- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
canim ben tam anlayamadim.hamilemisin bebek tutunsun diyemi doktor progestan ignesini o yuzden mi vurdu..gunaydin kizlar
ben de 6 gun MERIONAL yumurta gelistirici igne kullandim ardindan doktor yumurts catlatma ignesi verdi ve progestan verdi bebek tutunsun diye...
bugun ignemin 6.gunu lavaboya gitmek icin kalkmistim 8 de ve 8 den beri kasigima cok fena bi agri girdi patlicak gibi afedersiniz gaz da var yani anlauamadim kotu bisey mi bu hem cok korkuyorum hem de cok agri cekiyorum((((
ayrica iki gundur grip im vucut agrim var üşüttüm
resmen surunerek yurudum lavaboya kadar ...
benim gibi oldu mu hic sizde de ????
canim dualarimiz seninle.insallah bebis seninledir.Kizlar bana dua edin mucize olsun keske
canim benim seni cok iyi anliyorum.yazdiklarini okurken cok uzuldum.lutfen kendini hirpalamamaya calis.ama biliyorumki uzuleceksin.insallah en kisa gunde gelir bebeginBütün belirtilerim boşaymıs göğüslerim boşuna agrımıs kasıklarım boşa ağrımış midem boşuna boşuna bulanmış.Ama ben bunların hepsine sevindim karnıma agrı girdikçe yüzümde eşsiz bi tebessüm oluştu..İnsan ağrıya sevinir mi hiç? Sevindim işte...ellerimi karnıma koyup dakikalarca sevdim karnımı annem diyerek konuştum onunla sanki o orda varmış gibi beni duyuyor beni anlıyormuş gibi...Ümit ettim dua ettim hissettim...Bugün eşimin Doğum günüydü bembeyaz patikler almıştım ve bide not yazmıştım ona..Sen pahalı hediyeler seversin pahalı hediyeler alamadım sana ama dünyalara degişemeyeceğin bi hediyeyle geldim sana...Bugün sen doğdun minicik ellerin ayakların vardı... pıt pıt atan bi kalbin sarı saçların istermisin sana benzeyen bi oğlumuz olsun yada bana benzeyen maviş gözlü bi kızımız...İstermisin bugün hayata bugün üç kişi uyanalım...İçimde senden bi parça var ...Ben bunları yazmıştım ona sımsıkı sarılıp ağlayacaktık birbirimize... Şimdi o patikleri rafa kaldırdım kağıdı yırtıp çöpe attım... Odamda ağlıyorum bir basıma...şimdi bana ağlamak düşer kendi yanlızlığımda boğulmak düşer yüzüm güler mi bilmiyorum ama kalbim ağlıyor bugün Can'ım cok acıyor bugün...
Insss cnm benim cok teşekkür ederimcanim dualarimiz seninle.insallah bebis seninledir.
gebelik 12 günde oluşuyodu dimi ozamn yumurtladıktan 12 gün sonramı belli olur en erken ://
Canim o igneler agri yapiyor korkma yumurtaliklari hareketlendirdigini gosteriyo bugunaydin kizlar
ben de 6 gun MERIONAL yumurta gelistirici igne kullandim ardindan doktor yumurts catlatma ignesi verdi ve progestan verdi bebek tutunsun diye...
bugun ignemin 6.gunu lavaboya gitmek icin kalkmistim 8 de ve 8 den beri kasigima cok fena bi agri girdi patlicak gibi afedersiniz gaz da var yani anlauamadim kotu bisey mi bu hem cok korkuyorum hem de cok agri cekiyorum((((
ayrica iki gundur grip im vucut agrim var üşüttüm
resmen surunerek yurudum lavaboya kadar ...
benim gibi oldu mu hic sizde de ????
