Bilmiyorum bennde denicem iyi gelicrkmi bakalimm :) ayrica bu kokun toz halide satiliyormus bilgin olsunn.Bende kokunu alayim biraz rendelerim toz haline gelir zaten baze. Onunla bazen onsuz veririm :) korkuyorum da ya belki iyi gelmezse adama bu kok bilmiyoruz sncta :)
Bende aynen boyle duydum yok dogru soyluyor bazi programlarinda 7 veya 2 diyor demekki 2 de olur 7 de ama adetliyken olur dedigini hic duymadim ben cok itimat ediyorum ya cok iyi bi prof. :) ben bi 15 gun denedim sonra vajinadaki kasinti asiri yanma ve sik idrara cikmarttigi icin daha denemedimbende ilk ay adetin 7.gunu baslamali.diger ay da adete bi hafta kala baslamali.diye duydum.her programda farkli seyler mi söylüyor acaba anlamadim: ) bide adetliyken etkisi az olur demisti
Ay o zaman belki oyle alirim benimki svmez boyle seyleri otlarla bigun havaya ucucan der ben cok merakliyimdir boyle seylere dalga gecer benimleBilmiyorum bennde denicem iyi gelicrkmi bakalimm :) ayrica bu kokun toz halide satiliyormus bilgin olsunn.
evet bende denedim ama onbesi dolduramadim malesef yer degisikliginden dolayi :) .kist filanda yoktu ama enfeksiyon yanma vardi onu gecirdigini farkettim bi hafta icmeme ragmen.dogal yanetkisiz antibiyotik ya tadi da kötü değil bence herkes.denemeliBende aynen boyle duydum yok dogru soyluyor bazi programlarinda 7 veya 2 diyor demekki 2 de olur 7 de ama adetliyken olur dedigini hic duymadim ben cok itimat ediyorum ya cok iyi bi prof. :) ben bi 15 gun denedim sonra vajinadaki kasinti asiri yanma ve sik idrara cikmarttigi icin daha denemedim
Aynen canım nedense hep öyle hissediyorum zor gerçekten benim hatalarm varsa da ki vardır Allahim duzeltmeyi nasip etsin kimsenin kalbini kirmamaya çalışiyorum evde kimseye kötü birsey demiyorm insaAllah kirmiyorumdur benden yana olmasinda en korktgm o aslinda su evden alnimin akiyla ayrilmakAyni evde oldugunuz icin en ufak biseyden bile huzursuzluk cikiyodur biz ayni evde degiliz ama insan tahmin edebiliyor yasayan bilir Allah yrdimcin olsun canim insallah tez zaman da ayri eve cikarsiniz da bebisini orda ogrenirsin belki de senin icin bu hayirli oldugu icin Rabbim bi sure bekletiyor sen hep diyosun ya ayri eve cikinca gbe kalicakmisim gibi hissediyorum insallah dedigin gibi de olur ayri eve cikicagin gunu dusun inan ko baskalari icin uzulmeye degmiyor hayat baskalarina kafayi takacak kadar uzun degil Allah yardimcimiz olsun kv. Allah islah etsin :/
Amin İnşallah. Bende bu ay deniyorum nasip olur İnşallah.Herkese mrb ben de Yen'i üyeyim ve anne olmaya adayım geçen ay olmadı ama bakalım bu ay kısmette ne varsa artık. Rabbim herkesin gönlünden geçen neyse onu nasip etsin
Valla bende kist veya enfeksiyon yok diye biliyorum ama sogan kurunu kullanirken feci derecede vajinamda yanma kasinti ve sik idrara cikma olayini icerken yasadim yan etkisini bana gosterdi sanirim ve adet oladigim halde 2 3 damla pembe su gibi kan geldi bana iyi gelmedi sanirom:)evet bende denedim ama onbesi dolduramadim malesef yer degisikliginden dolayi :) .kist filanda yoktu ama enfeksiyon yanma vardi onu gecirdigini farkettim bi hafta icmeme ragmen.dogal yanetkisiz antibiyotik ya tadi da kötü değil bence herkes.denemeli
4 ve ya 5 günlük cinsel perhiz canim.baska bişey yok.Kizlar sali gunu esim sperm testi vericek devlet hastanesinde yapmasi gereken bisi var mi doktor pek bi sey demedi de
Insallah tez vakitte ayrilirsiniz canim ya elimizden duaya sarilmaktan baska bisey gelmiyor hem bebis icin de hem evden hayirlisi ile ayrilmak icin bol bol dua baska cagremiz yokAynen canım nedense hep öyle hissediyorum zor gerçekten benim hatalarm varsa da ki vardır Allahim duzeltmeyi nasip etsin kimsenin kalbini kirmamaya çalışiyorum evde kimseye kötü birsey demiyorm insaAllah kirmiyorumdur benden yana olmasinda en korktgm o aslinda su evden alnimin akiyla ayrilmak
Acikcasi bende inanmam benimde otlarla isim yoktur. Zaten ilk defa denicm:)Ay o zaman belki oyle alirim benimki svmez boyle seyleri otlarla bigun havaya ucucan der ben cok merakliyimdir boyle seylere dalga gecer benimle
