2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Offf ben yine adet oldum bu ayda bosa gitti ama rengi bi degisik cok acik kirmizi pembemsi gibi hic boyle olmazdi korkmaya basladim klasik renginden farkli gelince sogan kuru yapmistim bu ay, vucudumun dengesini bozdum acaba

Ya bende okudum miratechle ogrenip predictor mu ne onla ogrenemeyen bile var... insalkah benjm icin dogru cikmistir miratech:) bata yedi gunum var umudu kaybetmemek lazim

Offf ben yine adet oldum bu ayda bosa gitti ama rengi bi degisik cok acik kirmizi pembemsi gibi hic boyle olmazdi korkmaya basladim klasik renginden farkli gelince sogan kuru yapmistim bu ay, vucudumun dengesini bozdum acaba
Yok canım dengesini bozmamıştır doğal sonuçta..
Kısmet önümüzdeki günlere inşallah.
Vazgeçmek yok

Yavrum ben henüz olmadım ama kapılmıyorum şuan çünkü henüz 2 gün gecikme sayılmaz 35 güne kadar normal çünkü bide bu ay her ne hikmetse genelde bi çok kişi gecikme yaşıyor havalardan sanırım...
Bende bu aralar kendimi boyamaya verdim bazen yapıyorum ahşap boyama aklıma estikçe işte geçenlerde hobicime gittim bu sefer polyester çay tabakları aldım kenarlarında kelebek desenleri var onları boyuyorum boyadıkça rahatlıyorum yıllardır yaparım tavsiye ederim iyi geliyo

Ya bende okudum miratechle ogrenip predictor mu ne onla ogrenemeyen bile var... insalkah benjm icin dogru cikmistir miratech:) bata yedi gunum var umudu kaybetmemek lazim
Amin canım benim..
Yine de kan vermeden pedictor yap derim.
Ben pedictorde çıkmasına rağmen inanamamıştım. Sorup duruyordum arkadaşıma eşime var dimi diye.
Negatiflerden sonra nsanın inanası gelmyor.

Ne kadar güzel bir hobi

Dontsay hormonların etkisiyle şaşırmış azıcık :-D
Olsun kız meizlik yapmış oyalamış kendni.
Ama ağır kaldırma kuzum..
Halı bir derecede koltuk asla olmaz...
Bence de yani koltuk kaldırmak nedir, yavrucak daha yerini yapmamışken?
Dontsay rica ediciim beni bi daha kızdırma, koltuğu da çok isteyen kaldırır

ALLAH razı olsun kardeşim

Ne guzelde demissin INŞALLAH ALLAHIM bizede bu mutlulugu tatirsin
Dualarla beklicez INSALLAH kardesim
Bin şükür halimize

Amin inşaAllah nasip eder hepimize...
Sendende razı olsun güzel kardeşim
ALLAH'ın lütfu sonsuzdur....O'na sarılalım elhamdulillah

Insallah canim benim... Hep sanki korunmayi birakinca hemen olur gibi yerlesmis kafama, boyle deniyorum olmuyo ya sanki hic olmayacakmis gibi geliyo, nezormus bu bebis isleri
Hakikaten şimdi düşünüyorum da insanın ilgi alanında olmayınca cahil oluyo o konuda. Geri çekilme yöntemiyle korunduğumuz 1-2 sefer aksilik yaşadığımızda içim içimi yemişti kesin hamile kalıcam diye :))
Ama o işler öyle olmuyomuş işte

Bnmde boyama kitabım var gizemli bahçe cok iyi geliyor ama bu ay kasık ağrısından oturup boya yapamadım..ama gerçektn cok rahatlatıyor

Aynen aynen ben dogum kontrol hapi kullanirken 3 gun gecikmistim ilk defa da hapla hamile kaldim diye ne panik yapmistim, sanki kolay oyle de

Benimde öğrenmeden 2 gün önce kasık ağrım olmuştu. Göğüslerim 1 hafta önce şişer normalde ama olmadı. Ne zaman öğrendim pndan sonra başladı.
İnşallah güzel haberlerini alırız.
Bunu okuyunca çok ümitlendim benimde ovulasyondan bi kaç gün sonra göğüslerim şişer Di acırdı bu ay olmadı bat bugündü dünden beri kasık ağrım bir haftadır ilk defa yaşadığım garip bi bel ağrım var bugün çok yoruldum temizlik yaptım ve dün gece ilişki oldu bunların tetiklemesi gerekiyordu hala hiç bişi yok peçeteyle kontrol ediyorum sarı bişiler geliyor o kadar

Senin de mi benim gibi oldu ovulasyon testlerin. Yarın sen de bi test yapıp atar mısın. Ben de aticam .
Son 1 tane kaldı. Adet gününe saklıyorum meraktan çatlıyorum. Akşam tıp merkezinin önünden geçerken kan versem dedim. Sonra hayır bekle söz verdin doktora dedim içimden. Hem korkuyorum hem merak ediyorum

Canim uzme kendini bu kadar ve peste etme sadece rabbim ol deyince olacak bunuda kimse bilemez bence ozele git aksamlarida calisiyolar yada izine ciktiginda git mutlaka tedaviye basla verende rabbim aratanda insallah bu duyguyu tadanlardan oluruz bizde

Ne kadar güzel bir hobi

Geçen gün doğum günümde bi arkadaşım bana gelmişti işte yaptıklarımı görünce çok heveslendi bende yapmak istiyorum öğretirmisin falan dedi gittik beraber ona malzemeler aldık epey tabi yeni başladığı için mecburen
tarif ettim iyice sonra whatsaptan yaptığı tepsinin resmini yolladı güzel yapmış aferin sana dedim sonra sayende hocam dedi
o onun el becerisi bide tabi
sürekli buraya girip kafayı yemektense bişeylerle meşgul olmak daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…