik olusursada yumurtlamadan sonra olusacagi icin nekadar gec yumurtlarsak okadar gecikme olur döllenmedede.bekarken bile adetlerimiz gecikebiliyordu.sebebi gec yumurtlamak herhangi bi nedenden..stres cevre hormonlar.yumurtlamadan 14 gun sonra adet olacagimiz icinde adetimizde gecikiyor ayni oranda.hamile kalcaksak oda gecikmis olyor..yumurta olmadan gebelik olmaz cunku

gebelik 12 günde oluşuyodu dimi ozamn yumurtladıktan 12 gün sonramı belli olur en erken ://

Can'ım benim inşallah en kısa zamanda dileklerin gerçek olsun

Sanırm adet ağrısı giriyor bana yaa off bu ayda olmadı galibaüç gün dahageçse
sabırlı ol canım az kaldı inşlh olmuştur öyle deme benımde agrım devam edıyor ama farklı bir agrı oğluma hamileykende böyle agırmıştı Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın sağlıklı hamilelik geçirelim inşlh

Günaydın canım hiç duymadım
Bende dün ablama test varsa getir dedim al bi diye bi marka ...ben söktürücü kullandim bi haftadir ilaç bitmiş hasta olmadim...oylesine bi bakayim yarin zaten doktora gidecem dedim de ...testi yaptim 2.cizgi hafif mi cikti acaba ay guvenemedim de çünkü farkli 3 doktor bu ay olmaz demisti...testte hafif 2.cizgi negatif diyor da

gunaydin kizlar
ben de 6 gun MERIONAL yumurta gelistirici igne kullandim ardindan doktor yumurts catlatma ignesi verdi ve progestan verdi bebek tutunsun diye...
bugun ignemin 6.gunu lavaboya gitmek icin kalkmistim 8 de ve 8 den beri kasigima cok fena bi agri girdi patlicak gibi afedersiniz gaz da var yani anlauamadim kotu bisey mi bu hem cok korkuyorum hem de cok agri cekiyorum ((((
ayrica iki gundur grip im vucut agrim var üşüttüm
resmen surunerek yurudum lavaboya kadar ...
benim gibi oldu mu hic sizde de ????

Günaydın canım ben kullanmadım ama @Selinokay arkadaşımızın tavsiye etmediği test markaları arasında adı vardı bunun hatırlıyorum.
Bende guvenemedim çünkü doktorlar bu ay olmaz diyordu adetim gecince bi tane kiat var dedi söktürücü ile de 1 hafta oldu hasta olmayinca oylesine bi yapayim dedim ve 2.cizgiyi görünce olamaz dedim herhalde ay keske bi mucize olsa ...dualar ettim 41 yasin okuttum inss mucize olur

bence başka bi test daha yap.benim bi tanıdığım 5 yıl sonra Dr un bu ay olmaz yumurta yok.diger ay gel dediği ay hamile kaldı :)

E Esraerol evet ya edacimm in dediği gibi bi test daha yapsana
Tercihen predictor olsun 20 TL ama kesin sonuç
Eşim 2 bebek kaybettim cok istiyor cocuk al test demek istemiyorum o bekler yine husran olunca yıkılır...pazar oldugu icin kendim çıkıp almam sıkıntı olur ev biraz sakin yerde ..yarin kan veririm doktora giderim en iyisi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…