zor günler geçiriyorsun belliki ama kimseye belli etmemeye calis.somucta onlar yaşlı ve esinin ailesi.arada kendine zaman ayrı ve dışarı çık yuru.eminim iyi gelecektir.bazen benim de gözüme her hareketleri her sözleri batior ama bi süre sonra geciyor.umarim senin de yakinda gecer.Allaha dua et bol bol.Sorma canım elimden geleni yapıyorum ama son zamanlarda biraz şey yapmaya başladı birde yigeniyle beraber üstüme geliyorlar herseyden sogudm iyice ya esimden bile soguyorum anlamıyor beni sinir oluyorum alip basimi gidesim var buralardan kendimi hicbir yere ait hissetmiyorum ne baba evim ne burası neyse konuyu dagitmiym canim özelden konusurz sagol destegn icin
Kizlar 3 ayri doktor bu ay imkansiz dedi bana ...söktürücü kullandim mide hapi vs.1 haftadir olmadim bugun sabah 2.cizgi silikti ya kan verdim 54 çıktı inanamiyorum çünkü imkansiz bu yumurtam büyümemişti...doktor en son kist dedi sokturucu verirken ben incir yedim yumurtam büyüsün diye 41 yasin okuttum 41 kisiye bana burada yardimci olan cok kisi oldu yasin okuyanlar dua edenler..Allah razi olsun hepinizden..yarin tekrar kan vermem gerekiyormus dr bile sasirmis çünkü ne olur dua edin artsin kizlar..2 bebek kaybettim ins bebisim vardir deger artar ve bu sefer kaybetmem dualarinizi bekliyorum[/QUOTE
Canım Rabbim yardımcımız olsun bende yarın kan verecem senin gibi insallah bebeğimiz saglıkla hayirla bizimledir. Dua edelim bol bol. Allah herşeyin hayırlısını versin başta...
Ayyy cnm benim allah razi olsun hepinizden ins yarinla birlikte kan degerim artarda bu sefer bebegime sahip olurum..Çok sevindim canım bu mucizeler insana güç veriyo değil mi
Allah devamını getirir inşallah rahat bi hamilelik geçirip yavrunu kucağına alırsın
Rabbim hayırlısıyla nasip eder insaalahKizlar 3 ayri doktor bu ay imkansiz dedi bana ...söktürücü kullandim mide hapi vs.1 haftadir olmadim bugun sabah 2.cizgi silikti ya kan verdim 54 çıktı inanamiyorum çünkü imkansiz bu yumurtam büyümemişti...doktor en son kist dedi sokturucu verirken ben incir yedim yumurtam büyüsün diye 41 yasin okuttum 41 kisiye bana burada yardimci olan cok kisi oldu yasin okuyanlar dua edenler..Allah razi olsun hepinizden..yarin tekrar kan vermem gerekiyormus dr bile sasirmis çünkü ne olur dua edin artsin kizlar..2 bebek kaybettim ins bebisim vardir deger artar ve bu sefer kaybetmem dualarinizi bekliyorum
Inss cnm inss cok dua ediyorum 3.de hayal kırıklığı olmasin diye ...bu olursa mucize olacaktir allah nasip eder insssRabbim hayırlısıyla nasip eder insaalah
Canim bukadar cizgi illa cikiyor zaten.bu teste gore yok.gercekte varsa bile.gunun gecince bidaha tekrarlaKizlar su teste bi bakarmisiniz benmi yaniliyorum ikinci cizgi slikte olsa varmii lutfenn yardim edin
Rabbim yeterki ol desin işte mucizenin gelmesine sevindim cnm inşallah değerin artar ve sağlıkla kucağına alırsın bebesini:)Kizlar 3 ayri doktor bu ay imkansiz dedi bana ...söktürücü kullandim mide hapi vs.1 haftadir olmadim bugun sabah 2.cizgi silikti ya kan verdim 54 çıktı inanamiyorum çünkü imkansiz bu yumurtam büyümemişti...doktor en son kist dedi sokturucu verirken ben incir yedim yumurtam büyüsün diye 41 yasin okuttum 41 kisiye bana burada yardimci olan cok kisi oldu yasin okuyanlar dua edenler..Allah razi olsun hepinizden..yarin tekrar kan vermem gerekiyormus dr bile sasirmis çünkü ne olur dua edin artsin kizlar..2 bebek kaybettim ins bebisim vardir deger artar ve bu sefer kaybetmem dualarinizi bekliyorum
Canim daha da koyulasrsa buyuk ihtimalle gebeliktendirKızlar bu da adetime 4 gün kala yaptığım gün içindeki ikinci ovulasyon testim. Eki Görüntüle 1895477
Adete yakın ikinci çizgi koyulasirsa gebelik mi oluyor ovulasyon testindeCanim daha da koyulasrsa buyuk ihtimalle gebeliktendir
Amin kardeşim insallah bekleyen herkes icin Rabbim güzel haberlerle donmeyi nasip etsinAy12live Cok sagol cnm aminnn inss bebegin seninledir sağlıkla kucağına alırsın allah hepimize nasip etsin en kisa sürede
Evet canim.istisna olup tekrar yumurtlamadiysan gebeliktirAde
Adete yakın ikinci çizgi koyulasirsa gebelik mi oluyor ovulasyon testinde
İnsalllah hepimiz hamiş olalım.
İnşallah Allah hepimize nasip etsin. Şimdi bu adetime 4 gün kala kırmızı çizgi neyin nesi . yumurtlama değil mi. Ama aynısını ben 9 gün önce yine gormustum. Sonraki günler ikincisinde yoktu hiçbir şey. İki gundur bu ikinci kırmızı tekrar oluyor ovulasyon testinde. Yumurtlama mi yoksa hamilelik mj
Rabbim inşallah çalışmalarının mükafatini gobusune verir :)
Canım moralini bozmak istemem ama gebelikten değil çünkü üst üste üç ay yaşadım aynı durumu adet gününe kadar kopkoyu oldu ama hep adet oldumAde
Adete yakın ikinci çizgi koyulasirsa gebelik mi oluyor ovulasyon testinde
Cok sagol allah razi olsun cnm aminnn insssRabbim yeterki ol desin işte mucizenin gelmesine sevindim cnm inşallah değerin artar ve sağlıkla kucağına alırsın bebesini:)
Canım ben biraz geç ovulasyon yaşadım dusukten dolayı yumurtalar geç büyüdü bat 18 ekim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?