- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Seni cok iyi anliyorum. Zaman zaman banada boyle oluyor. Sacmalamiyorsun icinden gecen yogun duygular bunlar. Uzulme. Gozden uzak olan gonulden de irak olur. Az olsun oz olsun.Ahh inşaAllah canım benim seninde gözünaydın bende yalnız kalıcam belki kimsem olmıcak uzaklara gidicez ama huzrlu olucaz en azından diyorm ve bebişimi yerim ben evet heralde annesi zaten üzülüyor ben gelipte babaannem daha da üzmesin diye gelmiyor nazlı ve düşünceli minnağım ayy duygulandım ve sacmaladım
Evet canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim desteğin içinSeni cok iyi anliyorum. Zaman zaman banada boyle oluyor. Sacmalamiyorsun icinden gecen yogun duygular bunlar. Uzulme. Gozden uzak olan gonulden de irak olur. Az olsun oz olsun.
Bosver hic bir seyi takma. Hic bir sey baki degil bu hayatta. Zamanla unutuluyor. Sadece bir an once harekete gecmek gerekiyor. Durdukca b*ku cikiyor cunku.
Evet kuzum bende okudum biliyorum. Son 4 aydir benim hcg 2 sabit ne zaman baktirdiysam 2 ne dusuyor ne cikiyor. Ama bu teste guvenmeyen bir cok kisi var. Yinede secim yapanlarin ben bisey diyemem hayirlisi Allah'tanTabi canım ama bebetime da da pozitif gördüysen bunun bir nedeni olmalı...
KK da başka topiklerde miratech marka ile gebeliğini öğrenen insan da çok ben bakmıştım.
Neden çıkıyor acaba o merak uyandırıcı işte...
Foto atar mısın?Kzlar adetime 4 gün var . son 9 gundur ovulasyonumu takıl ediyorum. Test yapıyorum . ilk yaptığım gün ikinci çizgi yine böyle koyuydu kirmizydi. Ama sonraki günler siliklesti nerdeyse hiç görülmedi. Dünden beri de yine böyle yine kırmızı olmaya başladı . adetime 4 gün var. Ben iki kere mi yumurtluyorum anlamadım. Bana yardımcı olur musunuz ?
Canım benim de bu şekilde çıkıyor adetime 3 gün kaldı.Kızlar bu da adetime 4 gün kala yaptığım gün içindeki ikinci ovulasyon testim. Eki Görüntüle 1895477
Canim adetin 14.gunu demiyorum.yada 14 gunde bir demiyorum..bi sonraki adete 14 kala yumurtlar diyorum.internettede yazar bu illa..yumurta catlar 14 gun sonra adet olunur.15. Gun yani.bu deismez hormonal bi bozukluk yoksaCanım herkes 14 günde bir yumurtlamaz. Bu her ay değişebilir. Yüksek orgazmla bile bir anda yumurtlama şansı var kadınların. Ben 2 ay takip ettim 1 ay 13. gün 1 ay 16. gün yumurtladım. Hatta takip ettiğim son ay 16. günden sonr tekrar yumurtlamışım.
O sebeple zaten yumurtladım bitti deyip çalışmayı bırakmamak gerek.
Canım n güzel yükselmiş Dış gebelik değil yüksek ihtimalle. Yumurta zigot iken bir ara 30 saat hareketsiz alıyormuş vücut onu mikrop olarak algıladığı için ve dış etkilerden korunmak için. Belk o dönemdi[/QUOTE
Canım kardeşim ağzından bal damlıyor gerçekten. İnsallah değildir canım benim insallah. Gecen sene dış gebelik geçirdim. İnsallah bu sefer bebeğim saglıklı bir şekilde bana tutunur. Yarın tekrar kan verecem hayırlısıyla. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin insallah. Dualarınızı eksik etmeyin ne olur.
Öyle mi dersin?Canım benim adet 2 gün geçtikten sonra çıkmadı pedictorde. Tee 6 gün geçince çıktı.
