- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Yok sivi degil ben havanda dovup toz haline getirdim. Oyle kattim pekmezin icine. Birde bu caksir kokunun erkegi disisi oluyor. Erkegi kullaniliyor erkekler icin. All cnm belki bunlar bize vesile olucak :)
Cnm bu yaptigim kur sperm sayisini ve hareketliligi etkiliyor. Biz doktora gitmedik agustosta kimyasal gebeligim var ve bu ayda bu kure baslaticam esimi. 400gr kadar keci boynuzuna 30gr kadar caksir kokunu havanda dovup onuda oyle hazirladim. Sabah ve aksam 1 kasik olarak uygulucam bakalim ne olucakoooof ben çok cahilim bu konularda beni aydınlatın. ne işe yarıyor bunlar. Doktor sıkıntı var dedi de mi veriliyor yoksa her halikarda iyi mi geliyor? Sperm kalitesini mi arttırıyor?
Cnm bu yaptigim kur sperm sayisini ve hareketliligi etkiliyor. Biz doktora gitmedik agustosta kimyasal gebeligim var ve bu ayda bu kure baslaticam esimi. 400gr kadar keci boynuzuna 30gr kadar caksir kokunu havanda dovup onuda oyle hazirladim. Sabah ve aksam 1 kasik olarak uygulucam bakalim ne olucak
İnşallah geçer kuzum belki usuttun vikis sur bakalım belki o fayda ederCnm 2 dusugum var benim hic birinde bole olmadi gebelige baglamiorum cok ama adetime 8 gun kaldi az once afedersin dus aliyordum yere egildim sambuan almak icin boyle bi agri yok sanirsam ucundan damla dustu yada bilmiorum cok canim yandi digeride agrio ama sol cok kotu korktm ya
Bu kimyasal en iyi yani gebe kaldigimi esimdede bendede sorun olmadigini ogrendik. Evet cok uzucu ama en azinda gebe kalabiliyoruz. Sen ne zaman kimyasal gebelik yasadinHadi bakalım. İnşallah faydası olur. Benim de bir kimyasal gebeliğim oldu. Çok üzücü bir şey. Bir de sevinip yakınımdakilere söylemiştim. Bir daha da pozitifi göremedim. Tabi pozitifi görüp kimyasal olmasından iyidir ama işte.
Aaa simdi baktim netten evet ya kok halinde bildigin :) onu nerden aldin aktardan mi aldin canim ?Yok sivi degil ben havanda dovup toz haline getirdim. Oyle kattim pekmezin icine. Birde bu caksir kokunun erkegi disisi oluyor. Erkegi kullaniliyor erkekler icin. All cnm belki bunlar bize vesile olucak :)
Bu kimyasal en iyi yani gebe kaldigimi esimdede bendede sorun olmadigini ogrendik. Evet cok uzucu ama en azinda gebe kalabiliyoruz. Sen ne zaman kimyasal gebelik yasadin
Hayirdir kuzum ya :/ bende buraya girip iyi olmaya calisiyorum adet olucam son 5 gunum kaldi ama adet olacakmisim gibi hissediyorumNasılsınız canlar herkes iyi mi beni sorayim bir yazarsam durduramam kendimi doluym dokunsanz ağlarım
2 aktara gittim yoktu. 3 aktarda bulabildim. Ben aslinda otunu aradim ama kokunu bulunca onu aldim.Aaa simdi baktim netten evet ya kok halinde bildigin :) onu nerden aldin aktardan mi aldin canim ?
Ben adetimdenn once tet yaptim pozitif cikti. Tam adet gunu adet olmama ragmen yinede tet yaptirdim 30 cikti bende cok aglamistim. Hayirlisi bizimde yuzumuz gulurek Rabbimin izniyleHaziranda canım. Önce silik çizgiyi gördüm sonra kan testinde 50 çıktı. Adet daha gecikmemişti. Ama 2 gün sonra sadece 59 çıktı. Sonra da 12. Ve sonra da düştü zaten. Kardeşim doktor. Onun hastanesinde ultrasonla bakalım da sıkıntı var mı dediler. Bir de orda ağladım. Belki kese görmeye gidicektim, ultrasonda bebiş görecektim. Tabi ordaki insanlar bir sürü düşükler kürtajlar gördüklerinden benim bir kaç hücreden oluşan bir şey için ağlamama anlam veremediler. Bir kaç hücre de olsa, rahme yerleşememiş de olsa, gene de benim için anlamlıydı.
Bende kokunu alayim biraz rendelerim toz haline gelir zaten baze. Onunla bazen onsuz veririm :) korkuyorum da ya belki iyi gelmezse adama bu kok bilmiyoruz sncta :)2 aktara gittim yoktu. 3 aktarda bulabildim. Ben aslinda otunu aradim ama kokunu bulunca onu aldim.
kv meseleleri canım bebek meselelerini unuttm bile artık yetiyor bu dert insaAllah olmazsin canım benim bebisin gelmiştir insaAllah umitsizlige kapilma hemenHayirdir kuzum ya :/ bende buraya girip iyi olmaya calisiyorum adet olucam son 5 gunum kaldi ama adet olacakmisim gibi hissediyorumbu ay da fosssss
Sanirim 3 veya 4 gun bosalmamasi gerekiyor cinsel perhiz olmasi lazim diye biliyorum esim gitmedi ama burdan okudugum kadariyla dogru değilse kizlar aydinlatir zaten canim benim bildigim bu :)Kizlar sali gunu esim sperm testi vericek devlet hastanesinde yapmasi gereken bisi var mi doktor pek bi sey demedi de
Ben duydum bu kuru yapmadan once baya arastirdim saba tumerin programina katilmisti o videosunu izledim orda diyor adetliyken yapilmasin kanamayi artirir adet bitiminden 2 gun veya 7 gun sonra yapilir demisti
Ayni evde oldugunuz icin en ufak biseyden bile huzursuzluk cikiyodur biz ayni evde degiliz ama insan tahmin edebiliyor yasayan bilir Allah yrdimcin olsun canim insallah tez zaman da ayri eve cikarsiniz da bebisini orda ogrenirsin belki de senin icin bu hayirli oldugu icin Rabbim bi sure bekletiyor sen hep diyosun ya ayri eve cikinca gbe kalicakmisim gibi hissediyorum insallah dedigin gibi de olur ayri eve cikicagin gunu dusun inan ko baskalari icin uzulmeye degmiyor hayat baskalarina kafayi takacak kadar uzun degil Allah yardimcimiz olsun kv. Allah islah etsin :/kv meseleleri canım bebek meselelerini unuttm bile artık yetiyor bu dert insaAllah olmazsin canım benim bebisin gelmiştir insaAllah umitsizlige kapilma hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?