cok uzuldum adinaBütün belirtilerim boşaymıs göğüslerim boşuna agrımıs kasıklarım boşa ağrımış midem boşuna boşuna bulanmış.Ama ben bunların hepsine sevindim karnıma agrı girdikçe yüzümde eşsiz bi tebessüm oluştu..İnsan ağrıya sevinir mi hiç? Sevindim işte...ellerimi karnıma koyup dakikalarca sevdim karnımı annem diyerek konuştum onunla sanki o orda varmış gibi beni duyuyor beni anlıyormuş gibi...Ümit ettim dua ettim hissettim...Bugün eşimin Doğum günüydü bembeyaz patikler almıştım ve bide not yazmıştım ona..Sen pahalı hediyeler seversin pahalı hediyeler alamadım sana ama dünyalara degişemeyeceğin bi hediyeyle geldim sana...Bugün sen doğdun minicik ellerin ayakların vardı... pıt pıt atan bi kalbin sarı saçların istermisin sana benzeyen bi oğlumuz olsun yada bana benzeyen maviş gözlü bi kızımız...İstermisin bugün hayata bugün üç kişi uyanalım...İçimde senden bi parça var ...Ben bunları yazmıştım ona sımsıkı sarılıp ağlayacaktık birbirimize... Şimdi o patikleri rafa kaldırdım kağıdı yırtıp çöpe attım... Odamda ağlıyorum bir basıma...şimdi bana ağlamak düşer kendi yanlızlığımda boğulmak düşer yüzüm güler mi bilmiyorum ama kalbim ağlıyor bugün Can'ım cok acıyor bugün...
Anladm cnmm ama insan herseyden bi umut diyor ya ben yinede denemek istiyorum :) Rabbim isterse olur tabi ona bi suphe yok ama bazi seyler bize vesile olur. Tevekkul diye birsey var sonucta. Once elimden geleni ypip sonra isi Rabbime birakicam. Sonucta Allah in dedigi olur...Bu arada evet benimde korunmayi ilk biraktigim da 2 gun gecikmisti sogan kuru sonrasi 5 gun gcikmisti
Tabiki canim ama istersen diger ay basla adetliyken ne kadar dogru bilmiyoruz ki belki anemiye yol acar iyi bisey yapay derken sagligindan olma yani belki zarar verir ozellikle soyluyor adam adetliyken yapilmaz diye yine de dikkat et canim Rabbim yardimcimiz olsun insallah ya biliyorum canim bende o niyetle yaptim kismet olmadi ama hala bir umut bekliyoruz iste beklemekten baska cagremiz yok :))Anladm cnmm ama insan herseyden bi umut diyor ya ben yinede denemek istiyorum :) Rabbim isterse olur tabi ona bi suphe yok ama bazi seyler bize vesile olur. Tevekkul diye birsey var sonucta. Once elimden geleni ypip sonra isi Rabbime birakicam. Sonucta Allah in dedigi olur...
Bununla ilgili bir topik var. Oradaki arkadaslarin tecrubelerinden diyelim :)ben bu bilgileri bir türlü bulamadım internette. Koyu çizgiyi gördüğünüz gün ilişki yaşayın diye okuyorum ben hep. Daha sonra silik görene kadar tekrarlayın, koyudan sonraki silik çatlama olduğu anlamına gelir falan bunları hiç bulamadım bilgi olarak. Siz nerden öğrendiniz?
Beni ve yanlis hatirlamiyorsam bir kac kisiyi daha yaniltti insallah seni yaniltmaz bebisin seninledir.Hadi ya.... bende bu dhrumdan muzdaribim.... cuma aksam bata 7 gunum varken mjratech test yaptim ve pozitiftj.. bu cumartesi sabah baska marka test yaptim ve negatifti... bat tarihim cuma... keşke miratech doģru olmus olsa ....
Benimde ilki cok agrili olmustu ikincide hic bisey hissememistim.degisebiliyor.doktorun verdigi iliski programina uy canim bencebu benim 2.catlatma ignem hic boyle olmamisti
su an iyiyik sadece oturup kalkinca biseyler batiyo sanki
acaba iliski olsa zarari olur mu yoksa iliski sartmiki bugun
Canim uzmek icin demedim. Insallah sende dogrudur. Basima geldi ve cok uzuldum o yuzden paylastim.Hain miratech... bir gecelikte olsa kandirdin beni.... icindeki kullanma klavuzunda diyoe ki kesinlikle sonuclarimiz dogrudur.. labaratuarda test ettik...
