- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Canim adetten sonra sayilmiyor bi sonraki adete 14 kala hesaplaniyor.35 gunde bir adet olan 35 -14 =21 inde 40 gunde adet olan 40 -14 =26 snda 100 gunde 1 olanda 100 -14 =86 sinda.anlatabiliyormuyum basindan saymiyorsun bi sonraki adetten sayiyorsun geriye dogru .googla yazin daha guzel aciklayici bilgileee ulasirsinz.ve inanip inanmamakta size kalmis
O zaman ayin 15 ini baz aliyorum veeee o gun yapiyorum bu testlere giden paraninda haddi hesabi yok :)
Ay insallah ya tutsun artik bu ayAyni bnmde oyle 12. Gunler hep yaparim hepte dogru cikar negatifinsallah bu ay tuttururz.bat 17 benimde.dayanamayip 15.de yapabilirm belirtim olursa
Evet canim.erken yumurtlayip adet donemi geciriyorda olabilirsin.14 gun once yumurtlama belirtilerin varmiydiAz değil ama adet kadar yoğunda değil sanırım yarın ka. Testini tekrarlarsam çözülecek :)
Olabilir canım. Normalden daha fazla suya ihtiyacı oluyormuş vücudun. Birde hergün yada 2 günde 1 vücut nemlendirici sür. Vcudun kuruyormuş ve kaşınmalar olabilir.Bende de ondn olblr mi acaba
Bana ispat edermisin dusuk diye israrimi...ben ucuz testlerde 63 ten once cikmasina sasirdim ve 2. Mesajmdada demekki siz erken geb.testi yaptiniz ozaman dedim...siz taktiniz.nekadar zor geliyor googla yazip arastrmak.burda muhalefet eidyorsunuz bosubosunaSiz dememeni rica ederim ne demek istediğini anladım ben.
@gulii7 canım sende bişey deme uzamasın.
Bu sizin bana karşı ikinci ısrarınız. Daha öncede testte gebeliğimin belli olmasına rağmen beta hcgmin çok düşük olduğunu ısrarla ısrarla ısrarla demiştiniz. Hatta size tepki vermiştim. Demek ki engin bilgilerinizden kaynaklı bir tepkiymiş verdiğiniz.
Ben şimdi algıladım verdiğim tepkinin duygularım kaynaklı olduğunu düşündüm ama değilmiş. Bu gece de aynı şey olunca dank etti.
Şahsım adına forumda sizinle karşılaşıp engin bilgilerinizden faydalanmamak için uzak durup es geçeceğim. Bu kadar ısrar ve bu kadar negatiflik burada bebek sahibi olmak isteyenlerin moralini düşürür. Sizin tavır ve ısrarınızda hep bu yönde. Pozitif olmaya çalıştım sizin ısrarınızı pozitife çekip insanlara bir sağlıkçı (kesinlikle kadın doğumcu değil bunun için doktor olmalısınız) olarak ümit verebilmeniz için ama olmadı.
Bu kadar negatiflikle kendinizide moralsiz bırakmamanız dileğiyle.
Canım kanaman varsa negatife düşmüş olabilir ama kanaman nasıl önemli olan o. Üstüne görmede olabilirÇkk sewindim :) yeniyim buralarda, allah herkesin gönlüne göre versin öncelikle... Şimdi sorum şu ki bu ay şüpheli ilişkim oldu tam 9 gün önce. Salı günü beklenen adet tarihimdi. Ama dün bi acaip kanama başladı pembe su gibi bugün biraz daha koyu.. Ben dayanamadm dün gece beta baktırdım 5.92 çıktı şimdi bu beta neden yükseldi madem yükseldi bu kanama ne :) bana bi el atın nolur
Tatlim tam 16 aydir sabrediyorumTastleri doğru zmnda yapsanız sorun olöucak aslında.idrar testini adet geçikmesinden 7-10 sonra yapılması en doğru zaman..kanda 1 2 gün gecikme ile ama burda okuyorum kimse sabretmiyor adete 9 6 gün varken test yapıp negatif die üzülüyor yapmayanlarda üzülüyor (ben) unutulmamalı ki sabretmeyince olacağı varsada olmaz .acele işe şeyatn karısır. Sabreden derviş muradına ermiş gibi sözlerle süzü btürüyorum cıkacagı ve kesin olacağını bilsem ilişkiden hemen sonra yaparım ama beklemek gerek sabretmek şarttt sabırrrr
Evet en kesin bilgi o bende 6 yil gordugum derslere dayanarak diyorumki bi bozukluk yoksa normal sartlarda bi kadin yumurtladiktan 14 gun sorna adet olur....su gunde yumurtlar demiyorum tek iddia ettigim yumurtlama gerceklestikten sonra 14.gunun sonunda adet beklenirBen bunu internette arattım ve en kesin bilgi ORTALAMA 14 gün öncesinde olduğu.
