- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Çok haklısın cnm bende ovulasyon testi kullanmadan önce takvimim programındaki tarihleri degerlendirrdim ama adetten bi hafta önce yumurtladm bu hafta geç yumurtladm yani yani sadce ovu günlerini değil sonrada değerlendirmeyi bırakmamak lazm:)Canımmmm baksana ovulasyon testi kullananlar oldukça fazla veee özellikleri onların yazılarını dikkatlice okuyorum adetten 14-15 gün önce yumurtlama günleri kırmızı çizgiyi görüyorlar birlikte oluyorlar sonra hamiş olmayınca üzülüyorlar ama bazı arkadaşlar adetten 4-5 gün önce ovulasyon testine bakıyorlar yine kırmızıyı görenler çok ve nedense geneli görmüş o kırmızıyı ve şunu anladım ve çıkardım kendimce adetten 1 hafta önce hamile kalma ihtimalimiz yüksek ve araştırdım öyle hamile kalan sayısı oldukça çok yani şunu uygulayacam ben
Adet ten sonra 1 hafta gün aşırı aksatmadan bi ilişki ------- adetten 14 gün önce 1 hafta gün aşırı yine ilişki ---------- bide adetten 1 hafta gün aşırı ilişki ben bu sıramayı uygulayacam bakalım olacakmı bence çok mantıklı geldi bana
Cnm yeni grdm hayrdr iyimisnNasılsınız canlar herkes iyi mi beni sorayim bir yazarsam durduramam kendimi doluym dokunsanz ağlarım
Bnmde 3 gun var cnm ama umut yokHayirdir kuzum ya :/ bende buraya girip iyi olmaya calisiyorum adet olucam son 5 gunum kaldi ama adet olacakmisim gibi hissediyorumbu ay da fosssss
Iyice gicik oldm senn su kv bn ya seni uzup uzup duruyokv meseleleri canım bebek meselelerini unuttm bile artık yetiyor bu dert insaAllah olmazsin canım benim bebisin gelmiştir insaAllah umitsizlige kapilma hemen
Canım ben ben de aynı durumdayım işte . ovulasyon testinde kırmızı gormustum. Zaten adetimin son günü ilişkiye başladık . banyo yaptım. O günden sonra gün aşırı hatta bazen her gün . ama o arada siliklesti ikinci çizgi hatta göremez olmuştum . ama iki gundur yapıyorum ovulasyon ve ikinci çizgi yine koyulasmaya başlamış. Bugün bir test yine yapicam saat 7 gibi. Ovulasyon testi. Ben anlamadığım için sizlere sordum niye böyle oluyor diye . inşallah bebis olur ama sağlıklı hayırlı olsun inşallah. Rabbim herkese içinde de bana nasip etsin. Adetime bekliyorum. Gecikirse doktora gidicemCanımmmm baksana ovulasyon testi kullananlar oldukça fazla veee özellikleri onların yazılarını dikkatlice okuyorum adetten 14-15 gün önce yumurtlama günleri kırmızı çizgiyi görüyorlar birlikte oluyorlar sonra hamiş olmayınca üzülüyorlar ama bazı arkadaşlar adetten 4-5 gün önce ovulasyon testine bakıyorlar yine kırmızıyı görenler çok ve nedense geneli görmüş o kırmızıyı ve şunu anladım ve çıkardım kendimce adetten 1 hafta önce hamile kalma ihtimalimiz yüksek ve araştırdım öyle hamile kalan sayısı oldukça çok yani şunu uygulayacam ben
Adet ten sonra 1 hafta gün aşırı aksatmadan bi ilişki ------- adetten 14 gün önce 1 hafta gün aşırı yine ilişki ---------- bide adetten 1 hafta gün aşırı ilişki ben bu sıramayı uygulayacam bakalım olacakmı bence çok mantıklı geldi bana
Kizlar sizi tam tanımıyamadim kismet olmadi ama burayi sizleri cok samimi buldum ara ara yaniniza ugruyorum sagolun destek oluyosunuz iyiki varsınız dilediginiz hersey gercek olur INŞALLAH
Kizlar suan Ağlıyorum yaşadıklarım aklima geliyor bebeğimi karnimda 3 aylikken kaybettim hemde ninni söyleyerek dustu yavrum dusukten sonra agir bi deprasyon geçirdim bende patiklerle esime bu mutlu haberi vermiştim ama giyemedi bebegim... cok korkuyorum suan belki biliyorsunuz kilo vermeye çalışıyorum bebek icin yanip tutusuyoruz eşimle... korkuyorum kizlar yine ayni seyi yasarsam yine karninda hissedip kaybedersem kalbini duymustum melegimin o gitti simdi nasipse aralikta düşünüyoruz ALLAHIN izniyle o beni birakmaz degilmi o heyecani yaşayıp gitmeleride cok agir oluyor canlar korkuyorum cok korkuyorum yasim 26 27ye gircem bu dünyada en büyük hayalim sevdigim adamdan bi evladim olmasiii yuvamiz bebek sesleriyle neselensin INSALLAH duygularımı paylasmak istedim sizinle hakkinizi helal edin
Canım ben ben de aynı durumdayım işte . ovulasyon testinde kırmızı gormustum. Zaten adetimin son günü ilişkiye başladık . banyo yaptım. O günden sonra gün aşırı hatta bazen her gün . ama o arada siliklesti ikinci çizgi hatta göremez olmuştum . ama iki gundur yapıyorum ovulasyon ve ikinci çizgi yine koyulasmaya başlamış. Bugün bir test yine yapicam saat 7 gibi. Ovulasyon testi. Ben anlamadığım için sizlere sordum niye böyle oluyor diye . inşallah bebis olur ama sağlıklı hayırlı olsun inşallah. Rabbim herkese içinde de bana nasip etsin. Adetime bekliyorum. Gecikirse doktora gidicem
canım desene iki adet arası gün aşırı ilişki :) hic boş durmak yok.