Benkm ilk gebeligimi boyke ucuz festle ogrenmistim ve dogruydu.. insallah gene dogrudur...
Kirmiziyi gormeden umit kesmek yok. :)Smile Forever var ya o kadar içime doğmuştu ki bugün, predictor yerine miratech alsaydım kan testine bile gerek duymadan herkese duyururdum sanırım
Allah korumuş ama inş predictor da yanılmıştır diyorum, insanoğlu umut olmadan yaşayamıyo
cnm doktor sali ve carsamba iliski olsun dedi uyduk onlara daha sonra ister her gun ister gun asiri olsun dedi iki gundur olmuyo usutmusum cunku gripimBenimde ilki cok agrili olmustu ikincide hic bisey hissememistim.degisebiliyor.doktorun verdigi iliski programina uy canim bence
Yani cnmm. Simdide esime pekmez lamaya gidiyorum :)Tabiki canim ama istersen diger ay basla adetliyken ne kadar dogru bilmiyoruz ki belki anemiye yol acar iyi bisey yapay derken sagligindan olma yani belki zarar verir ozellikle soyluyor adam adetliyken yapilmaz diye yine de dikkat et canim Rabbim yardimcimiz olsun insallah ya biliyorum canim bende o niyetle yaptim kismet olmadi ama hala bir umut bekliyoruz iste beklemekten baska cagremiz yok :))
ben saracoglundan dinlemistim adetliyken de yapabilirsiniz ama etkisi daha az olur demisti.kanamayı arttirir filan dediğini duymadim ben.bide yumurtlamaya denk gelse bile sogan suyu hamileligi engellemez madem baslamissiniz bitirin.sifa olur insallahCnm benim zaten adet kanamam cok fazla gelir . hadi ya gecik.e yepiyormu?? Esimede bugun keci boynuzu pekmezi alicam bu ayida boyle gecirmeye karar verdik
Cnm bn hep miratech yaptm ama kaset biraz daha farlli hic pozitif gormdm bebetime 1 saat sonra cikarmsti onada itibar etmedmOrnek vermek gerekirsede bu gecen ayki testim. Bu teste bakarsak kesin hamileydim ama maleseff. Bu miratech olanEki Görüntüle 1895213
valla 15 ekimde gitcem dr a gelmiyo o 15 ekim.cok merak ediyorum.Yerleşme kanaması olabilir mi acaba??bilemedim ki Dr a bi gözüksene canım benim
Kızlar bana acilen yardim sol gogsumun tepesi olduruyor beni agridan dunden beri ilk defa basima boyle birsey geliyor. Sag gogsumdede agri var ama sol bi ayri . Tepesi cok cok agriyor dokunmayi birak kiyafet degdikce canim yaniyor tahrismi oldukotu bise mi var iki gunde nasil patlak verr varsa ufff sizce nolabilri
Adetin geçti mi canım yada kaç gün var bende de öyle olmuştuKızlar bana acilen yardim sol gogsumun tepesi olduruyor beni agridan dunden beri ilk defa basima boyle birsey geliyor. Sag gogsumdede agri var ama sol bi ayri . Tepesi cok cok agriyor dokunmayi birak kiyafet degdikce canim yaniyor tahrismi oldukotu bise mi var iki gunde nasil patlak verr varsa ufff sizce nolabilri
Yok canim aksine uzulmedjm. Bos yere jmitlenmekten kurtuldum. Biradaki arkdadlar olmasa idi ben testi tekrarlamazdim bile. Nasip ne varsa gorecegiz.Canim uzmek icin demedim. Insallah sende dogrudur. Basima geldi ve cok uzuldum o yuzden paylastim.
belkide bebistir canim.cunku bebek oluncada batma karinda siskinlik oluyoryok cnm hamile degilim ama istiyoruz bebek
zaten o yuzden dontor yunurta gelistirme ignesi ve ardindan catlatma ognesi verdi
10 gibi agrim gecti ama otururken kalkarken bisey batiyo ve korkuyorum kisr falsn olmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?