Canım moralini bozmak istemem ama gebelikten değil çünkü üst üste üç ay yaşadım aynı durumu adet gününe kadar kopkoyu oldu ama hep adet oldum
Canım gebelik belirtileri adetten farksız. Kırmızıları görmeyiz inşallah cümleten. Benim umut verici belirtilerim; beyaz kremsi akıntı. Göğüslerimde şiş. Bir de arada bir batmalarım var sağ tarafımda.@yarenhfhf 13 Ekim
zyekici 13 Ekim
@Assos 13 Ekim
@elmol 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
tontis76 13 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@yelsem 15 Ekim
Kızlar son durumlar nedir adet olacak gibi hissediyorum göğüslerimde cok acıyor
Haklisin canım belki oda kendine göre hakli görüyordur kendini falan ne biliym kafa dagiticak birseyler yapmaya çalışıyorum mümkün oldguncazor günler geçiriyorsun belliki ama kimseye belli etmemeye calis.somucta onlar yaşlı ve esinin ailesi.arada kendine zaman ayrı ve dışarı çık yuru.eminim iyi gelecektir.bazen benim de gözüme her hareketleri her sözleri batior ama bi süre sonra geciyor.umarim senin de yakinda gecer.Allaha dua et bol bol.
Esim benim kadar istekli degil canım kabul etmez bu fikri ama ne güzel olurdu ya tutmasa bile uygulasak işte esim yapmazS selifor canim ben bi zaman birine bi akil vermistim uyguladi sizede uyarsa uygulayin..o arkadasin eside memurluga hazirlaniyordu aileyle ayni evden kurtulmak icin.kocasida cok istiyordu gitmeyi.bende dedimki ne bilcekler sizin gercekten atanacaginizi...atandik diyin gidin.uzaga deil ilceden ile gectiler sadece.yabanci biyere gitmek zorunda kalmadan.halada orda yasiyolar.isini gucunu bilmiyor kv memur saniyor calistigi yerde.yutturabilirseniz bi dusunun..ve is imkanlariniz varsa civar yerlerdeq
İnşallah canımAmin İnşallah. Bende bu ay deniyorum nasip olur İnşallah.
Valla canim fotoda ornegim var. Benim canim yandi baskalarinin yanmasin diye dedim . :)Cnm bn hep miratech yaptm ama kaset biraz daha farlli hic pozitif gormdm bebetime 1 saat sonra cikarmsti onada itibar etmedm
bende biara öyle oldum ama esim destek oldu umudunu kaybetme cnım suan bende hala soktayım ama pes etmıycem sen de etmeÖyle bir ruh hali içindeyim ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum onu bile yapamıyorum artık düşün düşün içine at at artık dayanamıyorum tam iki yıl oldu hala hamileliğin nasıl bir duygu olduğunu tadamadim ve sanırım tadamayacagimne doktora gidebiliyorum ne de başka şey eşim de ben de çalışırken o da olmuyor ve çevremdeki sorulardan bıktım bebek yok mu ne bekliyorsun hala diye kusura bakmayın kızlar belki yazmamam gerekiyordu buraya ama en baştan beri takip ettigimden yakın buldum burdaki sizleri artık pes ettim ne yumurtlama takibi yapacağım ne de başka şey bir süre de interneti yasakliyorum kendime zaten eşim de kızıyor okuyup okuyup moralini bozuyorsun diye...İnşallah isteyen herkese rabbim en yakin zamanda sağlıklı evlat verir elimden gelen tek şey dua rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
En büyük ve tek destekcim eşim zaten canım o da olmasa naparim bilmiyorum ona baktıkça icim sızlıyor baba olmayı o kadar çok istiyor ki ama bana belli etmemeye çalışıyor ama gücüm kalmadı artıkbende biara öyle oldum ama esim destek oldu umudunu kaybetme cnım suan bende hala soktayım ama pes etmıycem sen de etme