Çok haklısın cnm bende ovulasyon testi kullanmadan önce takvimim programındaki tarihleri degerlendirrdim ama adetten bi hafta önce yumurtladm bu hafta geç yumurtladm yani yani sadce ovu günlerini değil sonrada değerlendirmeyi bırakmamak lazm:)
Rabbim inşallah çalışmalarının mükafatini gobusune verir :)kız ben grip oldum gün aşırı diye diye ahaha koptum kendime rezilim yinede pes etmem diyorum o yüzden bugün de dolu geçecek bu halde hemde
maşallah: ) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsinKizlar 3 ayri doktor bu ay imkansiz dedi bana ...söktürücü kullandim mide hapi vs.1 haftadir olmadim bugun sabah 2.cizgi silikti ya kan verdim 54 çıktı inanamiyorum çünkü imkansiz bu yumurtam büyümemişti...doktor en son kist dedi sokturucu verirken ben incir yedim yumurtam büyüsün diye 41 yasin okuttum 41 kisiye bana burada yardimci olan cok kisi oldu yasin okuyanlar dua edenler..Allah razi olsun hepinizden..yarin tekrar kan vermem gerekiyormus dr bile sasirmis çünkü ne olur dua edin artsin kizlar..2 bebek kaybettim ins bebisim vardir deger artar ve bu sefer kaybetmem dualarinizi bekliyorum
çok sevindim canım bak dedim sana aynısı tanıdığım da oldu.Allah ol dedikten sonra imkansız diye birşey yoktur.Rabbim meleğini korusun.Kizlar 3 ayri doktor bu ay imkansiz dedi bana ...söktürücü kullandim mide hapi vs.1 haftadir olmadim bugun sabah 2.cizgi silikti ya kan verdim 54 çıktı inanamiyorum çünkü imkansiz bu yumurtam büyümemişti...doktor en son kist dedi sokturucu verirken ben incir yedim yumurtam büyüsün diye 41 yasin okuttum 41 kisiye bana burada yardimci olan cok kisi oldu yasin okuyanlar dua edenler..Allah razi olsun hepinizden..yarin tekrar kan vermem gerekiyormus dr bile sasirmis çünkü ne olur dua edin artsin kizlar..2 bebek kaybettim ins bebisim vardir deger artar ve bu sefer kaybetmem dualarinizi bekliyorum
hayalet bir çizgi görüyorum canım.ama sanki idrari fazla damlatmissin.yarin sabah tekrarla varsa testin.birsey demek için çok silik.Kizlar su teste bi bakarmisiniz benmi yaniliyorum ikinci cizgi slikte olsa varmii lutfenn yardim edin
Sorma canım elimden geleni yapıyorum ama son zamanlarda biraz şey yapmaya başladı birde yigeniyle beraber üstüme geliyorlar herseyden sogudm iyice ya esimden bile soguyorum anlamıyor beni sinir oluyorum alip basimi gidesim var buralardan kendimi hicbir yere ait hissetmiyorum ne baba evim ne burası neyse konuyu dagitmiym canim özelden konusurz sagol destegn icinIyice gicik oldm senn su kv bn ya seni uzup uzup duruyo
İnsalllah hepimiz hamiş olalım.İnşallah tatlım hamişsindir dualarımız seninle ilişkiye devam adet olana kadar adet geçikmesini bekle ben bu sefer öyle yapcam
İnşallah Allah hepimize nasip etsin. Şimdi bu adetime 4 gün kala kırmızı çizgi neyin nesi . yumurtlama değil mi. Ama aynısını ben 9 gün önce yine gormustum. Sonraki günler ikincisinde yoktu hiçbir şey. İki gundur bu ikinci kırmızı tekrar oluyor ovulasyon testinde. Yumurtlama mi yoksa hamilelik mjİnşallah tatlım hamişsindir dualarımız seninle ilişkiye devam adet olana kadar adet geçikmesini bekle ben bu sefer öyle yapcam
Çok sevindim canım bu mucizeler insana güç veriyo değil miKizlar 3 ayri doktor bu ay imkansiz dedi bana ...söktürücü kullandim mide hapi vs.1 haftadir olmadim bugun sabah 2.cizgi silikti ya kan verdim 54 çıktı inanamiyorum çünkü imkansiz bu yumurtam büyümemişti...doktor en son kist dedi sokturucu verirken ben incir yedim yumurtam büyüsün diye 41 yasin okuttum 41 kisiye bana burada yardimci olan cok kisi oldu yasin okuyanlar dua edenler..Allah razi olsun hepinizden..yarin tekrar kan vermem gerekiyormus dr bile sasirmis çünkü ne olur dua edin artsin kizlar..2 bebek kaybettim ins bebisim vardir deger artar ve bu sefer kaybetmem dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?