Kırmızı gelmeden umudunu yitirme
CAnım birdha yap at bize. Benimde gebeliği öğrenmeden önce böyle koyulaşmıştı.Kızlar adetime 4 gün var. Ovulasyon testi yaptım . 9 gün önce yumurtlama gunumdu. İkinci çizgi kirmizydi. Sonra siliklesti. Hatta tamamen kaybolmuştu. İki gundur yeniden yapıyorum. İkinci çizgi koyulasmaya başlamış. Hatta bayağı kırmızı oluyor. Bu ne demek ki. İkinci çizgiyi gormustum ovulasyon testinde. İki gundur silik olan çizgi yine kızarmış .
Dualarımız seninle. Maaşallah..Kizlar 3 ayri doktor bu ay imkansiz dedi bana ...söktürücü kullandim mide hapi vs.1 haftadir olmadim bugun sabah 2.cizgi silikti ya kan verdim 54 çıktı inanamiyorum çünkü imkansiz bu yumurtam büyümemişti...doktor en son kist dedi sokturucu verirken ben incir yedim yumurtam büyüsün diye 41 yasin okuttum 41 kisiye bana burada yardimci olan cok kisi oldu yasin okuyanlar dua edenler..Allah razi olsun hepinizden..yarin tekrar kan vermem gerekiyormus dr bile sasirmis çünkü ne olur dua edin artsin kizlar..2 bebek kaybettim ins bebisim vardir deger artar ve bu sefer kaybetmem dualarinizi bekliyorum
Canım olabilir gebelik. Tekrarla yarın yine.Kızlar bu da adetime 4 gün kala yaptığım gün içindeki ikinci ovulasyon testim. Eki Görüntüle 1895477
Değişir canım inan bana.. Bu teoridir ve heryerde yazar. Ama bak bu ay gebelik öğrenenlerin 3 te 2 si 14. günden sonra yumrtlamış. O bilgiyi aşılamayın kendinize. Bu yazıyı bir arkadşımız atmıştı ve ben tekrar paylaşıyorum.Canim adetin 14.gunu demiyorum.yada 14 gunde bir demiyorum..bi sonraki adete 14 kala yumurtlar diyorum.internettede yazar bu illa..yumurta catlar 14 gun sonra adet olunur.15. Gun yani.bu deismez hormonal bi bozukluk yoksa
İnşallah seni çok bekletmeden gelir minik yaramazÖyle mi dersin?
Valla güvenmemeyi çok isterdim de...
Test cesaretimi kırdı, baya demoralize oldum ya
Allah göstermesin, çocuk varmış da düşmüş gibi hissettim
Kırmızıları görmemek umuduyla
Gördüm şu yaşıma kadar yetmez mi
Canım yerleşme kanaması çok nadir olur. Yerleşirken damara denk geliyormuş o sebeple oluyormuş.Arkadaşlar, özellikle gebelik tecrübesi olan arkadaşlar, gebeliğinizin ilk 2-3.haftasında mutlaka yerleşme kanaması tarzı bi şey olmuş muydu?
Benim arkadasimda olmustu bu yerlesme kanamasi denilen sey hemen hemen adetinin oldugu gunlere denk geliyor o nedenle once yasayan herkes adetle karistiriyor arkadasim cok uzulmustu tuh yine olmadi diye sonra devami gelmemis ve yelesme kanamasi cok cok acik veya kahverengi lekelenme tarzinda birsey oluyor bir kere gelende varmis 1 2 gun lekelenme tarzi olanda renk kirmiziysa ve pihtiliysa bu adetArkadaşlar, özellikle gebelik tecrübesi olan arkadaşlar, gebeliğinizin ilk 2-3.haftasında mutlaka yerleşme kanaması tarzı bi şey olmuş muydu?
Yani dedigim gibi bize hocalarimiz oyle ogretti internettede oyle yaziyor.ve dersimize giren prof turkiye 7. Idi.bos bi prof deildi.bilemiyrm istisnalar oluyorsaDeğişir canım inan bana.. Bu teoridir ve heryerde yazar. Ama bak bu ay gebelik öğrenenlerin 3 te 2 si 14. günden sonra yumrtlamış. O bilgiyi aşılamayın kendinize. Bu yazıyı bir arkadşımız atmıştı ve ben tekrar paylaşıyorum.
Lütfen ısrarla okuyun kızlar.
http://www.esatorhon.com/?p=406
Cok Sagol cnm benim aminnnnnnDualarımız seninle. Maaşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?