2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Zaten ben ne olduğunu bilmediğim için burda paylaşıyorum çünkü herkesin bu konuda tecrübesi var. Şaşırdım çünkü daha önce o kırmızı yi gormustum 9 gün önce. Ondan sonrakiler hep silikti. Şimdi de adetime 4 gün var. Birden o kırmızı yi gorunce şaşırdım. İki kere mi yumurtluyorum anlamadim

Haklisin canım belki oda kendine göre hakli görüyordur kendini falan ne biliym kafa dagiticak birseyler yapmaya çalışıyorum mümkün oldgunca

Esim benim kadar istekli degil canım kabul etmez bu fikri ama ne güzel olurdu ya tutmasa bile uygulasak işte esim yapmaz

Öyle bir ruh hali içindeyim ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum onu bile yapamıyorum artık düşün düşün içine at at artık dayanamıyorum tam iki yıl oldu hala hamileliğin nasıl bir duygu olduğunu tadamadim ve sanırım tadamayacagim ne doktora gidebiliyorum ne de başka şey eşim de ben de çalışırken o da olmuyor ve çevremdeki sorulardan bıktım bebek yok mu ne bekliyorsun hala diye kusura bakmayın kızlar belki yazmamam gerekiyordu buraya ama en baştan beri takip ettigimden yakın buldum burdaki sizleri artık pes ettim ne yumurtlama takibi yapacağım ne de başka şey bir süre de interneti yasakliyorum kendime zaten eşim de kızıyor okuyup okuyup moralini bozuyorsun diye...İnşallah isteyen herkese rabbim en yakin zamanda sağlıklı evlat verir elimden gelen tek şey dua rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

bende biara öyle oldum ama esim destek oldu umudunu kaybetme cnım suan bende hala soktayım ama pes etmıycem sen de etme

bende biara öyle oldum ama esim destek oldu umudunu kaybetme cnım suan bende hala soktayım ama pes etmıycem sen de etme
En büyük ve tek destekcim eşim zaten canım o da olmasa naparim bilmiyorum ona baktıkça icim sızlıyor baba olmayı o kadar çok istiyor ki ama bana belli etmemeye çalışıyor ama gücüm kalmadı artık

Canım yaa ben de daha yeni girdim gruba ama bence böyle düşünme ve eğer 2 yıl geçmişse bi doktora. Görün mutlaka çok basit yöntemlerle hamile kalmayı sağlıyorlar neden bu sıkıntıya katlanıyorsun ki bak ben 4 aylık evliyim Yen'i karar verdik çocuğa akrabalar sorularla bunalttı bizi

Evet tabi eşin onemli onunda istemesi lazimdi

Canım şubat ayından beri doktor kapılarında surunuyorum resmen ama olmuyor ve her zaman da gidemiyorum doktora yaşadığım yer sebebiyle imkanlar kısıtlı malesef inşallah benim gibi bekletmez bebegin seni

Boyle bi arkadasim vardi. Surekli agliyordu benim cocugum olmucakmi ben evlat kokusu tadamicakmiyim diye. Gecen gun dogum yapti :) insAllah Rabbim bizlerede nasip edicek. Ama cnm 2 sene olmus bi doktora gorunsen daha faydali olmazmi senin icin

.
En büyük ve tek destekcim eşim zaten canım o da olmasa naparim bilmiyorum ona baktıkça icim sızlıyor baba olmayı o kadar çok istiyor ki ama bana belli etmemeye çalışıyor ama gücüm kalmadı artık
esim de aynı cok istiyo her gördüğü cocukla arkadas gibi güler oynar ama o benden bilinçli salma kendini der hep rabbim büyük üzülme

Boyle bi arkadasim vardi. Surekli agliyordu benim cocugum olmucakmi ben evlat kokusu tadamicakmiyim diye. Gecen gun dogum yapti :) insAllah Rabbim bizlerede nasip edicek. Ama cnm 2 sene olmus bi doktora gorunsen daha faydali olmazmi senin icin
insallah bizde gülerek hatırlarız bu günlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…