- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Hahah canim bu nasil bir sansizlik valla ya. Baska eczaneye Gittigin zaman 5 10 tane al istersen. Kiz valla basima geldi ondan diyorum insan cok umitleniyor. Sonra kanda negatif kotu oluyor.Zatn icime kurt dustu yapmamda burda 3 eczane var biri bebetime biri albi biride miratech satiyo isin kotu tarafi o obur eczanelerde bayagi uzak bna
Canım n güzel yükselmiş Dış gebelik değil yüksek ihtimalle. Yumurta zigot iken bir ara 30 saat hareketsiz alıyormuş vücut onu mikrop olarak algıladığı için ve dış etkilerden korunmak için. Belk o dönemdiHanımlar benim de adetim 1 hafta geçtikten sonra beta 147 cikmisti. 2 gün sonra verdiğimde beta 180 cikti. Doktor dış gebelik olabilir dedi. Bugünde beta 390 cikti. Böyle durum yaşayıp da sağlıklı gebelik geçiren var mı hanımlar? Dualarınızı eksik etmeyin ne olur kardeşlerim. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah. Amin
Çoğu kişiden bunu duydum, adet ve gebelik belirtilerinin çok benzer olduğunu yaniCanım gebelik belirtileri adetten farksız. Kırmızıları görmeyiz inşallah cümleten. Benim umut verici belirtilerim; beyaz kremsi akıntı. Göğüslerimde şiş. Bir de arada bir batmalarım var sağ tarafımda.
Canım belirti diyemem belki yumurtluyorsundur o da bir ihtimal.Mrb arkadaşlar nasılsınız. Bi sorum olacak adet olmama 12 gün var ama göğüslerim çok fena halde ağrıyor südyeni çıkarınca aklım çıkıyor sanki yere düşecek gibi ağrıyor göğüslerim uçları da çok kötü acıyor yanıyor ayrıca afedersiniz gazım oluyor sürekli kasıklarım da da batma var son adet tarihim eylül 17. 35 günde bir adet oluyorum bu ayında 20 sinde adet olacağım sizce böyle erken belirtiolurmu? Cevap yazarsanız sevinirim rabbim hepimizin kucağını bebişle doldursun inşallah.
Rabbim en iyi bilen en güzel vekildir. İnşallah küçük müjde hayatınıza umut güzellik getirir.Inss cnm inss cok dua ediyorum 3.de hayal kırıklığı olmasin diye ...bu olursa mucize olacaktir allah nasip eder insss
Ya bugun kac saat ugrastim pazara gittim geldim yemekti utuydu bulasik falan fistan. 1 saat oldu oturali.
Inşallah canim
Inşallah canim hayırlı si ile gelsin bebisler guzel bir kis gecirelim
canim aksamdan heryeri topla yemeklerini aksamdan yap ertesi gun gelince hic isin olmaz hafta sonlari da detayli temizligini utunu falan hic ihmal etme esin gorsun basbasla olmanin guzelligini sefalete dusurme adami
Maalesef canım o yüzden bizi çok yanıltıyor bu belirtiler. ümitleniyoruz ister istemezÇoğu kişiden bunu duydum, adet ve gebelik belirtilerinin çok benzer olduğunu yani
Ben de çok yüksek bir beklentiyle dün test yaptım fakat tek çizgi
Allah yardımcın olsun canım çok iyi anlıyorum seni. Rabbim gönlüne ferahlık versin.Sorma canım elimden geleni yapıyorum ama son zamanlarda biraz şey yapmaya başladı birde yigeniyle beraber üstüme geliyorlar herseyden sogudm iyice ya esimden bile soguyorum anlamıyor beni sinir oluyorum alip basimi gidesim var buralardan kendimi hicbir yere ait hissetmiyorum ne baba evim ne burası neyse konuyu dagitmiym canim özelden konusurz sagol destegn icin
Canım herkes 14 günde bir yumurtlamaz. Bu her ay değişebilir. Yüksek orgazmla bile bir anda yumurtlama şansı var kadınların. Ben 2 ay takip ettim 1 ay 13. gün 1 ay 16. gün yumurtladım. Hatta takip ettiğim son ay 16. günden sonr tekrar yumurtlamışım.Canim kac gunde bir adet oldugun onemli deil.deismeyen tek sey adete 14 kala yumurtladigimizdir..100 gunde birde olsan 14 kala senede 1 de olsan 14 gun kala yumurtlariz.
Canım adetin bittikten 1-2 gün sonra başla. Tüm ay takip et.Kizlar adetim bitsin ovulasyon testi siparisi verecegim bide ne zaman baslamaliyim ben testi kullanmaya. Benim döngü 30-35 gun arasi degisiyo hep. Kacinci gun baslasam ki
Amin canım cümlemize inşaAllahAllah yardımcın olsun canım çok iyi anlıyorum seni. Rabbim gönlüne ferahlık versin.
Canım ben ve birkaç arkadaşım bbebetime ile öğrendik. Hem benimki senin testlerden daha da silikti.Kizlar sizinle sunu altini cizerek paylasmak istiyorum. Ozellikle bu ay yasadigim icin sizde bilin istedim.