Cnm bu yaptigim kur sperm sayisini ve hareketliligi etkiliyor. Biz doktora gitmedik agustosta kimyasal gebeligim var ve bu ayda bu kure baslaticam esimi. 400gr kadar keci boynuzuna 30gr kadar caksir kokunu havanda dovup onuda oyle hazirladim. Sabah ve aksam 1 kasik olarak uygulucam bakalim ne olucak
Olmaz onsAllah :) benim esime sperm teti yapimadi spermi kactir bilmiyorum ama duydum deniyorum iste bi umut sonucta. Sen ne kadar zamandir bu kurleri uyguluyorsunBende hazir caksir suyu iciriyorum sabah aksam.keci boynuzunuda kendim kaynatip suyunu iciriyorum.cok istek yapiyor ve menisi cok cogaldi kendi hissettigim kadariyla cok fazla geliyor yani.bizdede hersey cok iyi sadece morf 0..insallah fayde eder.bide evicap la cinko aldik.monlari iciyrym.polenli propolisli karma bal.bi buyuk kase karisik cerez kuru uzumlu ozellikle.duydugum herseyi ayni anda uyguluyrm.adama bisey olmasa bari
Cinsel perhiz li 3 gun bitip 4. Gunu yaptryolar canim. Mesela esimde sali vercek cuma iliskiye girdik.sonra girmemesi gerekiyormus.salida test vercezKizlar sali gunu esim sperm testi vericek devlet hastanesinde yapmasi gereken bisi var mi doktor pek bi sey demedi de
BATLAR
S selifor 8 Kasım
@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@alars 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
@huysuz58 9 Ekim
@ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
@Burmera 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
@Lovepinkbm 12 Ekim
@cgdmkrks 12 Ekim
@yarenhfhf 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
@Assos 13 Ekim
@elmol 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
tontis76 13 Ekim
Eyila23 14 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@yelsem 15 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@feyzaecem 15 Ekim
@berraksudakibalik 15Ekim
@ndemir 16 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@gel umudum 17 Ekim
@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
@Masalll92 17 Ekim
Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
@purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Ekim
@nehir-arin 20 Ekim
@kkk91 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
@siyahinci021 21 Ekim
@MrsBlackbird 21 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@sukrancemal 22 Ekim
Gamzecannn 23 Ekim
@bayangezenti 23 Ekim
@zuzum87 24 Ekim
@ferishhh 24 Ekim
@senzalize33 24 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
@MelekDiliyorum 25 Ekim
@intizar1 25 Ekim
@Bica 26 Ekim
@Amasyali05 27 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@selvihmt 28 Ekim
@ilkinilkin 28 Ekim
@Burcu251 28 Ekim
@Htcm38 28 Ekim
@Ozlmugr 29 Ekim
@ALYALAL 29 Ekim
@Ellydncr 29 Ekim
@melegini_bekliyor 30Ekim
@Busra ozsoy34 30 Ekim
@glmserser 30 Ekim
@tomrs 30 Ekim
@Asimisa 31 Ekim
@eflasun 31 Ekim
@friendly8584 31 Ekim
@ismetbeyinbiricikhanimi 1 Kasım
@gulii7 1 Kasım
@hapsuu 1 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
@jejelibobon 3 Kasım
@cigdemmm26 4 Kasım
@tugceavhn 4 Kasım
@GK117 5 Kasım
Runkli 8 Kasım
@EceCigdem 8 Kasım
@Senur94 9 Kasım
@Selinokay 10 Kasım
HAMİLELER
@Dontsay
@Sup3risi
@madame wuu
@Frkzhd
@Gunayfur
@Misk-i amber
@nannen1
@Ulya90
@onurumbenim
@lucccck
@Gulalp35
@er_sev
@angelina 34
@ladys_girl
@coffee84
@Bekayyy
@Zuzu minnos
@Beklenencanim
@Tombikstugba
@Ay12live
@Meyvelipasta1
@TuruncuHayal
@smy11
@Morenam
@snesrn
BELİRSİZLER
@Pinkhouselife61
@myzt
@Weravurus
@korelim
@baby baby
@Ceylin elif
@meyis pelin
@Denizkizi2425
@Esraerol
@beyazyalan
@diplomalievhanimi
@Black_white4185
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@Deryax-
@hurrriss
@umut-16
@Kaderimsin C
@clkgzm
@sedadst
@sidree
@arvenlena
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@aybeniz27
@derya9207
@stu2012
@Minikportakalim
@taze gelinn
@meleksuu49
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@merve-mete
@merili
@TamBirAzize
@Htckbrysl
@Sb12345
@tebessum3
@Cokoprenses83
@Nefisebakan
@elmuhibbi
@reme1988
@eshma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?