Canım yaa ben de daha yeni girdim gruba ama bence böyle düşünme ve eğer 2 yıl geçmişse bi doktora. Görün mutlaka çok basit yöntemlerle hamile kalmayı sağlıyorlar neden bu sıkıntıya katlanıyorsun ki bak ben 4 aylık evliyim Yen'i karar verdik çocuğa akrabalar sorularla bunalttı biziÖyle bir ruh hali içindeyim ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum onu bile yapamıyorum artık düşün düşün içine at at artık dayanamıyorum tam iki yıl oldu hala hamileliğin nasıl bir duygu olduğunu tadamadim ve sanırım tadamayacagimne doktora gidebiliyorum ne de başka şey eşim de ben de çalışırken o da olmuyor ve çevremdeki sorulardan bıktım bebek yok mu ne bekliyorsun hala diye kusura bakmayın kızlar belki yazmamam gerekiyordu buraya ama en baştan beri takip ettigimden yakın buldum burdaki sizleri artık pes ettim ne yumurtlama takibi yapacağım ne de başka şey bir süre de interneti yasakliyorum kendime zaten eşim de kızıyor okuyup okuyup moralini bozuyorsun diye...İnşallah isteyen herkese rabbim en yakin zamanda sağlıklı evlat verir elimden gelen tek şey dua rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Evet tabi eşin onemli onunda istemesi lazimdiHaklisin canım belki oda kendine göre hakli görüyordur kendini falan ne biliym kafa dagiticak birseyler yapmaya çalışıyorum mümkün oldgunca
Esim benim kadar istekli degil canım kabul etmez bu fikri ama ne güzel olurdu ya tutmasa bile uygulasak işte esim yapmaz
Canım şubat ayından beri doktor kapılarında surunuyorum resmen ama olmuyor ve her zaman da gidemiyorum doktora yaşadığım yer sebebiyle imkanlar kısıtlı malesef inşallah benim gibi bekletmez bebegin seniCanım yaa ben de daha yeni girdim gruba ama bence böyle düşünme ve eğer 2 yıl geçmişse bi doktora. Görün mutlaka çok basit yöntemlerle hamile kalmayı sağlıyorlar neden bu sıkıntıya katlanıyorsun ki bak ben 4 aylık evliyim Yen'i karar verdik çocuğa akrabalar sorularla bunalttı bizi
Boyle bi arkadasim vardi. Surekli agliyordu benim cocugum olmucakmi ben evlat kokusu tadamicakmiyim diye. Gecen gun dogum yapti :) insAllah Rabbim bizlerede nasip edicek. Ama cnm 2 sene olmus bi doktora gorunsen daha faydali olmazmi senin icinÖyle bir ruh hali içindeyim ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum onu bile yapamıyorum artık düşün düşün içine at at artık dayanamıyorum tam iki yıl oldu hala hamileliğin nasıl bir duygu olduğunu tadamadim ve sanırım tadamayacagimne doktora gidebiliyorum ne de başka şey eşim de ben de çalışırken o da olmuyor ve çevremdeki sorulardan bıktım bebek yok mu ne bekliyorsun hala diye kusura bakmayın kızlar belki yazmamam gerekiyordu buraya ama en baştan beri takip ettigimden yakın buldum burdaki sizleri artık pes ettim ne yumurtlama takibi yapacağım ne de başka şey bir süre de interneti yasakliyorum kendime zaten eşim de kızıyor okuyup okuyup moralini bozuyorsun diye...İnşallah isteyen herkese rabbim en yakin zamanda sağlıklı evlat verir elimden gelen tek şey dua rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Aynen canım bu arada listeyi yapıyorm güzel olcakmı bakalım yapıyorm dediğim düzenliyrm yaniEvet tabi eşin onemli onunda istemesi lazimdi
esim de aynı cok istiyo her gördüğü cocukla arkadas gibi güler oynar ama o benden bilinçli salma kendini der hep rabbim büyük üzülmeEn büyük ve tek destekcim eşim zaten canım o da olmasa naparim bilmiyorum ona baktıkça icim sızlıyor baba olmayı o kadar çok istiyor ki ama bana belli etmemeye çalışıyor ama gücüm kalmadı artık
insallah bizde gülerek hatırlarız bu günlerimiziBoyle bi arkadasim vardi. Surekli agliyordu benim cocugum olmucakmi ben evlat kokusu tadamicakmiyim diye. Gecen gun dogum yapti :) insAllah Rabbim bizlerede nasip edicek. Ama cnm 2 sene olmus bi doktora gorunsen daha faydali olmazmi senin icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?