15 gun oldu canim.suana kada rfarketrigim cok istekli olmasi.cinsellikten baska bisey dusunemiyor adam.bu ay 14 gun de 11 kere iliski oldu.ve bazilari 2 ser kere.kürlerden 3 e gun sonra araliksiz oluyor oyle bi etkisi var haberin olsunOlmaz onsAllah :) benim esime sperm teti yapimadi spermi kactir bilmiyorum ama duydum deniyorum iste bi umut sonucta. Sen ne kadar zamandir bu kurleri uyguluyorsun
Cok guzel oldu canim allah razi olsun.ayni battakilelrle ayni heycani yasariz burada Canim cok oluyoruz ama sanki sayilari yaninda belliyken daha guzel oluyor kac kisiden kaci hamile kac kisi olmusuz onlarida goruyordukBATLAR
S selifor 8 Kasım
@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@alars 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
@SedaUmut 9 Ekim
@ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
@tostos16 9 Ekim
H huysuz58 9 Ekim
@ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
@Aynur5656 9 Ekim
@gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
@uydurukpirenses 10 Ekim
@Merve bodur 11 Ekim
@Esra rimederdgn 11 Ekim
@bulut29 12 Ekim
@Bayan cok gulen 12 Ekim
@Beratnisa 12 Ekim
@Burmera 12 Ekim
@Eldenkubra 12 Ekim
@manzana_verde 12 Ekim
@Cennetim13 12 Ekim
@Lovepinkbm 12 Ekim
@cgdmkrks 12 Ekim
@yarenhfhf 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
@Assos 13 Ekim
@elmol 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
@tontis76 13 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@yelsem 15 Ekim
@melekistiyorum 15 Ekim
@sensiz__asla123 15 Ekim
@feyzaecem 15 Ekim
@berraksudakibalik 15Ekim
@ndemir 16 Ekim
C caninfistigi 16 Ekim
@Princess91 16 Ekim
@zziinneett 16 Ekim
@Melissaihsn06 16 Ekim
@gel umudum 17 Ekim
@bebegim-gel 17 Ekim
Babies16 17 Ekim
edacimm 17 Ekim
@Frida1kahlo 17 Ekim
@Masalll92 17 Ekim
@Karpatyam 18 Ekim
@depresifpollyanna 18Ekim
@purki90 19 Ekim
@EhliKumpir 19 Ekim
@Ankey 19 Ekim
@nehir-arin 20 Ekim
@kkk91 20 Ekim
@ilkemmmmm 20 Ekim
@siyahinci021 21 Ekim
@MrsBlackbird 21 Ekim
@baharcuk61 21 Ekim
@sukrancemal 22 Ekim
Gamzecannn 23 Ekim
@bayangezenti 23 Ekim
@zuzum87 24 Ekim
@ferishhh 24 Ekim
@senzalize33 24 Ekim
@Zey-has 24 Ekim
@edasrc21 25 Ekim
@MelekDiliyorum 25 Ekim
@intizar1 25 Ekim
@Bica 26 Ekim
@Amasyali05 27 Ekim
@Emineeemm 28 Ekim
@selvihmt 28 Ekim
@ilkinilkin 28 Ekim
@Burcu251 28 Ekim
@Htcm38 28 Ekim
@Ozlmugr 29 Ekim
@ALYALAL 29 Ekim
@Ellydncr 29 Ekim
@melegini_bekliyor 30Ekim
@Busra ozsoy34 30 Ekim
@glmserser 30 Ekim
@tomrs 30 Ekim
@Asimisa 31 Ekim
@eflasun 31 Ekim
@friendly8584 31 Ekim
@ismetbeyinbiricikhanimi 1 Kasım
@gulii7 1 Kasım
@hapsuu 1 Kasım
@tutaconam 3 Kasım
@jejelibobon 3 Kasım
@cigdemmm26 4 Kasım
@tugceavhn 4 Kasım
@GK117 5 Kasım
Runkli 8 Kasım
@EceCigdem 8 Kasım
F Findikkiran 9 Kasım
@Selinokay 10 Kasım
HAMİLELER
@Dontsay
@Sup3risi
@madame wuu
@Frkzhd
@Gunayfur
@Misk-i amber
@nannen1
@Ulya90
@onurumbenim
@lucccck
@Gulalp35
@er_sev
@angelina 34
@ladys_girl
@coffee84
@Bekayyy
@Zuzu minnos
@Beklenencanim
@Tombikstugba
@Ay12live
@Meyvelipasta1
@TuruncuHayal
@smy11
@Morenam
@snesrn
BELİRSİZLER
@Pinkhouselife61
@myzt
@Weravurus
@korelim
@baby baby
@Ceylin elif
@meyis pelin
@Denizkizi2425
@Esraerol
@beyazyalan
@diplomalievhanimi
@Black_white4185
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@Deryax-
@hurrriss
@umut-16
@Kaderimsin C
@clkgzm
@sedadst
@sidree
@arvenlena
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@aybeniz27
@derya9207
@stu2012
@Minikportakalim
@taze gelinn
@meleksuu49
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@merve-mete
@merili
@TamBirAzize
@Htckbrysl
@Sb12345
@tebessum3
@Cokoprenses83
@Nefisebakan
@elmuhibbi
@reme1988
@eshma
hcg testi varsa yap canim.umitlendirmek istemem ama belki hamilelik vardır :)Kızlar adetime 4 gün var. Ovulasyon testi yaptım . 9 gün önce yumurtlama gunumdu. İkinci çizgi kirmizydi. Sonra siliklesti. Hatta tamamen kaybolmuştu. İki gundur yeniden yapıyorum. İkinci çizgi koyulasmaya başlamış. Hatta bayağı kırmızı oluyor. Bu ne demek ki. İkinci çizgiyi gormustum ovulasyon testinde. İki gundur silik olan çizgi yine kızarmış . Eki Görüntüle 1895416
