canim eli kulagindadir.catladi catliycakMerhaba kızlar, merak ettiğim bir konu var. 22 mm ulaşmış bir yumurta kaç güne çatlar acaba?
Canım yürüyüşü tavsiye ediyor doktorlar. Bir de ileriki haftalarda hamile pilatesi var onu tavsiye ediyorlar doğumu kolaylaştırıyormuş sanırımkızlar ilk haftalardan kaynaklımı bilmiyorum çok fazla acıkıp çok fazla yemege başladım herkeste hamilesin diye ne istiyorsan yapayım sen seversin bunu diye dolduruyor ve kilo alıp başını gitcek hamileyken spor ve diyet sizce iyimi ? doktora danoşcam gerçide kilo almak şstemiyorum sadece bebek alsın istiyorum
ne güzel bir hobi.bardak varsa yapılmış foto atarmisin?Yavrum ben henüz olmadım ama kapılmıyorum şuan çünkü henüz 2 gün gecikme sayılmaz 35 güne kadar normal çünkü bide bu ay her ne hikmetse genelde bi çok kişi gecikme yaşıyor havalardan sanırım...
Bende bu aralar kendimi boyamaya verdim bazen yapıyorum ahşap boyama aklıma estikçe işte geçenlerde hobicime gittim bu sefer polyester çay tabakları aldım kenarlarında kelebek desenleri var onları boyuyorum boyadıkça rahatlıyorum yıllardır yaparım tavsiye ederim iyi geliyo
@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
M Mina sevde 6 Ekim
T tugsem_10 6 Ekim
A alars 6 Ekim
Aylini1981 7 Ekim
nazlieylul 7 Ekim
Piraye089 7 Ekim
despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
Happyending 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
SedaUmut 9 Ekim
O ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
T tostos16 9 Ekim
ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
kızlar durumlar nedir var mı yen hamisben yedim kırmızı kartı
Ben 3 gün geciktim ama tüp bebeğe başladıgım için büyük ihtimal o ilaçlar geciktirdi her ihtimale karşı doktorum yarın kan testi istedi öyle tesadüfler bizi bulmaz ama bakalım.@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
M Mina sevde 6 Ekim
T tugsem_10 6 Ekim
A alars 6 Ekim
Aylini1981 7 Ekim
nazlieylul 7 Ekim
Piraye089 7 Ekim
despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
Happyending 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
SedaUmut 9 Ekim
O ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
T tostos16 9 Ekim
ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
canım dikkat etmelisin ilk zamanlar sen alırsın kilo olan sana olur, acıktığını hissetiğinde önce su iç sonra geçmezse açlık hissin meyve ye elma bu konuda çok ideal..hamileyken plates bile yapan var ama yinede sen doktoruna danış derim ben..kızlar ilk haftalardan kaynaklımı bilmiyorum çok fazla acıkıp çok fazla yemege başladım herkeste hamilesin diye ne istiyorsan yapayım sen seversin bunu diye dolduruyor ve kilo alıp başını gitcek hamileyken spor ve diyet sizce iyimi ? doktora danoşcam gerçide kilo almak şstemiyorum sadece bebek alsın istiyorum
dualarımız seninle..rabbim inş. hayırlısı ile nasip eder hepimizeSabah test yaptım lekelenmelerdrn sonra ama negatif yarın doktora gidicem kan testi için dua edin banaaaa
Cnm markasi bilindik diye aldim ben tadi eksi gibi. Zaten hersyin pahalisi daha iyi olur o kadar bukcem yoktu. Bukcemin yettigi degerde birsey aldim :)Markette satılan keçiboynuzu hakiki değil canım olmadığı için uygun fiyata satılıyor zaten hakikisi biraz daha pahalıdır aktardan ben özünü almıştım özü pekmezinden daha faydalıdır çünkü pekmezi gibi 50-60 derecede kaynatılmıyor
düşük ısıda yapılıyor ben 30 yıllık bir esnaftan öğrenmiştim bunu
elite diye bi marka kullandım
zaten markettekiler gibi fazla tatlı değildi markettekilere şeker vs katılıyor ama doğalında olmaması lazım onun kendi tadı hafif acımsıdır
Ben markette satılan her türlü özellikle şeker içerikli hiçbişey almıyorum
insanların sağlığıyla oynamasalar bu kadar hastalıklar türemezdi...
iyi düşünelim iyi olsun güzelim..umarımBen 3 gün geciktim ama tüp bebeğe başladıgım için büyük ihtimal o ilaçlar geciktirdi her ihtimale karşı doktorum yarın kan testi istedi öyle tesadüfler bizi bulmaz ama bakalım.
