bat ne ki canım@Weravurus
@korelim
@baby baby
@Ceylin elif
@meyis pelin
@Denizkizi2425
@beyazyalan
@diplomalievhanimi
@Black_white4185
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@Deryax-
@hurrriss
@umut-16
@Kaderimsin C
@clkgzm
@sedadst
@sidree
@arvenlena
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@aybeniz27
@derya9207
@stu2012
@Minikportakalim
@taze gelinn
@meleksuu49
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@merve-mete
@merili
@TamBirAzize
@Htckbrysl
@Sb12345
@tebessum3
@Cokoprenses83
@Nefisebakan
@elmuhibbi
@reme1988
@eshma
Canlar batlarınızı öğrenebilir miyim yazayım listeye
Saol canim eline koluna saglik..sen kocani ikna etmek icinde tesbihler kenzul ars falan oku.ben cok faydasini gordum.Aynen canım bu arada listeyi yapıyorm güzel olcakmı bakalım yapıyorm dediğim düzenliyrm yani
Beklenen adet tarihi canımbat ne ki canım
Memurluk olrsa zaten tamam diyor ama olmazsa beklicez biraz daha diyor bakalım okuycam bol bol canım onun ikna olması çıkmamız için falan sağolasınSaol canim eline koluna saglik..sen kocani ikna etmek icinde tesbihler kenzul ars falan oku.ben cok faydasini gordum.
Gorundum canım ama her ay gidemiyorum malesef hem yaşadığım yer hem de iş sebebiyle elim kolum bağlanıyorBoyle bi arkadasim vardi. Surekli agliyordu benim cocugum olmucakmi ben evlat kokusu tadamicakmiyim diye. Gecen gun dogum yapti :) insAllah Rabbim bizlerede nasip edicek. Ama cnm 2 sene olmus bi doktora gorunsen daha faydali olmazmi senin icin
ben bugün oldum :/Beklenen adet tarihi canım
Kasımda kaçında olucaksın canım yazayım senide listeyeben bugün oldum :/
2 kasım canımKasımda kaçında olucaksın canım yazayım senide listeye
Tamam kuzum iyi oldu dedigin ona da baktırayimValla bizim hersey iyiydi mirf 0 di.dr a 1 sene doldu dedim arastrma hastanesine sevk etti..bakalim artik.busefer hormon testleride yaptrtalim dedim esime.sadece spermle olmuyor birsuru hormonda etkili.aklinda bulunsun sizde isteyin insallah daha iyi cikar bu sefer
Benim batta 16 ekim@yarenhfhf 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
@Assos 13 Ekim
@elmol 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
@tontis76 13 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
@yelsem 15 Ekim
Kızlar son durumlar nedir adet olacak gibi hissediyorum göğüslerimde cok acıyor
Bakalkm benim canima ne olacak?:)Valla canim fotoda ornegim var. Benim canim yandi baskalarinin yanmasin diye dedim . :)
Canım su tüketimini azalttığım günler oluyor. Bir de uykusuz kalırsam. Onun dışında çok şükür yok.
Amin Can'ım inşallah sağlıkla kucağına alırsın rabbim seni ve bebeğini korusun bana da dua et olurmu hamişlerin duası kabul olurmuş
Ne demek canım.İnsallah canım ya biraz olsun içim rahatladı sagol valla
Zatn icime kurt dustu yapmamda burda 3 eczane var biri bebetime biri albi biride miratech satiyo isin kotu tarafi o obur eczanelerde bayagi uzak bnaValla canim fotoda ornegim var. Benim canim yandi baskalarinin yanmasin diye dedim . :)
Canım geç döllenme adı üstünde geç oluyor. Yani örneğin 12-13. günde değilde adetine yakın oluyor.Geç döllenme nasıl oluyor mesela benim bat 10 ekim kan testinde beta hcg 27 çıktı geç döllenme mi
Uzme kendini belkide vardir hayirlisi olsunBakalkm benim canima ne olacak?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?