2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canim uzmek icin demedim. Insallah sende dogrudur. Basima geldi ve cok uzuldum o yuzden paylastim.
Yok canim aksine uzulmedjm. Bos yere jmitlenmekten kurtuldum. Biradaki arkdadlar olmasa idi ben testi tekrarlamazdim bile. Nasip ne varsa gorecegiz.

Hamileliktede adete yakin koyulasiyor canim yine.insallah oyledir seninde

Amin. İnsAllah cnm

Adetin geçti mi canım yada kaç gün var bende de öyle olmuştu
Cnm 2 dusugum var benim hic birinde bole olmadi gebelige baglamiorum cok ama adetime 8 gun kaldi az once afedersin dus aliyordum yere egildim sambuan almak icin boyle bi agri yok sanirsam ucundan damla dustu yada bilmiorum cok canim yandi digeride agrio ama sol cok kotu korktm ya

nasil bi agri..siz daha iyi bilirsiniz tahris mi oldu bi sertlik mi var uclari mi agriyo filan.biz bilemeyiz ki tam olarak noldugunu
Cnm tahrislik olmadi sertlikde yok ucu agrio sadec3 solun cok korkuyorum valla ilçedeyim dr a da gdemem ole ha deyince esim calisio bakim krem surdum simdi neye yaricaksa ikigundr bole dun geceden basladi

Canım uzme bu kadar kendını bnmkide biraz yedıgımı kacırsam hemen kilo alma bak falanca hamileyken hiç kilo almadı diye milleti örnek gösterio valla hiç umrumda degil bu bebegi cok istedim kendimi yorupta onu tehlikeye atmam sende atma ev aldı basını gidio hiç bişi yapmıorm ılk üc ay cok onemli kendini yorma hiç bişi senden ve bebegınden onemli degil sonra pişman olacagın seyler yapma

Canım benim ben okurken çok duygulandım ve ağladım sen bu duyguları bizzat yasiyosun hangi kelime hangi cümleyi söylesek az gelicek duygularına. Zor bi süreç ama bi gün o patiklerin sahibi çıkıp gelicek..

Cnm tahrislik olmadi sertlikde yok ucu agrio sadec3 solun cok korkuyorum valla ilçedeyim dr a da gdemem ole ha deyince esim calisio bakim krem surdum simdi neye yaricaksa ikigundr bole dun geceden basladi
bnm gecen ay adetten onbes gun önce uclari agrimaya sertlesmeye hatta karincalanmaya baslamisti hic boyle bisi gormemistim.internette de hep hamilelik belirtisi yazıyordu ama hastalandim.doktora gidip hormon testi yapunca prolaktin yuksej cikti.süt hormonu yani.doktora göğs uçlarım agriyodu dedim bundan kaynaklanıyor dedi.ilac verdi..sizinkini tam bilemem tabi ama bu stresten kaynaklaniyomus.ve gogus uçlarına dokunmayin daha cok uyarılıyor oyle olunca.uzerine uyumayin cok hassas

Bende hala bir değişiklik yok. Bel kasık ağrısı devam bacaklarım mahvediyor ama ilerisi yok hala adet olmadım netice de yok belirsizlik sinir bozucu

Insalkah oyledir. Dunku marka testten gene yaptim gene negatif IND isimli bir test. Batima 6-7 gün var. Esimjn akrabalarjnjn yanjndayim. Artik tesg filanda alamam. Bati bdkleyecem el mecbur
Ya üzme ama kendini diğerleri pozitif ti belki bu testte sorun vardır strese sokma kendini bekleyelim biraz daha

belkide bebistir canim.cunku bebek oluncada batma karinda siskinlik oluyor
ay insallah cnm bu son umudum artik
1 senedir ugrasiyoruz artik olmazsa dogal yollarla denicem
oturup kalkinca cok az hafif bi agrim var
bi de üşüttüm belki de ondandir agrim diyorum
yine umutlanmak istemiyorum cunku hep husran oluyo yoksa

Ben duydum bu kuru yapmadan once baya arastirdim saba tumerin programina katilmisti o videosunu izledim orda diyor adetliyken yapilmasin kanamayi artirir adet bitiminden 2 gun veya 7 gun sonra yapilir demisti

Gecmis olsun canim ya insallah bebisten dolayidir eger oyleyse 8 gunun sonunda anlasilir biraz sabret oyle doktora gidersin umarim biseycigin yoktur bebisin seninledir

Hadi bakalim canim aktar dan mi alicaksin :) bende normal ham halini aldim islenmemis halini yani ama hic yapmak kismet olmadk belko pekmezini alirim daha kolay
Hayir olur insAllah :)Cnm marketten aldim koskanin pekmezi fiyatida gayet utgun birde caksir koku aldim karistirdim ikisini esime kasik kasik vercem sabah aksam

Hayir olur insAllah :)Cnm marketten aldim koskanin pekmezi fiyatida gayet utgun birde caksir koku aldim karistirdim ikisini esime kasik kasik vercem sabah aksam
Caksir kokunu nerden aldin ki nasil bisey canim su gibi mi normalde caksir otunu duydum da kokunu ilk defa duyuyorum pekmezin icine kattigina gore sivi diye tahmin ediyorum bende alayim en kisa zaman da ya :)

Caksir kokunu nerden aldin ki nasil bisey canim su gibi mi normalde caksir otunu duydum da kokunu ilk defa duyuyorum pekmezin icine kattigina gore sivi diye tahmin ediyorum bende alayim en kisa zaman da ya :)
Yok sivi degil ben havanda dovup toz haline getirdim. Oyle kattim pekmezin icine. Birde bu caksir kokunun erkegi disisi oluyor. Erkegi kullaniliyor erkekler icin. All cnm belki bunlar bize vesile olucak :)

haklısın aslında canım öyle yapcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…