2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bu arada benim bat yarindi kizlar az once test yaptim silik cikti 2. Cizgi silik dedigim gozle goruluyor baya ama ilk cizgiye gore silik bendede baya degisiklikler var testi yarin tekrarlayacagim hayirlisi olsun
Merhaba bisey sormak istiyorum. Bnimde bat yarin. Kasik agriniz var mi acaba. 6 gundur kasik ve bel agrim var. Adet olucam diye dusunuyorum.

Yani dedigim gibi bize hocalarimiz oyle ogretti internettede oyle yaziyor.ve dersimize giren prof turkiye 7. Idi.bos bi prof deildi.bilemiyrm istisnalar oluyorsa
E canım ben canlı kanıtım istisna değil bunlar gerçekten
Rabbim ol derse oluyor...
O sebeple sen ve tüm istiyenler kırmızılar gelene kadar gün aşırı çalışın.
Adetten 1 gün sonra adetten gün önce o kadar çok hamile kalan insan varki tıbbi teorileri yıkan ben bil çok şaşırmıştım
KK da çok var anlatan ben hamilelikten önce çk okudum.
Rabbim hepinize nasip etsin
Çalışın hepimiz teyze olalım

ALLAH razı olsun kardeşim

Ne guzelde demissin INŞALLAH ALLAHIM bizede bu mutlulugu tatirsin
Dualarla beklicez INSALLAH kardesim
Bin şükür halimize

Ama ona gec dollenme deniliyor tip bunu inkar etmiuor.herhangi bi sebepten yumurtlaman gecikir ve yumurtlaman gecikirse adetinde ayni oranda deisir.gec dollenme denir...yani tipin dedigi yumurtlama adetin basindan sayilmaz.israr ettikleri konu yumurta catladiktan sonra ya dollenir yada 14 gun sorna adet gorulur.israr ettikleri bu.yumurtlama gunu deil yani yumurtlamadan 14 gun sonra adet olundugu

Merhaba bisey sormak istiyorum. Bnimde bat yarin. Kasik agriniz var mi acaba. 6 gundur kasik ve bel agrim var. Adet olucam diye dusunuyorum.
Kasik yok ama bel ve sirt agrim var agridan oturamiyorum belim batiyo derler bizim buralarda sag taraf bel agrim var birde asiri yorgunluk uyku hali birde bulanti denemez ama icim geciyor gibi ayakta cok duramiyorum oturma ihtiyaci hissediyorum sizinde gonlunuze gore olsun insallah

Canım belirti diyemem belki yumurtluyorsundur o da bir ihtimal.
Belirtiler herkeste değişiyor. Bende göğüs acısı hiç olmadı mesela...
İnşallah vardır ama...
Amin inşallah Can'ım bugün göğüs ve kaşık ağrıma bel ağrısı ve akıntıda eklendi ter basıyor arada bilmiyorum ya 11 günüm var daha yarın 10 günüm kalacak nasıl geçecek şu günler elimden gelse hemen test yaparım

Benim de kahverengi lekelenmeyle başlar adet dönemim, ve umarım bu sefer devamını görmem
Başlı başına sevimsiz bi dönem zaten, gebelik çabası olunca iyice batıyo insana

Tamam canım uzatmıycam senin bildiğin ve dediğin gibi olsun.

Tesekkur ederim sizinde insallah. Aynen bende cok ayakta kalamiyorum hep uzanmak istiyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun. Test yapmak istemiyorum. Gecikince doktoruma gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…