Canim gec döllenme gec yumurtlama demek.gebelik olmasa bile atyorum 1 hafta gec yumurtlarsak adetimiz 1 hafta gec gelir burdan anlariz..gebelik olusursada yumurtlamadan sonra olusacagi icin nekadar gec yumurtlarsak okadar gecikme olur döllenmedede.bekarken bile adetlerimiz gecikebiliyordu.sebebi gec yumurtlamak herhangi bi nedenden..stres cevre hormonlar.yumurtlamadan 14 gun sonra adet olacagimiz icinde adetimizde gecikiyor ayni oranda.hamile kalcaksak oda gecikmis olyor..yumurta olmadan gebelik olmaz cunkuKızlar geç döllenme nasıl oluyor yumurtlamadan önceki erken sonrası geç mi oluyor anlayamadm ben biliyor musunuz siz.Babies16 canm
gebelik 12 günde oluşuyodu dimi ozamn yumurtladıktan 12 gün sonramı belli olur en erken ://Canim gec döllenme gec yumurtlama demek.gebelik olmasa bile atyorum 1 hafta gec yumurtlarsak adetimiz 1 hafta gec gelir burdan anlariz..gebelik olusursada yumurtlamadan sonra olusacagi icin nekadar gec yumurtlarsak okadar gecikme olur döllenmedede.bekarken bile adetlerimiz gecikebiliyordu.sebebi gec yumurtlamak herhangi bi nedenden..stres cevre hormonlar.yumurtlamadan 14 gun sonra adet olacagimiz icinde adetimizde gecikiyor ayni oranda.hamile kalcaksak oda gecikmis olyor..yumurta olmadan gebelik olmaz cunku
Amin. Bu ay pek umudum yok da yine :) olsun düşünmesi bile guzelHadi hayırlısı güzel haberler bekliyoruz canım
MSanırm adet ağrısı giriyor bana yaa off bu ayda olmadı galibaüç gün dahageçse
Can'ım benim inşallah en kısa zamanda dileklerin gerçek olsunBütün belirtilerim boşaymıs göğüslerim boşuna agrımıs kasıklarım boşa ağrımış midem boşuna boşuna bulanmış.Ama ben bunların hepsine sevindim karnıma agrı girdikçe yüzümde eşsiz bi tebessüm oluştu..İnsan ağrıya sevinir mi hiç? Sevindim işte...ellerimi karnıma koyup dakikalarca sevdim karnımı annem diyerek konuştum onunla sanki o orda varmış gibi beni duyuyor beni anlıyormuş gibi...Ümit ettim dua ettim hissettim...Bugün eşimin Doğum günüydü bembeyaz patikler almıştım ve bide not yazmıştım ona..Sen pahalı hediyeler seversin pahalı hediyeler alamadım sana ama dünyalara degişemeyeceğin bi hediyeyle geldim sana...Bugün sen doğdun minicik ellerin ayakların vardı... pıt pıt atan bi kalbin sarı saçların istermisin sana benzeyen bi oğlumuz olsun yada bana benzeyen maviş gözlü bi kızımız...İstermisin bugün hayata bugün üç kişi uyanalım...İçimde senden bi parça var ...Ben bunları yazmıştım ona sımsıkı sarılıp ağlayacaktık birbirimize... Şimdi o patikleri rafa kaldırdım kağıdı yırtıp çöpe attım... Odamda ağlıyorum bir basıma...şimdi bana ağlamak düşer kendi yanlızlığımda boğulmak düşer yüzüm güler mi bilmiyorum ama kalbim ağlıyor bugün Can'ım cok acıyor bugün...
sabırlı ol canım az kaldı inşlh olmuştur öyle deme benımde agrım devam edıyor ama farklı bir agrı oğluma hamileykende böyle agırmıştı Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın sağlıklı hamilelik geçirelim inşlhSanırm adet ağrısı giriyor bana yaa off bu ayda olmadı galibaüç gün dahageçse
Günaydın canım hiç duymadımKızlar al bi markası gebelik testi duydunuz mu hic
Bende dün ablama test varsa getir dedim al bi diye bi marka ...ben söktürücü kullandim bi haftadir ilaç bitmiş hasta olmadim...oylesine bi bakayim yarin zaten doktora gidecem dedim de ...testi yaptim 2.cizgi hafif mi cikti acaba ay guvenemedim de çünkü farkli 3 doktor bu ay olmaz demisti...testte hafif 2.cizgi negatif diyor daGünaydın canım hiç duymadım
Günaydın canım ben kullanmadım ama @Selinokay arkadaşımızın tavsiye etmediği test markaları arasında adı vardı bunun hatırlıyorum.Kızlar al bi markası gebelik testi duydunuz mu hic
Bende dün ablama test varsa getir dedim al bi diye bi marka ...ben söktürücü kullandim bi haftadir ilaç bitmiş hasta olmadim...oylesine bi bakayim yarin zaten doktora gidecem dedim de ...testi yaptim 2.cizgi hafif mi cikti acaba ay guvenemedim de çünkü farkli 3 doktor bu ay olmaz demisti
Bende guvenemedim çünkü doktorlar bu ay olmaz diyordu adetim gecince bi tane kiat var dedi söktürücü ile de 1 hafta oldu hasta olmayinca oylesine bi yapayim dedim ve 2.cizgiyi görünce olamaz dedim herhalde ay keske bi mucize olsa ...dualar ettim 41 yasin okuttum inss mucize olurGünaydın canım ben kullanmadım ama @Selinokay arkadaşımızın tavsiye etmediği test markaları arasında adı vardı bunun hatırlıyorum.
bence başka bi test daha yap.benim bi tanıdığım 5 yıl sonra Dr un bu ay olmaz yumurta yok.diger ay gel dediği ay hamile kaldı :)Bende guvenemedim çünkü doktorlar bu ay olmaz diyordu adetim gecince bi tane kiat var dedi söktürücü ile de 1 hafta oldu hasta olmayinca oylesine bi yapayim dedim ve 2.cizgiyi görünce olamaz dedim herhalde ay keske bi mucize olsa ...dualar ettim 41 yasin okuttum inss mucize olur
Ay insss cnm benimde oyle mucize olur evet oyle yapacam yarin randevumda var drda bakalimbence başka bi test daha yap.benim bi tanıdığım 5 yıl sonra Dr un bu ay olmaz yumurta yok.diger ay gel dediği ay hamile kaldı :)
Oylecnm ben inanmiyorum zaten olduguna mucize olsa keske diyorum ama umudum yok açıkçası yinedeHayat mucizelerle dolu, belki de olur
Ama hep kendimizi negatife hazırlamak, sonucu görünce yere çakılmamamız açısından iyi olur sanırım
Eşim 2 bebek kaybettim cok istiyor cocuk al test demek istemiyorum o bekler yine husran olunca yıkılır...pazar oldugu icin kendim çıkıp almam sıkıntı olur ev biraz sakin yerde ..yarin kan veririm doktora giderim en iyisi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?