Miratech, al-bi ve bebe time marka gebelik testlerine kesinlikle ve kesinlikle guvenmeyin. Sizlerinde bildigi gibi bu ay 3 kere miratech marka ile pozitif gordum. Gecen ayda al-bi ve bebe time kullanmistim onlarda pozitifti. Bu ayda sabah testte pozitif gorup kan verdim geldim ve bir cogunuz biliyor hemen akabinde regl oldum. Guvenmemenizde fayda var ben uzuldum sizler uzulmeyin.
Canım benimde hormonlar alt üstt olmaya başladı...kızlar ben artık çok zorlanmaya başladım, ben zaten depresyon hastasıydım düzelmiştim yeniden ortaya çıkma döneminde hamile oldugumu ögrendim, ve şuan hormonlarım oldugunun kaç kat üstünde zihnim durmuş vaziyette kukla gibi biri oynuyor sanki benimle aglamayan ben bagırmayan ben herşeye aglar herşeye bagırır alınır oldum. zaten potasyum eksikligimde vsr bunlarda neden oluyordu şimdi daha fazla neden oluyor eşim ise çocuk istedi ama böyle olacagını hayal etmedim bildiginiz öküz ben mi senle yaşıycam 9 ayı anlaşılan yaşatacaksın, diyor kilo aldı spora gidecekmiş bişey demedim kas yapcam dedi söz vermişti beraber yaoacaktık dogumdan sonra fikir degişmiş hayır yapmazsın dedim yapcam dedi tartıştık, iyi sen bilin dedim ne istiyorsun bende senin gibi çirkin mi olayım dedi biranda şok geçirdim Aglamaya başladım her zamankinden daha fazla zaten hormonum bu laf agrıma gitti akşama kadar aramadım sormadım, işteydi geldi tv karşısında bir napıyorsun demedi ses etmedim, pilatese gitcem dedim iyi dedi karı koca varmış dedim ben gelmem dedi zaten sana demiyorum dedim, kendim giderim dedim eskiden bumu vardı moda çıkarma bana dedi, bende daha iyi olabilmek için dedim. sonra bişey dedi her zaman takılır bana şimdide takıldı aglamaya başladım elimde degil ama yemin ediyorım kızdı ne dersem zoruna gidiyor batıyor dedi hormonlar bende degil ya dedim zorundayım galiba senle 9 ay aynı şeyi yaşamaya dedi agzım açık kaldı ya o kadar zoruma gitti ki anlatamam
Canim bebetime kesin hatali diyemem ama diger miratech marka icin derim.Canım ben ve birkaç arkadaşım bbebetime ile öğrendik. Hem benimki senin testlerden daha da silikti.
Bence konunun testlerle değilde senin vücudundaki hormonlar ile olabilir...
Ahh inşaAllah canım benim seninde gözünaydın bende yalnız kalıcam belki kimsem olmıcak uzaklara gidicez ama huzrlu olucaz en azından diyorm ve bebişimi yerim ben evet heralde annesi zaten üzülüyor ben gelipte babaannem daha da üzmesin diye gelmiyor nazlı ve düşünceli minnağım ayy duygulandım ve sacmaladımS selifor canim sorunlar var anlasilan okuyamadim ama sanirim kv ile alakali.
Bak bizdede olaylar oldu. Kotu seyler olunca apar topar evleri ayirdik. Bu da esimin sayesinde yeteeeer artik dedim. Hersey degisti bir anda. 2 gundur kafam rahat.
Insallah en kisa zamanda sende ayri eve cikip bu sorunlardan kurtulmus olursun.
Zaten senin bebisde bence bunu bekliyor dualarim seninle uzme tatli canini.
Hay ağzına sağlık.Wow bi dakka orada dur, eşinle sorun yaşaman çok doğal ama yanlış mı anladım ?
Beraber yaşadığınız evin temizliğini eleştirdi diye sen rahminde yeni yeni tutunmaya başlayan bi canlı varken halı koltuk mu kaldırdın?
Kime ne ispatlıyosun canım benim?
Valla umrunda olmasın, yanına Kocaman bi sürahi su koy, eline de çocuk gelişimiyle ilgili bi kitap al gerisinin koy bi tarafına gitsin
Tabi canım ama bebetime da da pozitif gördüysen bunun bir nedeni olmalı...Canim bebetime kesin hatali diyemem ama diger miratech marka icin derim.
Birde bu testin pesinden beta hcg baktirdim biliyosunuz 2 cikti. 2 gibi bir degerle bu sekilde cizgi cikmasi imkansiz. Zaten hic bir test 100 yuz guvenilir degil canim.
Canım benim adet 2 gün geçtikten sonra çıkmadı pedictorde. Tee 6 gün geçince çıktı.Smile Forever var ya o kadar içime doğmuştu ki bugün, predictor yerine miratech alsaydım kan testine bile gerek duymadan herkese duyururdum sanırım
Allah korumuş ama inş predictor da yanılmıştır diyorum, insanoğlu umut olmadan yaşayamıyo
Cnm bu kurler var ya onlardan yap istersen. Bizde doktora gitmedim zaten 7 aydir deniyoruz 5. Ayda kimyasal gebelik yasadim. Simdide kure basladimm. Etki eder belki cnmm.Gorundum canım ama her ay gidemiyorum malesef hem yaşadığım yer hem de iş sebebiyle elim kolum bağlanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?