Kzlar adetime 4 gün var . son 9 gundur ovulasyonumu takıl ediyorum. Test yapıyorum . ilk yaptığım gün ikinci çizgi yine böyle koyuydu kirmizydi. Ama sonraki günler siliklesti nerdeyse hiç görülmedi. Dünden beri de yine böyle yine kırmızı olmaya başladı . adetime 4 gün var. Ben iki kere mi yumurtluyorum anlamadım. Bana yardımcı olur musunuz ?
Yok canim aksine uzulmedjm. Bos yere jmitlenmekten kurtuldum. Biradaki arkdadlar olmasa idi ben testi tekrarlamazdim bile. Nasip ne varsa gorecegiz.Canim uzmek icin demedim. Insallah sende dogrudur. Basima geldi ve cok uzuldum o yuzden paylastim.
Hamileliktede adete yakin koyulasiyor canim yine.insallah oyledir senindeKzlar adetime 4 gün var . son 9 gundur ovulasyonumu takıl ediyorum. Test yapıyorum . ilk yaptığım gün ikinci çizgi yine böyle koyuydu kirmizydi. Ama sonraki günler siliklesti nerdeyse hiç görülmedi. Dünden beri de yine böyle yine kırmızı olmaya başladı . adetime 4 gün var. Ben iki kere mi yumurtluyorum anlamadım. Bana yardımcı olur musunuz ?
Amin. İnsAllah cnmben saracoglundan dinlemistim adetliyken de yapabilirsiniz ama etkisi daha az olur demisti.kanamayı arttirir filan dediğini duymadim ben.bide yumurtlamaya denk gelse bile sogan suyu hamileligi engellemez madem baslamissiniz bitirin.sifa olur insallah
Cnm 2 dusugum var benim hic birinde bole olmadi gebelige baglamiorum cok ama adetime 8 gun kaldi az once afedersin dus aliyordum yere egildim sambuan almak icin boyle bi agri yok sanirsam ucundan damla dustu yada bilmiorum cok canim yandi digeride agrio ama sol cok kotu korktm yaAdetin geçti mi canım yada kaç gün var bende de öyle olmuştu
Cnm tahrislik olmadi sertlikde yok ucu agrio sadec3 solun cok korkuyorum valla ilçedeyim dr a da gdemem ole ha deyince esim calisio bakim krem surdum simdi neye yaricaksa ikigundr bole dun geceden basladinasil bi agri..siz daha iyi bilirsiniz tahris mi oldu bi sertlik mi var uclari mi agriyo filan.biz bilemeyiz ki tam olarak noldugunu
Canım uzme bu kadar kendını bnmkide biraz yedıgımı kacırsam hemen kilo alma bak falanca hamileyken hiç kilo almadı diye milleti örnek gösterio valla hiç umrumda degil bu bebegi cok istedim kendimi yorupta onu tehlikeye atmam sende atma ev aldı basını gidio hiç bişi yapmıorm ılk üc ay cok onemli kendini yorma hiç bişi senden ve bebegınden onemli degil sonra pişman olacagın seyler yapmagülüp geçilmiyo istesende o hormondan inan, kaç haftadır varikosel var zor oldu bu çocuk eşimden dolayı agır kaldırmayım şunu yapmayım doktor yat dedi kusmam başladı annemin yanında gittim dayeni evime laf etti kalktım onca iş yaptım halımı kaldırmadım koltukmu şimdi ise rahim agrıyor kasıgım agrıyor şimdide bebege bişy olursa diye korkuyorum
Canım benim ben okurken çok duygulandım ve ağladım sen bu duyguları bizzat yasiyosun hangi kelime hangi cümleyi söylesek az gelicek duygularına. Zor bi süreç ama bi gün o patiklerin sahibi çıkıp gelicek..Bütün belirtilerim boşaymıs göğüslerim boşuna agrımıs kasıklarım boşa ağrımış midem boşuna boşuna bulanmış.Ama ben bunların hepsine sevindim karnıma agrı girdikçe yüzümde eşsiz bi tebessüm oluştu..İnsan ağrıya sevinir mi hiç? Sevindim işte...ellerimi karnıma koyup dakikalarca sevdim karnımı annem diyerek konuştum onunla sanki o orda varmış gibi beni duyuyor beni anlıyormuş gibi...Ümit ettim dua ettim hissettim...Bugün eşimin Doğum günüydü bembeyaz patikler almıştım ve bide not yazmıştım ona..Sen pahalı hediyeler seversin pahalı hediyeler alamadım sana ama dünyalara degişemeyeceğin bi hediyeyle geldim sana...Bugün sen doğdun minicik ellerin ayakların vardı... pıt pıt atan bi kalbin sarı saçların istermisin sana benzeyen bi oğlumuz olsun yada bana benzeyen maviş gözlü bi kızımız...İstermisin bugün hayata bugün üç kişi uyanalım...İçimde senden bi parça var ...Ben bunları yazmıştım ona sımsıkı sarılıp ağlayacaktık birbirimize... Şimdi o patikleri rafa kaldırdım kağıdı yırtıp çöpe attım... Odamda ağlıyorum bir basıma...şimdi bana ağlamak düşer kendi yanlızlığımda boğulmak düşer yüzüm güler mi bilmiyorum ama kalbim ağlıyor bugün Can'ım cok acıyor bugün...