Cnm biz zaten hergun birlikte oluyorduk 2-3 kere. Ama bizim birlikteligimiz en fazla 3 dk oluyor. Sanirim o yuzden boyle istekli oluyor esim. Biz anlastik onunla kendini tut dedim 2 gun yok 3 gun birlikte olcaz dedim. Tamm cocuk icin ne gerekiyorsa yapcam dedi :)15 gun oldu canim.suana kada rfarketrigim cok istekli olmasi.cinsellikten baska bisey dusunemiyor adam.bu ay 14 gun de 11 kere iliski oldu.ve bazilari 2 ser kere.kürlerden 3 e gun sonra araliksiz oluyor oyle bi etkisi var haberin olsun
nedir canımYaa kızlar ben ne zamandır bu topikteyim bişey dikkatimi çekti
C caninfistigiBabies16
Hamislerin yanina koyarim o ifadeden ama sayılı yapinca telefondan ayarlamasi zor oluyor canlar anca bilgisayardan degistirebilirm o şekilde Bir duzenleme yapicam onerileriniz aklima teşekkür ederim canlar
nedir canım
Rica ederiz canim kusurumuza bakma yine.allah razi olsun ilgin icinC caninfistigiBabies16
Hamislerin yanina koyarim o ifadeden ama sayılı yapinca telefondan ayarlamasi zor oluyor canlar anca bilgisayardan degistirebilirm o şekilde Bir duzenleme yapicam onerileriniz aklima teşekkür ederim canlar
olur mu canim fikir sunmaktan nolacak bir çözüm bulup daha da guzellestiricem insaAllahEvet telefondan çok çok zor.
Yapmasan da olur valla. Dedim ya buraya sardım ben de
Tabi canim adete kadar gün aşırı denemek en doğrusu aslında ihtimal var yaniCanımmmm baksana ovulasyon testi kullananlar oldukça fazla veee özellikleri onların yazılarını dikkatlice okuyorum adetten 14-15 gün önce yumurtlama günleri kırmızı çizgiyi görüyorlar birlikte oluyorlar sonra hamiş olmayınca üzülüyorlar ama bazı arkadaşlar adetten 4-5 gün önce ovulasyon testine bakıyorlar yine kırmızıyı görenler çok ve nedense geneli görmüş o kırmızıyı ve şunu anladım ve çıkardım kendimce adetten 1 hafta önce hamile kalma ihtimalimiz yüksek ve araştırdım öyle hamile kalan sayısı oldukça çok yani şunu uygulayacam ben
Adet ten sonra 1 hafta gün aşırı aksatmadan bi ilişki ------- adetten 14 gün önce 1 hafta gün aşırı yine ilişki ---------- bide adetten 1 hafta gün aşırı ilişki ben bu sıramayı uygulayacam bakalım olacakmı bence çok mantıklı geldi bana
Sizlerden de razı olsun canim ne demek ne kusuruRica ederiz canim kusurumuza bakma yine.allah razi olsun ilgin icin
Erken bosalma oluyor yani benim ki beni bekleyince baya uzuyor.okadar uzunu 2 3 kere yapsak ben olürüm vallaCnm biz zaten hergun birlikte oluyorduk 2-3 kere. Ama bizim birlikteligimiz en fazla 3 dk oluyor. Sanirim o yuzden boyle istekli oluyor esim. Biz anlastik onunla kendini tut dedim 2 gun yok 3 gun birlikte olcaz dedim. Tamm cocuk icin ne gerekiyorsa yapcam dedi :)
Aynenn oyleeeErken bosalma oluyor yani benim ki beni bekleyince baya uzuyor.okadar uzunu 2 3 kere yapsak ben olürüm valla
Bizde aynen oyle oldu kuzum en son cumaydi insallah güzel cikar sonuclariCinsel perhiz li 3 gun bitip 4. Gunu yaptryolar canim. Mesela esimde sali vercek cuma iliskiye girdik.sonra girmemesi gerekiyormus.salida test vercez
canım desene iki adet arası gün aşırı ilişki :) hic boş durmak yok.Canımmmm baksana ovulasyon testi kullananlar oldukça fazla veee özellikleri onların yazılarını dikkatlice okuyorum adetten 14-15 gün önce yumurtlama günleri kırmızı çizgiyi görüyorlar birlikte oluyorlar sonra hamiş olmayınca üzülüyorlar ama bazı arkadaşlar adetten 4-5 gün önce ovulasyon testine bakıyorlar yine kırmızıyı görenler çok ve nedense geneli görmüş o kırmızıyı ve şunu anladım ve çıkardım kendimce adetten 1 hafta önce hamile kalma ihtimalimiz yüksek ve araştırdım öyle hamile kalan sayısı oldukça çok yani şunu uygulayacam ben
Adet ten sonra 1 hafta gün aşırı aksatmadan bi ilişki ------- adetten 14 gün önce 1 hafta gün aşırı yine ilişki ---------- bide adetten 1 hafta gün aşırı ilişki ben bu sıramayı uygulayacam bakalım olacakmı bence çok mantıklı geldi bana
Valla bizim hersey iyiydi mirf 0 di.dr a 1 sene doldu dedim arastrma hastanesine sevk etti..bakalim artik.busefer hormon testleride yaptrtalim dedim esime.sadece spermle olmuyor birsuru hormonda etkili.aklinda bulunsun sizde isteyin insallah daha iyi cikar bu seferBizde aynen oyle oldu kuzum en son cumaydi insallah güzel cikar sonuclari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?