Bende duymadım ama normalde hafif 2. Çizgi pozitif der testlerBende dün ablama test varsa getir dedim al bi diye bi marka ...ben söktürücü kullandim bi haftadir ilaç bitmiş hasta olmadim...oylesine bi bakayim yarin zaten doktora gidecem dedim de ...testi yaptim 2.cizgi hafif mi cikti acaba ay guvenemedim de çünkü farkli 3 doktor bu ay olmaz demisti...testte hafif 2.cizgi negatif diyor da
Ins cnm ben umutlu degilim ama olursa mucize olur insssBende duymadım ama normalde hafif 2. Çizgi pozitif der testler
İnsallah bebeğin şenindedir canımIns cnm ben umutlu degilim ama olursa mucize olur insss
Insalkah oyledir. Dunku marka testten gene yaptim gene negatifBendede hamilesin Can'ım ama mutlaka haber ver sonuçlarını merakla bekliyorum :)
Adetliyken yapilmiyor canim kanamayi artiriyormus adet bittikten 2 gun sonra baslaniliyor. Ayrica evet bende yaptim ve hic sasmayan adetim 5 gun gecikmeli geldiAyrica benim adetimin 1. Gunu ben basladim bile 15 gun icicem
Cnm benim zaten adet kanamam cok fazla gelir . hadi ya gecik.e yepiyormu?? Esimede bugun keci boynuzu pekmezi alicam bu ayida boyle gecirmeye karar verdikAdetliyken yapilmiyor canim kanamayi artiriyormus adet bittikten 2 gun sonra baslaniliyor. Ayrica evet bende yaptim ve hic sasmayan adetim 5 gun gecikmeli geldi
Kendi düşünmüyor ama sen bi anne olarak o bebegin kiymetini bilmelisin kesinlikle o laflardan dolayi kolunu bile kaldirmaman lazim asil o zaman senn kiymetini anlar. O dedi diye is yaparsan kendini bi halt sanar kesinlikle yavrunun kiymetini bil o elinden giderse daha kotu olursun bunu dusun yavrucugunu da kendini de yorma boyle biri icin degmez..öyle olmuyor kadınlıgıma laf geldi kendi çok istedigi bebegi düşünmeyen yaratık işte bişey diyemiyorsun
Adet kanaman cok geliyosa adetin bittikten 4 5 gun sonra basla o zaman canim saracoglu adetliyken yapilmaz kanamayi artirir dedi adet bitiminden 2.gunu baslayin veya en gec 7.gunu basliyor sen birak yani adetilisin hemde kanaman fazlaymis anemiye yol acabilir yaptigin sey faydadan cok zarar gorursun. Evet benim cok kotu olmustu surekli idrara cikar olmustum vajinam hem yaniyordu hem aşırı kasiniyodu bi ara kucuk lekelenme yasadim sogan kurunden dolayi ara kanama gbi ara lekelenmem olmustu. Ve adetim hiic gecikmezdi stres vs.disinda gecikmezdi yani 5gun gecikmeli adet olmustum ve duzenim bozulduCnm benim zaten adet kanamam cok fazla gelir . hadi ya gecik.e yepiyormu?? Esimede bugun keci boynuzu pekmezi alicam bu ayida boyle gecirmeye karar verdik
Cnm benim adet duzenim bebek istedigimden beri bozuk. Normalde 27-28 gunde bi adet olurken. Simdi 31-32 gune kadar uzuyor. Ya birakirsam simdi 7. Gunu baslarsam yumurtlama zamanina denk gelebilir covuk tutunmayabilir diye korkuyorum aslinda. Benim amavim erken baslayip yumurtlama tarihlerine denk getirmemekAdet kanaman cok geliyosa adetin bittikten 4 5 gun sonra basla o zaman canim saracoglu adetliyken yapilmaz kanamayi artirir dedi adet bitiminden 2.gunu baslayin veya en gec 7.gunu basliyor sen birak yani adetilisin hemde kanaman fazlaymis anemiye yol acabilir yaptigin sey faydadan cok zarar gorursun. Evet benim cok kotu olmustu surekli idrara cikar olmustum vajinam hem yaniyordu hem aşırı kasiniyodu bi ara kucuk lekelenme yasadim sogan kurunden dolayi ara kanama gbi ara lekelenmem olmustu. Ve adetim hiic gecikmezdi stres vs.disinda gecikmezdi yani 5gun gecikmeli adet olmustum ve duzenim bozuldu
Gunu
yok cnm hamile degilim ama istiyoruz bebekcanim ben tam anlayamadim.hamilemisin bebek tutunsun diyemi doktor progestan ignesini o yuzden mi vurdu..
Canım çalısiyomussun zaten yeterince yoruluyosundur temizlikçi tut hic kendini yormaBu arada kizlar artik evde tek basimayim. Kv ler bizden ayrilip baska yere gittiler apar topar gecen gun olanlardan sonra. Ben tek basima napicam bilmiyorum hem calisiyorum cok yorucu bir iste hemde ev cok buyuk ve de esim genellikle gece 12 1 hatta 2 de geliyor bazen. Ne yapicam ben bilemedim. Ev bize kalmayacak birsey yapasim gelmiyor var mi oneriniz. Temizlik yemek bulasik vsss konusunda. ???
Alakasiz bir konu ama tecrubeli bir cok bayan oldugu icin fikirlerinize ihtiyacim var
bu benim 2.catlatma ignem hic boyle olmamistiCanim o igneler agri yapiyor korkma yumurtaliklari hareketlendirdigini gosteriyo bu
Canim az onceki sahis yuzunden gec cevap verdim k.bakma :) ama kurun kullanma sekli bu adet bittikten 2 gun sonra baslaniyor bi daha ko ay yap istersen cunku adetliyken yarar yerine zarari var ki saracoglu kanamayi artirir ve adetliyken kullanilmamalidir dediCnm benim adet duzenim bebek istedigimden beri bozuk. Normalde 27-28 gunde bi adet olurken. Simdi 31-32 gune kadar uzuyor. Ya birakirsam simdi 7. Gunu baslarsam yumurtlama zamanina denk gelebilir covuk tutunmayabilir diye korkuyorum aslinda. Benim amavim erken baslayip yumurtlama tarihlerine denk getirmemek
Bu arada evet benimde korunmayi ilk biraktigim da 2 gun gecikmisti sogan kuru sonrasi 5 gun gcikmistiCnm benim adet duzenim bebek istedigimden beri bozuk. Normalde 27-28 gunde bi adet olurken. Simdi 31-32 gune kadar uzuyor. Ya birakirsam simdi 7. Gunu baslarsam yumurtlama zamanina denk gelebilir covuk tutunmayabilir diye korkuyorum aslinda. Benim amavim erken baslayip yumurtlama tarihlerine denk getirmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?