adetten bir hafta once yumurtasi catlayanlarda var
Tatlim tam 16 aydir sabrediyorum
ay hırsımdan gözüm görmüyor bazı şeyleri benim ;( ya bu huyumu hiç sevmiyorum hormonlarda iyixe anamı aglattıE arkadaşım madem telafi edecektiniz ertesi gün, o mercimeğe halıyı koltuğu niye kaldırttın
Muhalefet etmediğimi gayet iyi bilir buradaki arkadaşlarım. Demekki neymiş tıp herşeyi açıklayamayabilirmiş. Ayrıca erken değil adetimden 6 gün geçmişti. Neyse ne. Sadece doktorumun dediğini bilirim. Kimde bana ortalamanın 14 olduğunu kesin 14 diye ısrarla söyleyemez.. 11. günümde yumurtlayıp 30. günde adet olan ben için de asla..Bana ispat edermisin dusuk diye israrimi...ben ucuz testlerde 63 ten once cikmasina sasirdim ve 2. Mesajmdada demekki siz erken geb.testi yaptiniz ozaman dedim...siz taktiniz.nekadar zor geliyor googla yazip arastrmak.burda muhalefet eidyorsunuz bosubosuna
Evet en kesin bilgi o bende 6 yil gordugum derslere dayanarak diyorumki bi bozukluk yoksa normal sartlarda bi kadin yumurtladiktan 14 gun sorna adet olur....su gunde yumurtlar demiyorum tek iddia ettigim yumurtlama gerceklestikten sonra 14.gunun sonunda adet beklenir
Ya canım var tabi. Bak ben 1-2 arkadaşımız daha var bu ay. Ümit her zaman var bnu iddia ediyorum bende. Pozitif olalım diye ama olmadıo zaman istisnalar var yani.
Gercekten algilarinizda problem oldugunu dusunuyroum.ya 6 gun gecikmeye mi erken diyorum Allah AŞKINA EL INSAF YAAAAA...63 ten bi kac gun oncesinde ucz testte cikmis ona sasrdim diyorum.neyse ya gercekten size laf anlatamiycam kusurabakmayin.Muhalefet etmediğimi gayet iyi bilir buradaki arkadaşlarım. Demekki neymiş tıp herşeyi açıklayamayabilirmiş. Ayrıca erken değil adetimden 6 gün geçmişti. Neyse ne. Sadece doktorumun dediğini bilirim. Kimde bana ortalamanın 14 olduğunu kesin 14 diye ısrarla söyleyemez.. 11. günümde yumurtlayıp 30. günde adet olan ben için de asla..
tamam kızdırmıyorumBence de yani koltuk kaldırmak nedir, yavrucak daha yerini yapmamışken?
Dontsay rica ediciim beni bi daha kızdırma, koltuğu da çok isteyen kaldırır
Evet canim.yukarda dedigim gibi bu normal sartlarda beklenen bi durumdur.ozellikle" normal sartlarda "Bakın arattığım her site ortalama ya da yaklaşık gibi kelimeler kullanırken eminim derslerinizde de "14" rakamını kanun gibi öğretmemişlerdir. Ortalama ve yaklaşık bir rakamdır. 100 kadından 99unda uyarlanacak kadar genel bir rakamdır belki ama gene de ortalama ve yaklaşıktır.
Gercekten algilarinizda problem oldugunu dusunuyroum.ya 6 gun gecikmeye mi erken diyorum Allah AŞKINA EL INSAF YAAAAA...63 ten bi kac gun oncesinde ucz testte cikmis ona sasrdim diyorum.neyse ya gercekten size laf anlatamiycam kusurabakmayin.
tamam kızdırmıyorumama benim ki mucize zaten ben öyle koltukla flan gidecegine inanmıyorum çünkü genelde genetikten oluyor varsa olacaksa zaten bahanesi o olurdu ama elhamdülilillah benimle ben hamile oldugumu bilmeden, hamama mı gitmedim, sıcak sularamı girmedim, kesemi attırmadım, kendimimi çignetmedim. 30 kgluk malzememi taşımadım paket paket sigaramı gömmedim,kahvelermi içmedim neler neler ve çok şükür benimleymiş ve hiç gitmeyede niyeti yokmuş kuzumun 6 haftalıkken ögrendim ve kalp atışını duydum oda tesadüf eseri oldu düşün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?