2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Çok haklısın cnm bende ovulasyon testi kullanmadan önce takvimim programındaki tarihleri degerlendirrdim ama adetten bi hafta önce yumurtladm bu hafta geç yumurtladm yani yani sadce ovu günlerini değil sonrada değerlendirmeyi bırakmamak lazm:)

Canım ben ben de aynı durumdayım işte . ovulasyon testinde kırmızı gormustum. Zaten adetimin son günü ilişkiye başladık . banyo yaptım. O günden sonra gün aşırı hatta bazen her gün . ama o arada siliklesti ikinci çizgi hatta göremez olmuştum . ama iki gundur yapıyorum ovulasyon ve ikinci çizgi yine koyulasmaya başlamış. Bugün bir test yine yapicam saat 7 gibi. Ovulasyon testi. Ben anlamadığım için sizlere sordum niye böyle oluyor diye . inşallah bebis olur ama sağlıklı hayırlı olsun inşallah. Rabbim herkese içinde de bana nasip etsin. Adetime bekliyorum. Gecikirse doktora gidicem

Eklentiler

• IMG_20161009_123212.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 45

Başınız sağolsun kardeşim zor tabiki bu süreç ama imtihan dünyasındayız
emin ol nedensiz değil hiçbişey....
ALLAH'u Teala ayetinde diyorya

"OLURKİ SİZ BİRŞEYDEN HOŞLANMAZSINIZ; OYSA O, HAKKINIZDA BİR HAYIRDIR. OLURKİ SİZ BİRŞEYDEN HOŞLANIRSINIZ OYSA O, HAKKINIZDA BİR ŞERDİR.
ALLAH BİLİR, SİZ BİLEMEZSİNİZ."

Rabbimize sığınacağız daima hayırlısını isteyeceğiz ve O'ndan gelen herşeye razı olacağız...
Yaşınıda sorun etme bak ben 30 yaşıma girdim bende bebek istiyorum
Rabbim ne zaman uygun gördüyse o zamanı bekliyorum...

İnşallah tatlım hamişsindir dualarımız seninle ilişkiye devam adet olana kadar adet geçikmesini bekle ben bu sefer öyle yapcam

Kesinlikle Allahın ol diyeceği zamanı bilemeyiz o yüzden adet geldi yumurtlamam artık deyip boş geciriyox sonuç hüsran en güzeli adet olana kadar boşdurmamalıyız kesinlikle

Kizlar 3 ayri doktor bu ay imkansiz dedi bana ...söktürücü kullandim mide hapi vs.1 haftadir olmadim bugun sabah 2.cizgi silikti ya kan verdim 54 çıktı inanamiyorum çünkü imkansiz bu yumurtam büyümemişti...doktor en son kist dedi sokturucu verirken ben incir yedim yumurtam büyüsün diye 41 yasin okuttum 41 kisiye bana burada yardimci olan cok kisi oldu yasin okuyanlar dua edenler..Allah razi olsun hepinizden..yarin tekrar kan vermem gerekiyormus dr bile sasirmis çünkü ne olur dua edin artsin kizlar..2 bebek kaybettim ins bebisim vardir deger artar ve bu sefer kaybetmem dualarinizi bekliyorum

maşallah: ) Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

çok sevindim canım bak dedim sana aynısı tanıdığım da oldu.Allah ol dedikten sonra imkansız diye birşey yoktur.Rabbim meleğini korusun.

Kizlar su teste bi bakarmisiniz benmi yaniliyorum ikinci cizgi slikte olsa varmii lutfenn yardim edin

Eklentiler

• 20161007_151925-1-1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 63
Iyice gicik oldm senn su kv bn ya seni uzup uzup duruyo
Sorma canım elimden geleni yapıyorum ama son zamanlarda biraz şey yapmaya başladı birde yigeniyle beraber üstüme geliyorlar herseyden sogudm iyice ya esimden bile soguyorum anlamıyor beni sinir oluyorum alip basimi gidesim var buralardan kendimi hicbir yere ait hissetmiyorum ne baba evim ne burası neyse konuyu dagitmiym canim özelden konusurz sagol destegn icin

İnşallah tatlım hamişsindir dualarımız seninle ilişkiye devam adet olana kadar adet geçikmesini bekle ben bu sefer öyle yapcam
İnsalllah hepimiz hamiş olalım.
İnşallah Allah hepimize nasip etsin. Şimdi bu adetime 4 gün kala kırmızı çizgi neyin nesi . yumurtlama değil mi. Ama aynısını ben 9 gün önce yine gormustum. Sonraki günler ikincisinde yoktu hiçbir şey. İki gundur bu ikinci kırmızı tekrar oluyor ovulasyon testinde. Yumurtlama mi yoksa hamilelik mj

Çok sevindim canım bu mucizeler insana güç veriyo değil mi
Allah devamını getirir inşallah rahat bi hamilelik geçirip yavrunu kucağına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…