2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bende kokunu alayim biraz rendelerim toz haline gelir zaten baze. Onunla bazen onsuz veririm :) korkuyorum da ya belki iyi gelmezse adama bu kok bilmiyoruz sncta :)
Bilmiyorum bennde denicem iyi gelicrkmi bakalimm :) ayrica bu kokun toz halide satiliyormus bilgin olsunn.

bende ilk ay adetin 7.gunu baslamali.diger ay da adete bi hafta kala baslamali.diye duydum.her programda farkli seyler mi söylüyor acaba anlamadim: ) bide adetliyken etkisi az olur demisti
Bende aynen boyle duydum yok dogru soyluyor bazi programlarinda 7 veya 2 diyor demekki 2 de olur 7 de ama adetliyken olur dedigini hic duymadim ben cok itimat ediyorum ya cok iyi bi prof. :) ben bi 15 gun denedim sonra vajinadaki kasinti asiri yanma ve sik idrara cikmarttigi icin daha denemedim

evet bende denedim ama onbesi dolduramadim malesef yer degisikliginden dolayi :) .kist filanda yoktu ama enfeksiyon yanma vardi onu gecirdigini farkettim bi hafta icmeme ragmen.dogal yanetkisiz antibiyotik ya tadi da kötü değil bence herkes.denemeli

Ben Regl gittiği günün ertesi başladım çalışmalara diğer regl tarihime kadar da 2 günde bir devam edicem. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder.

Aynen canım nedense hep öyle hissediyorum zor gerçekten benim hatalarm varsa da ki vardır Allahim duzeltmeyi nasip etsin kimsenin kalbini kirmamaya çalışiyorum evde kimseye kötü birsey demiyorm insaAllah kirmiyorumdur benden yana olmasinda en korktgm o aslinda su evden alnimin akiyla ayrilmak

Valla bende kist veya enfeksiyon yok diye biliyorum ama sogan kurunu kullanirken feci derecede vajinamda yanma kasinti ve sik idrara cikma olayini icerken yasadim yan etkisini bana gosterdi sanirim ve adet oladigim halde 2 3 damla pembe su gibi kan geldi bana iyi gelmedi sanirom:)

Insallah tez vakitte ayrilirsiniz canim ya elimizden duaya sarilmaktan baska bisey gelmiyor hem bebis icin de hem evden hayirlisi ile ayrilmak icin bol bol dua baska cagremiz yok inşallah guzel haberi evine gittigin gun alirsin :) en iyisi bosver kalp kirmamaya calis dedigin gibi onun sende hakki kalsin ama senin onda hakkin kalmasin kiran taraf sen olma Allah hidayet sabır versin huzur versin yuvaniza cumlemize

Bende soğan suyu içmiştim 15 gün falan sabah akşam içtim yanma kaşınma sık idrar vardı şifa resmen Allahımın bir mucizesi resmen soğan kesinlikle tavsiye ederim sadece onu kullandıktan sonra iki adetimdede 4 gün önce 3 gün önce erken oldum adetimi o kadar ve zannediyorumki düzelecek ama çok şükür ne günlerdi yaaa pöfff kabus gibiydi resmen kurtuldummmm ve 4 aylık evliyim 2 ayını öyle geçti ama artık rahatım hormonlarda temiz ve normal çıktı şimdi bebiş için çalışmalar var bakalım kocişimde 1 hafta sonra test yapacak inşallah temiz çıkar

Kızlar adetime 4 gün var. Ovulasyon testi yaptım . 9 gün önce yumurtlama gunumdu. İkinci çizgi kirmizydi. Sonra siliklesti. Hatta tamamen kaybolmuştu. İki gundur yeniden yapıyorum. İkinci çizgi koyulasmaya başlamış. Hatta bayağı kırmızı oluyor. Bu ne demek ki. İkinci çizgiyi gormustum ovulasyon testinde. İki gundur silik olan çizgi yine kızarmış .

Eklentiler

• IMG_20161009_123212.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar adetime 4 gün var. Ovulasyon testi yaptım . 9 gün önce yumurtlama gunumdu. İkinci çizgi kirmizydi. Sonra siliklesti. Hatta tamamen kaybolmuştu. İki gundur yeniden yapıyorum. İkinci çizgi koyulasmaya başlamış. Hatta bayağı kırmızı oluyor. Bu ne demek ki. İkinci çizgiyi gormustum ovulasyon testinde. İki gundur silik olan çizgi yine kızarmış . Eki Görüntüle 1895416

Ay o zaman belki oyle alirim benimki svmez boyle seyleri otlarla bigun havaya ucucan der ben cok merakliyimdir boyle seylere dalga gecer benimle
Acikcasi bende inanmam benimde otlarla isim yoktur. Zaten ilk defa denicm:)

Bende hazir caksir suyu iciriyorum sabah aksam.keci boynuzunuda kendim kaynatip suyunu iciriyorum.cok istek yapiyor ve menisi cok cogaldi kendi hissettigim kadariyla cok fazla geliyor yani.bizdede hersey cok iyi sadece morf 0..insallah fayde eder.bide evicap la cinko aldik.monlari iciyrym.polenli propolisli karma bal.bi buyuk kase karisik cerez kuru uzumlu ozellikle.duydugum herseyi ayni anda uyguluyrm.adama bisey olmasa bari

Olmaz onsAllah :) benim esime sperm teti yapimadi spermi kactir bilmiyorum ama duydum deniyorum iste bi umut sonucta. Sen ne kadar zamandir bu kurleri uyguluyorsun

Morsevdam kusura bakma. ben de bat beklemekten iyice sıyırdım. Ama hamişlerin karşısına şundan mı koysak: ya da . Aslında hamiş olmayanlara da bunu koyuyorlar ama üzücü olursa koymayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…