2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ayrica aktardan testere disli aslan pencesi otu aldim.onun da hormonlar dengeleyici özelliği varmis.sıkıntısı olmayan bile demleyip içebilir bence..

kızlar ilk haftalardan kaynaklımı bilmiyorum çok fazla acıkıp çok fazla yemege başladım herkeste hamilesin diye ne istiyorsan yapayım sen seversin bunu diye dolduruyor ve kilo alıp başını gitcek hamileyken spor ve diyet sizce iyimi ? doktora danoşcam gerçide kilo almak şstemiyorum sadece bebek alsın istiyorum

@busraturkmen 5 Ekim
@bekleyen16 6 Ekim
@tugceavhn 6 Ekim
M Mina sevde 6 Ekim
T tugsem_10 6 Ekim
A alars 6 Ekim
Aylini1981 7 Ekim
nazlieylul 7 Ekim
Piraye089 7 Ekim
despa 7 Ekim
@FM_ist 8 Ekim
Happyending 8-14 Ekim
@Musteha 8-9 Ekim
SedaUmut 9 Ekim
O ozle77 9 Ekim
@ecrnnsrn 9 Ekim
T tostos16 9 Ekim
ECEdeniz8107 9 Ekim
@Mrvmdpl 9 Ekim
Aynur5656 9 Ekim
gelmucizegel 9 Ekim
@Betbetus 10 Ekim
@Maylopala 10 Ekim
@SucceSSstorY 10 Ekim
uydurukpirenses 10 Ekim

kızlar durumlar nedir var mı yen hamis ben yedim kırmızı kartı

Canım yürüyüşü tavsiye ediyor doktorlar. Bir de ileriki haftalarda hamile pilatesi var onu tavsiye ediyorlar doğumu kolaylaştırıyormuş sanırım

Son düzenleme:
ne güzel bir hobi.bardak varsa yapılmış foto atarmisin?

Sabah test yaptım lekelenmelerdrn sonra ama negatif yarın doktora gidicem kan testi için dua edin banaaaa

Ben 3 gün geciktim ama tüp bebeğe başladıgım için büyük ihtimal o ilaçlar geciktirdi her ihtimale karşı doktorum yarın kan testi istedi öyle tesadüfler bizi bulmaz ama bakalım.

canım dikkat etmelisin ilk zamanlar sen alırsın kilo olan sana olur, acıktığını hissetiğinde önce su iç sonra geçmezse açlık hissin meyve ye elma bu konuda çok ideal..hamileyken plates bile yapan var ama yinede sen doktoruna danış derim ben..

Cnm markasi bilindik diye aldim ben tadi eksi gibi. Zaten hersyin pahalisi daha iyi olur o kadar bukcem yoktu. Bukcemin yettigi degerde birsey aldim :)

Ben 3 gün geciktim ama tüp bebeğe başladıgım için büyük ihtimal o ilaçlar geciktirdi her ihtimale karşı doktorum yarın kan testi istedi öyle tesadüfler bizi bulmaz ama bakalım.
iyi düşünelim iyi olsun güzelim..umarım sindir. güzel haberlerini bekliyoruz..

bazilari o akintiya kistti disari atma filan diyorlar.icin temizlenmistr belkide :))
Oyle akinti seklinde degildi 2 damla geldi adet oluyomusum gibi sonra kesildi hic bisey gelmedi ama fena yanma ve kasinti olmustu bide asiri idrara cikartti

Canisi kendisini kaynatma biraz tadi kotu oluyor o yuzden hani birz icmek zorinda kalmak moralinizi dusurebilir. Ama özü eczanelerde falanda var hem ucuz hem tadi guzel tavsiye ederim
Tesekkur ediyorum canim benim sagolasin :) ne kadardir ki eczane de boyutu flan buyuk mu yoksa direkt aktardan mi alsam özünü

Keciboynozu soguk press diye satin alayim o zaman aktardan senin dedigin markaya bi bakarim insallah bulurum bulamazsam artık baska markalara bakarim fiyati tahminen ne kdrdir canim?

Cnm fiyatini sormadim benim tahminimce pahalidir diye dusundim sadece. Sonucta bitkisel diye pahaliya satiyorlar.aminn cnmm insAllahh ben inaniyorum zaten Rabbim yuzumuzu guldurucek :)
Insallah canim benim. Ben aldigim zaman yazarim buraya fiyatini ogrenmis oluruz soguk press keci boynuzu ozu insallah ise yarat :))

Benim tarihim 13 ekim oraya yanlış vermişim ama erken hamilelik testi yaptım 9 ekimde ve çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…