Ya bende okudum miratechle ogrenip predictor mu ne onla ogrenemeyen bile var... insalkah benjm icin dogru cikmistir miratech:) bata yedi gunum var umudu kaybetmemek lazimTabi canım ama bebetime da da pozitif gördüysen bunun bir nedeni olmalı...
KK da başka topiklerde miratech marka ile gebeliğini öğrenen insan da çok ben bakmıştım.
Neden çıkıyor acaba o merak uyandırıcı işte...
Yok canım dengesini bozmamıştır doğal sonuçta..Offf ben yine adet oldum bu ayda bosa gitti ama rengi bi degisik cok acik kirmizi pembemsi gibi hic boyle olmazdi korkmaya basladim klasik renginden farkli gelince sogan kuru yapmistim bu ay, vucudumun dengesini bozdum acaba
@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
@Mina sevde 6 Ekim
@tugsem_10 6 Ekim
@alars 6 Ekim
@Aylini1981 7 Ekim
@nazlieylul 7 Ekim
@Piraye089 7 Ekim
@despa 7 Ekim
Mavi Boncugumm 8 Ekim
@Simmet 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
Canlar batlar geçti durumlar ne güzel haberler verin bize
Amin canım benim..Ya bende okudum miratechle ogrenip predictor mu ne onla ogrenemeyen bile var... insalkah benjm icin dogru cikmistir miratech:) bata yedi gunum var umudu kaybetmemek lazim
Insallah canim benim... Hep sanki korunmayi birakinca hemen olur gibi yerlesmis kafama, boyle deniyorum olmuyo ya sanki hic olmayacakmis gibi geliyo, nezormus bu bebis isleriYok canım dengesini bozmamıştır doğal sonuçta..
Kısmet önümüzdeki günlere inşallah.
Vazgeçmek yok
Ne kadar güzel bir hobiYavrum ben henüz olmadım ama kapılmıyorum şuan çünkü henüz 2 gün gecikme sayılmaz 35 güne kadar normal çünkü bide bu ay her ne hikmetse genelde bi çok kişi gecikme yaşıyor havalardan sanırım...
Bende bu aralar kendimi boyamaya verdim bazen yapıyorum ahşap boyama aklıma estikçe işte geçenlerde hobicime gittim bu sefer polyester çay tabakları aldım kenarlarında kelebek desenleri var onları boyuyorum boyadıkça rahatlıyorum yıllardır yaparım tavsiye ederim iyi geliyo
Evet ya gerçekten zor iş. Filmlerde ne kolaydı halbukiInsallah canim benim... Hep sanki korunmayi birakinca hemen olur gibi yerlesmis kafama, boyle deniyorum olmuyo ya sanki hic olmayacakmis gibi geliyo, nezormus bu bebis isleri
Bence de yani koltuk kaldırmak nedir, yavrucak daha yerini yapmamışken?Dontsay hormonların etkisiyle şaşırmış azıcık :-D
Olsun kız meizlik yapmış oyalamış kendni.
Ama ağır kaldırma kuzum..
Halı bir derecede koltuk asla olmaz...
ALLAH razı olsun kardeşim
Ne guzelde demissin INŞALLAH ALLAHIM bizede bu mutlulugu tatirsin
Dualarla beklicez INSALLAH kardesim
Bin şükür halimize
Hakikaten şimdi düşünüyorum da insanın ilgi alanında olmayınca cahil oluyo o konuda. Geri çekilme yöntemiyle korunduğumuz 1-2 sefer aksilik yaşadığımızda içim içimi yemişti kesin hamile kalıcam diye :))Insallah canim benim... Hep sanki korunmayi birakinca hemen olur gibi yerlesmis kafama, boyle deniyorum olmuyo ya sanki hic olmayacakmis gibi geliyo, nezormus bu bebis isleri
Yavrum ben henüz olmadım ama kapılmıyorum şuan çünkü henüz 2 gün gecikme sayılmaz 35 güne kadar normal çünkü bide bu ay her ne hikmetse genelde bi çok kişi gecikme yaşıyor havalardan sanırım...
Bende bu aralar kendimi boyamaya verdim bazen yapıyorum ahşap boyama aklıma estikçe işte geçenlerde hobicime gittim bu sefer polyester çay tabakları aldım kenarlarında kelebek desenleri var onları boyuyorum boyadıkça rahatlıyorum yıllardır yaparım tavsiye ederim iyi geliyo
Aynen aynen ben dogum kontrol hapi kullanirken 3 gun gecikmistim ilk defa da hapla hamile kaldim diye ne panik yapmistim, sanki kolay oyle deHakikaten şimdi düşünüyorum da insanın ilgi alanında olmayınca cahil oluyo o konuda. Geri çekilme yöntemiyle korunduğumuz 1-2 sefer aksilik yaşadığımızda içim içimi yemişti kesin hamile kalıcam diye :))
Ama o işler öyle olmuyomuş işte
Bunu okuyunca çok ümitlendim benimde ovulasyondan bi kaç gün sonra göğüslerim şişer Di acırdı bu ay olmadı bat bugündü dünden beri kasık ağrım bir haftadır ilk defa yaşadığım garip bi bel ağrım var bugün çok yoruldum temizlik yaptım ve dün gece ilişki oldu bunların tetiklemesi gerekiyordu hala hiç bişi yok peçeteyle kontrol ediyorum sarı bişiler geliyor o kadarBenimde öğrenmeden 2 gün önce kasık ağrım olmuştu. Göğüslerim 1 hafta önce şişer normalde ama olmadı. Ne zaman öğrendim pndan sonra başladı.
İnşallah güzel haberlerini alırız.
Son 1 tane kaldı. Adet gününe saklıyorumSenin de mi benim gibi oldu ovulasyon testlerin. Yarın sen de bi test yapıp atar mısın. Ben de aticam .
Canim uzme kendini bu kadar ve peste etme sadece rabbim ol deyince olacak bunuda kimse bilemez bence ozele git aksamlarida calisiyolar yada izine ciktiginda git mutlaka tedaviye basla verende rabbim aratanda insallah bu duyguyu tadanlardan oluruz bizdeÖyle bir ruh hali içindeyim ki bağıra bağıra ağlamak istiyorum onu bile yapamıyorum artık düşün düşün içine at at artık dayanamıyorum tam iki yıl oldu hala hamileliğin nasıl bir duygu olduğunu tadamadim ve sanırım tadamayacagimne doktora gidebiliyorum ne de başka şey eşim de ben de çalışırken o da olmuyor ve çevremdeki sorulardan bıktım bebek yok mu ne bekliyorsun hala diye kusura bakmayın kızlar belki yazmamam gerekiyordu buraya ama en baştan beri takip ettigimden yakın buldum burdaki sizleri artık pes ettim ne yumurtlama takibi yapacağım ne de başka şey bir süre de interneti yasakliyorum kendime zaten eşim de kızıyor okuyup okuyup moralini bozuyorsun diye...İnşallah isteyen herkese rabbim en yakin zamanda sağlıklı evlat verir elimden gelen tek şey dua rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Ne kadar güzel bir hobi
Amin inşaAllah nasip eder hepimize...
Sendende razı olsun güzel kardeşim
ALLAH'ın lütfu sonsuzdur....O'na sarılalım elhamdulillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?