2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ben bunu internette arattım ve en kesin bilgi ORTALAMA 14 gün öncesinde olduğu.

O zaman ayin 15 ini baz aliyorum veeee o gun yapiyorum bu testlere giden paraninda haddi hesabi yok :)

Tastleri doğru zmnda yapsanız sorun olöucak aslında.idrar testini adet geçikmesinden 7-10 sonra yapılması en doğru zaman..kanda 1 2 gün gecikme ile ama burda okuyorum kimse sabretmiyor adete 9 6 gün varken test yapıp negatif die üzülüyor yapmayanlarda üzülüyor (ben) unutulmamalı ki sabretmeyince olacağı varsada olmaz .acele işe şeyatn karısır. Sabreden derviş muradına ermiş gibi sözlerle süzü btürüyorum cıkacagı ve kesin olacağını bilsem ilişkiden hemen sonra yaparım ama beklemek gerek sabretmek şarttt sabırrrr

Bende de ondn olblr mi acaba
Olabilir canım. Normalden daha fazla suya ihtiyacı oluyormuş vücudun. Birde hergün yada 2 günde 1 vücut nemlendirici sür. Vcudun kuruyormuş ve kaşınmalar olabilir.
Ben eczaneden ki genelden eczaneden alırım parabensiz olan caudalie adlı markanın vücut nemlendiricisi aldım. Hergün göbek popo alt bacaklara duş aldığım günde tüm vücuda sürüyorum. Bunu yapman hem ileride oluşabilecek çatlaklara karşı erken hazırlık olacak. Zaten 3 ay bitiminde çatlak kremine başlanıyor. Şimdiden düze kurarsak sonra zorlanmayız

Bana ispat edermisin dusuk diye israrimi...ben ucuz testlerde 63 ten once cikmasina sasirdim ve 2. Mesajmdada demekki siz erken geb.testi yaptiniz ozaman dedim...siz taktiniz.nekadar zor geliyor googla yazip arastrmak.burda muhalefet eidyorsunuz bosubosuna

Canım kanaman varsa negatife düşmüş olabilir ama kanaman nasıl önemli olan o. Üstüne görmede olabilir

Tatlim tam 16 aydir sabrediyorum

Ben bunu internette arattım ve en kesin bilgi ORTALAMA 14 gün öncesinde olduğu.
Evet en kesin bilgi o bende 6 yil gordugum derslere dayanarak diyorumki bi bozukluk yoksa normal sartlarda bi kadin yumurtladiktan 14 gun sorna adet olur....su gunde yumurtlar demiyorum tek iddia ettigim yumurtlama gerceklestikten sonra 14.gunun sonunda adet beklenir

Muhalefet etmediğimi gayet iyi bilir buradaki arkadaşlarım. Demekki neymiş tıp herşeyi açıklayamayabilirmiş. Ayrıca erken değil adetimden 6 gün geçmişti. Neyse ne. Sadece doktorumun dediğini bilirim. Kimde bana ortalamanın 14 olduğunu kesin 14 diye ısrarla söyleyemez.. 11. günümde yumurtlayıp 30. günde adet olan ben için de asla..

Bakın arattığım her site ortalama ya da yaklaşık gibi kelimeler kullanırken eminim derslerinizde de "14" rakamını kanun gibi öğretmemişlerdir. Ortalama ve yaklaşık bir rakamdır. 100 kadından 99unda uyarlanacak kadar genel bir rakamdır belki ama gene de ortalama ve yaklaşıktır.

Gercekten algilarinizda problem oldugunu dusunuyroum.ya 6 gun gecikmeye mi erken diyorum Allah AŞKINA EL INSAF YAAAAA...63 ten bi kac gun oncesinde ucz testte cikmis ona sasrdim diyorum.neyse ya gercekten size laf anlatamiycam kusurabakmayin.

Bence de yani koltuk kaldırmak nedir, yavrucak daha yerini yapmamışken?
Dontsay rica ediciim beni bi daha kızdırma, koltuğu da çok isteyen kaldırır
tamam kızdırmıyorum ama benim ki mucize zaten ben öyle koltukla flan gidecegine inanmıyorum çünkü genelde genetikten oluyor varsa olacaksa zaten bahanesi o olurdu ama elhamdülilillah benimle ben hamile oldugumu bilmeden, hamama mı gitmedim, sıcak sularamı girmedim, kesemi attırmadım, kendimimi çignetmedim. 30 kgluk malzememi taşımadım paket paket sigaramı gömmedim,kahvelermi içmedim neler neler ve çok şükür benimleymiş ve hiç gitmeyede niyeti yokmuş kuzumun 6 haftalıkken ögrendim ve kalp atışını duydum oda tesadüf eseri oldu düşün yani

Evet canim.yukarda dedigim gibi bu normal sartlarda beklenen bi durumdur.ozellikle" normal sartlarda "

Gercekten algilarinizda problem oldugunu dusunuyroum.ya 6 gun gecikmeye mi erken diyorum Allah AŞKINA EL INSAF YAAAAA...63 ten bi kac gun oncesinde ucz testte cikmis ona sasrdim diyorum.neyse ya gercekten size laf anlatamiycam kusurabakmayin.

Arkadaşım hamilelik gibi bir grupta bile polemik nasıl çıkartıyorsunuz, algınızda problem var falan gibi hakaret etme hakkını kendinizde buluyorsunuz anlamıyorum.
Bilginizi verir geçersiniz. Nedir illa kabul ettirme baskısı? Tamam senin dediğin gibi olsun bile demiş arkadaş. Ne söylenirse mutlu olup bu polemiği sonlandıracaksınız ki?

Allsh korusun cnm bu kdr emin konuşma veren allah almasınıda bilir. Sen önlemini al olursa olur....koltuk kaldırıp ah deme sonra bna ağır kaldırma dediler 2kgdan fazla kaldırmıyorum hamile deilm ama dikkt ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…