Oyle akinti seklinde degildi 2 damla geldi adet oluyomusum gibi sonra kesildi hic bisey gelmedi ama fena yanma ve kasinti olmustu bide asiri idrara cikarttibazilari o akintiya kistti disari atma filan diyorlar.icin temizlenmistr belkide :))
Tesekkur ediyorum canim benim sagolasin :) ne kadardir ki eczane de boyutu flan buyuk mu yoksa direkt aktardan mi alsam özünüCanisi kendisini kaynatma biraz tadi kotu oluyor o yuzden hani birz icmek zorinda kalmak moralinizi dusurebilir. Ama özü eczanelerde falanda var hem ucuz hem tadi guzel tavsiye ederim
Keciboynozu soguk press diye satin alayim o zaman aktardan senin dedigin markaya bi bakarim insallah bulurum bulamazsam artık baska markalara bakarim fiyati tahminen ne kdrdir canim?Keçiboynuzu özünü alabilirsin canım
Pekmezi 50-60 derecede, özünü de 30 derecede yapıyolar o yüzden özü daha faydalı ben 30 senelik bi aktarcı esnafa sormuştum benim aldığım yerdeki marka elite markaydı ben bu markanın aromatik yağlarını da kullanıyorum gayet güzel
soğuk press yöntemiyle yapılıyor
bu en önemlisi
Ben 3 gün geciktim ama tüp bebeğe başladıgım için büyük ihtimal o ilaçlar geciktirdi her ihtimale karşı doktorum yarın kan testi istedi öyle tesadüfler bizi bulmaz ama bakalım.@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
M Mina sevde 6 Ekim
T tugsem_10 6 Ekim
A alars 6 Ekim
Aylini1981 7 Ekim
nazlieylul 7 Ekim
Piraye089 7 Ekim
despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
Happyending 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
SedaUmut 9 Ekim
O ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
T tostos16 9 Ekim
ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
Insallah canim benim. Ben aldigim zaman yazarim buraya fiyatini ogrenmis oluruz soguk press keci boynuzu ozu insallah ise yarat :))Cnm fiyatini sormadim benim tahminimce pahalidir diye dusundim sadece. Sonucta bitkisel diye pahaliya satiyorlar.aminn cnmm insAllahh ben inaniyorum zaten Rabbim yuzumuzu guldurucek :)
Benim tarihim 13 ekim oraya yanlış vermişim ama erken hamilelik testi yaptım 9 ekimde ve çıkmadı@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
M Mina sevde 6 Ekim
T tugsem_10 6 Ekim
A alars 6 Ekim
Aylini1981 7 Ekim
nazlieylul 7 Ekim
Piraye089 7 Ekim
despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
Happyending 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
SedaUmut 9 Ekim
O ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
T tostos16 9 Ekim
ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim
Benim bat 30 ekim canım takip ediyorum konuşmaları her zaman yazamıyorum@Weravurus
@korelim
@baby baby
@Ceylin elif
@meyis pelin
@Denizkizi2425
@beyazyalan
@diplomalievhanimi
@Black_white4185
@cagla353535
@cemre cemre
@yagmur_20
@Deryax-
@hurrriss
@umut-16
@Kaderimsin C
@clkgzm
@sedadst
@sidree
@arvenlena
@lale_cik
@meral1903
@Mlht9535
@aybeniz27
@derya9207
@stu2012
@Minikportakalim
@taze gelinn
@meleksuu49
@yesa1
@befer
@fatmasecret19
@merve-mete
@merili
@TamBirAzize
@Htckbrysl
@Sb12345
@tebessum3
@Cokoprenses83
@Nefisebakan
@elmuhibbi
@reme1988
@eshma
Canlar batlarınızı öğrenebilir miyim yazayım listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?