Tamam canım uzatmıycam senin bildiğin ve dediğin gibi olsun.
Yo saldirmak benim cinsime uygun bisey deil.siz zaten benim ne dedigimi bile anlamamissiniz.ben adetin 14.gunu yumurtlanir diye bisey iddia etmiyorum..yumurta catladiktan 14 gun sonra gebelik yoksa adet olunur diyorum.ve istediginze inanabilirsin tabiki ozgur seciminz bende uzatmiycam.Ben sana katılıyorum cnmve HERkesin 14 günde HERzamann yumurtladigina inanmıyorum. Bu HER insanda değişir ama çoğunluğu o güne denk gelir. Ve kesin 14unde yumurta çatlar diye birşey yok.
Babies16 bu konudaki ısrarına uyuz oldum, daha öncede bu tavırda çok emin olarak yazdın birşey demedim. Ama biraz başka yorumlarada açık ol tuturmussunda tuturmus :))) saglikciyim deme şimdi bana, bende saglikciyim ve bende çok okuyup araştırdım simdi bu yazdığımı umarım yorumlara açık olan tarafinla algilarsinda saldirmazsin bana.
peace
✌
✌
Ben burdayımKızlar burada mısınız bişi sormalıyım :)
Buyur sor ??Kızlar burada mısınız bişi sormalıyım :)
Canım su tüketimini azalttığım günler oluyor. Bir de uykusuz kalırsam. Onun dışında çok şükür yok.
Canim eminim 2 si net ti hatta sabah aksam yaptim aksamki daha netti ertesi gunu degerlendirdik bir gun oncesinide degerlendirmistik predictor aldim ne zaman yapsamkiAynen 14.6 gun sonra bat beklenir.hadi yumurtanin canliligi falan de 15.gunden sonra gelir.gercekten yumurtlama gunuyse.ama tam koyu oldugu gun piktir.sojraki gun catlar ovu. Testlerinde veya sonrayi saatlerde.yaptigin saatede bagli.
9. Gunun dolmasini bekle canim bence.6 gun rahime yerlesip hcg salinmaya baslar.9. Gundede kana gecer bi ihtimal.alsinda en sagliliklisi tup bebeklerde oldugu gibi 12. Gun hcg baktrmak..cikmazsa uzulme yani gecikmen olursa tekrarlaCanim eminim 2 si net ti hatta sabah aksam yaptim aksamki daha netti ertesi gunu degerlendirdik bir gun oncesinide degerlendirmistik predictor aldim ne zaman yapsamki
O zaman ayin 15 ini baz aliyorum veeee o gun yapiyorum bu testlere giden paraninda haddi hesabi yok :)9. Gunun dolmasini bekle canim bence.6 gun rahime yerlesip hcg salinmaya baslar.9. Gundede kana gecer bi ihtimal.alsinda en sagliliklisi tup bebeklerde oldugu gibi 12. Gun hcg baktrmak..cikmazsa uzulme yani gecikmen olursa tekrarla
Ben sana katılıyorum cnmve HERkesin 14 günde HERzamann yumurtladigina inanmıyorum. Bu HER insanda değişir ama çoğunluğu o güne denk gelir. Ve kesin 14unde yumurta çatlar diye birşey yok.
Babies16 bu konudaki ısrarına uyuz oldum, daha öncede bu tavırda çok emin olarak yazdın birşey demedim. Ama biraz başka yorumlarada açık ol tuturmussunda tuturmus :))) saglikciyim deme şimdi bana, bende saglikciyim ve bende çok okuyup araştırdım simdi bu yazdığımı umarım yorumlara açık olan tarafinla algilarsinda saldirmazsin bana.
peace
✌
✌
Kanama yogun bi sekilde devam ederse kimyasal gebelik gecirmis olabilirsin canim.adet gibi olup olmadigini anlarsin az sa yerlesme de olabilir hcg nin artma ihtimalide.ama coksa kimyasaldr buyuk ihtimalleSalı derken önümüzdeki salı
Ayni bnmde oyle 12. Gunler hep yaparim hepte dogru cikar negatifO zaman ayin 15 ini baz aliyorum veeee o gun yapiyorum bu testlere giden paraninda haddi hesabi yok :)
Siz dememeni rica ederim ne demek istediğini anladım ben.Yo saldirmak benim cinsime uygun bisey deil.siz zaten benim ne dedigimi bile anlamamissiniz.ben adetin 14.gunu yumurtlanir diye bisey iddia etmiyorum..yumurta catladiktan 14 gun sonra gebelik yoksa adet olunur diyorum.ve istediginze inanabilirsin tabiki ozgur seciminz bende uzatmiycam.
Az değil ama adet kadar yoğunda değil sanırım yarın ka. Testini tekrarlarsam çözülecek :)Kanama yogun bi sekilde devam ederse kimyasal gebelik gecirmis olabilirsin canim.adet gibi olup olmadigini anlarsin az sa yerlesme de olabilir hcg nin artma ihtimalide.ama coksa kimyasaldr buyuk ihtimalle
Arkadasim babies in demek istedigi yumurtanin catlamasindan 14 gun sonra adet olunur bu adeti duzenli olanlar icin mesela adetten bir hafta once yumurtasi catlayanlarda var bunada tipta gec dollenme deniyor bundandirki beta hcg ler dusuk cikiyorTartışmayı tam anlamadım ama ben de sana katılıyorum. adet döngüsü 28 gün olanlar için yumurtlama zamanı 14 denilebilir ama adet döngüsü çeşit çeşit insan var. Hem 14 çok kesin bir bilgi olsa neden ovulasyon kitleri var. Herkes 13-14-15inde ilişki yaşar dururdu.
Canim adetten sonra sayilmiyor bi sonraki adete 14 kala hesaplaniyor.35 gunde bir adet olan 35 -14 =21 inde 40 gunde adet olan 40 -14 =26 snda 100 gunde 1 olanda 100 -14 =86 sinda.anlatabiliyormuyum basindan saymiyorsun bi sonraki adetten sayiyorsun geriye dogru .googla yazin daha guzel aciklayici bilgileee ulasirsinz.ve inanip inanmamakta size kalmisTartışmayı tam anlamadım ama ben de sana katılıyorum. adet döngüsü 28 gün olanlar için yumurtlama zamanı 14 denilebilir ama adet döngüsü çeşit çeşit insan var. Hem 14 çok kesin bir bilgi olsa neden ovulasyon kitleri var. Herkes 13-14-15inde ilişki yaşar dururdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?