2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

cok uzuldum adina
gozlerim doldu
aglattin beni ((
sabir diyorum baska da bisey diyemiyorum ne denir ki hepimiz ayni kadaeri paylasiyoruz

Bu arada evet benimde korunmayi ilk biraktigim da 2 gun gecikmisti sogan kuru sonrasi 5 gun gcikmisti
Anladm cnmm ama insan herseyden bi umut diyor ya ben yinede denemek istiyorum :) Rabbim isterse olur tabi ona bi suphe yok ama bazi seyler bize vesile olur. Tevekkul diye birsey var sonucta. Once elimden geleni ypip sonra isi Rabbime birakicam. Sonucta Allah in dedigi olur...

Tabiki canim ama istersen diger ay basla adetliyken ne kadar dogru bilmiyoruz ki belki anemiye yol acar iyi bisey yapay derken sagligindan olma yani belki zarar verir ozellikle soyluyor adam adetliyken yapilmaz diye yine de dikkat et canim Rabbim yardimcimiz olsun insallah ya biliyorum canim bende o niyetle yaptim kismet olmadi ama hala bir umut bekliyoruz iste beklemekten baska cagremiz yok :))

Bununla ilgili bir topik var. Oradaki arkadaslarin tecrubelerinden diyelim :)
Bir cok kisi bu sekilde hamile kalmis

Hadi ya.... bende bu dhrumdan muzdaribim.... cuma aksam bata 7 gunum varken mjratech test yaptim ve pozitiftj.. bu cumartesi sabah baska marka test yaptim ve negatifti... bat tarihim cuma... keşke miratech doģru olmus olsa ....
Beni ve yanlis hatirlamiyorsam bir kac kisiyi daha yaniltti insallah seni yaniltmaz bebisin seninledir.

bu benim 2.catlatma ignem hic boyle olmamisti
su an iyiyik sadece oturup kalkinca biseyler batiyo sanki
acaba iliski olsa zarari olur mu yoksa iliski sartmiki bugun
Benimde ilki cok agrili olmustu ikincide hic bisey hissememistim.degisebiliyor.doktorun verdigi iliski programina uy canim bence

Hain miratech... bir gecelikte olsa kandirdin beni.... icindeki kullanma klavuzunda diyoe ki kesinlikle sonuclarimiz dogrudur.. labaratuarda test ettik...

Benkm ilk gebeligimi boyke ucuz festle ogrenmistim ve dogruydu.. insallah gene dogrudur...
Canim uzmek icin demedim. Insallah sende dogrudur. Basima geldi ve cok uzuldum o yuzden paylastim.

Benimde ilki cok agrili olmustu ikincide hic bisey hissememistim.degisebiliyor.doktorun verdigi iliski programina uy canim bence
cnm doktor sali ve carsamba iliski olsun dedi uyduk onlara daha sonra ister her gun ister gun asiri olsun dedi iki gundur olmuyo usutmusum cunku gripim
tesekkur ederim cnm icim rahatladi

Kızlar bana acilen yardim sol gogsumun tepesi olduruyor beni agridan dunden beri ilk defa basima boyle birsey geliyor. Sag gogsumdede agri var ama sol bi ayri . Tepesi cok cok agriyor dokunmayi birak kiyafet degdikce canim yaniyor tahrismi oldukotu bise mi var iki gunde nasil patlak verr varsa ufff sizce nolabilri

Yani cnmm. Simdide esime pekmez lamaya gidiyorum :)

Cnm benim zaten adet kanamam cok fazla gelir . hadi ya gecik.e yepiyormu?? Esimede bugun keci boynuzu pekmezi alicam bu ayida boyle gecirmeye karar verdik
ben saracoglundan dinlemistim adetliyken de yapabilirsiniz ama etkisi daha az olur demisti.kanamayı arttirir filan dediğini duymadim ben.bide yumurtlamaya denk gelse bile sogan suyu hamileligi engellemez madem baslamissiniz bitirin.sifa olur insallah

Adetin geçti mi canım yada kaç gün var bende de öyle olmuştu

nasil bi agri..siz daha iyi bilirsiniz tahris mi oldu bi sertlik mi var uclari mi agriyo filan.biz bilemeyiz ki tam olarak noldugunu

Kzlar adetime 4 gün var . son 9 gundur ovulasyonumu takıl ediyorum. Test yapıyorum . ilk yaptığım gün ikinci çizgi yine böyle koyuydu kirmizydi. Ama sonraki günler siliklesti nerdeyse hiç görülmedi. Dünden beri de yine böyle yine kırmızı olmaya başladı . adetime 4 gün var. Ben iki kere mi yumurtluyorum anlamadım. Bana yardımcı olur musunuz ?

yok cnm hamile degilim ama istiyoruz bebek
zaten o yuzden dontor yunurta gelistirme ignesi ve ardindan catlatma ognesi verdi
10 gibi agrim gecti ama otururken kalkarken bisey batiyo ve korkuyorum kisr falsn olmasin insallah
belkide bebistir canim.cunku bebek oluncada batma karinda siskinlik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…