bnm gecen ay adetten onbes gun önce uclari agrimaya sertlesmeye hatta karincalanmaya baslamisti hic boyle bisi gormemistim.internette de hep hamilelik belirtisi yazıyordu ama hastalandim.doktora gidip hormon testi yapunca prolaktin yuksej cikti.süt hormonu yani.doktora göğs uçlarım agriyodu dedim bundan kaynaklanıyor dedi.ilac verdi..sizinkini tam bilemem tabi ama bu stresten kaynaklaniyomus.ve gogus uçlarına dokunmayin daha cok uyarılıyor oyle olunca.uzerine uyumayin cok hassasCnm tahrislik olmadi sertlikde yok ucu agrio sadec3 solun cok korkuyorum valla ilçedeyim dr a da gdemem ole ha deyince esim calisio bakim krem surdum simdi neye yaricaksa ikigundr bole dun geceden basladi
İnşallah ya. Çok istiyoruz bizde çocukHamileliktede adete yakin koyulasiyor canim yine.insallah oyledir seninde
Hadi bakalim canim aktar dan mi alicaksin :) bende normal ham halini aldim islenmemis halini yani ama hic yapmak kismet olmadk belko pekmezini alirim daha kolayYani cnmm. Simdide esime pekmez lamaya gidiyorum :)
Ya üzme ama kendini diğerleri pozitif ti belki bu testte sorun vardır strese sokma kendini bekleyelim biraz dahaInsalkah oyledir. Dunku marka testten gene yaptim gene negatifIND isimli bir test. Batima 6-7 gün var. Esimjn akrabalarjnjn yanjndayim. Artik tesg filanda alamam. Bati bdkleyecem el mecbur
ay insallah cnm bu son umudum artikbelkide bebistir canim.cunku bebek oluncada batma karinda siskinlik oluyor
Ben duydum bu kuru yapmadan once baya arastirdim saba tumerin programina katilmisti o videosunu izledim orda diyor adetliyken yapilmasin kanamayi artirir adet bitiminden 2 gun veya 7 gun sonra yapilir demistiben saracoglundan dinlemistim adetliyken de yapabilirsiniz ama etkisi daha az olur demisti.kanamayı arttirir filan dediğini duymadim ben.bide yumurtlamaya denk gelse bile sogan suyu hamileligi engellemez madem baslamissiniz bitirin.sifa olur insallah
Gecmis olsun canim ya insallah bebisten dolayidir eger oyleyse 8 gunun sonunda anlasilir biraz sabret oyle doktora gidersin umarim biseycigin yoktur bebisin seninledirCnm tahrislik olmadi sertlikde yok ucu agrio sadec3 solun cok korkuyorum valla ilçedeyim dr a da gdemem ole ha deyince esim calisio bakim krem surdum simdi neye yaricaksa ikigundr bole dun geceden basladi
Hayir olur insAllah :)Cnm marketten aldim koskanin pekmezi fiyatida gayet utgun birde caksir koku aldim karistirdim ikisini esime kasik kasik vercem sabah aksamHadi bakalim canim aktar dan mi alicaksin :) bende normal ham halini aldim islenmemis halini yani ama hic yapmak kismet olmadk belko pekmezini alirim daha kolay
Caksir kokunu nerden aldin ki nasil bisey canim su gibi mi normalde caksir otunu duydum da kokunu ilk defa duyuyorum pekmezin icine kattigina gore sivi diye tahmin ediyorum bende alayim en kisa zaman da ya :)Hayir olur insAllah :)Cnm marketten aldim koskanin pekmezi fiyatida gayet utgun birde caksir koku aldim karistirdim ikisini esime kasik kasik vercem sabah aksam
Yok sivi degil ben havanda dovup toz haline getirdim. Oyle kattim pekmezin icine. Birde bu caksir kokunun erkegi disisi oluyor. Erkegi kullaniliyor erkekler icin. All cnm belki bunlar bize vesile olucak :)Caksir kokunu nerden aldin ki nasil bisey canim su gibi mi normalde caksir otunu duydum da kokunu ilk defa duyuyorum pekmezin icine kattigina gore sivi diye tahmin ediyorum bende alayim en kisa zaman da ya :)
haklısın aslında canım öyle yapcam artıkCanım uzme bu kadar kendını bnmkide biraz yedıgımı kacırsam hemen kilo alma bak falanca hamileyken hiç kilo almadı diye milleti örnek gösterio valla hiç umrumda degil bu bebegi cok istedim kendimi yorupta onu tehlikeye atmam sende atma ev aldı basını gidio hiç bişi yapmıorm ılk üc ay cok onemli kendini yorma hiç bişi senden ve bebegınden onemli degil sonra pişman olacagın seyler yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?