2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canim ben tam anlayamadim.hamilemisin bebek tutunsun diyemi doktor progestan ignesini o yuzden mi vurdu..

canim benim seni cok iyi anliyorum.yazdiklarini okurken cok uzuldum.lutfen kendini hirpalamamaya calis.ama biliyorumki uzuleceksin.insallah en kisa gunde gelir bebegin

gebelik 12 günde oluşuyodu dimi ozamn yumurtladıktan 12 gün sonramı belli olur en erken ://

Yunurta 12 24 saat yasar.bu surecte döllenir.3 gun tuplerde kalir rahime dogru itilir.3 ila 6. Gunler arasindada rahime yerlesir ve hcg salinmaya baslar.kana karismasi 12 gunu bulur canim.tup bebeklerde bile 12.gun dolmadan bakilmiyordu .oyuzden en az okadar beklemek en sagliklisi

Canim o igneler agri yapiyor korkma yumurtaliklari hareketlendirdigini gosteriyo bu

Bende duymadım ama normalde hafif 2. Çizgi pozitif der testler

Bendede hamilesin Can'ım ama mutlaka haber ver sonuçlarını merakla bekliyorum :)
Insalkah oyledir. Dunku marka testten gene yaptim gene negatif IND isimli bir test. Batima 6-7 gün var. Esimjn akrabalarjnjn yanjndayim. Artik tesg filanda alamam. Bati bdkleyecem el mecbur

Adetliyken yapilmiyor canim kanamayi artiriyormus adet bittikten 2 gun sonra baslaniliyor. Ayrica evet bende yaptim ve hic sasmayan adetim 5 gun gecikmeli geldi
Cnm benim zaten adet kanamam cok fazla gelir . hadi ya gecik.e yepiyormu?? Esimede bugun keci boynuzu pekmezi alicam bu ayida boyle gecirmeye karar verdik

öyle olmuyor kadınlıgıma laf geldi kendi çok istedigi bebegi düşünmeyen yaratık işte bişey diyemiyorsun
Kendi düşünmüyor ama sen bi anne olarak o bebegin kiymetini bilmelisin kesinlikle o laflardan dolayi kolunu bile kaldirmaman lazim asil o zaman senn kiymetini anlar. O dedi diye is yaparsan kendini bi halt sanar kesinlikle yavrunun kiymetini bil o elinden giderse daha kotu olursun bunu dusun yavrucugunu da kendini de yorma boyle biri icin degmez..

Cnm benim zaten adet kanamam cok fazla gelir . hadi ya gecik.e yepiyormu?? Esimede bugun keci boynuzu pekmezi alicam bu ayida boyle gecirmeye karar verdik
Adet kanaman cok geliyosa adetin bittikten 4 5 gun sonra basla o zaman canim saracoglu adetliyken yapilmaz kanamayi artirir dedi adet bitiminden 2.gunu baslayin veya en gec 7.gunu basliyor sen birak yani adetilisin hemde kanaman fazlaymis anemiye yol acabilir yaptigin sey faydadan cok zarar gorursun. Evet benim cok kotu olmustu surekli idrara cikar olmustum vajinam hem yaniyordu hem aşırı kasiniyodu bi ara kucuk lekelenme yasadim sogan kurunden dolayi ara kanama gbi ara lekelenmem olmustu. Ve adetim hiic gecikmezdi stres vs.disinda gecikmezdi yani 5gun gecikmeli adet olmustum ve duzenim bozuldu
Gunu

Cnm benim adet duzenim bebek istedigimden beri bozuk. Normalde 27-28 gunde bi adet olurken. Simdi 31-32 gune kadar uzuyor. Ya birakirsam simdi 7. Gunu baslarsam yumurtlama zamanina denk gelebilir covuk tutunmayabilir diye korkuyorum aslinda. Benim amavim erken baslayip yumurtlama tarihlerine denk getirmemek

canim ben tam anlayamadim.hamilemisin bebek tutunsun diyemi doktor progestan ignesini o yuzden mi vurdu..
yok cnm hamile degilim ama istiyoruz bebek
zaten o yuzden dontor yunurta gelistirme ignesi ve ardindan catlatma ognesi verdi
10 gibi agrim gecti ama otururken kalkarken bisey batiyo ve korkuyorum kisr falsn olmasin insallah

Canım çalısiyomussun zaten yeterince yoruluyosundur temizlikçi tut hic kendini yorma

Canim o igneler agri yapiyor korkma yumurtaliklari hareketlendirdigini gosteriyo bu
bu benim 2.catlatma ignem hic boyle olmamisti
su an iyiyik sadece oturup kalkinca biseyler batiyo sanki
acaba iliski olsa zarari olur mu yoksa iliski sartmiki bugun

Canim az onceki sahis yuzunden gec cevap verdim k.bakma :) ama kurun kullanma sekli bu adet bittikten 2 gun sonra baslaniyor bi daha ko ay yap istersen cunku adetliyken yarar yerine zarari var ki saracoglu kanamayi artirir ve adetliyken kullanilmamalidir dedi

Bu arada evet benimde korunmayi ilk biraktigim da 2 gun gecikmisti sogan kuru sonrasi 5 gun gcikmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…