- 12 Haziran 2016
- 233
- 383
- 103
Ya filmlerde deyince aklıma geldiEvet ya gerçekten zor iş. Filmlerde ne kolaydı halbuki
Bata kadar beklemek istiyorum canim ya insallah:)Amin canım benim..
Yine de kan vermeden pedictor yap derim.
Ben pedictorde çıkmasına rağmen inanamamıştım. Sorup duruyordum arkadaşıma eşime var dimi diye.
Negatiflerden sonra nsanın inanası gelmyor.
Bnmde boyama kitabım var gizemli bahçe cok iyi geliyor ama bu ay kasık ağrısından oturup boya yapamadım..ama gerçektn cok rahatlatıyor
Tatlim bir sey sorabilirmiyim sana ben ayin 2. De cift cizgiyi koyu yakaladimya adetim hangi gune denk gelir sence mesela 3 u desem ayin 17 si bat oluyo o zaman dogrumudur :)Yani dedigim gibi bize hocalarimiz oyle ogretti internettede oyle yaziyor.ve dersimize giren prof turkiye 7. Idi.bos bi prof deildi.bilemiyrm istisnalar oluyorsa
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin. Önemli olan olması değil. Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsinSon 1 tane kaldı. Adet gününe saklıyorummeraktan çatlıyorum. Akşam tıp merkezinin önünden geçerken kan versem dedim. Sonra hayır bekle söz verdin doktora dedim içimden. Hem korkuyorum hem merak ediyorum
2 canımHamile arkadaslarim kacinci ayinizda hamile kaldiniz
Ya filmlerde deyince aklıma geldi
Film değil de bu, yabancı bi ülkede bi gelin evlenmeden önce bekarlığa veda partisinde sarhoş kafayla zenci bi garsonla one night stand
Bi hafta içinde evleniyorlar korunmamışlar demek ki, gebelik haberine kimse şaşırmıyo ama karı koca süt gibi beyaz 9 ay sonra herkes şok tabi
Şanslısın canım, Allah devamını getirsin2 canım
Benim dedigim gibi deil aslinda canim tibbin dedigi gibi.ben 6 yilimi verdim kadin dogumaTamam canım uzatmıycam senin bildiğin ve dediğin gibi olsun.
Tatl
Tatlim bir sey sorabilirmiyim sana ben ayin 2. De cift cizgiyi koyu yakaladimya adetim hangi gune denk gelir sence mesela 3 u desem ayin 17 si bat oluyo o zaman dogrumudur :)
Amin canım darısı başınaŞanslısın canım, Allah devamını getirsin
Canım bekle bakalım yarında bir geçsin. Yerleşme kanaması mı değil mi anlayalımKızlar bahsetmiştim ya hani kahverengi akıntıdan. Bugün iç çamaşırıma cok az kahverengi kan gelmişti ama az bişe ve bidaha gelmedi adet olacakmısım gibi de hissetmiyorum sadece sol kasıgım sızlıyor baZende batıyor
Canım bekle bakalım yarında bir geçsin. Yerleşme kanaması mı değil mi anlayalımKızlar bahsetmiştim ya hani kahverengi akıntıdan. Bugün iç çamaşırıma cok az kahverengi kan gelmişti ama az bişe ve bidaha gelmedi adet olacakmısım gibi de hissetmiyorum sadece sol kasıgım sızlıyor baZende batıyor
İyi gecelerİyi geceler tatlı rüyalar herkese :)
Ne güzel canım. Keşke bizim yaşadıklarımızı da netleştirse. Ben yine de dediğim gibi özellikle attığım yazıyı okuduktan sonra tıbbın bu konudaki kesinliğine inanmıyorum. O sebeple de kimsenin yılmaması için çalışmalara devam etmesini öneriyorum.Benim dedigim gibi deil aslinda canim tibbin dedigi gibi.ben 6 yilimi verdim kadin doguma
@yarenhfhf 13 Ekim
@zyekici 13 Ekim
@Assos 13 Ekim
@elmol 13 Ekim
@yeni_ay 13 Ekim
tontis76 13 Ekim
@Arzuaktas 14 Ekim
@aysntrk 14 Ekim
yelsem 15 Ekim
Kızlar son durumlar nedir adet olacak gibi hissediyorum göğüslerimde cok acıyor
Zaten yumurtlama tarihine kesin bisey spylenemiyor.herseyden etkilendigi icin.sadece yumurtlamadan sonra 14. Gun bitimi adet gelinir diyor.oyuzden tabiki tedbiri elden birakmamak lazim.mesela ben 2 3 ayda birde adet olabiliyorm yum.tarihim belli olmuyor onu tip bilemiyor.sadece yumurtkayinca 14 gun icinde adet olacgimi bilebiliyor.oyuzden gun asiri iliski sart.garantiye alcaksanNe güzel canım. Keşke bizim yaşadıklarımızı da netleştirse. Ben yine de dediğim gibi özellikle attığım yazıyı okuduktan sonra tıbbın bu konudaki kesinliğine inanmıyorum. O sebeple de kimsenin yılmaması için çalışmalara devam etmesini öneriyorum.
Bence en doğrusu bu.. Ki böyle yapınca aslında yumurtlama tarihinin geçtiğini düşünüyorsun ve rahat oluyorsun. Hocanın dediği gibi beklemediğin anda da oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?