2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Zatn icime kurt dustu yapmamda burda 3 eczane var biri bebetime biri albi biride miratech satiyo isin kotu tarafi o obur eczanelerde bayagi uzak bna
Hahah canim bu nasil bir sansizlik valla ya. Baska eczaneye Gittigin zaman 5 10 tane al istersen. Kiz valla basima geldi ondan diyorum insan cok umitleniyor. Sonra kanda negatif kotu oluyor.

Canım n güzel yükselmiş Dış gebelik değil yüksek ihtimalle. Yumurta zigot iken bir ara 30 saat hareketsiz alıyormuş vücut onu mikrop olarak algıladığı için ve dış etkilerden korunmak için. Belk o dönemdi

Çoğu kişiden bunu duydum, adet ve gebelik belirtilerinin çok benzer olduğunu yani
Ben de çok yüksek bir beklentiyle dün test yaptım fakat tek çizgi

Canım belirti diyemem belki yumurtluyorsundur o da bir ihtimal.
Belirtiler herkeste değişiyor. Bende göğüs acısı hiç olmadı mesela...
İnşallah vardır ama...

Ya bugun kac saat ugrastim pazara gittim geldim yemekti utuydu bulasik falan fistan. 1 saat oldu oturali.

Ben isten gelince napicam bu isleri hic bilmiyorum. Esim le cogu zaman farkli gunlerde izin kullaniyoruz. Ben evden cikarken o uyuyor. Ben isten cikiyorum. O ise gidiyor cok zit yani. Haftada bir gun izinliyiz zaten. Oda her zaman hafta sonu olmuyor. Mesela bu hafta bugun izinliydim onumuzdeki hafta pazartesi yarin izinliyim.

Cok zor oluyor. Bir dahakine pazar izin kullanmak. Ev 3 oda bir salon ve odalar cok buyuk cok gereksiz esya var bence aticam ama kv belki gelir ilerde. Ev benim olsa tamam ugrasip didineyim ama malesef. Bana pratik yemekler lazim. Evi hep topluyorum evde teksem ev dagilmiyor ama esim gelince ne oluyor ne bitiyor her yer dagiliyor bir el at abla bana :)

Allah yardımcın olsun canım çok iyi anlıyorum seni. Rabbim gönlüne ferahlık versin.

Canim kac gunde bir adet oldugun onemli deil.deismeyen tek sey adete 14 kala yumurtladigimizdir..100 gunde birde olsan 14 kala senede 1 de olsan 14 gun kala yumurtlariz.
Canım herkes 14 günde bir yumurtlamaz. Bu her ay değişebilir. Yüksek orgazmla bile bir anda yumurtlama şansı var kadınların. Ben 2 ay takip ettim 1 ay 13. gün 1 ay 16. gün yumurtladım. Hatta takip ettiğim son ay 16. günden sonr tekrar yumurtlamışım.
O sebeple zaten yumurtladım bitti deyip çalışmayı bırakmamak gerek.

Canım ben ve birkaç arkadaşım bbebetime ile öğrendik. Hem benimki senin testlerden daha da silikti.
Bence konunun testlerle değilde senin vücudundaki hormonlar ile olabilir...

S selifor canim sorunlar var anlasilan okuyamadim ama sanirim kv ile alakali.
Bak bizdede olaylar oldu. Kotu seyler olunca apar topar evleri ayirdik. Bu da esimin sayesinde yeteeeer artik dedim. Hersey degisti bir anda. 2 gundur kafam rahat.

Insallah en kisa zamanda sende ayri eve cikip bu sorunlardan kurtulmus olursun.
Zaten senin bebisde bence bunu bekliyor dualarim seninle uzme tatli canini.

Canım benimde hormonlar alt üstt olmaya başladı...
Ama eşinin tavrına üzüldüm.. Hatta ağlayacağım sanırım...

Canım ben ve birkaç arkadaşım bbebetime ile öğrendik. Hem benimki senin testlerden daha da silikti.
Bence konunun testlerle değilde senin vücudundaki hormonlar ile olabilir...
Canim bebetime kesin hatali diyemem ama diger miratech marka icin derim.
Birde bu testin pesinden beta hcg baktirdim biliyosunuz 2 cikti. 2 gibi bir degerle bu sekilde cizgi cikmasi imkansiz. Zaten hic bir test 100 yuz guvenilir degil canim.

Ahh inşaAllah canım benim seninde gözünaydın bende yalnız kalıcam belki kimsem olmıcak uzaklara gidicez ama huzrlu olucaz en azından diyorm ve bebişimi yerim ben evet heralde annesi zaten üzülüyor ben gelipte babaannem daha da üzmesin diye gelmiyor nazlı ve düşünceli minnağım ayy duygulandım ve sacmaladım

Hay ağzına sağlık.

Canim bebetime kesin hatali diyemem ama diger miratech marka icin derim.
Birde bu testin pesinden beta hcg baktirdim biliyosunuz 2 cikti. 2 gibi bir degerle bu sekilde cizgi cikmasi imkansiz. Zaten hic bir test 100 yuz guvenilir degil canim.
Tabi canım ama bebetime da da pozitif gördüysen bunun bir nedeni olmalı...
KK da başka topiklerde miratech marka ile gebeliğini öğrenen insan da çok ben bakmıştım.
Neden çıkıyor acaba o merak uyandırıcı işte...

Canım benim adet 2 gün geçtikten sonra çıkmadı pedictorde. Tee 6 gün geçince çıktı.
Kırmızı gelmeden umudunu yitirme

Gorundum canım ama her ay gidemiyorum malesef hem yaşadığım yer hem de iş sebebiyle elim kolum bağlanıyor
Cnm bu kurler var ya onlardan yap istersen. Bizde doktora gitmedim zaten 7 aydir deniyoruz 5. Ayda kimyasal gebelik yasadim. Simdide kure basladimm. Etki eder belki cnmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…