- 12 Haziran 2016
- 233
- 383
- 103
Sağol canım bilgi verdiğin için, şu dönemde kendine çok dikkat et, yorma bol su iç ok?Benim yerleşme kanamam oldu
Tamam canım bekliyoruz güzel haberlerini[/insallah canim bu arada eger hamileysem dogum takvimimiz ayni senle benimde 21 hazirana geliyor ☺
Sağol canım bilgi verdiğin için, şu dönemde kendine çok dikkat et, yorma bol su iç ok?Benim yerleşme kanamam oldu
Yok canım o da bi garip zaten. Normal de bir hafta kala göğüslerim falan şişer agrir. Sadece çok üşümeye başladım. Çok stres yaptım olmicak mi diyeAmin canım.
Adet belirtinde mi yok?
Çıkmaz ama daha canım. Sabret..Amin inşallah Can'ım bugün göğüs ve kaşık ağrıma bel ağrısı ve akıntıda eklendi ter basıyor arada bilmiyorum ya 11 günüm var daha yarın 10 günüm kalacak nasıl geçecek şu günler elimden gelse hemen test yaparım
ya normalde böyle bi Adam degil onunda sinirleri bozuldu galiba anlam veremiyorum bide ms hastası sinirlere baskı yapıyo oda depresyon, gibi bişey bende olunca zor ama normalde agzımın içine bakıyo iştede bi anlık öfkeyle güzellikleri görmüyorum unutuyorum sinirle o yüzden fevri yazmışım aglama sende üzülme bugün telafi ettikCanım benimde hormonlar alt üstt olmaya başladı...
Ama eşinin tavrına üzüldüm.. Hatta ağlayacağım sanırım...
Benimde öğrenmeden 2 gün önce kasık ağrım olmuştu. Göğüslerim 1 hafta önce şişer normalde ama olmadı. Ne zaman öğrendim pndan sonra başladı.Yok canım o da bi garip zaten. Normal de bir hafta kala göğüslerim falan şişer agrir. Sadece çok üşümeye başladım. Çok stres yaptım olmicak mi diye
Çok sevindim çok....ya normalde böyle bi Adam degil onunda sinirleri bozuldu galiba anlam veremiyorum bide ms hastası sinirlere baskı yapıyo oda depresyon, gibi bişey bende olunca zor ama normalde agzımın içine bakıyo iştede bi anlık öfkeyle güzellikleri görmüyorum unutuyorum sinirle o yüzden fevri yazmışım aglama sende üzülme bugün telafi ettik
İnşallah kuzum ya bekliyorum öylece beklemek zorundayım. Şende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsınÇıkmaz ama daha canım. Sabret..
Oyalanacak bişeyler bul kendine.
İnşallah bebişin gelir.
Bekliyorum meraklaTamam canım yarın öğlen yine yapıp atarim. Ovulasyon u son on gundur kullanıyorum.
bende aynı şeyi istiycem doktordan inan buna yani ben bazı kadınlar gibi naz yapsam onu bunu aşeririm istedigim herşey evde olan şeyler aşermiyorım bile ama işteÇok sevindim çok....
Zor bir dönem gerçekten. Bizi anlamaları uzun sürecek sanırım..
Benimde var bazı şikayetlerim ama Çarşamba doktora gidince dile getireceğim. Olanları naz değil hormonal ve normal algılaması gerektiğini doktordan dinlesin.
Amin canım çok teşekkür ederimİnşallah kuzum ya bekliyorum öylece beklemek zorundayım. Şende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Bu akşamki en son ovulasyon testim buyduBekliyorum merakla
İşte yapacak bişy yok.. Alışacaklar.bende aynı şeyi istiycem doktordan inan buna yani ben bazı kadınlar gibi naz yapsam onu bunu aşeririm istedigim herşey evde olan şeyler aşermiyorım bile ama işte
Hadi bakalım bu da bir umutBu akşamki en son ovulasyon testim buydu
En son. Yaptığım ovulasyon testiFoto atar mısın?
E arkadaşım madem telafi edecektiniz ertesi gün, o mercimeğe halıyı koltuğu niye kaldırttınya normalde böyle bi Adam degil onunda sinirleri bozuldu galiba anlam veremiyorum bide ms hastası sinirlere baskı yapıyo oda depresyon, gibi bişey bende olunca zor ama normalde agzımın içine bakıyo iştede bi anlık öfkeyle güzellikleri görmüyorum unutuyorum sinirle o yüzden fevri yazmışım aglama sende üzülme bugün telafi ettik
Ben de normalde adetime az kalınca yapmam artık nasıl olsa çizgi çıkmıyor artık demiştim. Ama dun den beri yapıyorum ovulasyon testinj. İkinci çizgi böyle çıkınca merak ettimHadi bakalım bu da bir umut
E arkadaşım madem telafi edecektiniz ertesi gün, o mercimeğe halıyı koltuğu niye kaldırttın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?