2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

zor günler geçiriyorsun belliki ama kimseye belli etmemeye calis.somucta onlar yaşlı ve esinin ailesi.arada kendine zaman ayrı ve dışarı çık yuru.eminim iyi gelecektir.bazen benim de gözüme her hareketleri her sözleri batior ama bi süre sonra geciyor.umarim senin de yakinda gecer.Allaha dua et bol bol.

Çok sevindim canım bu mucizeler insana güç veriyo değil mi
Allah devamını getirir inşallah rahat bi hamilelik geçirip yavrunu kucağına alırsın
Ayyy cnm benim allah razi olsun hepinizden ins yarinla birlikte kan degerim artarda bu sefer bebegime sahip olurum..
edacimm ins dediğin gibi banada mucize olur allah en kisa sürede nasip eder hepimize egul1989 allah razi olsun cnm ya ins

Rabbim hayırlısıyla nasip eder insaalah

S selifor canim ben bi zaman birine bi akil vermistim uyguladi sizede uyarsa uygulayin..o arkadasin eside memurluga hazirlaniyordu aileyle ayni evden kurtulmak icin.kocasida cok istiyordu gitmeyi.bende dedimki ne bilcekler sizin gercekten atanacaginizi...atandik diyin gidin.uzaga deil ilceden ile gectiler sadece.yabanci biyere gitmek zorunda kalmadan.halada orda yasiyolar.isini gucunu bilmiyor kv memur saniyor calistigi yerde.yutturabilirseniz bi dusunun..ve is imkanlariniz varsa civar yerlerde q

Rabbim yeterki ol desin işte mucizenin gelmesine sevindim cnm inşallah değerin artar ve sağlıkla kucağına alırsın bebesini:)

Canım yumurtlamada olabilir hamilelikte adetini bekle anlarız ama ne olur ne olmaz yum olabilir boş geçirme günlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…