2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Seni cok iyi anliyorum. Zaman zaman banada boyle oluyor. Sacmalamiyorsun icinden gecen yogun duygular bunlar. Uzulme. Gozden uzak olan gonulden de irak olur. Az olsun oz olsun.

Bosver hic bir seyi takma. Hic bir sey baki degil bu hayatta. Zamanla unutuluyor. Sadece bir an once harekete gecmek gerekiyor. Durdukca b*ku cikiyor cunku.

Evet canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim desteğin için

Evet kuzum bende okudum biliyorum. Son 4 aydir benim hcg 2 sabit ne zaman baktirdiysam 2 ne dusuyor ne cikiyor. Ama bu teste guvenmeyen bir cok kisi var. Yinede secim yapanlarin ben bisey diyemem hayirlisi Allah'tan

Foto atar mısın?

Canim adetin 14.gunu demiyorum.yada 14 gunde bir demiyorum..bi sonraki adete 14 kala yumurtlar diyorum.internettede yazar bu illa..yumurta catlar 14 gun sonra adet olunur.15. Gun yani.bu deismez hormonal bi bozukluk yoksa

Canım benim adet 2 gün geçtikten sonra çıkmadı pedictorde. Tee 6 gün geçince çıktı.
Kırmızı gelmeden umudunu yitirme
Öyle mi dersin?
Valla güvenmemeyi çok isterdim de...
Test cesaretimi kırdı, baya demoralize oldum ya
Allah göstermesin, çocuk varmış da düşmüş gibi hissettim
Kırmızıları görmemek umuduyla
Gördüm şu yaşıma kadar yetmez mi

CAnım birdha yap at bize. Benimde gebeliği öğrenmeden önce böyle koyulaşmıştı.

Dualarımız seninle. Maaşallah..

Arkadaşlar, özellikle gebelik tecrübesi olan arkadaşlar, gebeliğinizin ilk 2-3.haftasında mutlaka yerleşme kanaması tarzı bi şey olmuş muydu?

Canim adetin 14.gunu demiyorum.yada 14 gunde bir demiyorum..bi sonraki adete 14 kala yumurtlar diyorum.internettede yazar bu illa..yumurta catlar 14 gun sonra adet olunur.15. Gun yani.bu deismez hormonal bi bozukluk yoksa
Değişir canım inan bana.. Bu teoridir ve heryerde yazar. Ama bak bu ay gebelik öğrenenlerin 3 te 2 si 14. günden sonra yumrtlamış. O bilgiyi aşılamayın kendinize. Bu yazıyı bir arkadşımız atmıştı ve ben tekrar paylaşıyorum.
Lütfen ısrarla okuyun kızlar.
http://www.esatorhon.com/?p=406

İnşallah seni çok bekletmeden gelir minik yaramaz

Arkadaşlar, özellikle gebelik tecrübesi olan arkadaşlar, gebeliğinizin ilk 2-3.haftasında mutlaka yerleşme kanaması tarzı bi şey olmuş muydu?
Benim arkadasimda olmustu bu yerlesme kanamasi denilen sey hemen hemen adetinin oldugu gunlere denk geliyor o nedenle once yasayan herkes adetle karistiriyor arkadasim cok uzulmustu tuh yine olmadi diye sonra devami gelmemis ve yelesme kanamasi cok cok acik veya kahverengi lekelenme tarzinda birsey oluyor bir kere gelende varmis 1 2 gun lekelenme tarzi olanda renk kirmiziysa ve pihtiliysa bu adet

Yani dedigim gibi bize hocalarimiz oyle ogretti internettede oyle yaziyor.ve dersimize giren prof turkiye 7. Idi.bos bi prof deildi.bilemiyrm istisnalar oluyorsa

S selifor canım kv ile yaşadığın problemlere çok üzüldüm... Ama he de geç canım çok kafanı yorma.
Herkeste sorunlar var ama seninki yanyana olmaktan dolayı daha etkili..
Bende de kp problemi var.. Adam tam bir problem... Ya sabah tavuk kesmiş bizim bahçeli bir yer var orada, kahvaltıya bunlara gittik açım sinirliyim zaten bana diyor ki sana vercem temizle ciğerin falan ayır.
Bende asla dokunmam yok yok dedim geçtim yanından. Midem kalkar benim dedim anlattıklarını bile dinlemek istemedim. Evden çıktı eşimi aradı. Teşekkür edermiş insan eşmde bağırdı beni böyle şeyler için arama diye... Adamın morali bozuldu. Ben aşırı tepki vermişim. Elimde sanki. Çocuk gibiler ya......
Bazen kp nin yüzünü ble görmek istemiyorum!!
Ama arada eşim var mecburum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…