2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Olmaz onsAllah :) benim esime sperm teti yapimadi spermi kactir bilmiyorum ama duydum deniyorum iste bi umut sonucta. Sen ne kadar zamandir bu kurleri uyguluyorsun
15 gun oldu canim.suana kada rfarketrigim cok istekli olmasi.cinsellikten baska bisey dusunemiyor adam.bu ay 14 gun de 11 kere iliski oldu.ve bazilari 2 ser kere.kürlerden 3 e gun sonra araliksiz oluyor oyle bi etkisi var haberin olsun

Cok guzel oldu canim allah razi olsun.ayni battakilelrle ayni heycani yasariz burada Canim cok oluyoruz ama sanki sayilari yaninda belliyken daha guzel oluyor kac kisiden kaci hamile kac kisi olmusuz onlarida goruyorduk

hcg testi varsa yap canim.umitlendirmek istemem ama belki hamilelik vardır :)

15 gun oldu canim.suana kada rfarketrigim cok istekli olmasi.cinsellikten baska bisey dusunemiyor adam.bu ay 14 gun de 11 kere iliski oldu.ve bazilari 2 ser kere.kürlerden 3 e gun sonra araliksiz oluyor oyle bi etkisi var haberin olsun
Cnm biz zaten hergun birlikte oluyorduk 2-3 kere. Ama bizim birlikteligimiz en fazla 3 dk oluyor. Sanirim o yuzden boyle istekli oluyor esim. Biz anlastik onunla kendini tut dedim 2 gun yok 3 gun birlikte olcaz dedim. Tamm cocuk icin ne gerekiyorsa yapcam dedi :)

C caninfistigi Babies16
Hamislerin yanina koyarim o ifadeden ama sayılı yapinca telefondan ayarlamasi zor oluyor canlar anca bilgisayardan degistirebilirm o şekilde Bir duzenleme yapicam onerileriniz aklima teşekkür ederim canlar

Bat 6 kasım hayırlısı bakalım Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inşallah hamd oldun bu günümüze bu bekleyişler güzel bekleyişler Rabbim sonunu hayır eylesin

Evet telefondan çok çok zor.
Yapmasan da olur valla. Dedim ya buraya sardım ben de

Canımmmm baksana ovulasyon testi kullananlar oldukça fazla veee özellikleri onların yazılarını dikkatlice okuyorum adetten 14-15 gün önce yumurtlama günleri kırmızı çizgiyi görüyorlar birlikte oluyorlar sonra hamiş olmayınca üzülüyorlar ama bazı arkadaşlar adetten 4-5 gün önce ovulasyon testine bakıyorlar yine kırmızıyı görenler çok ve nedense geneli görmüş o kırmızıyı ve şunu anladım ve çıkardım kendimce adetten 1 hafta önce hamile kalma ihtimalimiz yüksek ve araştırdım öyle hamile kalan sayısı oldukça çok yani şunu uygulayacam ben
Adet ten sonra 1 hafta gün aşırı aksatmadan bi ilişki ------- adetten 14 gün önce 1 hafta gün aşırı yine ilişki ---------- bide adetten 1 hafta gün aşırı ilişki ben bu sıramayı uygulayacam bakalım olacakmı bence çok mantıklı geldi bana

Tabi canim adete kadar gün aşırı denemek en doğrusu aslında ihtimal var yani

Rica ederiz canim kusurumuza bakma yine.allah razi olsun ilgin icin
Sizlerden de razı olsun canim ne demek ne kusuru

Erken bosalma oluyor yani benim ki beni bekleyince baya uzuyor.okadar uzunu 2 3 kere yapsak ben olürüm valla

Bizimki çok düzensiz ikimizde çalışıoz eşimde bende o yüzden bazen istesekte yapamıyoz çok istekliyiz ama yorgunluk engel oluyo ama kendimize Dr gibi çizelge çıkarmak mantıklı diye düşünüyorum.

canım desene iki adet arası gün aşırı ilişki :) hic boş durmak yok.

Bizde aynen oyle oldu kuzum en son cumaydi insallah güzel cikar sonuclari
Valla bizim hersey iyiydi mirf 0 di.dr a 1 sene doldu dedim arastrma hastanesine sevk etti..bakalim artik.busefer hormon testleride yaptrtalim dedim esime.sadece spermle olmuyor birsuru hormonda etkili.aklinda bulunsun sizde isteyin insallah daha iyi cikar bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…